Dajica
|
Ojla! Plavanje je uspelo, Kaja se je imela lepo, ceprav je parkrat malo zajokala. Ko sva jo z mojim napravljala, je v narocju zaspala, tako jo je zdelalo, ubogico malo.V albumu je nekaj slikic, geslo: plavanje. Tukaj pa ena slikica za pokusino. Mi res nismo mogli iti na pijacko, ker smo sibali domov pogledat, kaj dogaja z naso karbio hiso. Se stoji, vsa razstelana, pa luknje so vsepovsod in piha noter. Ker delajo stopnice notri in so mogli zvrtat veliko luknjo, tko da lahko od znotraj zvezde gor gledamo. In moram full pazit, ko v spodnjih prostorih prenasam Kajo iz ene sobe v drugo, da jo pokrijem. Dobr, sej ni burje, sam je vseeno zunanji zrak. Smo ze vsi po malem zivcni, kdaj bo konec tega. Vsak dan razbijanje, zaganje, tolcenje, prah vsepovsod...od jutra do vecera. Sej bo, to si vsak dan govorim. Moj ze od treh ponoci, ko sem dojila, ni vec spal. Vzrok: skrb zaradi hise. Je se polezaval do pol petih, potem pa je rekel, da je vstal (jaz sem spala, nic ne vem ), pospravljal, se bril, tuhtal...Res je priden, vse ma on cez, vso organizacijo, skoz klicari naokoli, je nadzorni, pomaga, potem pa se sluzba. Je prej klical, da je mislil, da bo kar v stoje zaspal. Potem je pa se rekel, naj grem okoli 7ih zvecer na vrh, kjer bomo imeli balkon pogledat soncni zahod, da s efull lepo vidi. To se mi je pa tko lepo zdelo. Kljub utrujenosti in napetosti cele dneve se je spomnil na soncni zahod, pa kako bomo imeli lepo, ko bo porihtano. Potem ga pa jaz se na palvanje vlecem . Ampak je z veseljem sel. Jaz sem pa tud tko zmatrana... A je to ze pomladanska utrujenost
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 31.3.2008 21:53:40 >
|