gajka
|
Dobro jutro, ! Že spte se javljam po dolgem času. Malo gužve v službi (teren), malo gužve doma (parket končan, samo še en sloj barve in razne finomontaže ). Sem zdajle komaj prebrala vse vaše čveke. čipka - ja, a ni super, če se ponudi, da bo voziček nabavil? Moj je rekel, da naj jaz kar preučim, kateri je najboljši za naju, potem pa ga še samo v trgovino peljem in ga bo on kupil! Samo, da ni treba ničesar preštudirat... nell - malo sem pozna, ampak upam, da ste uspeli uštimat z vodovodarjem. Drugače pa točno vem, kako je, ko si tele razne mojstre splaniraš, potem pa ti en zaj* in se vse poruši. Včasih bi jih človek res kar na kol nataknil! Erin - moja kolegica je lani rodila punčko s precej manjšim trebuščkom. So jo najprej v porodnišnici napadli, če je sploh noseča 9 mesecev, ker je imela mala obseg trebuščka samo za 8 mesecev. Punčka čisto lepo raste in počasi lovi vrstnike po kilaži, čeprav še vedno malo zaostaja. Ji pa drugače prav nič drugega ne manjka, je zdrava in veselo raziskuje okolico. Me pa veseli, da je po novi meritvi tvoj čisto po standardih! K_a_t_j_a - upam, da ti bivanje v bolnišnici čimprej mine ina da boš kmalu spet doma in polna optimizma in dobrih novičk! anaya - se mi zdi, da si ravno ti že dolgo časa nazaj spraševala glede tega Coombsovega testa, ker si bila pozitivna (mogoče je bila katera druga, ampak sem prepričana, da je bilo to na avgustovkah in si bila to ti). Res čudno, da se do sedaj ni nihče zganil in srčno upam, da bo vse OK. Držim pesti! Maja T. - upam, da si našla kaj simpatičnega za oblečt za na birmo. Se spomnim, ko sva midva z par tednov nazaj kupovala oblačila zame, ker sva bila povabljena na poroko. Sva se kar v LJ zapeljala in vse našla kar v prvi trgovini - v Popku. astrea - uživaj na bolniški in upam, da se ti stanje izboljša! dojenč - upam, da ti izpiti pridno uspevajo! Drugače pa sem bila te dni službeno tudi na Ptuju, smo mogli vaše jezero malo premerit. Pa še vreme je bilo zakon in je bilo prav luštno! karmar - kaj pa, če malo naložiš, da se ti je zdelo, da si popadke dobila in si v porodnišnico divjala? No, saj vem, da tale kazen res ni smešna in upam, da res ne bo tako huda kot piše v zakonu.
|