Anonimen
|
Ojoj, Anaya - , PikaPola34, K_a_t_j_a, astrea, ... ......, upam res na najboljše!!! Če pozitivne misli na daljavo kaj pripomorejo, potem jih je na poti že sedaj toliko (pa še več jih bo, ker nas veliko misli na vas), da stvari uredijo do te mere, da bo prostora le še za veselje in dobre novice!!!! K_a_t_j_a - čestitke za rojstni dan in obletnico!!!! . Oh, Neža7, z novico o IKEI pa si me sedaj malenkost potolažila in naredila vedrejši dan . Namreč, tako sem se veselila današnjega dne in poti v Graz, v IKEO, KIKO,... da nabavimo nekaj pohištva in dodatkov za dom ter še nekaj drugih trgovin, da nabavim manjkajoče stvari za prihajajočega pikeca in pa predvsem da si napasem oči in dobim kakšno idejo. Pa je vse padlo v vodo, ker je včeraj Erazem zbolel. So me že iz vrtca poklicali, da je dobil vročino. Imel je visoko vročino in res je bil kar precej bogi. Ponoči smo vsi precej slabo spali, še zjutraj je imel malo povišano vročino, potem pa, ko je bila zadeva jasna da Graz definitivno odpade, je pa kar kmalu bilo vse OK. Kot da sploh ne bi imel prej nobene vročine in težav. Že od novembra planiramo pot tja in nakupe, pa do danes (v dobrih 6 mesecih ) ni bilo tiste prave fraj sobote, da bi to bilo izvedljivo. Edini datum sedaj je bil današnji dan. Pa je šel v maloro. Ampak očitno se stvari resnično dogajajo z razlogom. Morda bi bila tokratna pot v A res slaba varianta, ker se resnično včasih zgodi, da v IKEI naletiš na takšen moment, ko nimajo ničesar kar rabiš. Očitno je bilo že prav tako, da smo danes ostali doma?! Pa kdaj drugič. Bomo pa doma kaj bolj pametnega postorili. Morda počistili okrog hiše, ko so zunanja dela v tem trenutku v glavnem zaključena. Samo, če to soboto prestavimo na naslednjo, ki bi bila še nekako tudi izvedljiva, se pa tvegam srečanja v CE, katerega pa tudi ne bi rada zamudila . cebrca - ja imaš prav, zatekanja ni kar tako za zanemarit. Tudi pri meni je bila G prejšnjič malo pozorna, če slučajno ne zatekam, ker se mi je na nogah na nartu malo poznalo od roba čevlja (čevlji podobni balerinkam). Čevlje sem letos res obula prvič pa še (seveda) zredila sem se, pa se je poznalo. Samo, je rekla, da ker je voda v redu in pritisk tudi, da za enkrat ni problema. Ko pa kakšni rezultati odstopajo, pa je treba bit bolj pozoren.....
|