Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:09:57
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUĐKA30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 da ni scuba kopalk slekla,zdj pa noče gor? Al pa nemore ven iz njih a mislđ rečt,da se je zataknla? , al jo je pa moţek zagrabu.... Barika, a si spet "folž" neee, me še čaka to
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:10:11
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: potepinka madona sem vam favš z temi okvirji jaz pa ne znam ... samo nad besedilom, ki bi ga rada citirala klikni ikonco citiraj .... a ne Barika jap, sam če hočeš pa iz večih različnih odgovorov citirat, pa to glih ne gre... Kako se pa že to citira, to sem tud jaz pozabla.... ... pol pa pritisneš citiraj, pa označiš kar hočeš citirat in stisneš ctrl + c, pa kopiraš v odgovor, pa spet - citiraš od druge post, pa označiš kar hočeš citirat....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:10:17
|
|
|
|
Tanayya29
|
ja a nisi rekla da je tvoj računalničar?Sm rekla,da znaš citirat,k ti on pove?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:10:45
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 barika ma ti pa znaš.... Dobro vprašanje kaj, ne razumem?? sej Pravm,da znaš,ne k maš f***** doma aja toooo, ja itaq, znam še kej druga...btw. anketo sem tud naredla
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:11:54
|
|
|
|
scubadiver
|
Ne bom več seksi in sem šla kr nazaj na moj stari avatar IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Scuba, jaz sem popolnoma isto banjico gledala v Pikapolonici (prejšnji mesec), pa je stala 22 EUR, tko da nevem, kje si jo ti kupla za tak denar . Nisem pa je vzela, ker je bilo stojalo (30EUR) dražje od banjice!!! A ti to resno? Bom šla pogledat v pikapolonico in zamenjat v BC. Ker to je pa too much, da je dupla cena IZVIRNO SPOROČILO: gruška Če te bom jutr na bazenu prepoznala, ti bom že povedala ta svoje ... Tole je pa že odkrita grožnja in sem prijavila moderatorjem!! IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 da ni scuba kopalk slekla,zdj pa noče gor? Al pa nemore ven iz njih Hahah to bi blo prej ja IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 moggoče jo pa še vedno džodž kluni nadleguje? Mah ja to pa tud ja, sploh nimam miru pred njim
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:12:34
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 ja a nisi rekla da je tvoj računalničar?Sm rekla,da znaš citirat,k ti on pove? ja sam to me pa ni on naučil...znam pa brat, to pa res ja... npr, ko daš citiranje, ti tu v "odgovoru" napiše, kater ukaz je uporabljen, potem pa pač probaš, pa vidiš, da gre,,,
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:12:53
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUĐKA30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 da ni scuba kopalk slekla,zdj pa noče gor? Al pa nemore ven iz njih a mislđ rečt,da se je zataknla? , al jo je pa moţek zagrabu.... Barika, a si spet "folž" neee, me še čaka to Si prepričana, da ne bo pol tko:
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:12:58
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: potepinka madona sem vam favš z temi okvirji jaz pa ne znam ... samo nad besedilom, ki bi ga rada citirala klikni ikonco citiraj .... a ne Barika jap, sam če hočeš pa iz večih različnih odgovorov citirat, pa to glih ne gre... Kako se pa že to citira, to sem tud jaz pozabla.... ... pol pa pritisneš citiraj, pa označiš kar hočeš citirat in stisneš ctrl + c, pa kopiraš v odgovor, pa spet - citiraš od druge post, pa označiš kar hočeš citirat.... Hvala, draga moja...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:14:10
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUĐKA30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 da ni scuba kopalk slekla,zdj pa noče gor? Al pa nemore ven iz njih a mislđ rečt,da se je zataknla? , al jo je pa moţek zagrabu.... Barika, a si spet "folž" neee, me še čaka to Si prepričana, da ne bo pol tko: ne, čak da najdem, pa ti pokažem
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:14:34
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika ooo jolly, sej nočem bit žleht, sam sliček bi ji pa lahko privoščila lohk teb k dobiš velke doklade pa si lohk slinčke prvoščiš
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:14:39
