|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
8.5.2008 22:07:42   
nell
Hej poskušam še jaz svojga bušija pripet...upam da mi rata

user posted image

in še ena

user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
8.5.2008 22:09:08   
nell
Evo je ratal...je skor tak k Sandrin. S to razliko, da js nosim sam enga user posted image . In to pri 24t1d

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
8.5.2008 22:21:33   
andrejaboris
hoj še zadnjič danes!

Kake lepe trebuščke imate vse pa tako mini! No za Sandro je razumljivo, da ima malo večjega! Jaz pa se mi zdi da sem tik za njo , pa imam samo enga! Se včasih vprašam, kako bo ta user posted image ven  prišo , ko je že zdaj tak velik. Lan pa je bil ful micen ( 2460 g in 44,5 cm), pa je šlo težko. Bomo vidli kako bo!

NIč lepo ajajte in se tipkamo jutri!

Nočko moje drage souser posted image !

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
8.5.2008 22:44:52   
ANA_P
user posted image  kaki lepi bušiji user posted image

jaz sem približno takšna kot sandra in nell in imam tudi samo enega kot nell. Se tudi včasih vprašam kaj še me čaka.

OK, zdaj pa lahko noč

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
9.5.2008 6:30:11   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Sonček je tu.  user posted image  In pogled na zadnji dve strani je res lep. Sama lepota bušijev. Gajka, Astrea, Tejka, Sandra, Nell res imate lepe bušije. user posted image user posted image user posted image user posted image  Nell ne sekiraj se če je tvoj buši mal večji, je pa res lep in si res lepa nosečka. user posted image user posted image user posted image user posted image  Še Sayuri bi mogla svojga gor dat. user posted image  Tudi jaz se bom slikala, ker so se baterije čez nočko napolnile. user posted image

pa pa

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
9.5.2008 6:40:24   
naty13
Moj buši 26t1d

user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
9.5.2008 7:13:24   
sandra123
Jutro, Naty, hvala za user posted image , tvoj buši je pa tut luškan user posted image user posted image user posted image ...No meni je končno uspelo možeka prepričat, da je eno slikco za vas naredil (zase ima pa že kar nekaj arhiviranihuser posted image )...Jaz sem šla včeraj do G, glede izvidov, pa je rekla, da ni nič hujšega, da se bova drugi teden vse pogovorili, ko imam kontrolo...jaz sem pa čist brez energije in ne vem, če si danes ne bom privoščila obisk pri frizerju, ker ga res že potrebujem...

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
9.5.2008 7:15:08   
astrea
Dobro jutro!

Hvala za kavico.

Naty, nell, tejka, sandra, gajka, vse imate lepe bušijeuser posted image user posted image user posted image .

Sayuri in vsem hvala za pohvale, ampak res nisem več nobena suhica (začela sem s h&m spodnjicami vel. 36 no in sem zadnjič kupla že 40 user posted image  - ne vem kam to pelje, saj komaj konec naslednjega tedna stopam v zadnje trimesečje. No je pa vsekakor zelo lepo slišat tako pohvalo - sem bla kar malo v luftu včerajuser posted image .

Meni je v službi že tako vroče, da bom naslednji teden ziher pršla že v japonkah.

Zdaj morm pa malo delat... uaa jutri bom pa spala kaj dlje upam. Aja danes sem prvič spala z blazino za dojenje user posted image user posted image user posted image user posted image  same pohvale 

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
9.5.2008 7:19:12   
sandra123
Astrea, me pa prav zanima, kako si jo zmontirate v postelji tole blazino za dojenjeuser posted image ...jaz imam prav slabo noč za seboj...ne na enem ne na drugem boku nisem mogla spat, pa še sredi noči sta me user posted image user posted image zbrcala - sem spet hodila po stanovanju...user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
9.5.2008 7:21:46   
nell
Dobro jutro punce!

Hja res so šikani tile naši bušijiuser posted image user posted image user posted image .

Naty hvala za kavico, jo že pijem.

Sandra ti si pa kr privošči razvajanje...to prav paše...potem se pa sprašujemo zakaj si večkrat ne privoščimo.

