|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
10.5.2008 11:49:47   
Anonimen

Ojoj, Anaya - user posted image user posted image user posted image user posted image , PikaPola34, K_a_t_j_a, astrea, ...user posted image user posted image user posted image ......, upam res na najboljše!!! Če pozitivne misli na daljavo kaj pripomorejo, potem jih je na poti že sedaj toliko (pa še več jih bo, ker nas veliko misli na vas), da stvari uredijo do te mere, da bo prostora le še za veselje in  dobre novice!!!!
K_a_t_j_a - čestitke za rojstni dan in obletnico!!!!user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image .

Oh, Neža7, z novico o IKEI pa si me sedaj malenkost potolažila in naredila vedrejši dan . Namreč, tako sem se veselila današnjega dne in poti v Graz, v IKEO, KIKO,... da nabavimo nekaj pohištva in dodatkov za dom ter še nekaj drugih trgovin, da nabavim manjkajoče stvari za prihajajočega pikeca in pa predvsem da si napasem oči in dobim kakšno idejo. Pa je vse padlo v vodo, ker je včeraj Erazem zbolel. So me že iz vrtca poklicali, da je dobil vročino. Imel je visoko vročino in res je bil kar precej bogi. Ponoči smo vsi precej slabo spali, še zjutraj je imel malo povišano vročino, potem pa, ko je bila zadeva jasna da Graz definitivno odpade, je pa kar kmalu bilo vse OK. Kot da sploh ne bi imel prej nobene vročine in težav. Že od novembra planiramo pot tja in nakupe, pa do danes (v dobrih 6 mesecih user posted image ) ni bilo tiste prave fraj sobote, da bi to bilo izvedljivo. Edini datum sedaj je bil današnji dan. Pa je šel v maloro. Ampak očitno se stvari resnično dogajajo z razlogom. Morda bi bila tokratna pot v A res slaba varianta, ker se resnično včasih zgodi, da v IKEI naletiš na takšen moment, ko nimajo ničesar kar rabiš. Očitno je bilo že prav tako, da smo danes ostali doma?! Pa kdaj drugič. Bomo pa doma kaj bolj pametnega postorili. Morda počistili okrog hiše, ko so zunanja dela v tem trenutku v glavnem zaključena.

Samo, če to soboto prestavimo na naslednjo, ki bi bila še nekako tudi izvedljiva, se pa tvegam srečanja v CE, katerega pa tudi ne bi rada zamudila user posted image .

cebrca - ja imaš prav, zatekanja ni kar tako za zanemarit. Tudi pri meni je bila G prejšnjič malo pozorna, če slučajno ne zatekam, ker se mi je na nogah na nartu malo poznalo od roba čevlja (čevlji podobni balerinkam). Čevlje sem letos res obula prvič pa še (seveda) zredila user posted image sem se, pa se je poznalo. Samo, je rekla, da ker je voda v redu in pritisk tudi, da za enkrat ni problema. Ko pa kakšni rezultati odstopajo, pa je treba bit bolj pozoren.....

(odgovor članu dojenč)
  Neposredna povezava do sporočila: 3001
10.5.2008 13:36:37   
Neža7
anaya..... Pravkar sem prebrala kaj si napisala user posted image  Vse bo ok user posted image  
Drži se user posted image user posted image user posted image user posted image

PABLO..... Nič nisi zamudila. Jaz iščem samo še previljalno mizo z banico in niti eno niso imele.

