|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
11.5.2008 22:02:27   
cebrca
Je bil tako poln dan malih opravil, da sem vas prišla šele zdaj na hitrico malo pogledat!

Čipka se potrudimo da preberemo vse, ampak včasih je stvari enostavno preveč da bi lahko vse komentiral. Me je pa vajino pogajanje okoli vozička fino zabavalo!user posted image user posted image user posted image

anaya, Katja, Erin, zagotovo skrbi same od sebe ne grejo stran, pa če nam to drugi še tako vtepavajo v glavo. Same dobro vemo, da najbolj pomaga če se ne sekiramo preveč, ampak brez tega enostavno ne gre. Meni je vedno najbolj pomagal pogovor o vsem. Zato dajte si duška na forumu z vašimi avgustovkami, doma s svojimi user posted image in domačimi, ter najboljšimi kolegicami. Zagotovo bo to prispevalo 50% pri reševanju težav! Predvsem pa veliko optimizma in železne volje!
Erin ti veliko počivaj IN NE DELAJ!!!! Držim pesti za user posted image da bo ubogal mamico in pridno zrasel!
Katja razmišljaj optimistično, da boš v bolnici od zdaj naprej imela samo dobre novice.
anaya ti pa tudi pričakuj po slabih novicah od zdaj naprej samo še dobre. Bolečine imam tudi jaz, sicer ne tako močne. Mi pa vedno pomaga Magnesol in počitek v horizontali.

Imam pa še krasen recept za zatečene noge. Zvečer pred TV-jem dragemu pomolim noge pod nos in rečem da bom naslednji dan zagotovo dobre volje, če mi bo danes malo noge zmasiral. Pa še prav lepo ga pogledam zraven. Vedno vžge!!!user posted image user posted image user posted image

Mirno noč želim vsem in jutri krasen dan!  Pa srečno na pregledih!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil cebrca -- 11.5.2008 22:06:54 >

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
11.5.2008 23:03:09   
ANA_P
Ufff... naporesn vikend........ spet sem samo jedla user posted image
Včeraj pohod in kasneje piknik. Sem bila celi dan v kuhinji, letos se pohoda nisem udeležila, ker se je šlo na Donačko goro, pa da kaj ne bi bilo narobe. Niti me niso želeli imeti zravenuser posted image , vsi so se me bali s tem trebuhom.  So bili srečni, da sem bila v kuhinji in prvo postregla golaž in polento potem čez dan pa piknik varianta. Njami njami spet sem jedla samo dobrouser posted image
Danes sem bila tuid cel dan od doma, spet pri naših, uživala na sončku, si avto oprala se malo sončila in ugotovila, da imam vedno več peg na nosuuser posted image  prej jih nisem imela nikoli. Baje pomaga limona vsak večer, bom zdaj probala to tehniko, pa s kremo za sončenje se bom začela mazati, ker kar ne morem perjeti, da so se mi pojavile pege.
Zdaj pa preberem vse nazaj, da vidim kaj ste kaj ve počele.
Po vaših slikicah sodeč ziher niste pojedla toliko kot jaz, ker vidim, da ste same lepotičke.
Nič, uživajte, si jutri pišemo.

Lahko noč.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
12.5.2008 7:10:50   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Spet bo lep sončen dan.

Jaz sem spala tako tako. Sem se kar težko obračala po postli. user posted image  Zjutraj se je še Nejc ob 6h zbudil user posted image  sreča je le to, da sva še mal poležala. user posted image  Zdej sva pa že pripravljena za v vrtec. user posted image  Potem grem pa h kolegici na user posted image  in čvek na šiht, da ji ne bo dolgčas. user posted image user posted image user posted image user posted image

