Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 7.7.2008 12:33:54
|
|
|
|
annie
|
Današnji jedilnik: Z: dojenje+čokolešnik M: navadni jogurt z borovnicami K: pire krompir z omako iz bučk in pa popečen piščančji file M: še ne vem točno, kaj bo , naverjetneje kakšna banana V: mlečni griz pred spanjem še malo dojenja Čez teden dni bo star 10m.
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 7.7.2008 20:14:54
|
|
|
|
butt3rfly
|
mi smo pa meli danes takšen jedilnik: z: 180 ml AM m: kruh z navadnim mlekom k: korenčkova juha s pšeničnim zdrobom m: banana z jogurtom v: čokolešnik
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 7.7.2008 23:11:58
|
|
|
|
sandra85
|
10m zgodaj zjutraj dojenje Z: prespal M: kruh z sirčkom K: makaroni z zelenjavo in piščančjim mesom M: skuta z jagodami, 1 piškotek, pol brijoša V: palačinke z marmelado pred spanjm dojenje nej ga malo pohvalim (predvsem tebi paštetka, ker sem toliko pisala, da se mi davi z koščki) že slab mesec je vse v koščkih je pa že vse z nama-ne kuhava mu več posebej (malo manj začiniva in to je to)
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 8.7.2008 8:38:15
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin Itak je pa najboljše mleko od kmeta (za starejše otroke in ne dojence) Jaz imam pa raje mleko od krave
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 8.7.2008 9:25:48
|
|
|
|
butt3rfly
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: Nalin Itak je pa najboljše mleko od kmeta (za starejše otroke in ne dojence) Jaz imam pa raje mleko od krave LOL
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 8.7.2008 11:58:11
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: Nalin Itak je pa najboljše mleko od kmeta (za starejše otroke in ne dojence) Jaz imam pa raje mleko od krave
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 8.7.2008 15:40:41
|
|
|
|
butt3rfly
|
mi smo pa dons papcali z-AM 210 ml m-riževi kosmiči s koruzo (Lino) k-pire krompir, špinača s kislo smetano in malo belega meseka m-suho sadje (slive+brusnice) z ovsenimi kosmiči in malo cimeta v-bo verjetno pšenični gris
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 8.7.2008 21:54:55
|
|
|
|
tinkarra:
|
Pri nas je bilo pa na jedilniku: Stara je 8.5m 2x nočno dojenje (že ne vem več ob katerih urah se mi zbuja...) 6h: dojenje 8.30: jabolko + 3 žličke slivove kašice 11.30: Polenta s tofujem in malo korenja, petršilja + dojenje 15: banana (prej pa še borovnice in maline - obožuje sadje) 18: dojenje 20: riževa kašica z mojim mlekom (dodam ji še malo banane) dojenje pred spanjem Kako uporabljate tofu še na drug način? Jaz sem ji dala že tudi malo doma narejene tofujeve polpete.
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 8.7.2008 22:49:45
|
|
|
|
sandra85
|
Z: čokolino M: 2x sadni jogurt K: file osliča, krompir in bučke M: 2x frutchzwerge V: polenta z mlekom pred spanjem: dojenje čez dan pa še kak piškotek in brijoš (mini 7 days) 10.m
< Sporočilo je popravil sandra85 -- 8.7.2008 22:51:00 >
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 9.7.2008 12:53:14
|
|
|
|
babyrok
|
jutri 10 mes. včeraj: Z: AM M: jabolko + maline K: zelo gosta zelenjavna juha (fižol, grah, koleraba, korenček) + sirček + pirini makarončki M: jogurt s pirinim kruhom V: kvinoja v AM danes: Z: AM M: jabolko + maline K: bučke + pire krompir s kislo smetano + sirček + kvinoja M: skuta V: riž v AM Glede jogurta, ki ga je polival sem dobila rešitev. Na tržnici sem kupila domač jogurt v lončku, ki ni toliko kisel in je ok.
