|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.5.2008 18:57:22   
Maja T.
Seveda se ji je voda polivala in reva je morala lezat na mokrem cez noc.....

pa kaj si nor, mislim user posted image user posted image user posted image ...,

Pikapola34 tudi ti se drži user posted image , vse bo ok user posted image user posted image user posted image ...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
9.5.2008 19:06:54   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

Tudi jaz sem bila se vceraj dopoldan v bolnici (za en dan na opazovanju), ker se mi je zmehcal mat. vrat. Vceraj sem imela se en UZ in so ugotovili, da je vrat dolg se 6 cm user posted image user posted image . Sem bila pa v Kranju v bolnici... mogoce smo se s katero se videle.. Nameravam pa tudi jaz it rodit na Jesenice.
Pa se to vam povem, kar sem dozivela v bolnici. Sredi noci so v sobo pripeljali nosecnico, ki ji je odtekala voda. Dali so ji zvonec, da pozvoni, ce bo kaj rabila. Vlila se ji je voda, poklicala je sestro, ce lahko zamenja posteljnino in zamenjali so ji. Ko je odsla na WC, so ji rekli, naj zaradi tega ponoci ne zvoni vec.. Seveda se ji je voda polivala in reva je morala lezat na mokrem cez noc.....

Pikapola, jaz sem se ravno včeraj vrnila iz KR porodnišnice...Mogoče sva se pa res srečali...

Katero so pa pripeljali v tvojo sobo? Jaz sem zadnje dni stanovala s Sandro ki je bila tik pred porodom. Taka fletna punca...upam da je vse ok z njo in že carta svoje dete. Sestre so pa obupne kajne? Jaz grem tudi na Jesenice rodit, še posebej sedaj ko sem videla kako je v Kranju...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
9.5.2008 19:08:21   
naty13
Katja, Anaya in PikaPola34 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Danes so pa res same slabe novičke. Saj v bolnico greste preventivno, samo da bo z vašimi user posted image  vse uredu. Mi je user posted image  kar pospešeno začel biti, ko sem brala tele novičke. user posted image  Punce samo počivajte.

Erin ti pa se tudi pusti crkljati. Pa čimmanj napetosti, ker otrok to čuti in potem je tudi miren in ne brca. To sem tudi pri sebi opazila. user posted image user posted image user posted image  Sem pa kar požirala tvojo zgodbo, pa čeprav sem jo že slišala, ampak me kar groza, ko to berem. Drži se punca. In user posted image user posted image user posted image  za tvojga da te pridno carta. user posted image user posted image

Midva sva bila spet zunaj celo popoldne. Pa še moja mami je prišla. Zdej bo pa počasi prišel čas za v posteljo. user posted image user posted image user posted image  Jaz sem pa tudi utrujena, ker dopoldne nisem nič počivala. user posted image  Me mal v spodnjem delu boli trebušček. user posted image  Pa saj se bom mal na kavčka vlegla, pa bo bolje. user posted image

Jutri grem pa popoldne na pijačko s sošolkami s faksa. user posted image  Nejca bom pa ta čas peljala k mami, da bom jaz lahko v miru čvekala. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
9.5.2008 19:41:29   
renatka
Erin dobrodošla nazaj in vese bo OK boš videlauser posted image ! jaz sem tudi imela hematom in sem 3 tedne ležala potem pa je bilo vse vredu, najprej sem bila v bolnici 4 dni in so me nafilali z tabletami potem pa je blo vreduuser posted image
Kataja ne sekiraj se ker se je meni v enem tednu materični vrat iz 27mm odebelil na 49 mm, samo počivat in počivat pa bouser posted image !
Jaz sem danes imela spomladansko čiščenje na vikendu z taščo in sem že ful utrujena, ugotavljam, da ne zmorem več čistituser posted image !
FUL, FUL, FUL lepe trebuščke imate!!!
jutri grem v Ikeo po nakup komaj čakam JUHUuser posted image user posted image user posted image !
Vsem lep vikend, vam javim kaj sem vse kupila!
L.p. user posted image  inuser posted image !