Js pa danes moram bit polna energije, ker imam sprejem in delavnice s starši na dnevih odprtih vrat. Sej počutim se dobro, sem zjutraj že pela bušiju, lepo in cart sem se oblekla in zdej sem kar dobre volje. Sem pa imela težko in neprespano noč, pa zato ni kriv moj dojenček user posted image , ampak moj lubi. Ga je v križu zagrablo...kr fejst, ker je jokal. Js sm bla pa čist hin, ker so redki trenutki, da njega kaj tkole zdela. Upam da bo dans kej boljše.

Sončkan dan vam želim

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
9.5.2008 7:34:12   
astrea
Sandra, jaz sem si jo zaenkrat dala za povšter, le-tega sem pa prislonila nanjo. Zaenkrat jo torej uporabljam kot dodatni povšter. Včeraj sem pa imela prenosnik na postelji in sem komot surfala v na pol ležečem položaju, saj sem si jo dala okrog hrbtenice plus še dva mala povšterčka. Imam pa tisto z granulami od theraline, ki je bolj fleksibilna od onih trdihuser posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
9.5.2008 7:49:04   
Neža7
JOJ kakšne lepe bušije user posted image user posted image  

Vidim, da so take kot moj kar me zelo veseli, ker vsak dan govorim, da nisem dovolj velika user posted image  
Včearj na predavanje sem videla, da je ena kar ima rok v septembru je večja od mene, da sem bila žalostna.
Ampak vidim, da imamo prebližno enake velikost bušje user posted image user posted image user posted image  Tako sem vesela.

DOBRODOŠLI NAZAJ ERIN...... KAR LEPO POČIVAJ. MI NE GREMO NIKAMOR user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
9.5.2008 8:03:14   
Maja T.
ERIN DOBRODOŠLA NAZAJ user posted image , KAKO SEM VESELA, DA JE VSE OK IN DA SI TAKO HITRO PRIŠLA IZ BOLNICE user posted image Ker grem zdaj na pregled, vas bom kasneje brala. Vidim, da ste dale bušije na ogled user posted image user posted image user posted image , si jih bom potem bolj podrobno pogledala.

Sem pa uspela zasledit Andrejaboris, ti si tudi RH-, jaz tudi in grem drug teden po injekcijo v UKC. Lahko se vidiva, user posted image , danes pa si bom uredila napotnico, da dam kri in vodo.

Naj vam sonček sije... user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
9.5.2008 8:04:06   
ozziebo
Jutro bejbike!!!! Pa hvala za user posted image ! Me je zbudil moj tamali, ki je jokal, da ne gre v vrtec, ampak da hoče k babiuser posted image , pa sva se malo pocartala, zdaj je pa kar stekel v vrtec, pa še v garderobi je bil njegov najboljši prijatelčekuser posted image .

Kakšni lepi bušiji od vseh, bi bilo treba še eno reklamo za Sunmix naredit z bušiji user posted image .
 Erin, dobrodošla nazaj domovuser posted image , čuvaj sebe in user posted image !!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
9.5.2008 8:06:49   
bambi14
ERIN DOBRODOŠLA NAZAJ , KAKO SEM VESELA, DA JE VSE OK IN DA SI TAKO HITRO PRIŠLA IZ BOLNICE

res Erin sem bla tolko v skrbeh zate,sem vedla da boš ok, ker sem pošiljala v mislih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in kako je lepo biti doma.user posted image user posted image user posted image 3x hura zate

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
9.5.2008 8:24:30   
anita goitan
jutrooo, petek jeeuser posted image
Najprej Erin sam da si doma in je uredu, ti lepo počivaj!
user posted image user posted image user posted image user posted image VSEM lepim bušijem (Naty, Nell, astrea, tejkaz, sandra 123, gajka)

user posted image user posted image sayuri jebeliš maš luštnega fantinauser posted image

Juhu sem stopila v 27.teden, ponoči mi je blo pa vročeuser posted image
lep dan, jutri delam, potem imava mal piknika za kolege

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
9.5.2008 8:59:04   
sayuri
Jutrooooo user posted image user posted image user posted image  DAnes rabim dvojno kavo. Takšno, za v žilo user posted image user posted image user posted image . Spet ena katastrofalna noč za mano user posted image . Tole res ni več hec. user posted image  In kot pravi sandra, nikakor ne najdem položaja - vsakih 10 minut me začne kaj bolet user posted image . Snadra, jaz si brez blazine za spanje /dojenje sploh ne znam več predstavljat ležanja user posted image . Naštimam si jo pa tako, da se uležem na bok, en konec blazine si dam pod glavo, drugi konec pa med kolena. Seveda se moram čez 10 minut že obračat user posted image .

