|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
12.5.2008 11:51:03   
mishel
Joj punce, vam čisto nič ne zavidam teh težav s cvetnim prahom. Vnetje oči ki ga opisuješ PABLO bi lahko bila alergija, vseena pa bi bilo pametno, da ti na to odgovori zdravnik.

Glede srečanja v soboto v Celju. Ali še velja, katere zares pridete?! Ura je še vedno 16.00 ali 17.00?

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
12.5.2008 11:52:45   
mishel
DOJENČ šele zdajle sem videla tvoj post user posted image . Bom že danes začela stiskati - pesti user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
12.5.2008 11:59:46   
lana777
Pozdravček vsem,

hvala za vse komplimenteuser posted image , ampak naj vas na veliko potolažim -
moj bajsek (ta zadnja, boki ...) ni čist nič manekenski, sam fotka je še kr ratala,
drugače pa sm se že preveč zredila in me bo G dans spet kregalauser posted image ,
ampak jo bom skušala zamotit z mojo alergijo, ki
se je danes zjutraj spet pojavilauser posted image user posted image user posted image  v velikem obsegu ...

Lep dan vsem!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
12.5.2008 12:16:38   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

danes sem bila na pogovoru in po njegovih besedah je zelo zelo malo takšnih primerov, ki se izkažejo za najhujše.... najverjetneje bo samo otrok slabokrven kar pa se bo po rojstvu popravilo, al samo od sebe al pa s transfuzijo krvi...
Imam pa zdaj en drug problemuser posted image . Sploh ne morem stat na eni nogi ker me tako zelo boli v spodnjem delu trebuha oz. še niže, kot da bi me bolel "vaginalni kanal"... se kateri to dogaja?

Lepe novičke anayauser posted image ...se ti je skala odvalila od srčka kajne? Vse bo dobro boš videlauser posted image

Bolečine v vaginalnem kanalu imam tudi jaz...in ne samo tam temveč vse okoli...zdravniki pravijo da ni nič narobe s tem, da le mali malo dol pritiskauser posted image

naty- noge mi zatekajo kljub temu da imam vedno blazino pod in med nogami, da jem zelo malo soli in pijem veliko tekočine...no ampak povedat je pa le treba Gin ane...hvala za pikepokeuser posted image user posted image

K_a_t_j_a - drži se in hitro okrevajuser posted image user posted image user posted image

cebrca - saj ne delamuser posted image user posted image user posted image počivam pa vmes malo mojemu pomagam kuhat da bomo le imeli kaj za pod zobuser posted image user posted image user posted image Lačna pa ja ne bomuser posted image ...  Tvoj recept pa pri meni ne deluje večuser posted image user posted image user posted image sem pa preveč uporabljala pa je brez močiuser posted image no pa najdem kako drugo variantouser posted image

Glede nosečniških pegic se pa ne sekirat...so prav simpatične noooooooo...kaj naj jaz rečem ko jim imam na biljone po telesu??user posted image user posted image user posted image Pa je bil to le plus ne minus...
Mene pa zanima ali se je še kateri postarala koža???user posted image user posted image user posted image Moja deluje tako kot bi bila stara okoli 50 let ali pa da bi kar naenkrat shujšala 20 kil...suha in gubasta - po rokah, nogahuser posted image user posted image user posted image Pa mažem pa ni bolje pa se širim pa bi po pravilih morala biti le bolj napeta pa...user posted image
sayuri -vidiš jaz pa nisem hotela nič rečt za pomoč pa so jo kar sami ponudiliuser posted image ... So me lepo presenetiliuser posted image

Maja T. - hvala za besede...upam da bo mali res še vse nadoknadil..."futram" ga dobro, mogoče le ne mara zdrave prehrane tako kot moj user posted image Glede posledic manjšega trebuha nisem izvedela nič, tudi zdravniki niso hoteli nič od tega govoriti...rekli so le, da naj ne bi bilo zaenkrat nič narobeuser posted image in se zastoj v rasti lahko vidi šele okoli 33 tedna...kaj pa do takrat??? Pišuka, upam da bodo vsaj spremljali..

