|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.5.2008 11:02:53   
naty13
PABLO user posted image user posted image user posted image user posted image  da si nas prišla pogledat. Verjamem, da nas ne dohajaš, ker vem kako je to, če imaš doma gradbišče. Jaz ravno zdej čakam delavce, da naredijo estrihe, da se potem 6tednov suši, da pride parket. Je pa treba naredit še stopnice nove, bolj položne in širše, pa pobrusit stene, parket in potem na fino prebelit. Mal dela bo še. user posted image  Potem se mi bo pa kakšen mesec fajn prah usedal, potem bo pa že avgust. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mishel krasna nosečka si. user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem ostala brez besed. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
9.5.2008 11:06:05   
gajka
Za podpiranje lenobe, da vam niti ankete ni potrebno izpolnjevat, če se vam ne da, pa lahko tukaj najdete bon za 5 EUR za H&M, ki si ga lahko poljubnokrat natisnete: user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
9.5.2008 11:08:02   
karmar
Sayuri, jaz sicer še nimam otrok, tale bo prvi. Sem pa prepričana, da ko bo dovolj velik, mu bova napravila igrala pred hišo na travniku. Po moje je zelo dobro za otroka, da se lepo počuti v domačem okolju in če je le možnost- zakaj ne??? Sem videla akcijo v hoferju in me ima, da bi že kar sedaj nabavila TOYLINO, ker je samo 15€ http://www.hofer.si/si/html/offers/ponudba_od_cetrtka_08_05_2008.htm.
poglej na koncu strani odspodaj...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
9.5.2008 11:23:48   
Zoja Miša
Hvala Gajka za nasvet. Povpraševanje se je res povečalo, zato je tu link, punce - seznamček za dojenčka.user posted image Upam, da je uspelo, kot mora http://shrani.si/f/3L/U2/wA29U2t/obsirni-seznam-stvari-za.doc

Tejkaz, ja Eva je prav navdučena nad topoganom, nič se ne pusti motiti. user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
9.5.2008 11:32:23   
Anonimen

Aha, pa po zadnjem pregledu tudi nisem sporočila datuma za naslednji pregled - in sicer: 29.5. Na zadnjem pregledu sem imela GT in je bil test v redu, LAB izvidi so tudi bili v redu, srček se je lepo slišal, kaj več pa nisem izvedela, ker ni bilo UZ ali kaj podobnega. Le to, da se še ni obrnil in upam da ne bo kar tako ostal na ritki. Tako da sploh ne vem, kako je naš pikec kaj zrastel, koliko tehta, pa kako je sedaj obrnjen. Sicer se mi zdi, da se bolj malo giba in brca (vsaj čutim ga bolj malo- morda zato ker še ni prav obrnjen - brca me čisto nekje spodaj, pa tudi prav počivam bolj malo, morda zato). Sedaj celo kakšno popoldne igram nogomet user posted image z našim pobom, če slučajno nima soseda na razpolago za igro z žogo.
Na naslednjem pregledu pa naj bi bil že UZ, ali kdaj pride na vrsto tisti zadnji, ki nam pripada? Že res da sem drugič user posted image , ampak tega pa res ne vem user posted image .

Joj, tudi slikce Chiccota C1 Explorer mi ni prilepilo user posted image . Pa ga sedaj ne grem ponovno iskat, saj itak ni med IN vozički, tako da niti ni aktualno. Morda zvečer, če bo kaj časa in volje.....
Pa en cel kup voščil in pohval bi morala našteti - za zarokouser posted image (dojenč), pa rojstni dan user posted image (MajaT.), pa poroko user posted image (joj, katera že), pa za opravljene izpite user posted image (Katja, če se ne motim), pa za res posrečeno izbiro in kombinacijo imen user posted image (Zoja Miša).......Bolje da ne počnem tega kar na pamet, mi res ne gre, čas pa me že pošteno preganja,........