Lepo se imejte punce. Jaz grem jest, njami user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
10.5.2008 14:25:03   
čipka
Živjo souser posted image ¨!  Evo spet se po doooooolgem času javljam. moram povedati da sem bolj pridna pri branju vas čvekic kot pri pisanju.  Vidim da ste se fuuul načvekale in da vsak dan zjutraj kuhate kavicouser posted image   superca res!    Kar se mene tiče nič novga-začenja se 26 teden, jes pa mam že kar velkiga buščka-no ne sam buščka tut celo me je razširlouser posted image ....sploh v noge(kračke) user posted image   U glavnem v torek imam in pregled in 1.- MŠ juhuhuuuuu...komi čakam...   Dons greva pa z user posted image pogledat vozičke v baby center...kar se vozičkov tiče je pa tkole...men so noro všeč pegperego na 4 kolesa u glavnem čist navadni vozički za eno normalno ceno-tm okol 250€, medtem pa mojmuuser posted image so pa queeny-ji na 3 kolesa -sploh freestyle comfort..   ...in sva se ful dajala zarad tega...ker bi rad on imel moderenga pa športenga na 3, jes pa običajnega na 4 kolesa...uf....cela štala...no in sva šla mal na sprehod učeri...in od 10 vozičkov so bli večinoma samo queeny-ji freestyle in sem ga prepričevala da ga ima že itak zdej skor vsaka mamica(sej men osebno je tut lepi-sam toliko sem jih že vidla da...) in je še vedno trdil da so mu samo te vozički všeč in nobeni drugi......uf...  ...in pol sem mu rekla da sicer lahko vzameva queenija če so mu tako všeč-pogoj je pa da ga on v celoti plača in se je strinjal...heheheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   taktika, ane?user posted image user posted image user posted image user posted image Ker do zdaj sva skor vsako stvar -večjo če sva jo kupila dala vsak nekaj denarja....tko da...naj ga kupi, če hoče...user posted image   Tko da če ga drug teden naročim na sonček.si rdečga ga bom po moje hmal dobila. Tko da greva v baby center ga še ornk pogledat v živo( kako se zlaga, če je fleksibilen itd...)  aja, pa v baby centru ga ne bom kupila ker je 40 € dražji kot na sončku.si, tko da...  Hja kr pestro...

Erin sem mal prebrala da si bila v bolnici-joj, samo da je s tabo in tvojimuser posted image vse ok...    držim pesti za vaju...drži se punca!!user posted image
  in punce....noro lepe buščke imate !!!!!!! no jes bi tut pripopala kako slikico-ampak ne znamuser posted image
Pikapola, K_a_t_j_a, astrea , anaya, dojenč - držim pesti za vas-boste vidle vse bo superca...pošiljam vam ful objemčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pujskov za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

aha pa še za Erin za v seznamček kg vse skupaj+11(kaj čmo če radi tortice papamo) spol ostaja isti-zaenkratuser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
10.5.2008 16:23:53   
anaya
čao punceuser posted image

Hvala vsem za lepe želje, vzpodbudo in sočustvovanje, zaenkrat sem še dokaj mirna, ju3 pa se dobim na kavi z enim G ( Mujezinovič in UCM če katera pozna) da mi še on kaj pove o tej stvari za kaj pravzaprav gre in kakšne so možnosti za najhujši scenarij.... upam na vse dobro....

Lepo se imejte, se grem še malo učit če bo šlo...

Aja pa Katja vse naj naj za rojstni dan, lepo praznuj!!!

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
10.5.2008 18:59:39   
K_a_t_j_a
Hvala vsem za čestitke!! user posted image user posted image user posted image user posted image
A ve mogoče katera kako dolgo te zaradi tega držijo v bolnici CE (mislim zaradi skrajšanga MV?
Mi je pa G rekla, da je iz prakse ugotovila, da tiste katere so že imele operacijo pregrade (histeroskopijo) preko MV, da imamo bolj švoh MV. Jaz upam, da res ne bom 5 tednov notruser posted image .

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
10.5.2008 21:01:57   
mishel
Danes bom kratka.
Najprej ANAYA zate bom močno držala pesti, da bo vse vredu user posted image
KATJA ti pa lepo praznuj in vse dobro tvojemu user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
10.5.2008 22:26:43   
lana777
Še na hitro od mene -

Katja - vse dobro za rd in drži seuser posted image user posted image user posted image ,

Anaya - držimo pesti in user posted image user posted image user posted image ,

MajaT - hvala, da se spomniš na moje težave z alergijo,
            sicer pa vsak dan se mi  pojavi, lajšam si s hladilno kremo ... bo že ...

erin - res smo ble zaskrbljene zate, lepo počivaj in user posted image

Zoja Miša - ti je uspelo prepričat tvojga user posted image  za kako fotko?!?, meni še niuser posted image user posted image user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
10.5.2008 23:04:51   
lana777
No, in ker moj user posted image  še kr noče slikat mojga bušija,
dajem na ogled avtportretuser posted image  ni bogvekaj ... pa ne hodim
taka naokrog, čez mam črn nosečniški pas in zlo dobr zgleda,
pa še ni mi treba vedn čepet v nosečniških hlačahuser posted image

user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
11.5.2008 8:14:32   
mishel
Kje ste pa danes???????????

Ne vem ali sem narobe videla, da še nobena ni skuhala kave, zato user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse z veliko čokolade!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
11.5.2008 8:25:43   
nell
Dobro jutro punce!

Samo toliko da se oglasim in pošljem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem pncam, ki to zdaj potrebujejo.