< Sporočilo je popravil babyrok -- 9.7.2008 12:54:18 >
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 10.7.2008 13:17:59
|
|
|
|
babyrok
|
danes 10 m. Z: AM M: jabolko z malinami K: sladko zelje s kislo smetano + sirček M: skuta V: pirini kosmiči z AM
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 10.7.2008 16:48:49
|
|
|
|
buček
|
jedilnik od včeraj Z- kompot( jabolko, slive marelice) M- polnoznat rogljiček, K-kuskus z zelenjavo in konjsko meso M- naktarina V-riževa kašica+kašica s sadjem danes Z- ovseni kosmiči z riževim mlekom M- 2 mali navadni skuti K- kitajski jajčni rezanci in piščanec s sezamom M- kompot V- gres stari smo 8,5m zgodaj zjutraj in pred spanjem zvečer pa je še dojenje
< Sporočilo je popravil buček -- 10.7.2008 16:49:43 >
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 10.7.2008 23:41:20
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: babyrok danes 10 m. danes: Z: polenta z mlekom M: marmeladni brijoš K: piščanec, pire krompir in kuhana cvetača M: jogurt + 1 skutica V: kruh z topljenim sirčkom, 1dl mleka pred spanjem dojenje 10,5.m
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 11.7.2008 22:33:42
|
|
|
|
buček
|
Z- jabolko+piškot M- banana K- polnjene paprike in pire M- jogurt in nariban korenček V-riževi kosmiči +kosmiči z keksom
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 12.7.2008 10:18:44
|
|
|
|
buček
|
ja,ja,ja... vedno jih naredim cel piskar. bojo še za drug dan... ja valda, zvečer ne duha in sluha o paprikah. . naslednjič častim
< Sporočilo je popravil buček -- 12.7.2008 10:25:42 >
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 12.7.2008 10:34:32
|
|
|
|
buček
|
aja pa še to kaj bomo danes jedli Z- ovseni kosmiči z suhim sadjem M- banana in mango K- zelenjavna lazanja M-kak jogurt in sadje V- kašica riževa + sadna
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 15.7.2008 15:11:49
|
|
|
|
palas
|
no, sedaj se vam bo pa še jaz pridružila jedli smo: - ob 5h dojenje - ob 8.30 marelice + dojenje - ob 12 dojenje - sedaj ob 15.30 krompir+špinača+malo mojega mleka - ob cca 18 dojenje - pred spanjem dojenje
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 15.7.2008 22:00:43
|
|
|
|
buček
|
včeraj smo jedli dojenje Z-banana, papaja, mango M-jogurt z rdečo peso K- zelenjavna mineštra z testeninam +kos kruha M-pečena prosena kaša z jabolki V- pirini kosmiči dojenje danes smo papali zgodaj zjutraj dojenje Z- mlečni riž z cimetom M- sadje zmiksano v kašo ( banana,marelica, breskev) K-korenčkova juha in piščančja tortilija z taziki omako M-skuta in piškot V- riževi kosmiči + kosmiči jabolko vanilija pred spanjem dojenje stari 8,5
< Sporočilo je popravil buček -- 15.7.2008 22:01:31 >
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 16.7.2008 11:47:08
|
|
|
|
palas
|
Kdaj ste ponudile svojim malčkom pšenični zdrob? oziroma kdaj ste uvedle gluten? Jaz bi kar počasi začela uvajat. stari pa smo: jutri 6 mesecev
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 16.7.2008 11:49:04
|
|
|
|
palas
|
Danes smo/bomo jedli: ob 03 h dojenje ob 9h slive + jabolko sedaj ob 12h dojenje potem pa predvidevam, da ob 15-16h zelenjava mix (brokoli, korenček, cvetača) dojenje pred spanjem spet dojenje
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 16.7.2008 22:05:05
|
|
|
|
buček
|
IZVIRNO SPOROČILO: palas Kdaj ste ponudile svojim malčkom pšenični zdrob? oziroma kdaj ste uvedle gluten? Jaz bi kar počasi začela uvajat. stari pa smo: jutri 6 mesecev mi smo gluten začeli uvajat po 7m naš dananji jedilnik Z- polenta z suhim sadjem M- navadni jogurt z banano,marelico in breskev K-testenine z zelenjavno omako M-polnozrnat kruh namazan z skuto V- kašica jabolko vanilija
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 18.7.2008 11:18:54
|
|
|
|
diduska
|
Današnji jedilnik bo zgledal nekako takole: (če ne pride kaj vmes) 3: dojenje 7: dojenje 9: borovničke + jogurt + ovseni kosmiči 12: krompir + bučke + grah + sladka koruza 15: mango + hruška 19: hippova mlečna kaša za lahko noč z banano 22: dojenje Po GH smo še vedno 2 ali 3 minutke na zizi....ker jo mala preprosto obožuje! Stari smo 7,5 mesecev
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 18.7.2008 11:44:16
|
|
|
|
ThinkPink
|
Z: mleko M: breskev+piškotek K: špageti bologneze M: jogurt z borovničkami V: Kašica Milupa 7 žit z AM 11m
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 18.7.2008 12:30:04
|
|
|
|
palas
|
Včerajšnji jedilnik je zgledal takole: - ob 5h dojenje ob 9h banana z gozdnimi jagodami in borovnicami ob 12.30h dojenje on 15.30h polenta na mleku on 19h dojenje za odjžejat ob 21h dojenje
|
tašča in pospravljanje?tailorali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju?da (
11%)
ne (
41%)
včasih (
10%)
nikoli (
18%)
nočem pomoči (
19%)
Število vseh glasov: 527Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!