Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 10:00:32
|
|
|
|
tintin
|
Jutro čveke, priznam, da vas ne berem kaj veliko, ker mi je čisto preveč toliko za prebrat (beri: pomanjkanje časa za RR in pa roko na srce, včasih res samo "nabijate" sporočila ). Zunaj je spet bedno vreme, čakam patronažko da mi pride povedat o GH. čeprav še ne bom uvajala kakšen mesec... Moj fantek je tudi priden ponoči, sicer ne spi 12-13 ur v kosu, ampak se pa samo enkrat zbudi vmes (od 19h - 7h ali 8h), pa se hitro podojiva in lepo zaspi nazaj. Senčnik pepenny - sem gledala tudi jaz, nakar sem ugotovila,da se pri mojem vozičku strehica lahko ful spusti in še spredaj ima eno UV varovalo, tako da ga HB ne rabimo Sicer pa naš mali zadnje dni ful čveka...skozi nekaj melje in "govori", prav prisrčen je! Šibam nazaj na delo, imam fulllll za prat!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 10:01:11
|
|
|
|
tintin
|
Aja, lepo se imejte na plavanju. V četrtek na srečanje v Loko, žal ne pridem, ker ne morem dobit avta.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 10:06:27
|
|
|
|
mmajaa
|
Scuba, hvala za recept (posredovanje). Za kljun pa sem rekla baje, ker je to tak - baba čula, baba rekla. Še čakam z nakupom ali kljuna ali senčnika, ker ni bilo originalnega za Jane pa bi še rada tega sprobala, da vidim kaj je najboljše, ker imam za sabo že ogromno ponesrečenih nakupov v naglici in v smislu to pa res nujno rabimo.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 10:08:16
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmajaa Aja, dežno pregrinjalo v Mullerju je nekje 5 €. V Pikapolonici pa univerzalni senčnik (črni) 16 €. Tale kljun baje ni fajn, če ti otrok spi pa ga voziš direkt proti soncu, pol vseeno sije sonce nanj. Edino, ko otrok sedi v vozičku. Najprej komentar: moja kolegica ima tale ''kljun'' in je absolutno zadovoljna, ker gre čist dol, tko da je otrok cel pod tem kljunom in nč sonce nanj ne sije, zato sem tud jst ga kupila k mi je pokazala kolk se spusti. Zakaj pa meniš da bi bil tisti v pikapolonici boljši? Kako pa zgleda? No zdej pa Dobro jutro, Hvala za kavico Scuba. No drugač sva pa mi2 šele pred pol urce vstala V glavnem fajn plavajte , mi2 tud greva danes prvič . Debeluška kako kaj Erna? Še driska? Bosta šli al ne? Tanayya eno vprašanje zate ko si pridno poslušala na predavanju: a je rekla da se mormo tam stuširat preden gremo v vodo al je dost če se doma? Da vem kolk morm cunj za preoblečt s sabo vzet. Imam spomin ko ementaler . Sonchek ti kr vpraši, če pa te ne nobena ne sliš pa kr zavpij , sej pol pa slišjo/slišmo!! No pa vsem ostalim en lep deževen dan Se še kej ''slišimo''.............. Aja Gruška ima pa spet nov avatar ....sam da ni tko kt me
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 10:13:06
|
|
|
|
Tanayya29
|
Oranža stuširala se boš tam!!!!Lahko pa se tud doma,da boš prijetno dišala....ma koga si tam gledala,sj si nis nč zapomnla?Ti ti...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 10:54:27
|
|
|
|
nicolina
|
Dobro jutro, čvekice . Modva sva se vstale šele ob 9,30, je imel pa budnico že ob 6, se pogovarjal do 7 in potem zaspal nazaj, ker sem ga ignorirala (uh, kakšna mamaa), se je podojil in zapsal nazaj, jaz pa tud. Jaz imam tud Jane voziček, pa tud ne vem kaj bom naredila, da mu ne bo sonček svetil, je pa ta marelica od Jane-ja baje ful nepraktična, ker moraš dat celo strehico dol, če jo hočeš namontirat Šibam morje plačat, da ne bo prepozno... Lepo se mejte na plavanju in lep dan... pa pa
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 11:32:07
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Oranža stuširala se boš tam!!!!Lahko pa se tud doma,da boš prijetno dišala....ma koga si tam gledala,sj si nis nč zapomnla?Ti ti... naj ti ponazorim..... tole je moj spomin . Hvala ti
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 11:32:18
|
|
|
|
potepinka
|
dan No mi smo spali tudi super scuba-hvala za kavico sonchek-ti kar vprašaj kar te zanima janag-dobrodošla nazaj lepo se imejte na plavanju čveke ja res smo sam se tolk nasmejim in sprostim tukaj na RR,nekaj pa tudi moramo imeti a ne????????