Katja tebi pa želim veliko lepega in dobrega za rojstni dan...user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
11.5.2008 8:51:53   
mishel
Sem prej čist pozabla user posted image :LANA tako imaš lep trebušček!!! Pa občudujem te, da še vedno lahko oblečeš navadne hlače, jaz jih že dva meseca ne morem user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
11.5.2008 8:55:35   
dojenč
user posted image user posted image jutro jaz se td oglašam na hitro ker sem v polnem teku dela.moj me kar naprej mučiuser posted image saj nič zato.
vsaj vema za kaj delama

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
11.5.2008 9:03:11   
sayuri
Na hitro dobro jutro še od mene. user posted image  Sem se tečna zbudila, tko da bom bolj v ilegali. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
11.5.2008 9:24:36   
sandra123
Jutro še od mene..., hvala za user posted image , sem od včerajšnjega dne še vedno čisto aut...ampak vsaj spala sem še nekako - je bila budnica ob 7-ih, ampak sem se šla nazaj k možeku stisniti in sem potem do 9-ih nazaj zaspalauser posted image ...Ko pogledam po stanovanju, me je kar groza...tiste luknje od starih vrat, pa stvari iz omar še vedno vsepovsod...vsaj po tleh dobro zgleda tale topli pod - imitacija parketa...zdaj me čaka gora perila za pospravit nazaj v omare, likanje novo opranega perila, kuhanje, sesanje, brisanje prahu, pomivanje tal....sicer bo pa itak možek večino opravil samuser posted image ...
Sem peljala Tino včeraj praznovati rojstni dan za sošolce - smo kar enem v trgovskem centru priredili fešto, ker doma jih itak nisem imela kam dati...potem sem pa bila do večera pri tašči, da je bilo konec dela po stanovanju...in sem kar padla na sedežno, ko sem domov prišla...

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
11.5.2008 10:34:53   
naty13
Dan še od mene.

Sem kar pozna, glede na to, da se vedno zjutraj javim. user posted image user posted image user posted image

user posted image  še nisem uspela spiti, si jo bom pa privoščila čez kakšne pol urce, ko bom mojga lumpka spat dala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sva bila že zunaj danes na sončku. user posted image  Pa testo za pico sva naredila, pa zunaj smo pozajtrkovali z atijem. user posted image  Danes ati cel dan dela user posted image , pride samo na kosilo. user posted image

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
11.5.2008 12:06:07   
mishel
Tudi moj user posted image dela do 15.00, potem greva pa na obisk k prijatelju, ki ima 9 mesecev starega sina user posted image . Komaj čakam. Lep sončen dan vsem!!!!!!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
11.5.2008 12:15:48   
čipka
Hehe.. Vidim da mi ni nobena namenila pozornosti ali "odgovora" v mojem postu. Nič hudga. Pač tiste ki so velikokrat oz. vsakodnevno tukaj verjamem, da imajo med sabo več komunikacije in da več spremljate ena drugo.. Saj vem, da je tako tudi v vsakdanjem življenju. user posted image Se mogoče še kaj javim.   Lep sončen dan vsem souser posted image .   

--------------------------------------------------------------------------------

ŽE KOMAJ ČAKAVA, DA PRIDE AVGUSTA NA SVET NAJINA PIKICA!

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
11.5.2008 15:14:38   
mishel
ČIPKA jaz sem tvoj post z veseljem prebrala, predvsem vajino pregovarjanje kateri voziček bosta izbrala user posted image . No midva bova imela PP na 4 kolesa ( ampak zelen). Pa le oglasi se še kaj!!!!!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
11.5.2008 18:22:09   
bella02
Čipka, nič se ne sekiraj, tudi jaz imam včasih občutek, da se pogovarjam sama s sabouser posted image . Res je, da se nekatere že osebno poznajo in jim ne moreva zameriti, ker več kontaktirajo. Sem pa postala prav odvisna od tega foruma in sem gor zjutraj, ko se zbudim in obvezno še zvečer, preden grem spat. Enostavno mi je težko izpustit dan, ker se potem preveč nabere za brat. Oglasim se pač takrat, ko me res kaj muči. Pa tudi, če se nobena ne odzove na pošto, imam dober občutek, da dam iz sebe in povem svoje mnenje.
Glede vozička ti ne morem nič svetovat, ker mi ga bo posodila prijateljica in novih sploh ne gledam. Če ti je všeč, ga pač vzemi. Mi je pa všeč tvoj diplomatski način pregovarjanja z user posted image - user posted image user posted image user posted image !
Ti se kar oglas, tako vsaj vemo, da si OK.
Erin, ti upam, da počivaš in da sta z user posted image uredu.
Katja, vso srečo še enkrat in čimprej se nam spet pridruži, pa vse najboljše za user posted image , če se ne motim!
Lana777, kako lep bušiuser posted image ! Obseg mojega je pomoje dvakraten obsegu tvojega! Kaj čmo, ne moremo biti vse suhiceuser posted image user posted image user posted image !