Čipka res imaš faca moža. Moj bi rekel vzemi sam da bo mir, se sploh ne bi pogajal. K sreči imava glede tega enak okus in sva se oba odločila za PP in sva zadovoljna. Je ful mehak in lahek za vozit. user posted image  Za tega user posted image  pa ne bova kupovala novega je najin PP še čist ok. user posted image  Ima pa kolegica Quinny-ja takega ki ga bi rad tvoj mož, pa ni preveč zadovoljna. Bremzo so že parkrat popravljali. user posted image

pa pa

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
12.5.2008 7:36:48   
sandra123
Jutro, hvala za user posted image , zdaj moram pa hitro Tino zbuditi, da jo peljem v šolo - sem spet malo poležavalauser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
12.5.2008 8:08:38   
anita goitan
čau punce,
uf res tudi zame je bil pester vikend: v soboto do 13ih delala, na to sva imela pinik za kolege, v nedeljo zjutraj ob 4ih auf in sva hitela do cerknice spremljat najboljšo Europejko in Slovenko med ultramaratonskimi kolesarji user posted image Tjašo Rutar-tekmovala je na DOS-u Dirka okoli Slo-norooo, 2 dni brez spanja samo kolesarjenje in 13000m vzpona!!!

Se beremo

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
12.5.2008 8:12:29   
ozziebo
Jutro pupike, hvala zauser posted image . Vidim, da smo preživele še en naporen vikenduser posted image , midva s tamalim sva bila sama, ker je bil user posted image  v službi. Nikol si nisem misla, da bom to rekla, ampak HB da je ponedeljek, da se mal spočijemuser posted image user posted image user posted image !

Erin, Anaya, Katjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
naj bo vse samo dobro za vas!!

Lana777 še en manekenski bušiuser posted image !
Dojenč, drži seuser posted image user posted image user posted image  na izpitih!
Pa še user posted image  za vse ostale!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3031
12.5.2008 8:47:04   
sayuri
NApisala sem cel roman in me je ven vrglo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
12.5.2008 8:50:47   
sandra123
No, da se še malo javim...včeraj popoldne me je tako križ bolel, da sem norela od bolečin, malo me je celo zaskrbelo, kaj se dogaja, ker do sedaj nisem imela teh težav...no, glavno, da sta moja user posted image user posted image ok, sta imela pravo fešto v trebuhu...nekaj sta se celo obračala, da je trebuh kar valovil user posted image ...no, sem se ulegla v posteljo in spala 2 uri, pa je bilo boljše...danes sem ok, mogoče je celo sprehod pomagal, na katerega sem se odpravila proti večeru..., je pa res, da sem imela kar dosti čiščenja po sobotnem delovem dnevu - menjava vrat po celem stanovanju, polaganje toplega poda...skratka, prahu je bilo neomejeno, jaz pa tudi nisem stala in gledala mojega dragega, kako se sam muči s čiščenjem...zdaj nas čaka še montaža novih vrat, beljenje sten........najrajši bi se kar odselila ta vikend, da se že enkrat vse uredi....
Danes me čaka kup perila za zlikat, oprat, posušit...vsaj kosila mi ne bo treba kuhat, ker imam še od včeraj vse na zalogiuser posted image ...pa še malo bolj bom vodoravno danes, da me spet kaj ne zagrabi v križu od napora...

Lp, Sandra

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
12.5.2008 8:51:04   
tejkaz
Dober dan

Preživeli zanimiv vikend. Vas preberem po malici ko ne bo šefa in seveda komentiram

Lep dan

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
12.5.2008 8:51:49   
sandra123
Sayuri...napiši rajši dva romanauser posted image user posted image user posted image , mogoče bo boljše...

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
12.5.2008 8:55:41   
sayuri
Zdaj pa samo kratek povzetek user posted image

Erin ja, solidarnostno pomoč bom dobila-enkrat junija. Mi je v računovodstvu rekla, da mi pripada, tako da bojo nakazali. user posted image  Zihr bojo tudi tebi, ker šole in vrtci majo to kar poštimano. Samo pri nas je treba reč - drugače brez ostaneš.user posted image
čipka čez vikend je bolj malo punc na RR. TUdi sama sem včeraj samo pozdravila in nič brala. Ne se takoj jezit in nos po tleh vleč user posted image . JAz sem se prejle prav zabavala pri branju vajine štorije. user posted image  user posted image user posted image user posted image  Ti kar zagrabi priložnost in naj dragi plača voziček. PA še malo ga lepo poglej - tko cebrca pravi in mi je ta predlog ful všeč user posted image user posted image user posted image . JAz sem imela pri prvem user posted image  Quinnya Freestayla 4xl in sem bila z njim noro zadovoljna user posted image
anita midva sva v sobboto tudi čakala na ultramaratonca Jureta Robiča, ko je šel čez RIbnico. KApo dol vsem, ki so se podali na tole pot. JAz imam v familiji enega takšnega norcauser posted image - brat trenira triatlon.
ANA_P jaz sem tudi čisto pegasta v nosečnosti po obrazu. PO porodu pegice izginejo user posted image . Zgledam pa, kot bi me kdo na nos udaril user posted image user posted image user posted image , pa po ličkih in pod nosom imam čisto pegico pri pegici. user posted image
Katja javi se nam kaj iz porodnišnice. user posted image  Bomo mislile nate user posted image
anaya tele novičke so pa že bolj spodbudne, a ne? Boš videla, da bo vse ok. user posted image

