Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.5.2008 22:07:42
|
|
|
|
nell
|
Hej poskušam še jaz svojga bušija pripet...upam da mi rata in še ena
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.5.2008 22:09:08
|
|
|
|
nell
|
Evo je ratal...je skor tak k Sandrin. S to razliko, da js nosim sam enga . In to pri 24t1d
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.5.2008 22:21:33
|
|
|
|
andrejaboris
|
hoj še zadnjič danes! Kake lepe trebuščke imate vse pa tako mini! No za Sandro je razumljivo, da ima malo večjega! Jaz pa se mi zdi da sem tik za njo , pa imam samo enga! Se včasih vprašam, kako bo ta ven prišo , ko je že zdaj tak velik. Lan pa je bil ful micen ( 2460 g in 44,5 cm), pa je šlo težko. Bomo vidli kako bo! NIč lepo ajajte in se tipkamo jutri! Nočko moje drage so !
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 8.5.2008 22:44:52
|
|
|
|
ANA_P
|
kaki lepi bušiji jaz sem približno takšna kot sandra in nell in imam tudi samo enega kot nell. Se tudi včasih vprašam kaj še me čaka. OK, zdaj pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 9.5.2008 6:30:11
|
|
|
|
naty13
|
Jutro. kuhana. Sonček je tu. In pogled na zadnji dve strani je res lep. Sama lepota bušijev. Gajka, Astrea, Tejka, Sandra, Nell res imate lepe bušije. Nell ne sekiraj se če je tvoj buši mal večji, je pa res lep in si res lepa nosečka. Še Sayuri bi mogla svojga gor dat. Tudi jaz se bom slikala, ker so se baterije čez nočko napolnile.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 9.5.2008 6:40:24
|
|
|
|
naty13
|
Moj buši 26t1d
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 9.5.2008 7:13:24
|
|
|
|
sandra123
|
Jutro, Naty, hvala za , tvoj buši je pa tut luškan ...No meni je končno uspelo možeka prepričat, da je eno slikco za vas naredil (zase ima pa že kar nekaj arhiviranih )...Jaz sem šla včeraj do G, glede izvidov, pa je rekla, da ni nič hujšega, da se bova drugi teden vse pogovorili, ko imam kontrolo...jaz sem pa čist brez energije in ne vem, če si danes ne bom privoščila obisk pri frizerju, ker ga res že potrebujem...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 9.5.2008 7:15:08
|
|
|
|
astrea
|
Dobro jutro! Hvala za kavico. Naty, nell, tejka, sandra, gajka, vse imate lepe bušije . Sayuri in vsem hvala za pohvale, ampak res nisem več nobena suhica (začela sem s h&m spodnjicami vel. 36 no in sem zadnjič kupla že 40 - ne vem kam to pelje, saj komaj konec naslednjega tedna stopam v zadnje trimesečje. No je pa vsekakor zelo lepo slišat tako pohvalo - sem bla kar malo v luftu včeraj . Meni je v službi že tako vroče, da bom naslednji teden ziher pršla že v japonkah. Zdaj morm pa malo delat... uaa jutri bom pa spala kaj dlje upam. Aja danes sem prvič spala z blazino za dojenje same pohvale
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 9.5.2008 7:19:12
|
|
|
|
sandra123
|
Astrea, me pa prav zanima, kako si jo zmontirate v postelji tole blazino za dojenje ...jaz imam prav slabo noč za seboj...ne na enem ne na drugem boku nisem mogla spat, pa še sredi noči sta me zbrcala - sem spet hodila po stanovanju...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 9.5.2008 7:21:46
|
|
|
|
nell
|
Dobro jutro punce! Hja res so šikani tile naši bušiji . Naty hvala za kavico, jo že pijem. Sandra ti si pa kr privošči razvajanje...to prav paše...potem se pa sprašujemo zakaj si večkrat ne privoščimo. Js pa danes moram bit polna energije, ker imam sprejem in delavnice s starši na dnevih odprtih vrat. Sej počutim se dobro, sem zjutraj že pela bušiju, lepo in cart sem se oblekla in zdej sem kar dobre volje. Sem pa imela težko in neprespano noč, pa zato ni kriv moj dojenček , ampak moj lubi. Ga je v križu zagrablo...kr fejst, ker je jokal. Js sm bla pa čist hin, ker so redki trenutki, da njega kaj tkole zdela. Upam da bo dans kej boljše. Sončkan dan vam želim
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 9.5.2008 7:34:12
|
|
|
|
astrea
|
Sandra, jaz sem si jo zaenkrat dala za povšter, le-tega sem pa prislonila nanjo. Zaenkrat jo torej uporabljam kot dodatni povšter. Včeraj sem pa imela prenosnik na postelji in sem komot surfala v na pol ležečem položaju, saj sem si jo dala okrog hrbtenice plus še dva mala povšterčka. Imam pa tisto z granulami od theraline, ki je bolj fleksibilna od onih trdih
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 9.5.2008 7:49:04
|
|
|
|
Neža7
|
JOJ kakšne lepe bušije Vidim, da so take kot moj kar me zelo veseli, ker vsak dan govorim, da nisem dovolj velika Včearj na predavanje sem videla, da je ena kar ima rok v septembru je večja od mene, da sem bila žalostna. Ampak vidim, da imamo prebližno enake velikost bušje Tako sem vesela. DOBRODOŠLI NAZAJ ERIN...... KAR LEPO POČIVAJ. MI NE GREMO NIKAMOR
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 9.5.2008 8:03:14
|
|
|
|
Maja T.