Lepo nedeljo še naprej, jutri pa v nov teden! In z veseljem gremo vanj, saj vsak teden pomeni veliko za naše male user posted image user posted image user posted image ! Pa pa

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
11.5.2008 19:47:02   
Erin
Dober dan...

astrea - si kaj boljše? Upam da si si nabrala zalogo čokolade...za vsak slučajuser posted image
K_a_t_j_a - en dan prepozno ampak vseeno ti iz srca želim vse najboljšeuser posted image user posted image
Upam da boš kmalu doma..naj ti dnevi v bolnici hitro minevajo in naj bo vse dobro...in pa čestitke ob obletniciuser posted image
vika1 - počivaj da bo s punčko vse ok...samo še malo pa bomo v avgustu.user posted image
Pikapola - Jaz sem bila eno nadstropje nižje od tebeuser posted image Jaz še nisem rodila, je tokrat prvič in bom na Jesenicah, ker sem se tudi sama tam rodila, pa še bolnica je zraven, to je meni najbolj pomembno. Porodne sobe tudi jaz še nisem videla moram pa en dan it tja se zment za EA pa bom še to pogledala.
dojenč - naj ti že sedaj zaželim vso srečo na izpitih, ker bom drugače pozabilauser posted image Vso srečo.
anaya - tebi sploh ne vem kaj reči ker vem da nič ne bo pregnalo strahu iz tvojega srčka. Posvetuj se s strokovnjaki, oni bodo najbolje vedeli kako in kaj. Jaz pa ti želim vse najlepše, spodbudne rezultate ter zdravo dete. Bom mislila nateuser posted image user posted image user posted image user posted image
cebrca - hvala ti za link od preeklampsije...dobro je vedeti take stvari da vemo opazovati sebe in svoje telo in pravočasno ukrepati...me je pa vse skupaj včeraj zelo "vrglo"user posted image ..sem se tudi sama zjokala (spet) in se z mojim pogovarjala skoraj do pol dveh ponoči...no sem rabila da sem malce prespala vse skupaj, ampak strah ostaja
(naj povem da je glavni strah za skrb pri meni obseg trebuščka user posted image ki je ZELO POD povprečjem...za 28 t bi moral biti od 211mm-269mm, je pa samo 182mm (kar ustreza 22 tednu), mesec dni nazaj je pa bil 176mm...kot da bi se rast ustavilauser posted image in me to zeloooo skrbi...sploh ne vem s čim naj se tolažim oz opravičim ta rezultat...jutri imam GP pa bomo videli če bo delala Gin UZ in kaj bo novegauser posted image )

čipka - te je lepo spet brat....sem se nasmejala tvoji pripovedi glede vozkauser posted image

lana - kako lep trebuščekuser posted image user posted image user posted image PA lepo sobico mašuser posted image user posted image user posted image

No jaz grem sedaj nazaj počivat, kar delam že vse dni odkar sem prišla domov...sem opazila da so mi začele noge zatekat pa sem si še to dopisala na listek za Gin da ne bom kaj pozabila...pa bolniško si moram zrihrat pa upam da bo delala UZ da preverimo hematom in malega...uf, spet bom vsa prestrašena..DRŽITE PESTI da mali rasteuser posted image user posted image user posted image

Pa preden pozabim...
sayuri -si ti zaprosila za solidarnostno pomoč? Jaz nisem ker nisem hotela zapleta stvari z delodajalci ker sem že ves čas na bolniški in upam da me bodo potem vzeli nazaj...no pa so se oni izkazali in sem dobila v petek pošto naj se oglasim pri njih da podpišem neke papirje glede solidanostneuser posted image user posted image Sem bila tako prijetno presenečena da sem imala takoj lepši danuser posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
11.5.2008 20:03:09   
K_a_t_j_a
Punce hvala za vse lepe besede in čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zadnja dva dni mi kar solze tečejo kar naprej. Vas bom zelo zelo pogrešala. Malo vas bom brala tudi preko interneta na telefonu.
Imate  vse zelo lepe bušije in ste VSE ZELO LEPE user posted image !!!
Erin, anaya, vika1 držte se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa za seznam: +6 kg in starost 23 let.  Spol je pa še enkrat potrjen, da je baje zdrav user posted image .

