manca
|
2ih. Lih da je za potolažt, sam ga pol kr k nama dam in pol potegne do ene 4ih, takrat pa jeva pol je pa ob 7ih že IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Dajica tudi jaz se kdaj počutim,kot da bi bila en velk BB,brez kamer.Vse mi uhaja iz nadzora ,eh sej bo bolje. TinTin kje je treba slikat kolke,a tam gor,kot so jih pregledoval,ko smo bli v P.?Koliko časa to traja,a sta z Vasjem dolgo čakala? Debeluška jauuuu aveš,jst tut velikokrat mal perila obarvam,svetlo modra je še kr,a si predstavljaš,da bi dala not živo rdeče barvo?Bi blo vse tko nežno roza. Anit28 kako kaj dečko?Aveš moj je mel tist teden full krizo s hranjenjem,sedaj pa je od 180-220 na 3 h,pa še ponoč se obvezno enkrat zbudi,pa že tko smo prespali noč,no ampak se nč ne prtožujem,bo že. Nicolina nč pol po gostilnah pravš ,a ne je fajn,da so doma...... jooly kam se seliš,če ni skrivnost?Medvode .? VB, ,za Tianno,saj bo veš,vse se uredi,boš videla...... Manca sem ti že napisala za sredo,velja? grem še malo pospravit..... ja, velja za sredo
|