Maja T.
|
Hallo! Iz pregleda, vse ok , MV zaprt, se je slišal . Sem dala kri, drug teden pa injekcija. Me je pa dal na test za sladkor, ker sem se zredila 12 kg, tako da me še tudi to drug teden čaka. Zdaj pa me je začel naročati na 14 dni, (prej na 4 t.), tako da Erin naslednji GP 23.5. Lana 777, kako kaj tvoja alergija je kaj boljše ? Sandra za Tino, mala zrela osebica. Sayuri, Filiip je pa pravi šarmer Renatka na MŠ je fizioterapevtka govorila o delovanju mišic, kake vaje delat, zelo priporočljivo je vadit dihanje in se predihavat, da dobi dovolj kisika, pokazala je vse faze dihanja med popadki, je bilo zanimivo. Pa obvezno ne smeš delat trebušnjakov zdaj, niti takoj po porodu... Gajka, Astrea, Tejakz, Sandra, Nell, Naty13, Sayuri, Matejka, Mishel, ma saj ste prave manekenke, za bušije. Sonček, jaz sem danes ravno 27. t in sem šal na transfuziologijo dati kri, drug teden pa grem po cepivo, ki ga mi pripravijo na osnovi krvne slike in ga nesem do svojega G., ki je tudi kar v bolnici in dobim injekcijo v rit . Dojenč držim pesti zate , zdaj si tako verjetno že rešena Zoja Miška hvala za seznam Erin vse bo dobro, boš videla ... Anaya tudi ti se drži ... Katja joj, kaj je to zdaj z avgustovkami, punca drži se ... Naj vas vse tri angelčki čuvajo ... Lep vikend vsem, midva greva na Hrvaško, k sorodnikom.