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2930
9.5.2008 11:35:08   
lana777
mishel - res lepa fotka; zasanjan pogled pred zasanjanim cvetočim drevesomuser posted image user posted image user posted image

Morm še mojga mal zmotivirat, da me na mal bolj romantičnih mestih pofotka,
ne sam v kopalniciuser posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
9.5.2008 11:40:29   
tejkaz
Pablo, pri 32.tednu naj bi bil še en UZ

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
9.5.2008 11:50:52   
Anonimen

Hvala, tejkaz - torej bo kar držalo, kar sem predvidevala, da me na naslednjem pregledu čaka UZ. Če mi ne bi prejšnjič zaradi odsotnosti G in praznikov prestavili pregleda za en dan, bi na naslednjem pregledu ravno štartala z 32. tednom. Danes pa se mi je pričel 29. teden. Uh, kje smo že. Po št. tednov se mi zdi še vse tako daleč, ko pa si po mesecih pogledam, je pa že takoooo blizu, da me je že kar malo .....hm.....

(odgovor članu tejkaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 2933
9.5.2008 11:52:45   
Zoja Miša
Pablo, itak, da smo te pogrešale! Le večkrat se javi! Več nas je, bolj luštno je. user posted image
Lana, se strinjam s tabo, moj je glede slikanja tudi tako, po liniji najmanjšega odporauser posted image !

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
9.5.2008 11:54:16   
gajka
UZ v 32. tednu zavarovalnica več ne pokriva. Zdaj nam pripadata samo 2 UZ - 1. na začetku pri potrditvi nosečnosti (večinoma gre za vaginalni UZ) in 2. pri morfologiji. Vendar marsikateri G še vedno naredi UZ tudi v 32. tednu, vendar je to odvisno izključno od njegove dobre volje. Tako država skrbi za zdravje svojih bodočih državljanov... user posted image  

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
9.5.2008 12:01:38   
MATEJKA_
no, glede UZ pa je pri meni do zdaj bilo tako: imela sem 3 UZ (na začetku za potrditev nosečnosti, pol v 14. tednu zgodnjo morfologijo in pol še v 22. tednu morfologijo +3D), mi pa je dr. rekla, da je še en UZ v 32. tednu. do zdaj še nobenega nisem rabla plačat (tudi 3D ne) in tako bo baje tudi pri tistem v 32. tednu... no, mogoče pa je malo od dr. odvisno, moja namreč dela v porodnišnici v UKC.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
9.5.2008 12:04:21   
Erin
Pozdravljene...

Moram se vam opravičit ker sem zadnje strani le na hitro preletela ker težko sedim, bom se pa trudila spremljat od sedaj vse kar bo novega.
sayuri najlepša hvala za pomoč, pridna si bilauser posted image user posted image , čestitke vsem  za lepo opravljene preglede, opravljene izpite,...

SEZNAM za dojenčka imamo tudi med našimi linki že od začetka - če bo katera rabilauser posted image hmm..kaj še...uuuu lepe slikce oz fotke trebuščkovuser posted image user posted image user posted image ..

Jaz bom v naslednjem tednu bolj malo pisala in bom le vsakodnevno javljanje opravljala in posodabljala seznamček, drugače bom počivala.