PABLO - seveda bom inf. delila z vami...samo najprej moram najti nekoga ki mi jih bo sploh povedal ker so vsi tako skrvivnostni okoli tega... Hvala za lepe željeuser posted image Glede učkov pa le zdravnika vprašaj, bo gotovo hotel pogledati in bo bolje vedel...če se že toliko časa vleče je res fajn da mu pokažeš..

lana - upam da bo alergija še danes izginila..ti jo kar grdo poglej bo prec ušlauser posted image

No jaz grem pa sedaj k Gin pa vam poročam kasneje kaj (če bo) je novega...

LP

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
12.5.2008 12:26:35   
naty13
Evo mene. Sem bila na faksu. Sem šla izpit za nemščino pogledat, ki se ga gladko pogrnila decembra in prfoksa ga je pozabila doma, tako da jo moram zdej poklicat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem bila pa takoj, ko sem Nejca peljala v vrtec na čveku pri kolegici, pa je šla ura in pol kot bi mignil. Dobr da še ne lije. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še ena kolegica me je klicala. Je mela v soboto dekliščino in nisem šla. Pa jo je zanimalo, če sem v redu. Sem ji vse razložila. user posted image  Pa vabilo mi je pozabila dat. Smo vabljeni na civilno in cerkeno poroko v soboto. user posted image  Komaj čakam, da vidim nevestico. user posted image

Erin dobro opravi pri G.user posted image

Dojenč dobro opravi na izpitu.user posted image

Pablo  le pojdi se pokazat k zdravniku.

Sayuri jojjjjjjjjjjj tole izbiranje oblačil in igračk pa mene še čaka. user posted image  In pregovarjanja. user posted image  Sem se pa nasmejala vašim prigodam v Pikapolonici. Mali je pa res trmast. user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič zdej pa letim prfokso poklicat, da bo pol cel popoldne zamorjen. user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
12.5.2008 12:34:29   
dojenč
naty13-nič se ne sekiraj zaradi prfoksa, in šole, bo že, jaz se tolažim s tem da da enkrat že bo.do zdaj sem javljala da so mi izpiti sli ok, zdaj ko pa imam težje predmete pa bom verjetno kda pa kdaj javlala o kakem cveku, saj bo

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
12.5.2008 13:02:51   
ANA_P
Ste me potolažile, pa saj res, pa kaj če imam pegice. Očitno nas jih ima večina, res pa je da nastajajo na soncu. To so te nosečniške, ne? Moji kolegiic niso izginile po čelu in je mali že star 3 leta. Pri meni so pa tak čudne, po nosu, pa kar velike so, pa nad ustnicami, skoraj kot brkiuser posted image
Maja T., welcome to the club, ti flekci so pegice user posted image . Pravzaprav so večji in so kar pege. Tudi sama sem se na začetku spraševala kaj je touser posted image  in ugotovila več sem na soncu več jih je in to so pege.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
12.5.2008 13:13:45   
sayuri
NAj me katera brcne v rit, da grem likat. user posted image  Piševka - vse drugo bi počela, sam tistega kupa se izogibam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
12.5.2008 13:15:56   
anita goitan
probleme s cvetnim prahom imam tudi samauser posted image , ne vem že katere je ta problem na prejšnji strani izpostavila, ginekologinja mi je ekla da se lahko normalno zdravim, moja osebna dr.pa ne, jaz si dam samo kapljice v oči in to max 1x na teden po 1 kapljico, tudi Pušenjak piše da si lahko pomagamo, lp

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
12.5.2008 13:36:06   
naty13
Sayuri pravkar sem te brcnila v rit, tako da se spokaj likat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
12.5.2008 13:39:31   
Zoja Miša
Punce, dan. Se cel vikend nisem nič javljala, nisem računalnika sploh pogledala!
Je bil pa super vikend. V soboto najprej frizer in potem piknik. Smo tako dobro izpod peke jedli, da se je vse topilo v ustih. Mmmmmmmmmm.... Pa nasmejali smo se, da me je vse bolelo.
Včeraj sem bila pa na dveh sprehodih, sem skupaj 7,5 km prehodila! Pa likala sem in prala, v glavnem sem bila pridna.user posted image

Katja, držim pesti!
Erin, prav tako držim pesti! Povej kako je bilo na pregledu. In tudi meni se zdi, da moja koža ni ravno napeta. Med prsmi mi zgleda kar nenako povešenauser posted image .
Lana, čeden bušek. Mislim, da bom tudi jaz morala se slikati sama. Z našimi moškimi ni nič.user posted image
Čipka, sem se nasmejala tvoji štoriji z vozički. Kar vztrajaj pri svojem!
Vilika, znebi se hitro tega nahoda!