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: gruška Če te bom jutr na bazenu prepoznala, ti bom že povedala ta svoje ... Tole je pa že odkrita grožnja in sem prijavila moderatorjem!! Punce, Scubi se zahvalte, jaz moram zapustit RR ... So me moderatorji kontaktiral ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:14:43
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: potepinka madona sem vam favš z temi okvirji jaz pa ne znam ... samo nad besedilom, ki bi ga rada citirala klikni ikonco citiraj .... a ne Barika jap, sam če hočeš pa iz večih različnih odgovorov citirat, pa to glih ne gre... Kako se pa že to citira, to sem tud jaz pozabla.... ... pol pa pritisneš citiraj, pa označiš kar hočeš citirat in stisneš ctrl + c, pa kopiraš v odgovor, pa spet - citiraš od druge post, pa označiš kar hočeš citirat.... Hvala, draga moja... Jojjjj kolk si ti dobra Gruška
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:15:49
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: gruška Če te bom jutr na bazenu prepoznala, ti bom že povedala ta svoje ... Tole je pa že odkrita grožnja in sem prijavila moderatorjem!! Punce, Scubi se zahvalte, jaz moram zapustit RR ... So me moderatorji kontaktiral ... Ma ne sekiraj se, saj imaš Nicolino
< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 6.4.2008 22:16:01 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:15:52
|
|
|
|
Tanayya29
|
Jst pa grem spat.... Lahko noč! Ne,ne grem ga spet čakat,jutri....bom!
|
|
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: barika ooo jolly, sej nočem bit žleht, sam sliček bi ji pa lahko privoščila lohk teb k dobiš velke doklade pa si lohk slinčke prvoščiš
|
|
|
|
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: barika ooo jolly, sej nočem bit žleht, sam sliček bi ji pa lahko privoščila lohk teb k dobiš velke doklade pa si lohk slinčke prvoščiš
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:16:39
|
|
|
|
barika
|
tak bo, 100% al a takle -->
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:17:19
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: barika ooo jolly, sej nočem bit žleht, sam sliček bi ji pa lahko privoščila lohk teb k dobiš velke doklade pa si lohk slinčke prvoščiš šele naslednji mesec jih prvič dobim
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:17:19
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: gruška Če te bom jutr na bazenu prepoznala, ti bom že povedala ta svoje ... Tole je pa že odkrita grožnja in sem prijavila moderatorjem!! Punce, Scubi se zahvalte, jaz moram zapustit RR ... So me moderatorji kontaktiral ... modelatorji že spijo
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:17:28
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: gruška Če te bom jutr na bazenu prepoznala, ti bom že povedala ta svoje ... Tole je pa že odkrita grožnja in sem prijavila moderatorjem!! Punce, Scubi se zahvalte, jaz moram zapustit RR ... So me moderatorji kontaktiral ... Ma ne sekiraj se, saj imaš Nicolino Ja, itak... . Bom že jaz poskrbela za moderatorje, mam veze...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:17:48
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika tak bo, 100% al a takle --> Barika, mislim, da bo prej tako kot je ponazorjeno v drugi slikci
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:17:57
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: barika ooo jolly, sej nočem bit žleht, sam sliček bi ji pa lahko privoščila lohk teb k dobiš velke doklade pa si lohk slinčke prvoščiš šele naslednji mesec jih prvič dobim saj bo vse za nazaj
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:18:35
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: gruška Če te bom jutr na bazenu prepoznala, ti bom že povedala ta svoje ... Tole je pa že odkrita grožnja in sem prijavila moderatorjem!! Punce, Scubi se zahvalte, jaz moram zapustit RR ... So me moderatorji kontaktiral ... modelatorji že spijo modelatorji
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:18:52
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: gruška Če te bom jutr na bazenu prepoznala, ti bom že povedala ta svoje ... Tole je pa že odkrita grožnja in sem prijavila moderatorjem!! Punce, Scubi se zahvalte, jaz moram zapustit RR ... So me moderatorji kontaktiral ... modelatorji že spijo ja kdo so pa modelatorji??? vidim, da izumljate nove besede...jegrat, modelatorji ...pa še ena je bla
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:19:27
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: barika tak bo, 100% al a takle --> Barika, mislim, da bo prej tako kot je ponazorjeno v drugi slikci men tud
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......