Bom kasneje še malo komentirala, da me spet ven ne vrže user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
12.5.2008 9:08:10   
sayuri
sandra user posted image user posted image user posted image , saj moram v dveh kosih pisat - sem zgleda predolga drugače user posted image user posted image user posted image . Drugače pa - punca, ni čudno, da te je v križu zagrabilo. Ste imeli veliko dela čez vikend. Ti kar počivaj. JAz počivam tudi, če nimam nič dela user posted image . SIcer se ti bom pa pridružila pri likanju danes. PA popucat bi bilo tudi treba user posted image . Smo bili ta vikend bolj leni user posted image .
tejkaz verjamem, da ste ful uživali na morju. JAz bi šla tud user posted image

DA vam povem, kako trmastega mulca imam jaz doma (saj je trmast po meni, ampak vseeno)user posted image user posted image user posted image . V soboto smo imeli še zadnjo predstavu v gledališču v LJ. Po predstavi sva se s trolo peljala do Rudnika, kjer naju je mož počakal. Do tukaj vse lepo in prav. POtem gremo v Pikapolonico, da kupiva tisti tobogan, o katerem sem vam govorila.  Filip je že takoj na začeteku zagledal neke igrače iz riisanke (Roli al neki tazga) in se je zapičil vanje. Sva mu povedala, da bova midva pri toboganih (10 m stran). Ok. Si ogledujeva tobogan, mož meri z metrom, če bi šel v avto.... Skratka...odločeni, da tobogan kupimo. Pokličem Filipa, naj pride pogledat, on pa, da ne, da on hoče ROLIIIIJAAAAA user posted image  user posted image user posted image user posted image . Mu povem, da bo tobogan za darilo za RD, da bo na vrtu...pač, tako kot smo se dogovorili. On, pa da noče tobogana, ampak Rolija user posted image . Čist sem bla šokirana. In je skoraj vpit tam začel user posted image . Prav užaaljena sem bila in sem mu rekla, da Rolija ne bomo kupili, da smo prišli po tobogan, on pa kar trmaril po svoje user posted image . Sem bila tko huda, da sem kupila samo dve rjuhi za v posteljico in potem smo šli. user posted image Z obrazložitvijo, da smo imeli namen kupit tobogan in ne nekaj, kar je tisti hip zagledal. MAter mulc, kolk je trmast. In je raje ostal brez tobogana. Ok. Pa nič user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
12.5.2008 9:25:50   
sandra123
Sayuri...zgleda, da imava iste probleme z najinima prvorojencema...jaz sem mislila, da je obdobje trme že mimo, pa je spet začela trmaritiuser posted image , zdaj komplicira že pri tem, kaj bo imela oblečeno za v šolo...pa kar naprej mi ugovarja in mi govori"ti mi pa že ne boš rekla, kaj lahko in kaj ne", pa "ne mi govorit, kaj moram narediti, ker ne bom"...user posted image Ja itak, da potem znorim, ker mi živčki popustijouser posted image ...Sem ji včeraj malo pomagala sobo pospravit, potem sem šla pa kuhat in sem jo prosila, če mi pomaga perilo dat sušit, ona pa meni zabrusi "ne ne bom, ker tudi ti meni ne pomagaš pospravit sobe"user posted image Sem totalno znorela, da me je moj dragi moral miritiuser posted image ...no in potem seveda jok, pa kričanje...jaz pa sem se komaj obvladala...V glavnem, me kar pošteno zaskrbi na momente, kako bo potem, ko bosta user posted image user posted image prišla na svetuser posted image ....