Pa še eno vprašanje. Ali je peta bolezen prenosljiva iz sodelavke, kateri otroci so bolani, name? Je lahko to nevarno???

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
12.5.2008 13:47:04   
nell
Pozdravček babike!

Tudi jaz danes na 100user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Glede težav s cvetnim prahom sem tudi jaz tam...pri meni je še težava, ker dobim ob tem tudi napade astme...tko da smo v popolni bojni opremi...upam, da ne bo hudega, ampak nikoli se ne ve.

Aha bi postavla eno vprašanje za tiste, ki imate malo več izkušenj z takšnimi in drugačnimi maistri, ki vam pomagajo pri delih. Namreč midva sva tudi ta vikend zaman čakala na vodovodarja!!! To se je zdaj ponovilo že tretji vikend. Na zadnje nam je povedal, da ima še za dobro urco dela, ker mora urediti samo odtoke. V sredo imamo naročenega že zidarja, da pride zalit estrih...mi še pa vode nimamo zrihtane. Men se meša. In zdaj ne vem kaj naj naredim. Bom izpadla grozna, če si poiščem drugega vodovodoarja??? Kaj bi storile ve??? Najhuje mi je, ker sta z mojim glede plačila nekaj kompenzirala, tako da mu je moj zrihtal računalnik in mu ga seveda že dal, ker si pač ni mislil, da naju bo tako nategoval. Kaj naj zdaj naredim??? Nasveti so zaželjeni.

lp babike

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
12.5.2008 13:53:15   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Sayuri pravkar sem te brcnila v rit, tako da se spokaj likat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  MOraš bolj močno. Me nisi kaj dosti premaknila. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
12.5.2008 13:53:32   
ozziebo
Sayuri in Sandra, se pridružujem klubu trmastih malčkov, no ne jaz, ampak moj tamali. Pri še ne treh letih ne obleče ničesar, kar nima narisanega avta, formule ali vsaj bagra, tut nogavic neuser posted image , skoraj vedno pa v BC ali podobnih trgovinah z igračami  naredimo vsaj sceno s cepetanjem, če že ne polira tal...user posted image . No ja, otrok s karakterjem, pravi moja kolegicauser posted image .

Pablo, tut mi bomo imeli še stari voziček (Teutonia), saj je praktično kot nov, moram ga sicer še spucat, ampak se mi pri vseh trenutnih stroških (v novi hiši) zdi neumno kupovat še en voziček. Bi pa imela marsikaj, ja.. user posted image
Moram priznat, da je kupovanje za user posted image  prav božansko in tut midva sva pri prvemuser posted image  naredila celo znanost iz vozičkov, pa previjalne, pa ležalnika, pa...user posted image . Zdaj se mi pa zdi da gredo dnevi tako hitro mimo user posted image , da sploh ne pomislim, kaj še vse rabim zauser posted image , še dobro, da me vsake toliko konkretno brcneuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
12.5.2008 13:56:09   
nell
Zoja Miša - kolikor vem je peta bolezen prenosljiva...ker ko je v vrtcu nek deček z njo zbolel, so zagnali kar velik alarm.
Pa v priročniku Otroške bolezni piše: Peta bolezen se prenaša s kapljično okužbo. En teden, preden se na licih pojavijo ognjeno rdeči izpuščaji, je peta bolezen nalezljiva. Bolezen opazimo s prehladu podobnimi bolezenskimi znaki. Izpuščaji se razširijo na telo, roke, noge in tvorijo vzorec v obliki griland. Ko se pojavijo izpuščaji bolezen ni več nalezljiva.
Bolezen lahko pri nosečnicah povzroči hudo slabokrvnost otroka.

Žalostno je, da zdravljenje baje ni mogoče, da do sedaj še ni cepiva!!!

Upam da sem ti kaj pomagala...če pa pobrskaš po netu, se tudi kaj najde.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
12.5.2008 14:02:42   
Zoja Miša
Hvala Nell, potem bom pazila, da bo bolj stran od mene, pa upam, da bo o.k.
Sicer pa hodim po svetu in boh ve kdo vse to ima....