Naj vam povem da sploh ne vem kaj je pripeljalo do krvavitve saj se nisem nič obremenjevala, pretiravala,...vse je prišlo kot strela z jasnega. V nedeljo zvečer nekaj jrčev v pon zjutraj kri na vložku, no potem sem šla takoj k gin in sem jo že kar pri vratih srečala in me je takoj napotila direkt v porodnišnico in napisala napotnico za 3 mesece vnaprej.
No potem sem šla v Kranj (ne na Jesenice) kljub temu da bom šla rodit na Jesenice ko bo čas(avgusta)..no tam so me takoj sprejeli, naredili ctg, kjer mi 5 min ali več niso našli srčka od malega in sem bila že čisto na tleh,kljub temu da sem še pol ure nazaj čutila brce, no potem se me je mali le usmilil in priplaval bolj v ospredje. Takoj sem bila hospitalizirana, opravili so mi UZ, MV je bil zaprt in celo daljši(4.5 cm) kot tri mesece nazaj (3.9 cm). No tam sem spoznala nekaj sonosečk - od punce ki je imela v pon PDP in je čakala popadke pa nosečke z dvojčki ki je bila samo na rutinskem preglede glede popkovine (tako kot boš ti imela sayuri) in "sotrpinke" ki je imela PDP avgusta in jo je vse bolelo... No meni so dali dve inekcije v rito za pljučka od malega v primeru prezgodnjega poroda, naslednji dan pa UZ kjer so mi ugotovili hematom oz strdek krvi zraven posteljice, ampak glede na to da sem imela izcedek rjave barve naj ne bi bila krvavitev sveža in s tem nenevarna. V kolikor bi bila sveža in bi se hematom vrinil med posteljico in maternico bi pa lahko ogrožal plod. No izmerili so tudi bsega trebuščka od malega ki vedno BOLJ zaostajoa in je že krepko POD povprečjem in me vedno bolj skrvi  kljub temu da so zdravniki rekli da ni panike. Upam da bodo spremljalai razvoj malega še naprej in da ni prišlo do zastoja v rasti. Vse mere ima za 28 tednov le trebuh za 23 tednov.user posted image user posted image user posted image So obljubljal da bodo ponovili UZ da vidijo spremembe pri hematomu pa ni bilo nič od tega. Včeraj so me spustili domov pa še to gotovo zato ker jim manjka prostora, premikam se še vedno po polžje, ko me lulat sploh ne morem vstat in potrebujem pomoč mojegauser posted image ker me vse tako boli okoli nožnice, v njej, dimljah..očitno imam vse razbolelo.. No niso znali povedat zakaj je do krvavitve prišlo me pa skrbi da se nebi ponovila ali med user posted image ali med porodom ali po njem. Naročili so mi počivanje in mirovanje in v kolikor pride do krčev, krvavitve(rdeče) - trenutno samo še malo "spuščam" rjav izcedek, ali pa da nebi malega čutila moram takoj nazaj... polna sem skrbi, vedno bolj  panična čakam gibe malega in upam da bo buhi rasteluser posted image ...in če bo treba zadnje tri mesece preležati jih pač bom...moram pa pohvalit da me mali od včeraj naprej bolj pogosto spet brca kot da bi hotel potolažiti in pomiritiuser posted image moj user posted image je tudi priden in mi ful pomaga...Še vedno mislim otimistično ampak me vsake toliko malo zagrabi in potočim kako solzo...samo da bi bil mali zdrav in da bi bilo vse okej...in bojim se da ne bi prišlo do kakih krvavitev pri poroduuser posted image user posted image user posted image ...toliko enega strahu se je nabralo v meni...vse je tako nepričakovano prišlo in brez pravega razloga...samo še dva meseca moram zdržat...
Se mi vidi da me je ta dogodek spremenil kajne?

Pridne bodite, merkajte se pa upam da vas nisem zamorila... Pazite nase, res... grem sedaj nazaj počivat..

Papa

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
9.5.2008 12:09:46   
astrea
Pablo dobrodošla nazajuser posted image user posted image

mishel uaau si prava manekenkauser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
9.5.2008 12:09:49   
MATEJKA_
Erin, drži se in čim več počivaj... lepo, da si se lahko kaj oglasila.
brez skrbi, vse še bo ok user posted image  bomo vse fejst držale pesti, pa bo user posted image .
če boš pač morala do konca še malo poležat, pa ne skrbi, jaz sem morala preležat prve 3 mesece zaradi takšnih krvavitev, pa je zaenkrat tudi vse ok...

pazi nase in na user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
9.5.2008 12:09:52   
anita goitan
Erin prebrala v enem dahu! Joj želim ti res vse najboljše s tabo in otročkomuser posted image user posted image , lepo se pocertej, ma boš vidla da bo, na koncu boš pa še čez rok. Lepo pobožej bušija in misli vse dobro!!!
Si bla zadovoljna z zdravniki v KR?

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 9.5.2008 12:10:23 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
9.5.2008 12:12:29   
Erin

user posted image  user posted image user posted image

~  trenutno nas je 110 ~
user posted image PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.,-imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------
user posted image 28.07.
~ Gajka (1.user posted image user posted image ) 28.let  CE/ +5 kg

user posted image 30.07.

~ Muklla (1.user posted image user posted image Špela)  +7 kg

user posted image 31.07.

~ PABLO (2.user posted image user posted image ) 33.let  CE  

user posted image 01.08.