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
12.5.2008 9:34:24   
sayuri
sandra jaz se tolažim s tem, da trma vsake toliko časa popusti user posted image . IMa pa Filip podobne fore, kot Tina glede oblačenja. Do sedaj sem mu lahko po mili volji kupila za obleč, kar sem hotela. Zdaj pa mulo že izbira. Mora bit vsaj kakšen našitek na majici al pa Spiderman (le od kje je to prineseluser posted image ), al pa Strela iz Caesov, pa vojašlke hlače user posted image , pa superge z lučko bi imel, pa takšne fore user posted image . So se vrstniki že začeli med seboj opazovat in kar ima njegov najljubši sošolec v vrstcu, bi imel tudi on user posted image . Tvoja je bikica po horoskopu, a ne? No, moj pa dvojček. PA mož je tud dvojček. user posted image  Tako da imamo doma pestro user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3039
12.5.2008 9:43:01   
Ryssa
Katja, anaya, Erin, vse bo še ok, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

anaya tudi meni se občasno pojavljajo bolečine, ponavadi ko s čim pretiravam. Včeraj so se mi pojavile bolečine še na desni strani trebuha, kot bi me nekdo zbadal z iglo, nič fajn.

ANA_P pege so luštne! Jaz si jih na tvojem mestu ne bi z limono, ker je limona zelo agresivna in neprimerna za na kožo.

Lepe bušije imate vse, meni pa se še zdaj ni uspelo slikati user posted image

Drugače pa zgleda, da bom jaz prej diplomirala iz vozičkov kot pa iz česa drugega. Enega že imam (Hauck Jeep trikolesnik), je ful lep, ampak vredu kot športni, drugače pa nefunkcionalen. Ne da se obrnat sedeža, dodatno pa bi rabila še torbo za novorojenčka, sedež pa sicer gre skoraj ležeče. Bedasto se mi pa zdi dati za torbo 100€, medtem ko je bil voziček 80€, pa še dojenček je stran obrnjen.
Zdaj sem se pa odločila, da bom nabavila še enega kombiniranega, za športnega se bom pa še odločila kateri je boljši - tisti bo uporabljan, drugi bo šel pa v prodajo.

Vedno moram vsaj z eno stvarjo zakomplicirat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3040
12.5.2008 9:58:39   
Maja T.
Jutro!

Mi smo nazaj iz HR in berem poste ter sem  user posted image , ko vidim novičke nekaterih avgustovk. Punce še enkrat, držite se user posted image user posted image user posted image , boste videle, avgusta boste cartale svoje zdrave in lepe sončke.

Katja vse naj, naj za rojstni dan user posted image user posted image user posted image . Naj ti sonček sije in naj ti dnevi v bolnišnici čim hitreje minejo in pridi čim prej domov in med nas.

Vika1 tako kot Katja počivaj, je Renatka lepo napisala, da se lahko z počivanjem MV podaljša, vse bo ok. user posted image user posted image user posted image za user posted image .

Anaya
vem, da ti zdaj ni lahko, nekako pa verjamem, da bo vse dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Kako je bilo na razgovoru z dr. Mujazinovičem? Je moj G. in sem z njim zelo zadovoljna. On mi je tudi delal NS in MOR. in lahko samo rečem user posted image . Mislim, da ti bo lahko podal objektivno, strokovno mnenje in upam, da te je saj malo potolažil user posted image user posted image user posted image

Čipka ne biti žalostna user posted image user posted image user posted image , enostavno dosti nas je in si navajen z enimi bolj komunicirati, kot z drugimi... Sem se pošteno nasmejala user posted image ,  ko si opisovala svoje bedre (krače). Glede vozička, midva bova imela PP, meni so zelo lepi.

Erin ne vem kaj naj ti rečem, da bi te lahko potolažila in pregnala strah user posted image user posted image user posted image . Vse avgustovke držimo pesti, da bo vse dobro user posted image user posted image user posted image . Kaj si kaj zasledila oz. se pogovarjala s kom, kakšne so lahko posledice, če je buši pri user posted image manjši?
Koliko sem se jaz pogovarjala (ne ravno za bušija), da če pride pri user posted image do odstopanj, pri kakšnih organih, je full verjetnost, da se to kasneje ali pa tudi že v tvojem trebuščku nadoknadi in da je vse potem ok.
Res vse user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image za solidarno pomoč iz službe.