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
9.5.2008 19:44:47   
K_a_t_j_a
Hvala, hvala punce!user posted image user posted image user posted image Tisočkrat5 hvala za tolažbo! Ste me kar potolažle s tem, ko ste mi napisale, da de lahko MV odebeli nazaj in sem kar boljše  volje.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu renatka)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
9.5.2008 20:07:43   
mishel
Tudi jaz sem postala kar mal žalostna, ko sem brala kaj se vam dogaja. Punce ne izgubite upanja in božajte svoje bušeke, boste videle da bo vse vredu! Moramo se zavedati, da zdravniki že preventivno zaženejo paniko, da preprečijo najslabše in to je za nas dobro, a ne?! Čas tako hitro beži, in verjamem, da bodo naši user posted image z nami še vsaj nekaj tednov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
9.5.2008 21:41:39   
astrea
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image anaya, K_a_t_j_a držim pesti za vaju 

Tudi moj dan po službi ni bil lep, saj me je dragi peljal v ZD zaradi slabega počutja, so mi izmerili sladkor (2,6), tako da sem bila na infuziji in mi je narastel na 5,9. Sem zdaj tut eno milko zmazalauser posted image user posted image . Sem dobila tudi napotnico za ginekološko, če bi se ponovilo.

Neposredna povezava do sporočila: 2982
9.5.2008 22:12:51   
mishel
Samo da bo že ta dan mimo. Jutri pa brez težav in slabih novic!!!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
10.5.2008 2:24:15   
vika1
Lep pozdrav moje drage avgustovke!!!!!!

Katja,danes je tvoj rojstni dan? Ali pa se jaz motim?Če je,VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo za te.

Pa ne sekiraj se ,vse bo še dobro,mora bit!!!

Erin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj še povem da tudi jaz man skrajšan MV (2 cm) in moram dosti počivat,drugače pa sem O.K. Nosim pa user posted image (100 %), nasledni pregled 30.05,kile +15,500 (he-he,prva sem user posted image )

Punce,bodite fajn.
Grem poskusit zaspat .
Lahko noč,ali pa dobro jutro.

Mi pa imamo že 5 sončkov
pa še PRAVEGA PSA,čivavo!!!!

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
10.5.2008 6:31:31   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Spet bo en vrpč sončen dan. user posted image  

Imam že plane za danes. user posted image  Ati cel dan dela. user posted image  Z Nejcem bova pa dopoldne kar zunaj. user posted image  Potem bo šel ajčat, jaz pa kosilo skuhat in mal počit. user posted image  Po kosilu pa k moji mamici. user posted image  Mali ostane na počitnicah za kakšni dve uri, mami pa na čvek s sošolkami s faksa. user posted image  Potem bo pa že počas večer, tako da bomo še mal zunej potem pa pančkat. user posted image

Astrea drži se in počivaj. user posted image  No vsaj razlog si mela, da si zmazala Milko. user posted image  Ti lumpa. user posted image

K_a_t_j_a vse najboljše. Ne vem ali imaš danes ali si mela včeraj. user posted image user posted image user posted image

Vika1 user posted image user posted image user posted image  za user posted image .

pa pa

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
10.5.2008 8:03:38   
sandra123
Jutro user posted image , sem sicer že kar nekaj časa pokonci, ampak sem čisto zanič danes...spet neprespana noč... user posted image ...sem se celo noč rolala po postelji, nisem mogla spat...pa še user posted image user posted image sta imela žurko sredi noči...je bilo pa zjutraj zanimivo vstati iz postelje in občutiti enega od user posted image user posted image , kako se je pretegoval v trebuščkuuser posted image ...
Danes mi bodo spet razbijali po stanovanju...vsa stara vrata morajo ven vzet, se je že včeraj ful prašilo... user posted image , pa še topli pod mi bodo polagali...tako, da jaz z mojo princesko popoldan ne bom doma - Tina praznuje rojstni dan za svoje prijateljice, jaz grem pa k tašči malo na čvek, ker pride še svakinja z otrokoma - mojim cartekom Nejcem, ki bo konec meseca dopolnil 1 leto...pa še malo šopinga za user posted image user posted image si bom privoščila user posted image , pa seveda še kaj zase user posted image - če bo kaj eurčov ostalo ...
Katja, vse najboljše za rojstni dan ti želim, lepo praznuj...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 10.5.2008 8:07:04 >

