Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 13.9.2008 22:46:24
|
|
|
|
sandra85
|
Z: piškotki namočeni v mleku M: maslena žemljica, piškotki K: goveja juhica, perutničke z praženim krompirjem M: jogurt V: kruh s sirnim namazom
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 14.9.2008 9:51:00
|
|
|
|
babyrok
|
1 leto Z: AM in piškot M: breskva K: pečen puranček + zelenjava s proseno kašo M: skuta V: kruh z namazom in pred spanjem še AM
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 14.9.2008 17:15:51
|
|
|
|
murencek
|
11,5 m danes: Z: mlečna prosena kaša M: banana + breskev; malo riževe čokolade (za posladkat); hruškov sok - Fructal K: goveja juha z gresovimi cmoki… M: sadni jogurt 3,2 od LM; banana z vanilijevim actimelom V: polenta, skuhana v mleku jutri: Z: čokolešnik M: banana z jabolkom in slivami K: ričet s kranjsko klobaso M: jogurt, banana V: gres s cimetom
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 17.9.2008 21:40:41
|
|
|
|
annie
|
1 leto Z: dojenje+čokolešnik M: banana+suhe slive K: zelenjavno-mesna enolončnica M: skuta s podloženim sadjem (iz Lidla) V: keksolino pred spanjem še malo dojenja (bolj cartanje )
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 17.9.2008 22:33:53
|
|
|
|
december06
|
1 leto včeraj: Z: frutolino z naribanim jabolkom M1: žemljica M2: skuta s podloženim sadjem - češnja K: golaž s polento M: breskev, piškot V: brez pred spanjem KM danes: Z: keksolino M: ? (pri babici v varstvu, pa sem pozabla vprašat kaj sta jedla) K: goveja juhica s kroglicami, mesno zelenjavna lazanja M: zopet lazanja (ko je ati prišel domov in mu je pomagal jest kosilo) V: kašica za lahko noč pred spanjem KM Jutri: Z: čokolino M: sadje K: zelenjavna mineštra, šmorn in kompot M: jogurt ali skuta V: namazan kruh, verjetno da bom probala med
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 18.9.2008 21:10:20
|
|
|
|
annie
|
Z: dojenje+grisolino M: navadno jogurt s pretlačeno banano (vmešana v jogurt) K: goveja juha z zdrobovimi žličniki, goveji zrezki v omaki z zelenjavo, široki rezanci M: žemljica + keks (na sprehodu) V: Lino kašica: čokolino-lešnik
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 18.9.2008 21:53:36
|
|
|
|
sandra85
|
Z: grisolino M: piškotki, kornet, žemljica K. zelenjavna rižota V: keksolino je čez dan skozi nekaj glodal, zato ni bil kej preveč lačen
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 20.9.2008 11:27:06
|
|
|
|
sandra85
|
včeraj: Z: keksolino M. jogurt K: piščančja obara M: piškotki, kremšnita (včeraj jo je jedel 1. in je bil ful navdušen) V: ribica z blitvo in krompirjem danes: Z: čokolino M. stuta z borovnicami K: makaroni z zelenjavo in meskom M: kaka žemljica, rogljiček V: mlečni riž
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 20.9.2008 17:20:03
|
|
|
|
murencek
|
Ja, mi smo imel včeri pa dons kr 2 malici, k je bilo kosilo bolj kmalu (je bil oči frej ) Z: čokolešnik M: banana z grozdjem in breskvijo; žemljica K: ajdovi žganci s čebulno omako; kislo zelje – je jedel M1: čokoladni krofek z jogurtom od LM M2: banana z jabolkom in namočenimi suhimi slivami V: mlečna prosena kaša Z: gres s cimetom M: banana z breskvijo in jabolkom K: ajdovi štruklji s skuto (z mlekom); kislo zelje M1: hrenovka s kruhom M2: sadni jogurt od LM; piškotek plazma V: keksolino, zmešan z gresolinom
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 22.9.2008 23:44:45
|
|
|
|
sandra85
|
Z: piškotki namočeni v mleku M: jogurt z žemljico K: goveja juhica, piščančje bedro s pire krompirjem, rdeča pesa M: naribano jabolko s piškotki V: toast, šalčka mleka V2: še malo čokolinota
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 28.10.2008 11:07:20
|
|
|
|
lili8
|
Z: AM 180ml M: hruška K: pire krompir + špinača M: sadna skuta V: mlečni zdrob z banano 10,5 mesecev
|
|
|
JulijaTLFKako vam je všeč ime Julija? zelo mi je všeč (
25%)
mi je všeč (
30%)
ne vem (
5%)
nič posebnega (
27%)
ni mi všeč (
13%)
Število vseh glasov: 454Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!