Anonimen
|
Pozdravček ! Se vam pridružujem na dopoldanski kavi, čeprav se že kar dolgo nisem nič javila. Saj se me menda niti ne spomnete več, tako dolgo je že…… Pa saj, če ste pa prave maratonke v čvekanju in to s ful kondicije, no . Sploh vam ni mogoče slediti, kaj šele ujeti. Pa še vse po vrsti ste take lepotice nosečke, da to že skoraj ne more biti res ! Same suhice. Kaj, vas so vse iz zvezdniških revij pobrali? Da ne naštevam, vse, ki ste delile fotke z nami ste enostavno čudovite! Tako, jaz se pa lahko grem še malo bolj zasekirat , ker sem pač pravi balonček. Že štartala sem s presežkom, sedaj je pa še vse malo bolj kipnilo pa sem …….…hm, pa saj da smo le zdravi……… (hahaha, bolj slaba tolažba, a ne ?) Tudi mene je zadeva z Erin kar malo prestrašila in sem vesela, da se je vse dobro izšlo. Erin, dobrodošla nazaj, vse smo bile v skrbeh in smo misle nate! Samo da si dobro in da si ohranila pozitivne misli! Vse bo OK in počivaj! Je pa ta dogodek tudi meni dal misliti. Nimam še nič pripravljeno za našega pikeca. Obnova hiše in mansarde je sicer v polnem teku, ampak smo trenutno v najhujši fazi. Živimo tako rekoč na gradbišču. Živimo v dveh sobicah in kuhinji (spalnica, otroška sobica in kuhinja, ki so (skoraj) prenovljeni) in mini WC-kopalnica (ki ni prenovljena in še nekaj časa ne bo), vse ostalo je v surovem stanju. Polno peska, prahu, orodja,brez estrihov….…z odprtinami brez oken in vrat,……..Še sreča, da je naš tavelik mišolin, kar se tega tiče precej nezahteven in neobčutljiv. V ponedeljek pa porušimo še stene hodnika, ki sedaj meji jo na trenutni bivalni del, uhuhu……bolje da niti ne pomislim. Pa mere pridejo verjetno vzeti za okna in vrata…..Saj bo, vse še bo! In da ob vsem tem začnem misliti na našega pikeca, ki bo vsak čas tu (?!), julij/avgust konec koncev niti nista več tako daleč. Ampak, korak za korakom in z optimizmom smo na dobri poti. Jap, ko berem in gledam, kaj vse imate že pripravljeno za pikece, me pa že skoraj res malo panika zgrabi. Že res, da imamo veliko teh večjih stvari še od Erazma (posteljici 2, stajica, prenosna posteljica, voziček, košaro, avtosedež, lupinico, previjalno, banjico, črpalko za mleko, nekaj oblačil,…..). Vendar se je treba vseeno na novo pripravit. Oblačila, vsaj ta začetna, moram skoraj vsa nabaviti nova + vse drobne stvari, kozmetiko, kakšno posteljnino,…. Mi takšne lušte delate, ko debatirate in nabavljate vse te cart nove vozičke, da bi najraje tudi jaz nabavila novega. Ampak ob vsem kar počnemo, so finance za in ne prenesejo takšnega šoka, še posebej, ker imamo voziček še od prvega otročička. Imamo Chiccota C1 – Explorer (ali nekaj takega). Smo takrat kupili 3 v 1. Smo bili z njim zelo zadovoljni. Ena (ne vem točno katera) se je menda tudi odločila za Chiccota in verjamem, da ji ne bo žal. Zloži se fantastično hitro in na majhno v marelo princip. Naš je sicer že star skoraj 4 leta in tudi km in različnih terenov je dal skozi že oooohoho, pa je še kar OK. Čeprav do pred nekaj dnevi sploh nismo vedeli kje se nahaja. Ker, ko smo se selili iz MS nazaj v CE so kartonske škatle in vse ostalo v CE kar nekajkrat romale sem in tja (na razdalji 5 km) in se je že verjetno marsikaj izgubilo, založilo. Takole izgleda omenjeni voziček + lupinica + mi imamo še košaro: Katja, renatka, (če sem si uspela prav zapomnit) in še morda katera, tudi mi imamo namen v soboto obiskati IKEO. Se zna zgoditi, da se celo kje nevede srečamo . Gremo po posteljico za Erazma, predalnik in mizico+stolčka in še verjetno marsikaj . Ali bodo v soboto trgovine normalno odprte ali se zaprejo kaj prej, ker imajo v A v ponedeljek praznik, pa tudi nedelja je praznična? Sayuri - tale tobogan je fantastičen. Mi ga imamo že nekaj časa na piki. Najprej sva bila zelo zagreta, da nabavimo tobogan in naredimo Erazmu v sobici nad posteljo hiško s toboganom, končno pa smo ugotovili, da je sobica premajhna, pa še poba je že tako velik, do takrat ko pa bi bila hiška gotova bi bil pa sploh že prevelik, pa smo to idejo opustili in smo se odločili, da naredimo zunaj takšno igralo - večjo hiško s toboganom pa tudi mišolin se je takoj strinjal. Samo, tam bi pa potem rabili samo drsni del. Načeloma so tobogani, ki jih potem namontiraš na neko igralo precej dragi. Jaz sem malo iskala in sem zasledila na Neckermannovi strani samo drsalni del za cca 80 eur. Samo sedaj ne vem točno kje. Če se ti da, malo pobrskaj. Srečanje - no, jaz sem si sicer planirala za 18. (nedelja) in bi bilo morda celo bolje, ker bi bila manjša gneča kot v soboto. Ampak, če večini bolj odgovarja sobota, sem ZA soboto, vendar takrat verjetno pridem sama, brez in . Glede ure je pa res vprašljivo, kdaj bi bilo bolje. Ob 11-ih bi bilo morda celo boljše oz. jaz se bom prilagodila. Vse se nekako že po malem poznate oz. se spoznavate in kofetkate in se mi to zdi zelo fajn. No, jaz bom vas pa imela priliko spoznati kar več na kupu na enkrat - super .
< Sporočilo je popravil PABLO -- 9.5.2008 10:54:07 >
|