Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 13.9.2008 22:46:24
|
|
|
|
sandra85
|
Z: piškotki namočeni v mleku M: maslena žemljica, piškotki K: goveja juhica, perutničke z praženim krompirjem M: jogurt V: kruh s sirnim namazom
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 14.9.2008 9:51:00
|
|
|
|
babyrok
|
1 leto Z: AM in piškot M: breskva K: pečen puranček + zelenjava s proseno kašo M: skuta V: kruh z namazom in pred spanjem še AM
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 14.9.2008 17:15:51
|
|
|
|
murencek
|
11,5 m danes: Z: mlečna prosena kaša M: banana + breskev; malo riževe čokolade (za posladkat); hruškov sok - Fructal K: goveja juha z gresovimi cmoki… M: sadni jogurt 3,2 od LM; banana z vanilijevim actimelom V: polenta, skuhana v mleku jutri: Z: čokolešnik M: banana z jabolkom in slivami K: ričet s kranjsko klobaso M: jogurt, banana V: gres s cimetom
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 17.9.2008 21:40:41
|
|
|
|
annie
|
1 leto Z: dojenje+čokolešnik M: banana+suhe slive K: zelenjavno-mesna enolončnica M: skuta s podloženim sadjem (iz Lidla) V: keksolino pred spanjem še malo dojenja (bolj cartanje )
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 17.9.2008 22:33:53
|
|
|
|
december06
|
1 leto včeraj: Z: frutolino z naribanim jabolkom M1: žemljica M2: skuta s podloženim sadjem - češnja K: golaž s polento M: breskev, piškot V: brez pred spanjem KM danes: Z: keksolino M: ? (pri babici v varstvu, pa sem pozabla vprašat kaj sta jedla) K: goveja juhica s kroglicami, mesno zelenjavna lazanja M: zopet lazanja (ko je ati prišel domov in mu je pomagal jest kosilo) V: kašica za lahko noč pred spanjem KM Jutri: Z: čokolino M: sadje K: zelenjavna mineštra, šmorn in kompot M: jogurt ali skuta V: namazan kruh, verjetno da bom probala med
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 18.9.2008 21:10:20
|
|
|
|
annie
|
Z: dojenje+grisolino M: navadno jogurt s pretlačeno banano (vmešana v jogurt) K: goveja juha z zdrobovimi žličniki, goveji zrezki v omaki z zelenjavo, široki rezanci M: žemljica + keks (na sprehodu) V: Lino kašica: čokolino-lešnik
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 18.9.2008 21:53:36
|
|
|
|
sandra85
|
Z: grisolino M: piškotki, kornet, žemljica K. zelenjavna rižota V: keksolino je čez dan skozi nekaj glodal, zato ni bil kej preveč lačen
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 20.9.2008 11:27:06
|
|
|
|
sandra85
|
včeraj: Z: keksolino M. jogurt K: piščančja obara M: piškotki, kremšnita (včeraj jo je jedel 1. in je bil ful navdušen) V: ribica z blitvo in krompirjem danes: Z: čokolino M. stuta z borovnicami K: makaroni z zelenjavo in meskom M: kaka žemljica, rogljiček V: mlečni riž
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 20.9.2008 17:20:03
|
|
|
|
murencek
|
Ja, mi smo imel včeri pa dons kr 2 malici, k je bilo kosilo bolj kmalu (je bil oči frej ) Z: čokolešnik M: banana z grozdjem in breskvijo; žemljica K: ajdovi žganci s čebulno omako; kislo zelje – je jedel M1: čokoladni krofek z jogurtom od LM M2: banana z jabolkom in namočenimi suhimi slivami V: mlečna prosena kaša Z: gres s cimetom M: banana z breskvijo in jabolkom K: ajdovi štruklji s skuto (z mlekom); kislo zelje M1: hrenovka s kruhom M2: sadni jogurt od LM; piškotek plazma V: keksolino, zmešan z gresolinom
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 22.9.2008 23:44:45
|
|
|
|
sandra85
|
Z: piškotki namočeni v mleku M: jogurt z žemljico K: goveja juhica, piščančje bedro s pire krompirjem, rdeča pesa M: naribano jabolko s piškotki V: toast, šalčka mleka V2: še malo čokolinota
|
|
|
|
RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? 28.10.2008 11:07:20
|
|
|
|
lili8
|
Z: AM 180ml M: hruška K: pire krompir + špinača M: sadna skuta V: mlečni zdrob z banano 10,5 mesecev
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.