Lana777, suhica user posted image , res lep buši user posted image . taka sem jaz bila januarja user posted image .

Mishel, Vilika midva sva tudi kooooončno naročila voziček, preko Sončka user posted image .
In sicer je zdaj končna odločitev padla na PP P3-modularni sistem in ne Uno, kot sva prvo mislila. Me je ta trda košara prepričala, ki žal ne gre na Unota. O barvi smo tako že govorile, Green bubles - nas bo kar nekaj avgustovk imelo enake vozičke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sonček ima fajn popuste, tokrat dobiva -30 EUR, ki jih bova izkoristila pri nakupu vzmetnice za posteljico, ma se splača.

Sayuri in Sandra, uh ti mulčki mali, to nas verjetno vse čez nekaj let čaka, sta pa se mi kar zasmilili, sploh ne vem kako bi jaz v takem primeru odreagirala

Sayuri vem da si ti že pisala o tem, kako se že reče temu cepivu, ko ga dobiš, če si RH-, rogam ali nekaj takega?

Naty
hvala za user posted image .

Grem počasi v UKC po pikeca, lep sončen dan user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
12.5.2008 10:00:33   
mishel
DOOOBER DAAAAAAN!!!!!!

ERIN SANDRA vajinim prigodam z malo večjimi mulčki sem se tako nasmejala user posted image

Me je kar mal strah kaj naju čaka v prihodnjih letih user posted image .

RYSA glede izbire vozičkov je tako, da bomo verjetno šele po kakem mesecu uporabe vedele ali smo izbrale pravilno ali ne user posted image .

ANA nekaterim so pegice zeeelooo všeč user posted image

LANA kje se skrivaš? A je alergija že izginila?

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
12.5.2008 10:08:07   
Maja T.
Anaya vidim, da si že napisala, kako je potekal razgovor z dr. Mujazinovićem, sem očitno spregledala user posted image . Zelo sem vesela za vzpodbudne besede, boš videla da bo vse ok user posted image user posted image user posted image

Meni se sicer ne delajo pege, sem pa včeraj na soncu fasala temnejše flekece pod očesi in po čelu. Kot nekakšno zapečeno kožo user posted image user posted image user posted image .
Se bo treba začeti mazat. Meno se zdi, da je sonce zelo močno, roke mi je fajn obarvalo, pa smo bili samo malo na soncu...

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
12.5.2008 10:18:01   
mishel
Ja, sonce je že kar močno. Tudi jaz ga bom raje izkoristila zdaj, ko temperature še niso previsoke. Poleti se bom tako verjetno ves čas skrivala v senci. user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
12.5.2008 10:36:30   
sayuri
MajaT, ja Rhogam se reče tej injekciji.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
12.5.2008 10:37:29   
Maja T.
Še nekaj glede srečanja v CE?

V nedeljo 18.5. imamo birmo, smo včeraj dobili povabilo, ker bo birma na HR zna biti, da bomo šli dol že v soboto  17.5. in potem je velika verjetnost, da se ne bom mogla udeležiti srečanja v CE user posted image . Še javim v čet., pet., ko bom več vedela.

Kje bi lahko kupila kaj bolj finega za obleči, imam same športne stvari za user posted image .
Grem po UKC še malo v mesto gledat, če se bo našlo kaj lepega, elegantnega?

Bambi14, ki si ti danes, štrajkaš user posted image

Bambi14 in Renatka, kaj jutri prideta na MŠ, se dobimo končno na našem randiju pri WC-jih user posted image . Upam, da bomo imeli odmor?

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
12.5.2008 10:39:12   
Maja T.
Sayuri hvala user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
12.5.2008 10:57:05   
Vilika
Hojla 'babnice'!

Sem danes čisto adijo že od jutra...
Imam seneni nahod in si zdaj še pomagati ne morem, ker ne smem jemati tabletk, dajati špricke v nos, dajati kapljic v očke... da ne bi slučajno škodila moji bebici... In hodim okrog še 3x BOLJ ZABUHLA V OBRAZ kot ponavadi.