|
ERIN DOBRODOŠLA NAZAJ , KAKO SEM VESELA, DA JE VSE OK IN DA SI TAKO HITRO PRIŠLA IZ BOLNICE Ker grem zdaj na pregled, vas bom kasneje brala. Vidim, da ste dale bušije na ogled , si jih bom potem bolj podrobno pogledala. Sem pa uspela zasledit Andrejaboris, ti si tudi RH-, jaz tudi in grem drug teden po injekcijo v UKC. Lahko se vidiva, , danes pa si bom uredila napotnico, da dam kri in vodo. Naj vam sonček sije...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 9.5.2008 8:04:06
|
|
|
|
ozziebo
|
Jutro bejbike!!!! Pa hvala za ! Me je zbudil moj tamali, ki je jokal, da ne gre v vrtec, ampak da hoče k babi , pa sva se malo pocartala, zdaj je pa kar stekel v vrtec, pa še v garderobi je bil njegov najboljši prijatelček . Kakšni lepi bušiji od vseh, bi bilo treba še eno reklamo za Sunmix naredit z bušiji . Erin, dobrodošla nazaj domov , čuvaj sebe in !!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 9.5.2008 8:06:49
|
|
|
|
bambi14
|
ERIN DOBRODOŠLA NAZAJ , KAKO SEM VESELA, DA JE VSE OK IN DA SI TAKO HITRO PRIŠLA IZ BOLNICE res Erin sem bla tolko v skrbeh zate,sem vedla da boš ok, ker sem pošiljala v mislih in kako je lepo biti doma. 3x hura zate
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 9.5.2008 8:24:30
|
|
|
|
anita goitan
|
jutrooo, petek jee Najprej Erin sam da si doma in je uredu, ti lepo počivaj! VSEM lepim bušijem (Naty, Nell, astrea, tejkaz, sandra 123, gajka) sayuri jebeliš maš luštnega fantina Juhu sem stopila v 27.teden, ponoči mi je blo pa vroče lep dan, jutri delam, potem imava mal piknika za kolege
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 9.5.2008 8:59:04
|
|
|
|
sayuri
|
Jutrooooo DAnes rabim dvojno kavo. Takšno, za v žilo . Spet ena katastrofalna noč za mano . Tole res ni več hec. In kot pravi sandra, nikakor ne najdem položaja - vsakih 10 minut me začne kaj bolet . Snadra, jaz si brez blazine za spanje /dojenje sploh ne znam več predstavljat ležanja . Naštimam si jo pa tako, da se uležem na bok, en konec blazine si dam pod glavo, drugi konec pa med kolena. Seveda se moram čez 10 minut že obračat . Sem pregledala vse trebuščke in resnično so vsi lepi. SAme manekenske nosečke. SAndra, midve bova posebno kategorijo odprli. Bom še jaz pripopala čisto frišno slikico, samo vprašanje, če bo potegnilo . Da se ne bo stran avgustovk kam sesula slučajno Obseg je že 118cm , tehtnica pa kaže +13kg. Sem s temi kgji zjutraj bila kar presenečena. Zihr ne kaže prav. v 4 tednih samo 1kg gor . SAj me bo čez dober teden pri ginekologu kap - tam imajo itak čist narobe naštimane tehtnice. Vidim, da nas je kar nekaj, ki bomo v prihajajočih dneh dobile injekcijo Rogham za RH negativno kri. JAz jo bom šele v 29.tednu dobila - takrat, ko grem v porodnišnico. Grem zdajle še malce bolj natančno prebrat, kaj ste načvekale.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 9.5.2008 9:01:20
|
|
|
|
Tamy30
|
jutro no Danes pa smo se prebudili v cudovito soncno jutro. Jupi za take dneve Erin dobrodosla doma. Zdaj pa se odpravljam malo v shoping po nasem totem MB, da najdem kako cotiko zase pa za nasega Da vam malce luste nardim, v nedeljo grem malce na oddih v Portoroz.(do cetrtka) Druga klima, pa upam na lepo vreme. Zelim vam lep dan
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 9.5.2008 9:01:50
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Jutro babike! Jaz sem tudi danes vesela, da je petek! Čeprav vem, da bom imela drug teden v službi grozno leteč, ampak bo vsaj zelo pester, kar bo super! In vikenda se veselim, jutri grem k frizerju in k eni prijatlci greva potem na piknik. Ona ima rok julija, pa prav super potem čvekava o vsem. Naj pohvalim vse bušije, ki ste jih postavile na ogled. Luštni!!! Ene ste res prave suhice, ampak vse pa lahko rečem, da smo prave nosečniške manekenke! Meni je ravno sodelavec včeraj, ko sem malo potožila glede kg, rekel - ne ne, vsak dan si bolj čedna! Pa če ti to dneva ne polepša, pa tudi nič nočem. Eno vprašenje, kje pa lahko kupim blazino za dojenje?! Bi mogoče tudi jaz poskusila spati z njo, čeprav za enkrat še nimam velikih problemov! Pravkar poslušam Mozarta za dojenčke. Upam, da pikica uživa. Pri miru je že. Čeprav imam raje da me brca, potem točno vem, da je tako, kot mora biti. Kavica je dobra Naty, kot vsako jutro!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 9.5.2008 9:02:20
