gajka
|
Jutro, ! Jaz že spet delam od doma - beri: surfam po netu in delam skoraj nič, ker sem že bolj ali manj vse naredila, novih podatkov pa mi iz pisarne še niso poslali. Seveda bi bilo luštno, če ne bi parketar danes že na veliko brusil in lakiral ! Vidim, da sem sprožila eno akcijo fotografiranja bušijev! Vsi bušiji so ful simpatični, vsak ima malo drugačno obliko, ampak saj smo si že sicer različne. A ne bi bilo dolgočasno, če bi bile vse videt enako? Erin - lepo slišat, da si doma! Boš lahko spet sezname urejala, čeprav moramo pohvaliti Sayuri, da je res pridno vzela nalogo v svoje roke. Aja, glede srečanja v Celju. Mislim, da so se vsaj ene 3 javile, da bi imele raje srečanje prestavljeno na soboto. Predlagam torej, da se srečanje prestavi na soboto, razen, če se najde več tistih, ki vztrajajo na nedelji. Pa mogoče bi, če bo srečanje soboto, to izvedle v popoldanskih urah, da se ne bo potem mudilo domov kosila kuhat! Moj predlog je ob 16h. Komentarje prosim! Zaenkrat je seznam za srečanje takle (dopisala sem še tebe, Sandra123, ker si nekaj omenila, da na srečanje v soboto bi pa prišla): sobota, 17.5.2008, ob 11h (ob 16h?), City center Celje - tejkaz + + - bambi14 + - Zoja Miša + - gajka - Arany + - Ryssa + - Košuta + - PABLO + + - mishel - K_a_t_j_a - Barbarinha - Nell - mishel - majaT - sandra123
< Sporočilo je popravil gajka -- 9.5.2008 9:08:04 >
|