Včeraj popoldne se je začelo kihanje (vsaj 30x na uro), smrkanje, krokodilje solze z oči, srbenje žrela... JOOOOJ, ob tolikem kihanju sem mislila da bom še predčasno rodila in malo mi je celo ušlouser posted image

Dovolj jamranja..

VSE DOBRO želim puncam ki imate težave - Erin user posted image user posted image , anayauser posted image user posted image , Katjauser posted image user posted image
Ker avgustovke tako skupaj stojimo in pesti držimo, verjamem da bo KUL.

Sayuri, sem se nasmejala tvoji prigodi s trmastim sinekom in toboganom, haha, prav ste naredili... si bo verjetno zapomnil za naslednjič. Drugače je pa res faca da ni že takoj popustil. Uh, kaj vse nas še čaka....

Maja T. - a tudi vidva bosta imala bubles gereen - bravo. Se mi pa zdi da bo res kar naval na to barvo letos, ker so menio javili da ga komaj čez 1 mesec dobim.. 

ANA_P - jaz imam od malega sončne pegice, ki se mi naredijo največ po nosku in po ličkih... prej jih nisem marala, zdaj pa ze nekaj let ugoravljam kako sem prisrčna z njimi in mi prav pristajajo, pa še mojmu lubito so sladke...
PEGICE SO ZAKONNNNN!!! Kar uživaj z njimi dokler so, nič jih ne z limonco mazat...

Tudi jaz naskakujem nulo user posted image user posted image , še 98 dni do dneva D, iiiiii, jupiiiii....

nastal je manjši roman, tako da se zaenkrat poslavljam...
LEP DAN!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
12.5.2008 11:20:30   
Anonimen

Naj vas vse tukaj super punce user posted image samo pozdravim, ker če ne, se mi itak izmuznejo dnevi eden za drugim in čisto padem ven in vas sploh ne morem ujeti. Dan se kaže lep in sončen in takšno naj bo tudi počutje in razpoloženje user posted image . In ja, hvala punce, za tako prijazen in topel nekakšen welcome back. Se človek res prijetno počuti, če te kdo sploh opazi, da pa te celo morda kdo pogreša je pa še toliko prisrčnejše.

Čipka
- te čisto razumem. Verjemi, da se nam je že večini zagotovo zgodilo, da nismo dobile odgovora in se nam je zdelo, da smo vedno prezrte, ko kaj napišemo. Ampak, če že sama pri sebi pomisliš, koliko je postov na dan, kako hitro se menjavajo teme,....... pa še, če se ne javljaš večkrat dnevno, kot to počnejo punce, potem je nekako razumljivo, da komunikacija teče med prisotnimi, tisti občasni pa se nekako izgubimo, ker je vsega preveč in se niti ne da vsega napisat, kar bi si človek sicer želel. Tudi jaz sem z veseljem prebrala tvojo dogodivščino z nakupom vozička in je bila zelo zabavna, vendar iskreno povedano se nisem čutila primerna za komentar, ker niti ne vem zagotovo user posted image za kakšna vozička gre. Po slikah vem, samo po oznakah pa nimam pojma. Sliši se res čudno, vendar mi bomo uporabili voziček od prvega otročka in se sploh ne poglabljam v znamke, tipe, trende,...vozičkov. Ko na cesti vidim kakšen meni všečen voziček, si rečem uuaaavvv, kak je dober.....in pri tem ostane. Prvič, nam niti finančno ne znese, da bi se zaradi vseh izdatkov, ki jih imamo trenutno zaradi obnove bivalnih prostorov tako šponali še z nečim, kar pravzaprav že imamo. Drugič, pa sem že enkrat nekje napisala, da si bomo raje za ta denar, ko bi nabavili nov, bolj trendovski voziček in zamenjali še čisto OK stari voziček samo zato, da bi se frajerisali po ulicah  mesta, raje omislili kakšen izlet in našemu tavelikemu mišolinu omogočili spoznati, doživeti in se naučiti kaj novega, še ne poznanega in nevidenega. Pa še skupni trenutki na kakšnem krajšem popotovanju so nezamenljivi s kakršno koli materialno dobrino. Vsaj meni se zdi tako. Seveda, to zadnje razmišljanje je zgolj moje osebno in mi je sedaj mimogrede padlo na misel, ni bilo nikomur direktno namenjeno.  Upam, da me punce ne boste narobe razumele!!! Pri prvem otroku sva tudi midva preštudirala na desetine vozičkov, testov, mnenj, si ogledovala tu in tam .....in sva želela le najboljše in najnovejše.........sedaj v drugo je pa malo drugače........

