Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 28.3.2008 21:40:46
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: levčica očitno je uspelo! Tako, to sem jaz, bivša PRIDRUŽENA! Je danes naš malček tko kmal zaspal pa sem se odločila da se koooooončno le prijavim pa kdaj kakšno z vami tut tle gor rečem! Nekej vas že poznam (v živo) druge pa le preko vaših pomenkov tle gor, pa upam, da vas še spoznam. Le tko naprej k ste vse tko lušne (da o vaših sploh ne govorim)!!! DOBRODOŠLA LEVČICA ...... KONČNO SI SE OPOGUMILA .... Zdaj se pa še pridno javljaj.... na srečanja že pridno hodiš
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 28.3.2008 21:41:59
|
|
|
|
mama11
|
Pozdravljena levčica, ti se nam kar pridruži? Pa povej kaj o svojem sončku/sončici. Mimogrede, ali sem zgrešila - mislim, da o vrtcih še nismo kaj dosti rekle. Na Škofljici je rok za oddajo vloge v ponedeljek... Tašča je sicer totalen in je pripravljena čuvati, se pa bojim, da leto ali dve kasneje ne bom dobila mesta v vrtcu... pa saj je na Šk. že pri dojenčkih baje ful malo možnosti, da dobiš mesto.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 28.3.2008 21:44:06
|
|
|
|
mama11
|
Oops, sem zgrešila tvoj drugi post levčica, mi se pa že poznamo. Super, da si se opogumila
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 28.3.2008 21:45:14
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Drug teden en dan ... se bomo zmenile, o.k.? Četrtek? Jaz tudi telovadim z Leg magic, zdaj si bom še Ab rocket kupila ... bo treba kmal v kopalke .... ki jih še vedno nimam .......... Ja porkaduš, kje pa te bo pol tvoj sploh še najdu . Za srečanje sem za . Pa če se ne motim se obljubla recept . Srečanje - piknik Debeluška sam da se zrihta tole V glavnem za plavanje sem se jst prijavla za v ponedljkih ob 16h, ker mi torki pač ne odgovarjajo. Tintin te čist razumem . škoda , no sej se bomo pa tko še kej dobile Barika sej veš kako pravjo ne: stara koka, dobra supa V glavnem fejst bodte, pa se še kej tipkamo..... čao
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 28.3.2008 21:45:22
|
|
|
|
gruška
|
Mama11 - men je danes v vrtcu rekla, da naj za Tajo kar iščem še kje drugje, čeprav imam prednost, ker imam tri otroke ... je rekla, da imajo drugače prednost tisti otroci, ki grejo 1.9. v vrtec .... saj niso normalni, pa ja ne bom dajala otročka v vrtec septembra, če bom pa do decembra doma ...... se bom tok pritožila, če nam bojo zavrnili, da bo joj ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 28.3.2008 21:49:48
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v Ja porkaduš, kje pa te bo pol tvoj sploh še najdu . ... v fitnesu .... ... a si to mislila? Ja super, če boš prišla, do mene ....... Dobiš recept potem, ko boš probala ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 28.3.2008 21:50:19
|
|
|
|
levčica
|
Gruška men so tut povedal da za vrtec ni šans, ker je novembrček, pa sem vprašala, kaj naj z njim, ko bo treba v službo?! Odgovor: najte eno prjazno staro gospo! Mislm....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 28.3.2008 21:50:40
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza Gruška - Tortica (smajli, ki dela njami njami) , kdaj potem? Drug teden en dan ... se bomo zmenile, o.k.? Četrtek? .. Gruška in ostale, a nismo za naslednji teden zmenjene pri meni? Seveda, če želite. Lahko pa se zmenimo za oni tam teden! Levčica, dobrodošla, lepo da si se oglasila ! Rozika, tvoje črke (rozike) sem pa prav pogrešala že ! Barika, a to s čebulo pride samo v poštev, če imaš zagnojen noht ?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 28.3.2008 21:52:57
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška ... je rekla, da imajo drugače prednost tisti otroci, ki grejo 1.9. v vrtec .... saj niso normalni, pa ja ne bom dajala otročka v vrtec septembra, če bom pa do decembra doma ...... se bom tok pritožila, če nam bojo zavrnili, da bo joj ... Ja to so tud men rekli, itak ga/jo pa ne moreš dat septembra v vrtec ker bi morala/moral bit star/a min 11 mesecev!!! Jst sem ga vpisala že začetek februarja, pa bojda da tud na datum vloge ne bodo gledal, rezervacije se pa baje ne sme plačevat, ker je kao protizakonito(pa čeprav to pol slovenije dela khm khm)!! Pridružena Levčica DOBRODOŠLA . No za tiste k te še ne poznamo pa lohk kej poveš o sebi in svojih sončkih, kolkor jih pač poleg moža imaš . A veš da sem glih v sredo Scubo sekirala , zakaj za nam nč ne napišeš. No pa si, super no zdej pa res grem....pa pol spet pridem
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 28.3.2008 21:54:16