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
12.5.2008 14:05:18   
ozziebo
Uboga Nell, te čist razumem, ampak glede na moje izkušnje ta majstri tolk časa nateuser posted image  dokler totalno ne popuser posted image  in jih nekam pošlješ. Kadar sem jaz to naredila, je že čez eno uro stal pred vrati.
Kar se tebe tiče, bi jaz  še vseeno poklicala tega in se probala zmenit na lep način, če ima res tako malo dela. Sicer pa mu povej, da če ne pride do.... boš naročila drugega, ker mora biti do srede narejeno. Res pa je da se najbrž ne bo sekiral, saj je že plačan, poleg tega ali boš lahko v dveh dneh našla drugega vodovodarjauser posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image ??

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
12.5.2008 14:37:09   
košuta
Živjoooooo!

Punce - a sploh veste, koliko postov je napisanih na straneh 113 do tele? Ogromno!!! In jaz sem bila pridan ter sem zdajle vse prebrala...

Najprej pa: Erin - dobrodošla nazaj med nami! Je ful lepo prebrat, da sta oba z user posted image  dobro. Ja, pomoč v kuhinji je pa včasih takorekoč preventivna...user posted image

Katja - Držim pesti, da se ti stanje čimprej izboljša in ne boš rabila bit v bolnici več kot nekaj dni. Preveč si bila pridna in si preveč delala, punca. Ti samo počivaj in bodi pozitivna! user posted image user posted image

Anaya - Mogoče pa zdravniki včasih preveč paniko zaženejo, ker sami ne vedo natančno, za kaj gre. Upam, da so te nasveti in razlage dr. M. vsaj malo pomirili. Optimistično naprej!user posted image user posted image

Mishel - Ampak tvoja slikica je pa prav umetniška! Jaz bi si jo na tvojem mestu dala povečat in v okvir, ker je res carska.  user posted image

Vilika - Ti se nič ne sekiraj, kdaj pride voziček. Bolje, da pride kak teden pozneje, da se ga slučajno ne naveličaš do takrat, ko ga boš res rabila. user posted image

Čipka - Ubrala si perfektno taktiko v zvezi z vozičkom! user posted image

Cebrca - Jaz ne pustim, da se kdorkoli razen mene dotika mojih nog - zelooo žgečkljiva! user posted image  Bi pa umrla za masažo hrbta in čohanje po laseh (kot en user posted image ) user posted image , samo jaz večkrat mojega masiram, kot on mene, ker ima pogosto probleme s krči v vratu in bolečine v križu (pa ne zaradi mene user posted image ).

Nell - Vodovodarji so pogosto posebna pasma ljudi... Če dobijo plačano v celoti pred zaključkom del, lahko postanejo nedosegljivi ali pa izpuhtijo. user posted image

Bravo vsem za vaše luštne bušije postavljene na ogled! user posted image  Jaz se bom spet morala slikat sama, če bom hotela imet kako sliko iz user posted image ! Konec tedna, ko bom zagotovo dopolnila 28 tednov...
Cel vikend sem imela grozno gnečo in milijon opravkov... Upam,da vam bom ta teden bolj ažurno sledila!
LP, grem juhico kuhat!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
12.5.2008 14:41:19   
Maja T.
Oj!

Danes nisem dobila injekcije za Rh-, ker cepiva še ni pripravljenega user posted image user posted image user posted image , jutri pa kao zagotovo dobim, no da vidimo...

Jutri bo pestro, ker grem prvo do osebne zdrav. (tam moram biti že ob 7.30  user posted image ), da mi pošlje papirje na komisijo za podaljšanje bolniške, nato pa pikec, upam da tokrat uspešno user posted image .

Punce sem vam prej pozabila povedat, meni je moj G. že dal papirje, da si lahko na CSD in v službi urejam porodniško in verjetno tudi paket oz. midva bova vzela denar.

Vilika ne vem kaj naj ti rečem glede alergije vidim, da imajo druge punce več izkušenj s tem, čim manj sitnosti s tem user posted image user posted image user posted image , moja mami ima že astmo in vem, da je to zelooo neprijetno user posted image

Pablo sva bila na HR kar hitro čez mejo - vas zelo blizu Čakovca. Moj možiček ima doli obe baki in smo preživeli lep družinski dan. Njihova vas je imela praznik - se mu reče proščenje in potem pridejo vsi sorodniki na kup, bilo je zelo luštno. Smo na vrtu user posted image   pili in tam me je sonce dobilo user posted image .
Glede oči: probaj si jih s kamilicami splahnjevat, pa mogoče res do zdrav., da ti pove kako in kaj naprej?