Čipka, naj te izkušnja ne odvrne od pisanja in seveda!!! user posted image se moraš javljati, kot sestavni del avgustovske ekipe!!! Jaz vedno vse preberem, pa čeprav kdaj s časovnim zamikom in bi bil včasih moj komentar neažuren in tako ali tako neaktualen.

Sandra123 - te čisto razumem in kar vidim situacijo z demontažo starih vrat, katero opisuješ.....1/3 tega smo mi že dali skozi 2/3 pa nas še čakajo tam nekje do jeseni.....in res ni fajn user posted image user posted image user posted image .......bo pa kasneje, ko se vse poštima.

Anaja -  vidim, da je bil razgovor z dr. Mujazinovičem razveseljiv in vzpodbuden. Moje izkušnje pri njemu so user posted image . Upam na najboljše!

MajaT. - Kje na HR sta se potepala in kako je bilo? Ne dvomim, da sta uživala!!! Dobro opravi na UKC in dobro srečo pri nakupu fancy oblačil.

Erin - tudi pri tebi upam!!! na najboljše in da se bo obseg trebuščka s časom razvil tako kot se mora, vendar me vseeno zanima, kaj ti bodo rekli strokovnjaki. Nočem te gnjavit in obremenjevat, vendar bi bila hvaležna, če boš pripravljena info deliti z nami.

Tejkaz - ste si privoščili malo obmorskega oddiha in prav je tako! Kje ste bili in kako je bilo? Se tudi medni milo stori ob misli na morsko klimo, borovce in morje....Letos verjetno ostajamo le pri željah.

Sayuri in sandra123 -.... ja, ja,...... kaj vse nas še čaka. A obstaja kakšno sredstvo za "bolj jeklene živce" user posted image user posted image user posted image , ko bo čas za to.......

Vilika - joj, seneni nahod pa baje ni nič kaj prijetna zadeva. Upam, da čimprej mine.

ANA_P - o pegicah pa ne vem kaj dosti. Baje po porodu izginejo.

Aja, samo še to bi vprašala. Meni se od tistega močnega vnetja oči (za Veliko noč) sedaj skozi po malem vleče vnetje ali kaj na desnem očesu. Tako po malem se mi vsake toliko časa naredi meglica na očesu, zjutraj malo gnojno. Ali bi me moglo to bolj skrbeti in bi mogla takoj obiskati okolista ali se bo to samo uredilo?  Drugače ne nosim leč ali očal.  Le izredno občutljive oči imam na kakršno koli spremembo (sonce, veter, prah.....).  Ali imam tudi jaz kakšno milejšo alergijo, ki se pojavi glede na letni čas? Ali gre le za dražeči prah, ki ga pa sedaj pri nas res ne manjka user posted image user posted image user posted image .....Morda bi kaj o tem vedela Bambi 14

Ravnokar so nam pripeljali kaseto za vgradna drsna vrata, jupi, popoldan pa greva s tamalim k eni 3-letni punčki na rojstni dan in tortico.........

Sem vas imela namen le pozdravit, pa je nastalo tooooooleee user posted image . Zdaj pa v 5-to prestavo in gremo nadoknadit porabljeni čas......

Neposredna povezava do sporočila: 3049
12.5.2008 11:44:03   
dojenč
uh,še pozdrav od mene danes malo bolj pozno kot ponavadi, ampak z opravičilom:tiste ki ste pri meni narocile majčke-so odposlane!tako da jih jutri že dobite-ČAKAJTE POŠTARJEuser posted image
nell-me veseli da sta z dragim navdušena nad majčkami.upam da sem št, tudi našla, da imas trebuščka pokritega.
VILIKA-jaz sem tud nekaj bolana, žgečkanje v grlu in kihanje,joj sem jezna.
SAYURI ti pa si danes zelo dobre volje-sklepam po pisanju.

aha, hvala vsem , ki ste  mi držale za izpit, jutri ga imam spet, tako da kar stiskajte pestke,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?