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 11:34:10
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: levčica V BC v Šiški. Stane 21 EUR če me niso tud tle nategnili http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168499 Ja kr drago, ampak je pa dost možnosti da je sam 10,5 EUR a ne Martita hvala za info Levčica - Hitro povej, kje se ga dobi za 10,50 €... Martita, naj te potolažim, tud jaz imam dve levi roki za peko, včasih pa še zraven dve levi nogi, pol veš kolk mi dobro rata Od jančija pa roke stran,je moj ,debeluška dj se vem,da k pride v Loko,da si dopust vzameš . Tanayya, saj ti pravim, da se ga niti s palico nebi dotaknila , NIJE MOJ TIP V četrtek na srečanje v Loko, žal ne pridem, ker ne morem dobit avta. TinTin, se pa z eno pripelji (Manca, Vanja)! Debeluška kako kaj Erna? Še driska? Bosta šli al ne? Driska se je umirila, sam je Urša rekla, da bolje da danes ne prideva !
< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 7.4.2008 11:35:44 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 11:35:01
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Driskaaaaaaaaa, ma men ne rata teh okvirčkov delat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 11:40:18
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
NO, ZDAJ PA DOBRO JUTRO, AJA LAHKO REČEM TUDI DOBER DAN ! V četrtek, 10. 04. 2008 se dobimo pri meni , zato prosim, da se "pofočkate", katere pridete! Tako kot sem že rekla vabljene vse, tud ti Martita, pol popoldne pa grem jaz s tabo v tvoje domače kraje (šala), le kaj me je obsedlo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 12:41:59
|
|
|
|
GB
|
Dober dan CVEKEEEEEEEEE!!!!!!!! Matr ste cveke vsakic,ko pogledam mam najman 10 strani za prebrat in me takoj vse mine. . Ravno,ko se psihicno pripravim na branje evo ze alarm, ali pa telefon ali pa moj neki hoce od mene . Zirafa: verjemi mi,da bi vas rada volje pozdravila ,ampak ravno ko pridem do konca in vidim se par strani ratam psihicno utrujena in grem lezat . Tko da evo sedaj vas vse pozdravljam. Debeluska: a lahko jest tud pridem k tebi na gostijo ???
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 14:10:18
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 V četrtek, 10. 04. 2008 se dobimo pri meni , zato prosim, da se "pofočkate", katere pridete! Tako kot sem že rekla vabljene vse, tud ti Martita, pol popoldne pa grem jaz s tabo v tvoje domače kraje (šala), le kaj me je obsedlo ....lepi spomini na podivjane hormončke, ko še ni blo treba plenic menjat??? Za četrtek še ne vem....ob kaki uri pa? Kolk je to iz LJ? Če bi že šla, bi ziher rabla kopilota, saj kar je izven LJ obvoznice in ni v smeri Primorske je zame španska vas!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 14:16:38
|
|
|
|
barika
|
Dober dan, vidim, da ste vse na plavanju,,,pa je tako zatiđje tu gor...tolk, da ne letajo tu A ste vidle, kaj je v hiđi BB pripravil BB, mislim svađta ej, da se poseređ...jst bi spokala kufre pa bi đla, resno! danes bo pa 100% padla 100-tka aja, pa đe to, a ste vidle da ni na pop tv več onih limonad, 7.nebesa, tabloid...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 14:16:58
|
|
|
|
Oranža
|
Pozdravček, Pr nas je dons pa tak gnilo vreme...pada dež10 min....sije sonce 10 min.... pa spet pa spet pa spet...no pol k je pa nehal dežvat pa sijat je pa veter udaru in to tko da še mene prestavla pa sem težkokategornik, Gruško bi pa odpihnil Tko da valjda nisva bla nč zuni in valjda že cel dopoldne nič spal, čeprav je pa dobra volje. Sam mal me skrbi da mi ne bo pol na vodi zaspal . Debeluška škoda k vaju ne bo, sm je boljš tko....za vse kajne, pa pol naslednji teden V glavnem grem kuhat, pol pa gasa na plavanje . Čao......