Dojenč držim pesti za izpite user posted image

Lana777 kaj pa pravi zdravnik glede alergije?

Erin jaz opažam, da imam starikave roke, drugače po telesu ni panike, si pa jaz ne mažem samo z oljem za strije, ampak tudi z zelo vlažilno mandljevo kremo, ki mi očitno zelo ustreza.

Maja T., welcome to the club, ti flekci so pegice .

ana_p ups res, no potem pa sem tudi jaz pegasta user posted image user posted image user posted image

Zoja miška mislim, da bi it Bambi znala najbolj pomagat, po logiki pa možnost okužbe obstaja. Nisem te ravno potolažila user posted image , da vidimo še mnenja ostalih...

Bambi14 sem te videla, kje se skrivaš?

Greva s taščo še enkrat ob 17.00  po trgovinah, da se oblečem saj malo bolj elegantno za birmo. Koliko sem na hitro videla, ni nič pametnega za nas user posted image , če hočemo biti malo bolj elegantne .  Nekaj sem videla v Naf Naf, ne vem če mi bo prav, ker ni mišljeno za user posted image ...user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
12.5.2008 14:54:18   
Maja T.
Nell - Vodovodarji so pogosto posebna pasma ljudi... Če dobijo plačano v celoti pred zaključkom del, lahko postanejo nedosegljivi ali pa izpuhtijo.

Nell to je pa dosti krat res, daj kar fejst se user posted image in mu povej, če se mu zdi pošteno, da je dobil plačano, zdaj pa se gre take...

Punce - a sploh veste, koliko postov je napisanih na straneh 113 do tele? Ogromno!!! In jaz sem bila pridan ter sem zdajle vse prebrala...

Košuta svaka čast user posted image . Lepo, da si se spet malo oglasila user posted image user posted image user posted image

Sayuri, kaj že likaš, jaz sem te fejst  brcala v rit user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
12.5.2008 15:07:43   
sandra123
Zgleda, da sem se jaz mučila z likanjem namesto Sayuri...user posted image , sem pa zdaj čisto izmučena, moja user posted image user posted image sta mi ves čas nagajala, da sem kar naprej imela pavzo...no 1 košaro sem pa vendarle zlikalauser posted image ...pa nekaj moževih srajc...
A je še kateri vroče??? Jaz sem danes dala z omare svoje hlače na 3/4...sem bila kar šokirana, ko sem ene oblekla in so mi še prav...za kakšene 14.dni še verjetno bodo v uporabi, potem bodo šle pa spet v omarouser posted image , pa bo treba nove nabavit...Sem se pa prej malo v ogledalo pogledala od strani, pa me je skoraj kap zadela...spet smo zrastli...trebušček kar vztrajno kipi iz dneva v dan...
Sayuri, če likaš...veliko uspeha...čimveč zlikaj...mene kar naprej nekaj zmoti - telefoni, obiski, še kakšno drugo opravilo...potem pa kar gledam tisti kup perila in se sprašujem, kdaj bom vse uredilauser posted image ...komaj pa čakam, da bom začela likat mini cotke...si hitro gotov s celim kupom mini oblačil, pa ti da to še malo elana za ostalo perilo...user posted image
Nell, mene že 2 meseca nategujejo zaradi pokvarjene rolete...še vedno sploh pogledat niso prišli, kaj se da z njo narediti...in zdaj imam tega dovolj in sva se s svakom zmenila, da mi bo on dal svojo roleto, ker itak menjujejo okna na hiši in bodo tudi nove rolete dali gor...Zgleda, da imajo nekateri preveč denarja, da bi še malo zaslužili po straniuser posted image ...Jaz bi kar drugega poklicala...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 12.5.2008 15:11:43 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
12.5.2008 15:29:54   
astrea
Čveke, dan!