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v Ja porkaduš, kje pa te bo pol tvoj sploh še najdu . ... v fitnesu .... ... a si to mislila? Dobr ti veš kaj sem jst mislila
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 28.3.2008 21:54:20
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza Gruška - Tortica (smajli, ki dela njami njami) , kdaj potem? Drug teden en dan ... se bomo zmenile, o.k.? Četrtek? .. Gruška in ostale, a nismo za naslednji teden zmenjene pri meni? Seveda, če želite. Lahko pa se zmenimo za oni tam teden! Hej, hej, Debeluškica, si spregledala že včeraj, da sem rekla, da se dobimo en dan pri tebi, en dan pri meni .... a prav?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 28.3.2008 21:57:27
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v IZVIRNO SPOROČILO: gruška ... je rekla, da imajo drugače prednost tisti otroci, ki grejo 1.9. v vrtec .... saj niso normalni, pa ja ne bom dajala otročka v vrtec septembra, če bom pa do decembra doma ...... se bom tok pritožila, če nam bojo zavrnili, da bo joj ... Ja to so tud men rekli, itak ga/jo pa ne moreš dat septembra v vrtec ker bi morala/moral bit star/a min 11 mesecev!!! Jst sem ga vpisala že začetek februarja, pa bojda da tud na datum vloge ne bodo gledal, rezervacije se pa baje ne sme plačevat, ker je kao protizakonito(pa čeprav to pol slovenije dela khm khm)!! Men je celo ta v vrtcu rekla, da naj jo vpišem s 30.9., ko bo stara 11 mesecev, ampak ne smem povedat, da jo takrat ne bo še v vrtec ... kao, da ni rezervacije .... obup ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 28.3.2008 21:57:56
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Hej, hej, Debeluškica, si spregledala že včeraj, da sem rekla, da se dobimo en dan pri tebi, en dan pri meni .... a prav? Jupi en dan se bomo s klobasam basale drug dan pa s tortico
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 28.3.2008 21:59:14
|
|
|
|
Oranža
|
Gruška a si v zasedi?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 28.3.2008 22:00:11
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Gruška, seveda lahko, čeprav bi jest raj vidla, da en teden pri tebi, pa pol naslednji pri meni, al pa obratno. Da nebo mal prepogosto tole ratal ! Jest grem pa zdajle spat, ker že dve noči ne spim, sem kot zombi pri belem dnevu :
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 28.3.2008 22:02:28
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Gruška, seveda lahko, čeprav bi jest raj vidla, da en teden pri tebi, pa pol naslednji pri meni, al pa obratno. Da nebo mal prepogosto tole ratal ! Debeluška, a se pol zmenimo ta teden pri meni, glede na to, da imaš mami v bolnici, pa da ne boš imela skrbi še z nami ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 28.3.2008 22:05:00
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v IZVIRNO SPOROČILO: gruška Hej, hej, Debeluškica, si spregledala že včeraj, da sem rekla, da se dobimo en dan pri tebi, en dan pri meni .... a prav? Jupi en dan se bomo s klobasam basale drug dan pa s tortico ... a niste neki govorile o hujšanju ....... Vam bom pa jaz tortico samo pokazala, moj Leg magic in Ab rocket boste pa lahko sprobale....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 28.3.2008 22:08:36
|
|
|
|
levčica
|
ok, da se malo predstavim (naju pravzaprav) moj je Matic, prijokal 14.11.2007, mal prezgodej ampak je bil pač neučakan ja pa definitivno ne spadam med piščance, čeprov je to moj prvi , sem celo med starejšimi kokami (1972), ampak, kokr je ena lih prej napisala STARA KOKA DOBRA SUPA!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 28.3.2008 22:18:13
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Aja, tiste, ki ste bile na srečanju pri Manci...se spomnite, ko sem omenila, da nam je en body čudežno izginil in ga sploh ne najdemo? No, danes sem Vasji menjala posteljnino in body je bil skrit v sveži jogi rjuhici - očitno je med sušenjem v sušilcu notri zašel... A se spomniš, da sem rekla, da ga je sigurno Vasja kam skril? ...no očitno je bil krivec sušilec
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 28.3.2008 22:22:07
|
|
|
|
tintin
|
Manca imaš prav, pomoje mu marelična barva ni všeč Gruška, čeprav bi z veseljem prišla na srečanje, bom tokrat zatajila...na žalost sem brez avta..pa še na morje gremo v petek zjutraj in bo treba kaj pripravit....bi pa prišla "gledat" torto
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 28.3.2008 22:27:20
|
|
|
|
gruška
|
Levčica, pa ti si tud vabljena k meni (v izvidnico ).......zdaj si naša, nimaš izgovorov ...........