Pridne bodite in čuvajte nase in na user posted image v bušiju!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
11.5.2008 21:12:31   
anaya
Čer...

Katja tolaži se s tem da en bo pa le s tabo v težkih trenutkih, saj trenutno najpomembnejšo osebo nosiš zraven kamorkoli greš, pa če ti bo dolgčas se še vedno lahko pogovarjaš z njim, še hvaležn ti bo pa ti vrnil kakšno brco...user posted image

danes sem bila na pogovoru in po njegovih besedah je zelo zelo malo takšnih primerov, ki se izkažejo za najhujše.... najverjetneje bo samo otrok slabokrven kar pa se bo po rojstvu popravilo, al samo od sebe al pa s transfuzijo krvi... v vsakem primeru pa ni tako zelo tragično in je rekel da G paničari verjetno zato ker ji ni jasno zakaj gre ( ni še rezultatov za kakšna protitelesa gre). Aja v najhujšem primeru pa se da transfuzija opravit že pred rojstvom v LJ skozi popkovino, tako da bo, je pa dobra stran tega da se bo dete spremljalo z UZ, če se mu slučajno nabira vtekočina v prsni ali trebušni votlini, tako da bom na vsakem pregledu videla svoje dete..... Imam pa zdaj en drug problemuser posted image . Sploh ne morem stat na eni nogi ker me tako zelo boli v spodnjem delu trebuha oz. še niže, kot da bi me bolel "vaginalni kanal"... se kateri to dogaja?

Erin: ne vem kaj ti svetovat kako se pomirit, ker je to najtežje ko gre za lastnega otroka, verjamem pa da bo vse ok, bo v zadnjih mesecih nadoknadil še trebušček... sej po moje se vsi otroci ne razvijajo enako al pač?!

Lepe sanje... grem se še malo učit, jutri je spet izpit....

Neposredna povezava do sporočila: 3022
11.5.2008 21:25:04   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Čer...

Katja tolaži se s tem da en bo pa le s tabo v težkih trenutkih, saj trenutno najpomembnejšo osebo nosiš zraven kamorkoli greš, pa če ti bo dolgčas se še vedno lahko pogovarjaš z njim, še hvaležn ti bo pa ti vrnil kakšno brco...user posted image

anaya tole si pa zelo lepo napisala in imaš čisto pravuser posted image .
Pa super za takšne lepe novičke, ki ti jih je povedal G na pogovoru. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
11.5.2008 21:38:04   
naty13
Čer.

Erin - seveda držimo pesti za jutri. Kar naj ti naredi UZ saj je le pomembno, da spremljajo G rast trebuščka tvojega user posted image . Glede zatekanja nog je pa poletje sploh idealeno obdobje za to. user posted image  Pravijo, da pomaga ležanje tako, da noge podložiš in jih imaš mal v dvignjenem položaju. user posted image  Za jutri pa vse naj naj in dobro opravi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Anaya - mene tudi velikokrat zelo nizko boli, ampak pomaga le počitek, pa Magnesol mi tudi pomaga. Odkar ga pijem (beri en teden) bolečin skoraj ni. Ampak pogoj je počitek. user posted image

K_a_t_j_a vso srečo jutri in čimprej se vrni med nas. user posted image user posted image user posted image

Lana - lep biši. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Imamo avgustovke res lepe bušije.

Tejka - kako je bilo na morju. Eva je verjetno uživala. user posted image  In dobro opravi jutri pri G.

No, pa še jaz. Midva z Nejcem sva bila sama cel dan. No, pa sva se mela kar fajn. Je visel pred spanjem več kot eno uro v banji, pa še to ni hotel ven. user posted image  Pa mal sva bila zunaj. user posted image  

Ati je pa pravkar prišel domov. Zdej mu grem pa hitro pico ki je od kosila ostala v mikrovalovko vržt, da bo pol mene mal zmasiral. user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep večer še naprej

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3024
11.5.2008 22:02:13   
nell
Pozdravček babike!

Se še jaz oglašam samo toliko, da našim puncam želim veliko sreče in jim pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pozitivne misli in vse dobro.

Katja še posebej mislim nate. Nisi pa povedala v katero porodnišnico greš...če greš v Celje bi te kaj obiskala, ker se namreč mudim tam v četrtek in petek. Če boš lahko, sporoči, ti pa pošljem še zs.

Dojenč - majčke so čudovite in oba sva noro navdušena nad njimi. Hvala.

Nočko

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?