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 15:03:30
|
|
|
|
barika
|
Pr nas je dons pa tak gnilo vreme...pada dež10 min....sije sonce 10 min.... pa spet pa spet pa spet...no pol k je pa nehal dežvat pa sijat je pa veter udaru in to tko da še mene prestavla pa sem težkokategornik, se podpišem pod tole , pol so pa tečni otroci, ko ne dobijo svežega zraka , ko se bo mali zbudil, grema na balkon, da bo vseen mal zunaj... a Gruška...njo si pa jst takle predstavjam--> Skuba, lej tebe
< Sporočilo je popravil barika -- 7.4.2008 15:04:20 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 15:23:41
|
|
|
|
naraščaj
|
dan spanje: kaj je že to?????????? sem bla vsaj 15x pokonc(tok rahel in nemirn spanec ma, pa duda ven, not ). čez dan pa tut groza, saj mi zaspi sam v vozu, paše tam sam pol urce, kaj pa naj zaj, ko je tako gnilo vreme. sem ko cunja. se že drugič spravlam brat knjigo otroško spanje. kak predlok????? IZVIRNO SPOROČILO: potepinka aja še to zadnjič sem bila sama v trgovini in sem podzavestno voziček(trgovinski)potiskala sem in tja kot da bi Marka uspavala pa saj sem že čist obsedena sploh ne vem ali me je kdo gledal se nisem upala pogledat okoli nč se sekirat, moj je to delal v CE v merkatorju, pa mu ni takoj potegnal zakaj ga vsi gledajo IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Pr nas je dons pa tak gnilo vreme...pada dež10 min....sije sonce 10 min.... pa spet pa spet pa naju je clo dež dobu, sem turbo pogon vklopla ekola, vmes, ko sem tole klofala, mi je zaspala na rokah. sam kaj ko bo koj budna. mah, bolš ko nč. šibam kosilo dokončat, upam, da vsaj tok časa spi
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 15:45:19
|
|
|
|
levčica
|
Debeluška 30 js upam da v BC, ker tam Scubi očitno vse dvojno zaračunajo . (V četrtek, 10. 04. 2008 se dobimo pri meni , zato prosim, da se "pofočkate", katere pridete!) Midva bi pršla, če lahko (pa če ne bo spet kej vmes pršlo, tko k zadnjič za Vrhniko )! Pr nas zdej sije sonček, pa veter se je mal umiril tko da greva na zraaaaaaak!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 15:46:09
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Skuba, lej tebe Kok sem luštna Evo mi smo se naplavali in nakofetkali pa čeprav sem mogla jest kr hitro it ker je Lana pozabla vzet flaško sabo tko da ni mogla pojest v gostilni. Jest ne vem kje ma ta punca glavo da vse pozabi . Je blo pa luštno morm rečt.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 15:47:36
|
|
|
|
scubadiver
|
Debeluška midve prideva v petek
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 15:48:51
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Debeluška midve prideva v petek v četrtek seveda
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 15:51:33
|
|
|
|
barika
|
Evo mi smo se naplavali in nakofetkali pa čeprav sem mogla jest kr hitro it ker je Lana pozabla vzet flaško sabo tko da ni mogla pojest v gostilni. Jest ne vem kje ma ta punca glavo da vse pozabi . Je blo pa luštno morm rečt. boga Lana, stradaš jo (a je pr vas tud kriza, kot pri nas, če v sekundi dvajst ne dobi flaše???) jaz sem zadnjič dudo pozabla, pa je bila 1 uro veselica na sprehodu..