Maja T.
|
Oj! Danes nisem dobila injekcije za Rh-, ker cepiva še ni pripravljenega , jutri pa kao zagotovo dobim, no da vidimo... Jutri bo pestro, ker grem prvo do osebne zdrav. (tam moram biti že ob 7.30 ), da mi pošlje papirje na komisijo za podaljšanje bolniške, nato pa pikec, upam da tokrat uspešno . Punce sem vam prej pozabila povedat, meni je moj G. že dal papirje, da si lahko na CSD in v službi urejam porodniško in verjetno tudi paket oz. midva bova vzela denar. Vilika ne vem kaj naj ti rečem glede alergije vidim, da imajo druge punce več izkušenj s tem, čim manj sitnosti s tem , moja mami ima že astmo in vem, da je to zelooo neprijetno Pablo sva bila na HR kar hitro čez mejo - vas zelo blizu Čakovca. Moj možiček ima doli obe baki in smo preživeli lep družinski dan. Njihova vas je imela praznik - se mu reče proščenje in potem pridejo vsi sorodniki na kup, bilo je zelo luštno. Smo na vrtu pili in tam me je sonce dobilo . Glede oči: probaj si jih s kamilicami splahnjevat, pa mogoče res do zdrav., da ti pove kako in kaj naprej? Dojenč držim pesti za izpite Lana777 kaj pa pravi zdravnik glede alergije? Erin jaz opažam, da imam starikave roke, drugače po telesu ni panike, si pa jaz ne mažem samo z oljem za strije, ampak tudi z zelo vlažilno mandljevo kremo, ki mi očitno zelo ustreza. Maja T., welcome to the club, ti flekci so pegice . ana_p ups res, no potem pa sem tudi jaz pegasta Zoja miška mislim, da bi it Bambi znala najbolj pomagat, po logiki pa možnost okužbe obstaja. Nisem te ravno potolažila , da vidimo še mnenja ostalih... Bambi14 sem te videla, kje se skrivaš? Greva s taščo še enkrat ob 17.00 po trgovinah, da se oblečem saj malo bolj elegantno za birmo. Koliko sem na hitro videla, ni nič pametnega za nas , če hočemo biti malo bolj elegantne . Nekaj sem videla v Naf Naf, ne vem če mi bo prav, ker ni mišljeno za ...