Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 16:07:47
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Jaz pa zdajle pečem Gruškino torto, sam tko čudno izgleda ! Moja tud.....je tričetrt manjka!!! a zdej se temu reče gruškina torta
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 16:08:49
|
|
|
|
barika
|
oooooooooo smo že na strani 88 punce, 18.3 smo šle na NL 2 del... pa nas bojo spet kmal zaklenl
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 16:09:00
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 [Ja, daj pridi, pa za kakšno lahko voziš, al pa v Medvodah pobereš Tanayyo. Škofja Loka je od LJ. cca. 25 km, jest pa pol še cca. 4 km iz Šk. Loke. Bom pa poslala navodila, tko da me boste hitro našle! Kaj pa sonchek, mama11, Nana Liza? Ve ste na moji poti proti LJ. Tudi Medvode so namreč že izven mojega dometa (Tanayya, sej bi se potrudla)!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 18:04:36
|
|
|
|
sliva10
|
Kaj zdaj čveke: a ste vse v kuhinji? pri gruđkini torti Tako midva sva danes bila pri okulistu, sva dobila napotnico za prepihat solzevode na očesni kliniki. Imava datum v maju. Debeluđka hvala za povabilo vendar bom v roţcah. Samo da tole mine bom, če ne drugače sama uletela do tebe. Mi je ful hudo Imam en problem. Kaj dati za darilo ob 50. letnici in to svoji mami?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 18:10:39
|
|
|
|
Oranža
|
Dan, Mi2 sva tud že iz plavanja . Je blo super . Boste vidle Debeluška in Tanayya kolk je fino .No naš tam ni hotu kej preveč jest ker je tolk firbčen da more vse videt in slišat in pol skoz trebušnjake dela zraven v avtu je seveda zaspal, pol sem ga pa kar v lupinci notri prinesla in zdej veselo klepeta in kaka .Je šparal cel dan, me je blo prav strah da ne bo tam začel v vodi . Zdej grem pa neki pojest, od jutra nisem še nič, zjutri sem pa sam en jogurt, zakosilo mi je pa cajta zmankal . IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 [Ja, daj pridi, pa za kakšno lahko voziš, al pa v Medvodah pobereš Tanayyo. Škofja Loka je od LJ. cca. 25 km, jest pa pol še cca. 4 km iz Šk. Loke. Bom pa poslala navodila, tko da me boste hitro našle! Kaj pa sonchek, mama11, Nana Liza? Ve ste na moji poti proti LJ. Tudi Medvode so namreč že izven mojega dometa (Tanayya, sej bi se potrudla)! Martita Medvod pa ne morš falit, sam naravnost proti Kranju, vmes so pa Medvode, drugač pa najboljš da se z Gruško zmeniš, ona najde vse!!! Nč grem....pa pol spet pridem....pa da ne boste spet strani klofale
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 18:13:34
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 Imam en problem. Kaj dati za darilo ob 50. letnici in to svoji mami? Izlet s katamaranom do Benetk(dokler še ni mesto potonilo) al pa obisk bavarskih gradov al pa panoramski polet z avionom al pa.....seveda če to ni že vse sprobala in videla.......
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 19:05:42
|
|
|
|
ajtak
|
pa sej niste gladke... mam vec ko 10 strani za nazaj za prebrat... pa vem, da preden bom mela cajt jih bo se 10
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 19:12:38
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 Imam en problem. Kaj dati za darilo ob 50. letnici in to svoji mami? Izlet s katamaranom do Benetk(dokler še ni mesto potonilo) al pa obisk bavarskih gradov al pa panoramski polet z avionom al pa.....seveda če to ni že vse sprobala in videla....... jst pa rečem polet z balonom.. za vso najožjo žlahto (mož pa otroci) gor pa šampanjec odpret pa nazdravit Ajtak, a sam 10 strani Jst sem pa danes tak zmatrana, da me kr skupi vleče, kr neki
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 19:12:55
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Aja Gruška ima pa spet nov avatar ....sam da ni tko kt me ITAK IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Gruško bi pa odpihnil IZVIRNO SPOROČILO: barika Naš Martinček fak-in-ček pa noče več ležat... IZVIRNO SPOROČILO: barika a zdej se temu reče gruškina torta ... A si spet fouš, k mam jest svojo torto, ti pa ne? IZVIRNO SPOROČILO: Oranža ... drugač pa najboljš da se z Gruško zmeniš, ona najde vse!!! Ja Martita, loh vaju poberem, pa gremo z enim avtom.... IZVIRNO SPOROČILO: tintin Aja, lepo se imejte na plavanju. V četrtek na srečanje v Loko, žal ne pridem, ker ne morem dobit avta. Jaz imam pa tupperware zate .... kako se pol zmenva Pa ostale, ki ste mi kaj naročile ... vse bom prinesla k Debeluški, če katere ne bo mi prosim povejte, da se drugače zmenimo.... Jaz pa zadnje dni prav težko previjem Tajo .... je takoj na trebuhu in ni šans, da bi počakala, da ji zapnem plenico ... in pol je jok in dviguje rito v zrak in se z nogami odriva v rikverc ... je cel projekt jo previt.... Debeluška, a grem skozi stari del Loke k tebi al okol ... ajd...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 19:22:58