-nikol več ne pozabim dude doma Naš Martinček fakinček pa noče več ležat..je začel ful trebušnjake delat, pa ni varjante, da bi ležal več kot 15 minut (je pa prav posrečen, ko se hoče vzdignat, pa mu ne uspe, potem se pa buni ) a vam neki povem.... sem ful jezna...napišem diplomo (teoretični del), dans mi pa prof. napiše, da ni dobila priporočene pošte (se je našla, sem klicala na šolo), pa še pravila so se SPET spremenila, tak da more bit samo 25 strani dipl. dela, od tega vsaj 20 strani prakse...ostalo je pa teorija pa zahvale, kazala, uvod... (v 1 letu so se ta pravila spremenila vsaj 3x)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 15:56:51
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Evo mi smo se naplavali in nakofetkali pa čeprav sem mogla jest kr hitro it ker je Lana pozabla vzet flaško sabo tko da ni mogla pojest v gostilni. Jest ne vem kje ma ta punca glavo da vse pozabi . Je blo pa luštno morm rečt. boga Lana, stradaš jo (a je pr vas tud kriza, kot pri nas, če v sekundi dvajst ne dobi flaše???) jaz sem zadnjič dudo pozabla, pa je bila 1 uro veselica na sprehodu..-nikol več ne pozabim dude doma Naš Martinček fakinček pa noče več ležat..je začel ful trebušnjake delat, pa ni varjante, da bi ležal več kot 15 minut (je pa prav posrečen, ko se hoče vzdignat, pa mu ne uspe, potem se pa buni ) a vam neki povem.... sem ful jezna...napišem diplomo (teoretični del), dans mi pa prof. napiše, da ni dobila priporočene pošte (se je našla, sem klicala na šolo), pa še pravila so se SPET spremenila, tak da more bit samo 25 strani dipl. dela, od tega vsaj 20 strani prakse...ostalo je pa teorija pa zahvale, kazala, uvod... (v 1 letu so se ta pravila spremenila vsaj 3x) Joj katastrofa je. A veš kako se dere če ne dobi takoj flaše v usta? Sej zato sva se pa danes pobrali takoj ko se je oglasila, ker sem kar vedela kaj sledi. No pa je zdržala do doma. Ko sem jo pa doma odložila je pa takoj priklopla alarm. Groza. Lana že kr nekaj časa noče več ležat. Se ji zdi, da je zdej že velika punca in da bi ona sedela. Se pa ful dviguje sama in ko se ji ne rata vsest ima pa prav en tak togotno užaljen jok . Se vedno spomnim na mojega brata. Ko so ga prvič postavili na smuči je jasno takoj padel. In je začel na tleh tulit k norc, da se on tega ne gre. Da kako to da Križaj lahko smuča on pa ne
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 16:00:16
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita ....lepi spomini na podivjane hormončke, ko še ni blo treba plenic menjat??? Za četrtek še ne vem....ob kaki uri pa? Kolk je to iz LJ? Če bi že šla, bi ziher rabla kopilota, saj kar je izven LJ obvoznice in ni v smeri Primorske je zame španska vas! Ja, daj pridi, pa za kakšno lahko voziš, al pa v Medvodah pobereš Tanayyo. Škofja Loka je od LJ. cca. 25 km, jest pa pol še cca. 4 km iz Šk. Loke. Bom pa poslala navodila, tko da me boste hitro našle! VB, ja ti pošljemo letalo zasebno seveda zate in tvojo princesko, joj škoda, k nisem jaz Janševa ljubica, pol bi pa hitro to zrihtal ! Levčica , te lahko kar dam na seznam? Scuba , super da prideta! Jaz pa zdajle pečem Gruškino torto, sam tko čudno izgleda !
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 16:04:26
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Jaz pa zdajle pečem Gruškino torto, sam tko čudno izgleda ! Moja tud.....je tričetrt manjka!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......