Sem pregledala vse trebuščke in resnično so vsi lepi. SAme manekenske nosečke. user posted image  SAndra, midve bova posebno kategorijo odprli. user posted image  Bom še jaz pripopala čisto frišno slikico, samo vprašanje, če bo potegnilo user posted image  user posted image user posted image user posted image . Da se ne bo stran avgustovk kam sesula slučajno user posted image

user posted image

Obseg je že 118cm user posted image , tehtnica pa kaže +13kg. Sem s temi kgji zjutraj bila kar presenečena. Zihr ne kaže prav.user posted image  v 4 tednih samo 1kg goruser posted image . SAj me bo čez dober teden pri ginekologu kap - tam imajo itak čist narobe naštimane tehtnice. user posted image user posted image user posted image

Vidim, da nas je kar nekaj, ki bomo v prihajajočih dneh dobile injekcijo Rogham za RH negativno kri. JAz jo bom šele v 29.tednu dobila - takrat, ko grem v porodnišnico.
Grem zdajle še malce bolj natančno prebrat, kaj ste načvekale. user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
9.5.2008 9:01:20   
Tamy30
jutro nouser posted image user posted image

Danes pa smo se prebudili v cudovito soncno jutro. Jupi za take dneveuser posted image

user posted image Erin dobrodosla doma.

Zdaj pa se odpravljam malo v shoping po nasem totem MB, da najdem kako cotiko zase pa za nasega user posted image

Da vam malce luste nardim, v nedeljo grem malce na oddih v Portoroz.(do cetrtka) Druga klima, pa upam na lepo vreme.user posted image

Zelim vam lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 2893
9.5.2008 9:01:50   
Zoja Miša
Jutro babike!

Jaz sem tudi danes vesela, da je petek! Čeprav vem, da bom imela drug teden v službi grozno leteč, ampak bo vsaj zelo pester, kar bo super! In vikenda se veselim, jutri grem k frizerju in k eni prijatlci greva potem na piknik. Ona ima rok julija, pa prav super potem čvekava o vsem. user posted image

Naj pohvalim vse bušije, ki ste jih postavile na ogled. Luštni!!! Ene ste res prave suhice, ampak vse pa lahko rečem, da smo prave nosečniške manekenke!user posted image  Meni je ravno sodelavec včeraj, ko sem malo potožila glede kg, rekel - ne ne, vsak dan si bolj čedna! Pa če ti to dneva ne polepša, pa tudi nič nočem.

Eno vprašenje, kje pa lahko kupim blazino za dojenje?! Bi mogoče tudi jaz poskusila spati z njo, čeprav za enkrat še nimam velikih problemov!

Pravkar poslušam Mozarta za dojenčke.  Upam, da pikica uživa. Pri miru je že. user posted image  Čeprav imam raje da me brca, potem točno vem, da je tako, kot mora biti.

Kavica je dobra Naty, kot vsako jutro!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2894
9.5.2008 9:02:20   
gajka
Jutro, user posted image ! Jaz že spet delam od doma - beri: surfam po netu in delam skoraj nič, ker sem že bolj ali manj vse naredila, novih podatkov pa mi iz pisarne še niso poslali. user posted image  Seveda bi bilo luštno, če ne bi parketar danes že na veliko brusil user posted image  in lakiral user posted image ! Vidim, da sem sprožila eno akcijo fotografiranja bušijev! user posted image  Vsi bušiji so ful simpatični, vsak ima malo drugačno obliko, ampak saj smo si že sicer različne. A ne bi bilo dolgočasno, če bi bile vse user posted image  videt enako?  

