|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAMI, kaj bomo danes jedli???
11.4.2008 15:54:02   
sandra85
ZmajTolovaj-vi pa ste se lepo naspaliuser posted image
mi pa že 1 teden tako slabo spimo, da imam oči do taluser posted image nevem kaj mu je-pa ni buban (trkam ob les)

je pa danes hvala bogu pojedel vso kosilouser posted image user posted image user posted image zdaj spančka in ko se zbudi, bo tudi on dobil kako skutico ali banano

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 251
11.4.2008 16:49:33   
MissLady
Danes tudi pri nas full pridno je user posted image user posted image user posted image

Z: AM
Zajterk: jabolko + rižolino
Vmes: AM
Kosilo: polenta + brokoli,koleraba

Oba obroka z GH je tolik pojedel,da ni bilo treba dofilat z mlekom. user posted image Polente se je tolk nabutal, da je samo dol padel in vse štiri od sebe user posted image user posted image Zdej pa spi.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 252
11.4.2008 17:19:29   
sandra85
no, da napišem še js meni (ker sem mislila, da ne bo kosila jedel, pol nisem vse pisala)

ponoči 1x dojenje
Z:dojenje
M:jabolko+baby piškotki
K:polenta+brokoli+korenček+kisla smetana
M:dojenje+1 fruchtzwerge
V:mlečni grizek
pred spanjem: dojenje

7,5. m.

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 253
12.4.2008 15:17:46   
Anonimen
Dopoldanska malica: jogurt + naribano jabolko
Kosilo: krompir + kolerava
Vse ostalo - mleko - kot ponavadi.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
12.4.2008 15:53:41   
sandra85
M:suhe slive (ki sem jih čez noč namočila), kuhana jabolka+skuta
vmes: dojenje
K:korenček+bučke+brokoli+kisla smetana
M:dojenje
V: polenta+mleko
pred spanjem:dojenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 255
12.4.2008 16:22:38   
Anonimen
Sandra: kaj daješ adaptirano mleko?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 256
12.4.2008 18:46:57   
ZmajTolovaj
zjutraj mleko, dopoldne banana+hruška, kosilo rižota z bučkami in grahom, popoldne borovničev jogurt (polovica), pred spanjem dobi še dozo mleka
user posted image
Ja, naša princesa spi kot polh (= 12 ur na noč brez prebujanja) že kakšne tri mesece in sva se totalno razvadila, tako da če ima moten ritem, smo čisto hin. user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 257
12.4.2008 19:22:43   
saskija
napišem še en  naš jedilnik, ko me vedno ukinete, da sadje in zelenjava nista dovolj, da pretiravam ..:

malica: jabolko s polnovrednimi kosmiči alnatura

kosilo: polenta prelita z bučkami

popoldanska malica: banana, 2 suhi slivi, rižev kolaček

večerja: milchbrei od milupe ali hippa brez kristalnega sladkorja.

vmes dojenje kadar si pač zaželi, zjutraj in zvečer dojenje in tudi ponoči nismo med tistimi, ki bi prespal celo nočuser posted image

Naš Jaka je star polnih 8 mesecev

< Sporočilo je popravil saskija -- 12.4.2008 19:23:18 >

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

Neposredna povezava do sporočila: 258
12.4.2008 21:39:01   
piko12
Naš današnji meni za 8m:
Z: dojenje+AM
M: jabolko+banana
K: zelenjava s testeninami
M: mlečni riž milupa
V: dojenje+AM

Kako naredite rižoto, da ne rata pocast? saskija: kako se pa naredi polenta prelita z bučkami? Jaz znem bučke sam skuhat al pa dušit...user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 259
12.4.2008 22:18:05   
ZmajTolovaj
Pri nas jemo rjavi nebrušeni riž, se še najbolj obnese, da ne rata pocast, pa še ful je dobr; skuham ga pa posebej, ker se kuha 15 min, zelenjavo pa prepražim, potem pa zmešam. Drugače se vse razkuha, bučke, paprika ... in mi ni dobr.
user posted image

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 260
13.4.2008 9:52:20   
babyrok
saskija - kupila sem ovsene in prosene kosmiče od alnature, pa me zanima kako jih ti pripraviš s sadjem - a jih samo vmešaš al kako drugače? Na vrečki nič ne piše.

Včeraj:
- 4 slive, 1mareleca, par rozin (namočeno čez noč in zjutraj zmiksano) + jabolko
- polenta z naribanim korenčkom + AM

ostalo AM

Za danes še ne vem, zdaj bom naredila malico nekaj z jabolki. Pred parimi dnevi sem jabolku dodala hruško, pa ga je spet full zaprla - za en čas hruško spet ukinjam.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 261
13.4.2008 12:18:40   
sandra85
M:frutek (breskev+riž)
K:(verjetno) polenta+bučke
.
.
.
še ne vem, ker itak štrajkamo zadnji teden (ima neko svojo luno spet)

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 262
13.4.2008 12:54:56   
ZmajTolovaj
Za dobro jutro steklenička mleka, za malico naribano jabolko in pol banane, prejle po počitku je še druge pol zmazala, za kosilo bo pa spet zelenjavna juha z vsem mogočim, ker si je možek tako zaželel user posted image . Popoldne najbrž skuta, jogurt? In pa AM pred spanjem.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 263
13.4.2008 13:38:13   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

M:frutek (breskev+riž)
K:(verjetno) polenta+bučke
.
.
.
še ne vem, ker itak štrajkamo zadnji teden (ima neko svojo luno spet)

popravljam jedilnik, ker sem si premislilauser posted image
za kosilo sem mu skuhala piščančja prsa+pire iz cvetače, krompirja in bučk, dodala pa sem še žlico kisle smetane- in je skoraj vse pojedeluser posted image user posted image user posted image za desert pa je dobil piškotka, ki ga zdaj "obdeluje"user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 264
13.4.2008 15:44:15   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: babyrok

saskija - kupila sem ovsene in prosene kosmiče od alnature, pa me zanima kako jih ti pripraviš s sadjem - a jih samo vmešaš al kako drugače? Na vrečki nič ne piše.