~ Erin (1.user posted image user posted image ) 26.let  Jesenice/ +7 kg
~ ozziebo (2.user posted image user posted image ) 33.let +8 kg
~
ankhesenpaaten
~ cinca marinca (2.user posted image ) 

user posted image 02.08.

~ Nevaeva (1.user posted image user posted image ) 27.let  LJ/ +4,5 kg
~ arait (1.user posted image user posted image ) 26.let  LJ/  +1 kg
~ Tato (Jaka) 28.let

user posted image 03.08.

~ lana78
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šempeter
~ mkj
(1.user posted image user posted image ) 26.let  LJ

user posted image 04.08.

~ bella02
(2.user posted image  user posted image Gašper/Teja ) 29.let +8 kg
~ nyna84 (2.user posted image user posted image ) 25.let Šem. pri Gorici/ +4,5 kg

user posted image 05.08.

~ sayuri
(2.user posted image user posted image Lovrouser posted image Zara) 32.let  PO/ +13 kg

~ cebrca
(1.user posted image user posted image Erika/Klemen,Kristjan) 30.let LJ/ +12 kg
~ izabella08
(1.user posted image user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image user posted image ) 27.let  LJ 

~ Odette (3.user posted image user posted image ) 32.let Jesenice/ +5 kg
~ mishel (1.user posted image  user posted image ) 24.let CE/ +6 kg
~ katjakoc

user posted image 06.08.

~ arsha (user posted image Isabela)
~ karmen83
(1.user posted image user posted image ) Ptuj/MB/ +2,5 kg

~ sonce84 (1.user posted image user posted image ) 23.let  MS/ +1 kg
~ kaja02
(3.user posted image user posted image Leja ) CE/ +9kg

user posted image 08.08.

~ Maja T.(1.user posted image user posted image Nuša/Zara) 34.let  MB/ +12 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image user posted image )
~ simona2
(2.user posted image user posted image ) LJ

user posted image 10.08.

~ maartinca
(2.user posted image ) +4 kg
~ Arašida
(1.user posted image user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image user posted image )
30.let

user posted image 11.08.

~ ANA_P (1. user posted image Tai) 29.let  +8,5 kg
~ dojenč (1.user posted image user posted image Žana) 21.let Ptuj/ +17 kg
~ bili1
(1.user posted image user posted image ) 28.let +4 kg
~ miškolinček
(2.user posted image  user posted image ) 29.let Jesenice/ +1,5 kg
~ iva77
(3.user posted image user posted image ) 30.let  KR/ +8 kg

user posted image 12.08.

~ LenaG
(user posted image ) MB/ +10 kg
~ daja27
(user posted image ) +5 kg
~ sonjaa
(1.user posted image user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28.let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image  user posted image ) 22.let  CE/ +5 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image  user posted image ) 31.let  Jesenice/ +12 kg
~ meeryana
~ žanneža (3.user posted image user posted image ) 35.let CE/ +3,5 kg
~ iskanje
(1.user posted image user posted image ) 25.let PO

~ Tamy30 (user posted image ) +12 kg
~ suzili
(1.user posted image user posted image  user posted image ) 28.let +10 kg

user posted image 14.08.

~ naty13 (2. user posted image user posted image ) 23.let  KR/ +4 kg
~ anita goitan (1.user posted image user posted image ) 30.let +4 kg
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let

user posted image 15.08.

~ košuta (1.user posted image user posted image ) 25.let  CE/ +4 kg
~ MATEJKA_(user posted image ) 27.let MB/ +7 kg
~ Ninaaa
(1.user posted image user posted image )
29.let
  LJ/ +2 kg

user posted image 16.08.

~ mbrume6 (3.user posted image user posted image )

user posted image 17.08.