Erin - lepo slišat, da si doma! user posted image  Boš lahko spet sezname urejala, čeprav moramo pohvaliti Sayuri, da je res pridno vzela nalogo v svoje roke. user posted image

Aja, glede srečanja v Celju. Mislim, da so se vsaj ene 3 javile, da bi imele raje srečanje prestavljeno na soboto. Predlagam torej, da se srečanje prestavi na soboto, razen, če se najde več tistih, ki vztrajajo na nedelji. Pa mogoče bi, če bo srečanje  soboto, to izvedle v popoldanskih urah, da se ne bo potem mudilo domov kosila kuhat! user posted image Moj predlog je ob 16h. Komentarje prosim!
Zaenkrat je seznam za srečanje takle (dopisala sem še tebe, Sandra123, ker si nekaj omenila, da na srečanje v soboto bi pa prišla):

sobota, 17.5.2008, ob 11h (ob 16h?), City center Celje
- tejkaz + user posted image + user posted image
- bambi14 + user posted image
- Zoja Miša + user posted image
- gajka
- Arany   + user posted image
- Ryssa + user posted image
- Košuta + user posted image
- PABLO + user posted image + user posted image
-
mishel
- K_a_t_j_a
- Barbarinha
- Nell
- mishel
- majaT
- sandra123

< Sporočilo je popravil gajka -- 9.5.2008 9:08:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 2895
9.5.2008 9:04:16   
soncek3
user posted image Erin dobrodošla spet nazaj! Samo, da se je uredilo in ni bilo nič kritičnega. Zdaj pa le mirno in počasi naprej. Ne pretiravaj v ničemer.

Tejkaz, Naty, Nell, astrea,  sandra 123, čestitke za simpatične trebuščkeuser posted image user posted image user posted image ! Mini ali maksi, ni važno, samo da otročičkiuser posted image lepo in zdravo rastejo!

Za Rh- dobiš v rit inekcijo? To dobiš pri svojem ginekologu ali moraš v bolnico/porodnišnico? A mora bit točno v 28 tednu, to pomeni, ko dopolniš 27 teden naprej??user posted image

En sončen user posted image  za prijetnejši konec tedna.....

Neposredna povezava do sporočila: 2896
9.5.2008 9:10:04   
MATEJKA_
user posted image
evo, pa še moj.... user posted image  ni ravno manekenski, je pa luškan user posted image
finta je, da se mi ne širi samo trebuh, temveč pas v celoti... na tej sliki še meri 103 cm v 23. tednu... (zdaj pa sem v 26. in imam že 105 cm in vse skupaj +7 kg)

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 9.5.2008 9:12:23 >

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
9.5.2008 9:12:34   
sandra123
Gajka, meni bi definitivno ustrezalo v soboto, 17.5.ob 16-ih...tako, da, hvala, ker si me dodala na seznamuser posted image , upam, da se res dogovorimo...
Sayuri, res lep trebušček...mene tudi razganja vsak dan bolj...še malo, pa te ulovim...user posted image
Matejka, super trebušček user posted image ...
Seveda pohvala tudi vsem ostalim, ki so se upogumile pokazati svoje novo premoženjeuser posted image user posted image user posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 9.5.2008 9:18:06 >

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
9.5.2008 9:14:01   
gajka
Pa pozabila sem se vam zahvalit za vse pohvale mojega bušija. Se mi je ful zdelo in mi je včeraj prav greben zrasel. user posted image  Pa ne se bat, nisem tolk suhcene postave, ker nikoli tudi nisem bila suha, samo začuda sem se uspela pod ta pravim kotom slikat! user posted image  

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
9.5.2008 9:22:02   
Zoja Miša
Matejka, čisto manekenski je, da veš!!!

Sayuri, itak več, da si luštna cela in tja v bušija, torej bi zastonj zgubljala besede.

Gajka, meni sobota super, mogoče bi mi ob 11h bolj odgovarjalo, a če vas bo več za popoldansko uro, se bom prilagodila.

Tudi jaz sem Rh -, mi z rdečim tudi v materinski piše. Če jo dobiš v rit, pa ne vemuser posted image .

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?