gruška
|
Daaaaan, mi smo s potepanja, smo bili pri mojih starših na kosilu, pa pri tašči in tastu na obisku, povsod smo pa samo jedliiiiiiiiiiiiiiiiii ..... Tannaya, lepo, da se stvari umirjajo ... še vedno držimo pesti ..... Potepinka , pozdravite se .... IZVIRNO SPOROČILO: anit28 Gruška zate imam pa eno vprašanje. Sem brala, da si bla v Ikeji pa me zanima kakšen sedež ima tvoja punčka, oz. ali že lahko več kot 30 minut sedijo v lupincah. Jest sem do sedaj imela od Jane košaro, da je ležal notri, sedaj pa mu je že mal tesna in sem ga dala v lupinco. Pa lih ne vem, ali je kul da je 3ure not, ker bi jo jaz tut kmal mahlna v Ikeo. Ej, Anit28, jaz imam Tajo v avtu v lupinci, v vozičku pa košaro ... in ker zaradi prostora nisem vzela vozička sabo, sem jo prvič imela toliko časa v lupinci ... jaz mislim, da prav škodit ji ne more, saj to ni vsak dan ... če pogledam ene otroke, ki so tudi v vozičku v lupinci, pa grejo na sprehod tko za 3 al pa 4 ure ... Taja je bila 6 ur v lupinci, vmes sem jo vzela ven za podojit in previt... Sploh se nisem obremenjevala s tem in razmišljala, če je prav ali ne ... ker je drugače res samo v avtu not, tudi doma ni nikoli... Pa je bila čisto pridna, se je očitno v šopingu tud ona dobr počutila ...... Baba je, ni kaj