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
10.5.2008 8:10:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Pikapola, jaz sem se ravno včeraj vrnila iz KR porodnišnice...Mogoče sva se pa res srečali...

Katero so pa pripeljali v tvojo sobo? Jaz sem zadnje dni stanovala s Sandro ki je bila tik pred porodom. Taka fletna punca...upam da je vse ok z njo in že carta svoje dete. Sestre so pa obupne kajne? Jaz grem tudi na Jesenice rodit, še posebej sedaj ko sem videla kako je v Kranju...

Jaz sem bila v sobi 29 na otrocnicah, ker spodaj ni bilo vec prostora. Ampak mi je pasalo, da sem bila zgoraj. Sem bila prejsnic na obeh oddelkih, pa se mi zgornji bolj dopade.
Ta punca, ki je bila pri meni v sobi.. Imen zal nisva uspeli izmenjat, ker je takoj zjutraj odsla  v porodno sobo.  Jaz sem ven prisla v cetrtek in se to sem podpisala. Z mano je bilo vse OK, samo na podpis odpustnice bi morala cakati se en dan, pa sem sla raje na lastno zeljo ven...
A si ti ze kdaj rodila na Jesenicah? Jaz sem bila s hcerko tam poleti na pediatriji in je bilo super. No, ce izvzamem to, zakaj smo bili tam. Sestre so se res potrudile, kolikor se je dalo... Kako pa zgleda porodna soba in to, da prides rodit, pa ne vem natancno.

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2987
10.5.2008 8:14:07   
Anonimen
Kranjcanke oz. Gorenjke,

enkrat sem zasledila, da se dobite na kavici tukaj nekje. A ste se ze dobile?  Ce ne, a lahko katera pove, kje in kdaj. Mogoce pa pridem, odvisno od pocutja in seveda user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2988
10.5.2008 8:26:57   
anita goitan
jutro punce, uf danes sem pa jaz nekam čudno spala, sicer ko sem zaspala je blo uredu, samo nekako nisem mogla zatisnt očesa in sem šele pol 2 zaspala, danes pa delam in posledično sem ku en zombi user posted image .
Se bomo še brale, danes vse izkoristite lepo soboto, tudi jaz jo bom, takoj ko ob 13ih končam-nato imava piknik domauser posted image
Uživajte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
10.5.2008 9:12:44   
dojenč
jutro moje drageuser posted image
maja_t -hvala za pesti, je kar vredu šlo, nevem pa kaka bo ocena.drug teden pa še bo bolj napeto, imam izpit v torek in petek, pa nevem ce bom vse svolgala..
katja, vse naja naj za rojstni dan,,,,
ERIN IN VSE OSTALE DRŽITE SE MI

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
10.5.2008 9:17:16   
naty13
Srečanje Kranj 24. maj ob 17h

- Naty13
- Erin
- Anita goitan
- Miškolinček
- Julija 08
- Tejkaz
- iva77

Katero sem pozabila, sem šla še enkrat seznam delat , KER PREVEČ ČVEKAMO PA SE IZGUBI. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Naj tista, ki sem jo izpustila kar pove, da jo dopišem na seznam. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
10.5.2008 9:18:43   
naty13
PikaPola34 ali te dam na seznamček za srečanje v Kranju?