Vsem s težavami, želim da jih čimprej rešijo. user posted image user posted image user posted image

Klubu se pridružujem tudi jaz. Od danes naprej sem na bolniški zaradi mravljinčenja in oslabelosti v nogah, ki ju povzroča pritisk ploda na hrbtenjačo (diagnoza iz sobotnega pregleda na urgenci). Osebni G jo je danes odpravil z besedami: kdo vam je to reku, kakšen internist? Nosečnost tega ne povzroča. Kako ne????user posted image Prej pa nikoli na bolniški in nobenih težav! Me je fajn zaskrbelo, najprej sem bila v porodnišnici in je hvala bogu z otročkom vse v najlepšem redu. Kar je najpomembnejšeuser posted image . Jutri imam še en pregled, mi bodo izmerili sladkor.
Sedaj morm počivat in hodit ter se izogibat sedenju, kjer je pritisk najmočnejši. Malo mi je hudo zaradi službe, ampak najpomembnejša sva mali in jaz. Ostali pa bodo že.

Erin, kako je?

Vsem čestitke za uspešno opravljene nakupeuser posted image user posted image user posted image

Sayuri in Sandra, sta me prav nasmejali z vajinima postoma o trmi. No bomo vidli, kakšen bo našuser posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
12.5.2008 15:58:52   
naty13
Nell jaz bi na vajinem mestu poklicala drugega vodovodarja, ker nimata več veliko časa, da pride zidar.
Ja mi smo pa tega delavca za estrih narest čakal cel mesec, je nat..... za popuser posted image . Zdej je vsaj narejeno.

Sayuri kako naj te brcnem še bolj v rit, če sem pa vsak dan bolj nerodna. user posted image user posted image user posted image

Sandra mene tudi likanje čaka. Se mi en stroj cunj zunaj suši. HB pa vse sproti zlikam in potem je hitro zlikano. user posted image  Glede hlač. Meni je tudi full vroče in bom danes nogice podepilirala, da se bom lahko potem v 3/4 zbasala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva z Nejcem sva bila pa zdej mal zunaj, pa tako sonček prižiga, da sva notr ušla. Bova mal kasnej ponovila vajo. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
12.5.2008 16:12:16   
sayuri
Zlikano user posted image . Je izgleda dodatna Majina brca zalegla user posted image user posted image user posted image .

MajaT, že dobila si papirje za porodniško? No, saj če zračunam, bo že prav tako user posted image . Kolikor vem, se lahko ureja vse te stvari 60 dni pred pdpjem user posted image user posted image user posted image

naty in sandra, jaz sem že nekaj dni v 3/4 hlačah in kratkih rokavih. user posted image  Sem bolj med vročimi user posted image  Sem pa ene hlače dobila, ene pa kupila (nosečniške) in mi je ful komot v njih. user posted image  Je pa tko, kot praviš ti sandra - me skor kap zadane, ko grem mimo ogledala user posted image . Sem kot nasedel kit. user posted image  Od zadaj se mi sploh ne vidi, da sem noseča, od strani pa jaooooouser posted image

astera meni tudi oba user posted image user posted image  zelo pritiskata na hrbtenico. Zato me tud tko boli. Včasih so G moškega spola zelo pametni glede tega - kot da si znajo predstavljati te bolečine user posted image . Prav, da si ostala na bolniški. Čuvaj se in pazi nase. user posted image
košuta dober tek user posted image

MI se tudi zdajle ven odpravljamo. ATi bo hišico barval, Filip navija za nogomet, jaz bom pa nadzorni user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
12.5.2008 16:12:18   
mishel
SAYURI kje si, a likaš?? user posted image user posted image SANDRA tebi pa user posted image za pridnost!

ASTRE
ti le uživaj doma. Čisto prav imaš, ko praviš, da sta ti in tvoj user posted image najbolj pomembna.

MAJA T
tudi jaz sem dobila papirje v četrtek na pregledu. Me pa nekaj zanima. Koliko dni najkasneje pred nastopom porodniške še lahko to ureješ na socialni? Vem da lahko 60 dni prej, ampak koliko dni pred nastopom še velja (zaradi prikaza plače me zanima)? Mene tudi mučijo oblačila. 30.05. grema na ples mladoporočencev, pa nimam kaj za oblečt user posted image . Bo tudi treba v trgovino user posted image

KOŠUTA hvala za kompliment user posted image Ti pa le poskrbi, da boš imela kakšen lep spomin na user posted image .

NELL
glede na to, da sta mu že plačala, bi se jaz najprej malo bolj ostro pogovorila z njim, šele nato pa iskala novega. Si pa predstavljam kako te jezi user posted image

ZOJA MIŠA ne delaj nam takih lušt!!!!!!! Glede pete bolezni pa sem videla, da so ti že odgovorile.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?