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 28.3.2008 22:27:58
|
|
|
|
manca
|
Gruška, jaz torto lahko pridem samo gledat, jesti je pa tako ali tako ne smem . Prevoza pa tut nimam...če ima katera še kaj prostora se pa priporočam
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 28.3.2008 22:50:32
|
|
|
|
levčica
|
itak da pridem, take družbe pa ne bom zamudila (pa torte tut ne ) hvala za povabilo!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 28.3.2008 22:56:46
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika BARIKA 24.10.84 Tannaya, kolk colski/inčni/palcev pa ima vaš nov monitor ...ajd, da vidim, če se lahko važim jaz al se boš ti Ker se men to z nohti tud redno dogaja, vem, da boli ko ! Pri 10-ih letih so mi pa dali injekcijo v prst, vzeli škarje in kar pol nohta odrezali - po dolžini, skratka nič prijetno. Sam pol pa dolgo ni bolelo , dokler ni spet zrastu se podpišem , drugače pa pri tem sranju pomaga čebula pečena na plati od štedilnika, pa navezano na prst, pa gre gnoj ven (preverjeno deluje, je bila 1 operacija preveč) potepinka, sem mislala, da si ti na avatarju, pa vidim, da je tvoja hči No danes je pa dan nakupov LCD monitorjev.Tudi mi smo ga naročili,upam da pride čimprej.Barika znamka LG 20 inčni No tole glede nohtov bom pa še jaz probala,ker namreč še kar nimam mira Tjaš- gruška-ko ti bo sliko pomanjšalo jo shrani in potem pomanjšano naloži piknik-jaz sem za levčica-dobrodošla
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 28.3.2008 23:01:45
|
|
|
|
scubadiver
|
Pridružena Levčica zelo dobrodošla med čvekami Sem prav vesela da si se opogumila in si se nam pridružila Tanayya hvala še enkrat za odlično kavo, še boljši sendvič in predvsem za čvek. Lepo vaju je bilo spet videt s Tajem. Tvojemu najdražjemu in tebi se pa iskreno opravičujem da sem vaju tko pozno morila, ampak sva hotla za jutri met zmontirano formulo, da greva k mojemu v službo. Barika sej nimam besed nad nesramnosjo takihle piščancev. Mi smo pač mal dlje trenirali da nam je ratal res fajn otrok, sej veš vaja dela mojstra. Zato je pa Lana tko pridna in lepa, čist po mamici . Potepinka sem vesela da ti je ratal avatar. Ful sta luškana tvoja sončka Srečanja: glede na to, da imamo ob ponedeljekih plavanje je po mojem srečanje enkrat na teden čist dovolj. Vsak dan vas pa res ne bom gledala BrinaS nič hudega če si bolj na hitro šla, sej bomo zdej itak vsak ponedeljek čvekale. Se mi pa zdiš ful znana. Bova tole v ponedeljek obdelali Martita in Maja isrekno se vama opravičujem, da sem vaju zjutraj spustila pri čestitki. nisem niti pomislila da kdo praznuje 5. mesecev in sem gledala samo28 november. Vrtec: joj zdej ste me pa še bolj prestrašile. Jaz sploh ne vem kaj bom naredila če mi zavrnjejo vrtec. Jo bom res Jankoviću peljala naj mi jo čuva. Sej ima pisarno blizu moje službe, tko da mi bo prav na roko. Sigurno sem še kaj pozabila komentirat....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?