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
10.5.2008 9:19:27   
anaya
Jutro....

pa kaj je to zdaj, tudi jaz sem spala slabo.... zvečer sploh zaspat nisem mogla od skrbi, kaj se lahko zgodi z mojim otrokom ( tolko o tem da vem da bo vse ok jauser posted image ) . In danes sem ugotovila (ko sem prebrala en članek), da me je upravičeno strah, ne vem zakaj sem mogla to izbrskat, ampak sem... v glavnem gre za primer matere ki je bila enako pozitivna (kot jaz) na coomsovem testu in ji je prvi otrok umrl v 36. tednu, drugi, en dan po rojstvu, tretji in četrti pa sta 1 leto prejemala transfuzijo krvi.... tolko o sodobni medicini, ki kljub vsem novim izumom in tehniki glede tega ne morejo narediti čisto nič in žal je umrljivost pri takih primerih, ki ga imam jaz zelo zelo velika.... tak zdaj pa še naj bom dobre volje.... sploh glede na to da sem imela coombsov test pozitivn že v 12. tednu pa se je G en drek zavzela za to.... zdaj pa paniko vzganjajo vsi....

No pa sem še vam zagrenila dan.... se opravičujem, ampak se res ne morem z nikomer pogovrit o tem, ker noben nima pojma zakaj gre... tolko samo da sem pač spisala kar me je težilo...

lep dan in veliko sončka vam želim...

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
10.5.2008 9:45:41   
K_a_t_j_a
Najprej hvala vsem za čestitke za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image Ja res ga imam danes, in sem zaradi roj. dneva še danes doma, ker drugače bi morala že danes v bolnico. Sem ji rekla, če sem lahko danes še v domačem okolju, ker bi se v bolnici zelo user posted image user posted image počutila.
Pa še jutri imama z mojim 7. obletnico odkar sma skupaj.
anaya jaz verjamem, da bo še vse dobro s tvojim user posted image in zato držim tudi pesti in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Te pa čisto zastopim kako te skrbi.
Mene lahko izbrišete in seznama za srečanje v CE. Na žalost.user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 10.5.2008 9:46:46 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
10.5.2008 9:54:28   
ANA_P
Anaya, ne morem si predstavljati kaj vse doživljaš. Ampak za svojo dobro voljo, še poišči na internetu nekaj o tem, ki se je izšlo vredu, da se pomiriš.
Sama pri sebi pa si misli, da se to tebi že ne more zgoditi. Ne vem kako bi ti pomagala, da bi se malo pomirila ampak probej se potolažiti na tak način in verjemi v pozitiven izzid.
Kar ne morem verjeti, da so komaj zdaj zagnali paniko glede na to da so vedeli že od 12 tedna, da si pozitivna. Saj verjamem, da smo ljudje površni ampak na vsakem pregledu G odpre materinsko knjižico in bi lahko videla. Zdaj pa taka panika!
Držim pesti, da bo vse OK.

K_a_t_j_a,  tebi pa user posted image  in upam da ti čas v bolnici čimprej mine ter da prideš hitro domov in se nam čimprej javiš. Drž pesti in verjamem, da se bo vse vredu izteklo.

Punce lep vikend!

Neposredna povezava do sporočila: 2995
10.5.2008 10:15:30   
bambi14
Jutro, hvala za user posted image ,....sem tud jaz že pokonci  od 7 ure in sedaj bi že šla malo počivat. Žal mi to ne bo uspelo, ker morem končno začet pisat seminarsko, ker drugače bo rugi teden piz.....

Drage moje user posted image , predvsem anaya in Katja res iskreno upam, da se bodo zadeve uredile in bomo vse avgusta klepetale kako ne mormo spat , ker nas naši user posted image okupirajo 100/ uro. Vse bo OK. user posted image user posted image user posted image Pošiljam vama veliko user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
10.5.2008 10:18:05   
sayuri
Joj anaya verjetno ti mora biti grozno, ko kaj takega prebereš. user posted image  PA ti noben zdravnik nič ne pove???? MAlo je čudno vse skupaj? Ne vem, no? Mogoče bi te imeli lahko na opazovanju???? Sicer pa....nikar ne beri takšnih in podobnih zgodb. Vse bo še ok, močno močno držim pesti user posted image
Katja vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  MV se res lahko podaljša - le počivat moraš. Bomo mislile nate, brez skrbi user posted image

