Anonimen
|
Naj vas vse tukaj super punce samo pozdravim, ker če ne, se mi itak izmuznejo dnevi eden za drugim in čisto padem ven in vas sploh ne morem ujeti. Dan se kaže lep in sončen in takšno naj bo tudi počutje in razpoloženje . In ja, hvala punce, za tako prijazen in topel nekakšen welcome back. Se človek res prijetno počuti, če te kdo sploh opazi, da pa te celo morda kdo pogreša je pa še toliko prisrčnejše. Čipka - te čisto razumem. Verjemi, da se nam je že večini zagotovo zgodilo, da nismo dobile odgovora in se nam je zdelo, da smo vedno prezrte, ko kaj napišemo. Ampak, če že sama pri sebi pomisliš, koliko je postov na dan, kako hitro se menjavajo teme,....... pa še, če se ne javljaš večkrat dnevno, kot to počnejo punce, potem je nekako razumljivo, da komunikacija teče med prisotnimi, tisti občasni pa se nekako izgubimo, ker je vsega preveč in se niti ne da vsega napisat, kar bi si človek sicer želel. Tudi jaz sem z veseljem prebrala tvojo dogodivščino z nakupom vozička in je bila zelo zabavna, vendar iskreno povedano se nisem čutila primerna za komentar, ker niti ne vem zagotovo za kakšna vozička gre. Po slikah vem, samo po oznakah pa nimam pojma. Sliši se res čudno, vendar mi bomo uporabili voziček od prvega otročka in se sploh ne poglabljam v znamke, tipe, trende,...vozičkov. Ko na cesti vidim kakšen meni všečen voziček, si rečem uuaaavvv, kak je dober.....in pri tem ostane. Prvič, nam niti finančno ne znese, da bi se zaradi vseh izdatkov, ki jih imamo trenutno zaradi obnove bivalnih prostorov tako šponali še z nečim, kar pravzaprav že imamo. Drugič, pa sem že enkrat nekje napisala, da si bomo raje za ta denar, ko bi nabavili nov, bolj trendovski voziček in zamenjali še čisto OK stari voziček samo zato, da bi se frajerisali po ulicah mesta, raje omislili kakšen izlet in našemu tavelikemu mišolinu omogočili spoznati, doživeti in se naučiti kaj novega, še ne poznanega in nevidenega. Pa še skupni trenutki na kakšnem krajšem popotovanju so nezamenljivi s kakršno koli materialno dobrino. Vsaj meni se zdi tako. Seveda, to zadnje razmišljanje je zgolj moje osebno in mi je sedaj mimogrede padlo na misel, ni bilo nikomur direktno namenjeno. Upam, da me punce ne boste narobe razumele!!! Pri prvem otroku sva tudi midva preštudirala na desetine vozičkov, testov, mnenj, si ogledovala tu in tam .....in sva želela le najboljše in najnovejše.........sedaj v drugo je pa malo drugače........ Čipka, naj te izkušnja ne odvrne od pisanja in seveda!!! se moraš javljati, kot sestavni del avgustovske ekipe!!! Jaz vedno vse preberem, pa čeprav kdaj s časovnim zamikom in bi bil včasih moj komentar neažuren in tako ali tako neaktualen. Sandra123 - te čisto razumem in kar vidim situacijo z demontažo starih vrat, katero opisuješ.....1/3 tega smo mi že dali skozi 2/3 pa nas še čakajo tam nekje do jeseni.....in res ni fajn .......bo pa kasneje, ko se vse poštima. Anaja - vidim, da je bil razgovor z dr. Mujazinovičem razveseljiv in vzpodbuden. Moje izkušnje pri njemu so . Upam na najboljše! MajaT. - Kje na HR sta se potepala in kako je bilo? Ne dvomim, da sta uživala!!! Dobro opravi na UKC in dobro srečo pri nakupu fancy oblačil. Erin - tudi pri tebi upam!!! na najboljše in da se bo obseg trebuščka s časom razvil tako kot se mora, vendar me vseeno zanima, kaj ti bodo rekli strokovnjaki. Nočem te gnjavit in obremenjevat, vendar bi bila hvaležna, če boš pripravljena info deliti z nami. Tejkaz - ste si privoščili malo obmorskega oddiha in prav je tako! Kje ste bili in kako je bilo? Se tudi medni milo stori ob misli na morsko klimo, borovce in morje....Letos verjetno ostajamo le pri željah. Sayuri in sandra123 -.... ja, ja,...... kaj vse nas še čaka. A obstaja kakšno sredstvo za "bolj jeklene živce" , ko bo čas za to....... Vilika - joj, seneni nahod pa baje ni nič kaj prijetna zadeva. Upam, da čimprej mine. ANA_P - o pegicah pa ne vem kaj dosti. Baje po porodu izginejo. Aja, samo še to bi vprašala. Meni se od tistega močnega vnetja oči (za Veliko noč) sedaj skozi po malem vleče vnetje ali kaj na desnem očesu. Tako po malem se mi vsake toliko časa naredi meglica na očesu, zjutraj malo gnojno. Ali bi me moglo to bolj skrbeti in bi mogla takoj obiskati okolista ali se bo to samo uredilo? Drugače ne nosim leč ali očal. Le izredno občutljive oči imam na kakršno koli spremembo (sonce, veter, prah.....). Ali imam tudi jaz kakšno milejšo alergijo, ki se pojavi glede na letni čas? Ali gre le za dražeči prah, ki ga pa sedaj pri nas res ne manjka .....Morda bi kaj o tem vedela Bambi 14 Ravnokar so nam pripeljali kaseto za vgradna drsna vrata, jupi, popoldan pa greva s tamalim k eni 3-letni punčki na rojstni dan in tortico......... Sem vas imela namen le pozdravit, pa je nastalo tooooooleee . Zdaj pa v 5-to prestavo in gremo nadoknadit porabljeni čas......
|