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Aja Gruška ima pa spet nov avatar ....sam da ni tko kt me ITAK kr neki IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Gruško bi pa odpihnil IZVIRNO SPOROČILO: barika Naš Martinček fak-in-ček pa noče več ležat... no no no lepo se obnaši IZVIRNO SPOROČILO: barika a zdej se temu reče gruškina torta ... A si spet fouš, k mam jest svojo torto, ti pa ne? ne nisem..za torto brez file ( )
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 19:38:35
|
|
|
|
naraščaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Jaz pa zadnje dni prav težko previjem Tajo .... je takoj na trebuhu in ni šans, da bi počakala, da ji zapnem plenico ... in pol je jok in dviguje rito v zrak in se z nogami odriva v rikverc ... je cel projekt jo previt.... no prbliž tak pa zgleda tut pr na. nč grem kopat našo tečko
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 19:42:08
|
|
|
|
tintin
|
Gruška, če boš ravno v Loki, te povabim na kafe v Kranj da mi dostaviš tupperware oz. lahko greš tudi preko Kranja v Loko - če greš po AC (heh, sem komot ne? ). Saj bi možku rekla, da ga prevzame, ampak ima v čet cel dan biznis... Povej, če ti je lažje kako drugače se pa za drugič zmenva.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 19:50:16
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Za nazaj nisem brala, zdaj šibam na telovadbo, okoli 22.40 ure pridem nazaj, pa da mi naute vse ušle spat !
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 20:07:02
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Gruška, če boš ravno v Loki, te povabim na kafe v Kranj da mi dostaviš tupperware oz. lahko greš tudi preko Kranja v Loko - če greš po AC (heh, sem komot ne? ). Saj bi možku rekla, da ga prevzame, ampak ima v čet cel dan biznis... Povej, če ti je lažje kako drugače se pa za drugič zmenva. Ja pa prid k men domov iskat, tko mi je najlažje ... Ne, glej, komot se dobiva v Kr., pa če Mance ne bo v četrtek k Debeluški, se loh še z njo zmenimo ... Manca, a prideš k Debeluški? Tok je blo govora o steklenih ribežnih, jaz sem pa še zmeraj brez ... a mi lahko poveste prosim, kje ste jih kupile ... v M Tehnika Črnuče jih nimajo ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 20:12:56
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Tok je blo govora o steklenih ribežnih, jaz sem pa še zmeraj brez ... a mi lahko poveste prosim, kje ste jih kupile ... v M Tehnika Črnuče jih nimajo ... Merkur Rudnik
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 20:13:11
|
|
|
|
barika
|
Gruška hruška jst lahko v Merkurju pogledam..mogoče še ta teden, če ne pa okol 13. ziher, ker si grem neki fajnga kupit
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 20:19:15
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Gruška hruška jst lahko v Merkurju pogledam..mogoče še ta teden, če ne pa okol 13. ziher, ker si grem neki fajnga kupit O, Barika hvala, ni treba ... bom šla kar v Merkur na Rudnik (hvala Martita) ..... KAJ SI GREŠ PA KUPIIIIIT BARIKA? Firbec, ne?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 20:20:58
|
|
|
|
tintin
|
Super, Gruška. Se bova zmenili.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 20:52:35
|
|
|
|
gruška
|
Mama11, na kateri strani pa si? A še nisi prebrala do konca?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 20:53:17
|
|
|
|
naraščaj
|
no, zdej je pa zatišje tle. Taja spi ( upam, da ne bo prej budna preden odpošljem tale post ). jaz pa morm it pod tuš pa depiliranje me čaka, pa se mi tok ne da, sam tak medo pa ne morm it jutr na plavanje jah, pol pa nč grem se lepotičit
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 20:54:08
|
|
|
|
Laubica
|
AJTAK-jaz bi mogla še več strani prebrat-pa nimam volje-sploh vas več ne dohajam
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 20:57:05
|
|
|
|
scubadiver
|
Gruška a boš ti lahko zračunala kok dnarja je moj Tuperware? Da ti do četrtka vsaj približno točno naštimam..
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 20:59:14
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Gruška a boš ti lahko zračunala kok dnarja je moj Tuperware? Da ti do četrtka vsaj približno točno naštimam.. Jp, bom jutr zračunala, pa vam ZS pošljem....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 21:02:26
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: barika Gruška hruška jst lahko v Merkurju pogledam..mogoče še ta teden, če ne pa okol 13. ziher, ker si grem neki fajnga kupit O, Barika hvala, ni treba ... bom šla kar v Merkur na Rudnik (hvala Martita) ..... KAJ SI GREŠ PA KUPIIIIIT BARIKA? Firbec, ne? sej sem zadnjič filmček pokazala od moulinexa palični mešalnik mix&fun al neki takega....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 21:03:33
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Gruška a boš ti lahko zračunala kok dnarja je moj Tuperware? Da ti do četrtka vsaj približno točno naštimam.. Jp, bom jutr zračunala, pa vam ZS pošljem.... zmenjeno, hvala
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......