~ buruolan (1.user posted image  user posted image ) 27.let  LJ/ +3,5 kg
~ nateja (1.user posted image user posted image Luka) 28.let
~ erta
(1.user posted image  user posted image )
28.let +8 kg
~ ena_mici
(2.user posted image )
~ Jelenche (3.user posted image user posted image Katarina) 27.let LJ

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +7 kg
~ Neža7 (2.user posted image user posted image ) 27.let  CE/ -8 kg
~ anaya (1.user posted image user posted image ) 27.let  MB/ +3,5 kg
~ tejkaz (2. user posted image  user posted image ) 24.let  LJ/ +0 kg
~ astrea (1.user posted image user posted image Tine ) 30.let  +6 kg
~ Višnja (2.user posted image user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image user posted image ) 25.let  Trbovlje
~ dar10 (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ
~ čipka
(1.user posted image  user posted image ) 25.let LJ/ +9 kg
~ Arany
(1.user posted image user posted image ) 32.let CE/ +4 kg
~ Tinka14
(user posted image Nejc) 27.let +7 kg

~ mee (1.user posted image  user posted image )
~ KRNEKDO

user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image user posted image Tibor/Tit) 28.let CE/ +4 kg
~ uskaa
(user posted image )
~ srecka30
~ Ariella
(1.user posted image user posted image ) 31.let
~ TINA0100 (2.user posted image )
~ betty (1.user posted image user posted image ) +5 kg

user posted image 21.08.

~ bambi14
(1.user posted image user posted image Ela) 27.let  +6 kg
~ soncek3
(1.user posted image user posted image ) 29.let NM/ +4 kg
~ bibika24 

user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image user posted image ) 30.let  CE
~ NJINJA (1.user posted image user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image user posted image  user posted image Taja & Teja) 30.let CE/ +7 kg
~ renatka  (1.user posted image user posted image ) 28.let MB/ +8 kg
~ matejchi (2.user posted image user posted image ) 29.let MB
~ majah (1.user posted image  user posted image ) 28.let  LJ/ +3 kg
~ andrejaboris (2.user posted image  user posted image ) 27.let +3 kg

user posted image 23.08.
~ petrushka
(1.user posted image  user posted image ) 22.let LJ
~ Krysia (1. user posted image ) 31.let   LJ/ +4 kg

user posted image 24.08.

~ Ryssa (1.user posted image user posted image Lan) 21.let CE/ +8 kg
~ Manika
(2.user posted image user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image  user posted image Julija) 27.let KR/ +5 kg
~ karmar
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +9 kg
~ Amelia (1.user posted image  user posted image ) 32.let +7kg
~ tatly
(1.user posted image  user posted image ) Ptuj/ +4 kg

user posted image 25.08.

~ Barbarinha (1.user posted image user posted image Rok ) 28.let Ptuj/ +7 kg

user posted image 26.08.

~ ČebelicaMaja (2.user posted image user posted image )

user posted image 27.08.

~ aradej (2. user posted image user posted image ) 25.let  CE/ +1 kg

user posted image 28.08.

~ URSKAP (user posted image ) 29.let +4 kg
~ pingo80
(1.user posted image user posted image ) 27.let  +3 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image user posted image ) +4 kg

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image user posted image ) 33.let MS/ +8kg
~ Zoja Miša
(1.user posted image  user posted image ) 31.let LJ/ +10kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (3.user posted image user posted image ) 31.let 0 kg

user posted image xx.08.

~ pikicai
(user posted image )
~ Neja31

~ anonimna AJ

~ hubertina

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image
----------------------------------------------
Lepo in mirno nosečnostuser posted image ter zdrave user posted image vam želim!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
9.5.2008 12:13:09   
sayuri
Najprej PAblo  - jaz sem tudi ena tistijh, ki zelo rada bere tvoje poste. Tko lepo vse napišeš..... user posted image  Res te je lepo brat. user posted image  Drugače pa res "ni več" tistega UZja pri 32. tednih, ki je bil včasih. Sicer se mi zdi, da se tega bolj malo G drži in da v glavnem še kar delajo UZje in spremlajo rast otročka. JAz sem do sedaj res na vsakem pregledu imela UZ user posted image . PA človek je po tem veliko bolj pomirjen, a ne?
mishel - najprej sem mislila, da je tole slikica iz kakšnega kataloga in da nam hočeš pokazat, kakšno majčko si kupila user posted image . Potem pa preberem, da si ta lepa nosečka ti. user posted image  Res kar siješ user posted image  Tole drugo obdobje nosečnosti nosečke tko lepe naredi. Vsa si sijoča in lepa user posted image
gajka jst te moram kar cmoknit user posted image  Sem včeraj tole anketo od H&Ma izpolnila, potem pa ugotovim, da mi printer ne dela user posted image . No, zdaj bom pa možu naročila, naj na firmi sprinta nekaj teh bonov. user posted image user posted image user posted image  NAm bo mogoče kaj prav prišlo. Čeprav - 18.5. je že drug teden in vprašanje, če bo do takrat sploh kaj v LJ hodila.user posted image
tejkaz tudi jaz sem imela veliko tisti majčk - mako majčke al kaj so že - sem dobila od prijateljice. In so bile v začetku fajn user posted image . Drugače sem kombinirala - spodaj mako majčka, zgoraj body. IMam pa jaz v glavnem bodije, ki se zapenjajo spredaj pri strani - jih ni potrebno čez glavco vleči. TAko da - punce en nasvet - bolj praktični so bodiji z zapenjanjem ob strani, kot tisti, ki grejo čez glavico. SPloh v začetku, ko otroček glavice še ne drži sam.