Včeraj:
- 4 slive, 1mareleca, par rozin (namočeno čez noč in zjutraj zmiksano) + jabolko
- polenta z naribanim korenčkom + AM

ostalo AM

Za danes še ne vem, zdaj bom naredila malico nekaj z jabolki. Pred parimi dnevi sem jabolku dodala hruško, pa ga je spet full zaprla - za en čas hruško spet ukinjam.

prosene kosmiče pripravljam samo z zelenjavo tako da zgostim recimo zelenjavno juhico spasirano s paličnim s prosenimi kosmiči.

Ovsene kosmiče pa dam v sadje različno. če ima sadje dosti tekočine kot je na primer hruška dam kar eno žlico k sami hruški, za jabolko ko pa običajno  ni toliko tekočine pa najprej s toplo vodo zmešam kosmiče da se fajn napihnejo in potem po okusu primešam k sadju recimo jabolku.

Proseni kosmiči zelo lepo zmehčajo blato. samo zanimivo da ga hruška zapirauser posted image ta običajno odpira.

je pa res, da so vsi otroci na začetku uvajanja GH bolj zaprti, ko pa se črevesje navadi se tudi prebava normalizira.

Daj mu kakšno suho slivo tisto mehko v sredini kar v usta to vsi radi jejo in lepo požene, ne rabiš nič namakat.

Odličen obrok za boljšo prebavo je tudi riž kuhan v vodi s kakšno suho slivo in marelico, pa še zelo dobro jeuser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 265
13.4.2008 17:04:06   
MissLady
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Pri nas jemo rjavi nebrušeni riž, se še najbolj obnese, da ne rata pocast, pa še ful je dobr; skuham ga pa posebej, ker se kuha 15 min, zelenjavo pa prepražim, potem pa zmešam. Drugače se vse razkuha, bučke, paprika ... in mi ni dobr.
user posted image

Kateri riž imaš to? Jaz imam en rjav riž od Zlato polje, pa se kuha 1 uro user posted image Zato se full malkrat odločim zanj.

Neposredna povezava do sporočila: 266
13.4.2008 17:06:55   
MissLady
Meni včeraj:
Dopoldne: jabolko + rižolino
Popoldne oz proti večeru: krompir+bučke+malo koruzne kašice od Milupe

Meni danes:
Dopoldne: jabolko+namočene suhe slive+rižolino
Popoldne: Polenta + cvetača + malo pora

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 267
13.4.2008 17:08:04   
MissLady
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Pri vas že jeste mlečne izdelke? Kdaj si mu jih začela dajat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 268
13.4.2008 18:36:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MissLady

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Pri vas že jeste mlečne izdelke? Kdaj si mu jih začela dajat?

Jogurt sem mu dala glih tri žličke. Sem pa predkratkim začela dajati kislo smetano - kakšno žlico v zelenjavo. In je vse ok. Drugih ml. izdelkov ne dajem.

Glavna hrana je še vedno joška. user posted image

(odgovor članu MissLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
13.4.2008 22:14:44   
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Kateri riž imaš to? Jaz imam en rjav riž od Zlato polje, pa se kuha 1 uro Zato se full malkrat odločim zanj.

Jaz kupujem od firme BALI, vsaj tako se mi zdi, da se reče - majo male pakunge, po 0,5 kg, edino dolgozrnati riž je v kilski embalaži, rjavi in basmati pa v mali. Pa ni v škatli, ampak vrečki. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 270
14.4.2008 8:51:28   
babyrok
saskija - tnx...to sem rabila

Danes:
zjutraj - AM
malica - kašica - jabolko+grozdje+riž
kosilo - piščančji file+zelenjava+malo skute
ostalo AM

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 271
14.4.2008 10:34:29   
MiRaNi
z: AM
m: grisolino + malo cimeta noter stresem
k: cvetača+bučke+korenček + polenta + k. smetana
m: frutek ali skuta
v: včeraj sem ji dala frutolino in po kopanju še AM pa je dlje spala. Danes bom poskusila isto, da vidim, če deluje ali je bila to samo ena dobra nočuser posted image

Ker tudi mi pri starosti 8,5 mesecev ne spimo celo noč. No saj nikoli nismouser posted image .

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 272
14.4.2008 13:18:25   
sandra85
MiRaNi mi imamo podobno kosilouser posted image

M:suhe slive+jabolko+banana+skuta
K:bučke+cvetača+polenta+kisla smetana
V:pe nevem

čez dan pa še minimalno 3x dojenje

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 273
15.4.2008 8:26:17   
babyrok
Koliko časa sta lahko kisla smetana in skuta odprti v hladilniku? A uporabljate tiste od Ljubljanskih mlekarn?

Danes:
GH:
malica - suhe slive, marelica, rozine + prosena kaša
kosilo - zelenjavna juhica (zelo gosta)   

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 274
15.4.2008 10:04:33   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: babyrok

Koliko časa sta lahko kisla smetana in skuta odprti v hladilniku? A uporabljate tiste od Ljubljanskih mlekarn?

js oboje v 2-3 dneh porabim
ja, uporabljam od LM

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?