Mi imamo danes zopet piknik user posted image . Prejle sem že muffine naredila. PA tko imam nekaj veliko energije danes user posted image  PA naspaaaaallaaaa sem se kooooončnoooo user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
10.5.2008 10:32:30   
Neža7
Zdravo punce user posted image

Včeraj sva bila z user posted image  v IKEA..... Kakšna KATASTROFA user posted image  
Jaz sem toliko slišala kako je dobro, ampak je user posted image  
V Sloveniji imamo več izbero user posted image  4ure na cesti za nič user posted image

anaya..... Res je, da sem vedno manjša user posted image  To je od moje diete za gest. diabetes user posted image  
Prvo user posted image  sem jo tudi imela, vendar nisem hujšala. Sedaj pri tem user posted image  je pa popolnoma drugač. Ne moram jest normalno kot bi si želela user posted image  To delam samo, da bova imela zdravega user posted image  in da mnogo zmanjša verjetnosti, da bi imela prezgodnji porod, kot pri 1. user posted image
Včasih, ko še ima dovolj se moram pohecat, da bom morala imeti 3 otroke, da bi imela idealno težo user posted image  zato ni krize, da hujšam, ker nisem imela na začetku 60kg.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
10.5.2008 10:34:30   
dojenč
anaya-s tem kar ti bom napisala vedi da te ne želim samo potolažiti, kajti ce bi se meni to zgodilo, me prav dobena beseda ne bi mogla pomirit.
 od kolegice, kolegica je doživela nekaj popolnoma enakega kot ti.test je imela pozitiven, vsi so rekli da nekaj pac ne bo vredu,...ona se je s tem sprijznila pa je rekla da ji je vseeno kakšen je da je njen in da ga bo imela enako rada.
ko pa je rodila je tamali dobil oceno 9.nikjer dobene sledu o tistem.kaj hocem povedat,kjub temu da imamo neke aparature, se računalnik in človek vedno lahko zmoti.
ti samo verjami v čudeže, in poprosi marijo za zdravo dete.
mogoče se bo katera smejala ampak jaz verjamem da še je nekja nad nami, in da smo odvisni od njih

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
10.5.2008 11:33:06   
cebrca
Živijo! Spet sem danes bolj pridna. Se pa pridružujem klubu nespečnic, sem bila celo noč ko vrtavka, sploh nisem mogla bit pri miru!

Katja vse najboljše za rojstni dan user posted image in počivaj, da bo s pikico user posted image vse OK.

anaya držim s tabo. Sigurno je panika ko se dogaja nakaj kar se ne bi smelo. Moraš najti na netu še kakšne dobre primere. Ko sem iskala info zase sem naletela na opis da je ta test lahko pozitiven in ni nujno da je plod ogrožen. Imaš prisotna protitelesa v krvi, ampak je kar nekaj tudi takih, ki naredijo test pozitiven, zate in za otroka so pa neškodljiva. Bodi čim bolj optimistična in od zdravnikov zahtevaj podrobno pojasnilo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikapola34 tudi tebi želim čim manj težav in veliko optimizma, da se bo malemu še v trebuščku že smejalo.

Če ste brale, sem že pisala da sem zatekala in imam sedaj izredni UZ in pregled pritisk-voda. Zdaj pa sem našla info, da moja G ne dela panike po nepotrebnem in sem ji prav hvaležna za njeno skrb. Nobeno nočem strašit, ampak po moje je dobro da si preberete naslednje podatke:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1146977&mpage=1&key=

Nočem, da bi zdaj katera zganjala paniko, samo priporočam da bodite pozorne kaj se dogaja s telesom, ker v primerih preeklampsije, eklampsije in hellp sindroma očitno lahko veliko naredimo tudi same!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?