|
|
|
|
gajka
|
Jutro, ! Jaz že spet delam od doma - beri: surfam po netu in delam skoraj nič, ker sem že bolj ali manj vse naredila, novih podatkov pa mi iz pisarne še niso poslali. Seveda bi bilo luštno, če ne bi parketar danes že na veliko brusil in lakiral ! Vidim, da sem sprožila eno akcijo fotografiranja bušijev! Vsi bušiji so ful simpatični, vsak ima malo drugačno obliko, ampak saj smo si že sicer različne. A ne bi bilo dolgočasno, če bi bile vse videt enako? Erin - lepo slišat, da si doma! Boš lahko spet sezname urejala, čeprav moramo pohvaliti Sayuri, da je res pridno vzela nalogo v svoje roke. Aja, glede srečanja v Celju. Mislim, da so se vsaj ene 3 javile, da bi imele raje srečanje prestavljeno na soboto. Predlagam torej, da se srečanje prestavi na soboto, razen, če se najde več tistih, ki vztrajajo na nedelji. Pa mogoče bi, če bo srečanje soboto, to izvedle v popoldanskih urah, da se ne bo potem mudilo domov kosila kuhat! Moj predlog je ob 16h. Komentarje prosim! Zaenkrat je seznam za srečanje takle (dopisala sem še tebe, Sandra123, ker si nekaj omenila, da na srečanje v soboto bi pa prišla): sobota, 17.5.2008, ob 11h (ob 16h?), City center Celje - tejkaz + + - bambi14 + - Zoja Miša + - gajka - Arany + - Ryssa + - Košuta + - PABLO + + - mishel - K_a_t_j_a - Barbarinha - Nell - mishel - majaT - sandra123
< Sporočilo je popravil gajka -- 9.5.2008 9:08:04 >
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 9.5.2008 9:04:16
|
|
|
|
soncek3
|
Erin dobrodošla spet nazaj! Samo, da se je uredilo in ni bilo nič kritičnega. Zdaj pa le mirno in počasi naprej. Ne pretiravaj v ničemer. Tejkaz, Naty, Nell, astrea, sandra 123, čestitke za simpatične trebuščke ! Mini ali maksi, ni važno, samo da otročički lepo in zdravo rastejo! Za Rh- dobiš v rit inekcijo? To dobiš pri svojem ginekologu ali moraš v bolnico/porodnišnico? A mora bit točno v 28 tednu, to pomeni, ko dopolniš 27 teden naprej?? En sončen za prijetnejši konec tedna.....
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 9.5.2008 9:10:04
|
|
|
|
MATEJKA_
|
evo, pa še moj.... ni ravno manekenski, je pa luškan finta je, da se mi ne širi samo trebuh, temveč pas v celoti... na tej sliki še meri 103 cm v 23. tednu... (zdaj pa sem v 26. in imam že 105 cm in vse skupaj +7 kg)
< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 9.5.2008 9:12:23 >
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 9.5.2008 9:12:34
|
|
|
|
sandra123
|
Gajka, meni bi definitivno ustrezalo v soboto, 17.5.ob 16-ih...tako, da, hvala, ker si me dodala na seznam , upam, da se res dogovorimo... Sayuri, res lep trebušček...mene tudi razganja vsak dan bolj...še malo, pa te ulovim... Matejka, super trebušček ... Seveda pohvala tudi vsem ostalim, ki so se upogumile pokazati svoje novo premoženje ...
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 9.5.2008 9:18:06 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 9.5.2008 9:14:01
|
|
|
|
gajka
|
Pa pozabila sem se vam zahvalit za vse pohvale mojega bušija. Se mi je ful zdelo in mi je včeraj prav greben zrasel. Pa ne se bat, nisem tolk suhcene postave, ker nikoli tudi nisem bila suha, samo začuda sem se uspela pod ta pravim kotom slikat!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 9.5.2008 9:22:02
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Matejka, čisto manekenski je, da veš!!! Sayuri, itak več, da si luštna cela in tja v bušija, torej bi zastonj zgubljala besede. Gajka, meni sobota super, mogoče bi mi ob 11h bolj odgovarjalo, a če vas bo več za popoldansko uro, se bom prilagodila. Tudi jaz sem Rh -, mi z rdečim tudi v materinski piše. Če jo dobiš v rit, pa ne vem .
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?