Zoja Miša tale seznam bo marsikateri res prav prišel user posted image  Velikos tvari jaz sicer nimam in ne bom imela, nekaj se jih da naknadno nabaviti user posted image
karmar tale šotor in iglu s tunelom Filip že ima. Je lani dobila za RD. In se rad z njim igra. user posted image  AMpak ga je potrebno pospravljati, ker je iz švoh materiala.
No, za tale tobogan ste me kar prepričale. user posted image  V Pikapolonici so prav tile os Smobya ugodni in takole po vrtovih jih veliko videvam. user posted image  Bomo šli kar v akcijo. PA hkrati bo še darilo za 4 RD user posted image , ki bo čez 3 tedne. user posted image

Grem jst zdaj na kosilo.....

A ni lep sonček danes user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
9.5.2008 12:13:34   
Erin
user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

10.5. - buruolan
12.5. - Erin
12.5. - lana777
12.5. - tejkaz
13.5. - aradej
13.5. - Vilika
13.5. - Višnja
13.5. - astrea
14.5. - sandra123
14.5. - naty13
14.5. - matejchi
16.5. - nell
16.5. - miškolinček
16.5. - Neža7
19.5. - ANA_P
19.5. - soncek3
19.5. - sayuri
19.5. - Ryssa
19.5. - Tamy30
20.5. - sonce84
20.5. - kaja02
21.5. - bambi14
21.5. - Suzili
22.5. - pingo80
26.5. - nyna84
26.5. - Zoja Miša
27.5. - cebrca
28.5. - Krysia
28.5. - bella02
29.5. - PABLO
29.5. - košuta
29.5. - andrejaboris
30.5. - muklla
30.5. - gajka
02.6. - renatka
04.6. - Julija08
04.6. - karmar
05.6. - mishel
05.6. - ozziebo
06.6. - dojenč
17.6. - anita goitan

user posted image 3D UZ:

13.5. - lana78 3D UZ
16.5. - naty13 3D UZ

16.5. - Julija08 3D UZ
16.5. - Višnja 3D UZ
19.5. - sayuri 3D UZ
21.5. - Zoja Miša 3D UZ
21.5. - Suzili 3D UZ
23.5. - astrea 3D UZ
26.5. - Vilika 3D UZ
18.6. - anita goitan
3D UZ

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI       user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

< Sporočilo je popravil Erin -- 9.5.2008 12:20:18 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
9.5.2008 12:15:19   
cebrca
Živijo!

Sa malo zbrcam v rit, da prej pridem k računalniku, da vas sploh dohajam.

Pablo prav užitek je bilo brat tvoj post. Ste pa res popolnoma v težkem gradbenem delu. Ti čisto nič ne zavidam vsega tistega prahu. Bo pa tako fino ko bo vse končano. Jaz moram mojga zdaj priganjat za parket v sobici, pa kar ni pa ni časa, pa še košnja bo kmalu tu!

Se je pa včeraj moj user posted image pohecal, ker imamo še eno brejo kravo v štali in čakamo telička v avgustu. Je rekel da mu bo zabavno ko naju bo obe "lovil". Mislim da mu ne bo poreveč zabavno, če bo moral lovit obe na isti dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da vam malo naredim lušte, danes sem si pa že privoščila lubenico!!!user posted image user posted image Mi je bila tako fina, pa še blazno mi paše ko moram zdaj kot po tekočem traku na WC hodit. Se bom vsaj malo vode znebila.

Zoja Miša prav lepa hvala za seznam!!!

V torek imam pa izredni UZ. Kako fletno da bom spet najinega user posted image vidla. Zdaj mi že dva dni po trebuhu polko pleše.user posted image user posted image user posted image

Se še beremo, pa uživajte na sončku!!!user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
9.5.2008 12:18:28   
mishel
ERIN ti lepo počivaj!!! Me bomo mislile nate in ti z velikimi črkami in odebeljeno pisale če bo kaj še poseb zanimevega, da boš lažje sledila user posted image .

Hvala vsem za pohvale, ampak kot pravim, vse smo lepe in ena je lepša kot druga!!!!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
9.5.2008 12:19:23   
sayuri
Erin ja, se pozna po načinu pisanja, da si precej v skrbeh. Vem, da je težko govorit, sprosti se in pomiri se, vse bo ok, ko nas pa tako skrbi za naše male user posted image .  Resnično počivaj in poskušaj misliti na kaj lepega. Poglej, imaš že vse pripravljeno za vajinega user posted image  in mogoče je že prav tako, da si prej vse nabavila. Sedaj bi težko skakala po trgovinah. In če bo potrebno ležat do konca, boš zmogla tudi to user posted image . Drži se punca. Me smo vse s teboj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
9.5.2008 12:22:34   
astrea
user posted image user posted image user posted image Erin, drži se punca. Držim pesti, da bo vse ok. Ti samo pridno počivaj! Kaj so 3 meseci, napram celemu življenju?!. Z glavo pokonci naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
9.5.2008 12:27:19   
ozziebo
 Uh Erin, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj veš da vse držimo pesti. Ti lepo počivaj in misli na najboljše, da bo user posted image  čimbolj zrasel.

Karmar in Sayuri: naš tamali ima podoben komplet šotorov, in je non stop notri, še posebej v tunelu, sicer ga ima pribl. en mesec, ampak mi ni žal, da smo ga kupili. Točno tak tobogan pa ima pri dediju že od lani. Se ga splača kupit.
Pablo, čimprej zrihtajte domovanje, mi smo se lani selili, prej dve leti "lovili"mojstre, in mi gredo še sedaj kocine pokonci, ča se sam spomnim na vse "imetje" v škatlah, po kleteh, pri starših.... Priznam da še sedaj marsičesa ne najdem user posted image .
Pa spet ste tolko načvekale, da sem sigurno kaj pozabilauser posted image , ampak  trebuščki so pa res krasniuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
9.5.2008 12:31:19   
Erin
HVALA HVALA HVALAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vam za vse lepe besede, misli in dobre želje...mi je tako bolj toplo pri srčku ko vem da nisem sama in da me nekdo razume.
Kot da bi vedela da bo kaj takega vmes prišlo imam že vse nakupljeno...user posted image

Zlate ste, res...HVALA vam.

anita - glede dr. v Kranju nimam nobenega posebnega mnenja..žalostno je da so vizite le 1x dnevno in da ne spremljajo bolj pogosto stanja. Obljubljaji so mi še en UZ pa sem ostala brez. Sestre so nekatere take da bi jih skozi okno vrgeluser posted image , druge ful prijazne... Sem pa 100% da grem rodit na Jesenice.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
9.5.2008 12:33:33   
Zoja Miša
Erin jaz se pridružujem puncam v tem, da misli pozitivno, čeprav vem, da ti je hudo. Kadar nas boš rabila, veš kje nas najdeš, v kolikor bi rabila kar koli drugega, kot samo prijazno besedo, povej, napiši ZS, ti dam tudi svoje tel., se pripeljem, če kaj rabiš, v glavnem, samo reči moraš...
Sedaj smo že tako povezane, da enostavno čutimo s teboj! user posted image user posted image user posted image

Za seznamček, ni problema, sem pač bila dokaj brihtnauser posted image  in ga spravila.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?