mamuška
|
Nocoj sem malo več prebrala za nazaj in pošiljam en velik objem vsem, ki ste postavljene v situacijo izgube vaših najbližjih. Gruška, predobro vem, kako izgleda, ko od človkea ostane lupina, ko srce dela, glave pa ni več. Pa ni Alzheimer edina taka diagnoza, tudi druge bolezni "pojedo" razum, čeprav ne tako drastično. jooly, upam, da boste "noreli" v čimlažji obliki, znajo res odrasle čist pokosit. nana liza - en zvrhan koš zdravja Tevžu!! barika, objem tudi tebi. Mi smo bili včeraj leteči, pravzaprav samo midva s K., sva bila celi 2 uri na Zavodu za gluhe in smrkelj je briljiral. Ena tetica ga je prečekirala do zadnjega atoma, od umskih, logičnih, matematičnih sposobnosti do refleksov, motorike, skratka čist v nulo. Pod črto je izpadel rezultat, da imamo doma malega Teslo , ki pa je cepljen na Bella, se pravi len ko ****s in zato pravi material za izumitelja . No, brez heca, mulc je krepko nadpovprečno brihten, malo nadpovprečno len, iznajdljiv ko podlasica, vedno najde zase lažjo pot, če mu nekaj ne paše. Rojen manipulator, včasih pa že prav nadležno "tišast" (bo Tanyya razložila, kako se to po slovensko reče ). Z njegovim sluhom je vse piko belo v redu, ima pa nekaj zadrto napačnih vzorcev izgovorjave, ki so posledica malo asimetrije in hipertonije, malo zgodnjega govora, malo pa njegove "šlamparije", ko je zelo hitro vse dost dobr V glavenm, do izboljšanja bova imela intenzivne vaje dol na Zavodu ins amo upam, da bo terapevtka, ki bo delalal z njim, vsaj pol tolk super, kot je bla tale šefica. Ženska res obvlada v nulo, tudi nejgove slabosti je tko 100% zadela, kot bi ga poznala že 100 let. Med drugim smrkelj uporablja obe roki in obe nogi enako, ni ne levičar ne desničar (mu ne morš rečt, da ma 2 levi roki ), zato včasih težko preklaplja med obema hemisferama možgan, ampak npr. frnikole je lovil s tako brzino (z obema rokama), da se je meni mešalo, ko je pa dobil jogurt za pojest, sva pa obe stari ratali zraven, tolk časa je peštal V glavnem mi je samo žal, da ga nisem že davnooooooooo odvlekla tja. Našega D. nekaj matra, pa ne vem, ali so samo zobje - dlesni ima čist nabrekle, iz ust mu lijejo potoki - ali je nekaj pojedel, kar se mu ni obleglo, ima strašna nihanja v razpoloženju. Najprej se reži na vsa usta, pol plane v divji jok, prdi ko konj, kaka pa normalno. Pa veliko spi. Če ne bo jutri nič bolje, bom klicala P, ker se kar bojim spet kake skrite nevtropenije Pa premalo mi je, že kar lep čas. Zadnej dni prav zapisujem, ker malo cvikam in vidim, da čez dan poje vsaj 100 ml premalo glede na svojo težo Predvsem mi bojkotira mleko, noče se ne dojit, niti na flašo ne spije kaj dosti, ampak to se zdaj vleče že 3. teden. Sem mu vmes že zmanjšalo malo GH, da bi več mleka spil, pa ne gre in ne gre. Tako mu skoraj v vsak mlečni obrok "poturim" nekaj, da malo spremeni okus in ga šopam po žlici , tako še kar nekam vzame. Res upam, da so samo zobje pa da čimprej ven pririjejo, ker mam že mal dost telih nočnih žurov pa fint s hrano tudi. Cepljenje in sprehodi: načeloma ni nič narobe, če greste, vedite pa, da je dete po cepljenju ultra dovzetno za dodatne okužbe, ker imunski sistem pač zaposlen z izdelovanjem protiteles proti temu, kar že je v organizmu. tko da rinite v kake trgovine oz. na kratko med ljudi. Debeluška - grozno, mene kar stisne ob takih groznih pesmih Sploh se po D. porodu scmeram za vsak kriv prst, če se otrok tiče. Obup! Tvoje štorije, nrp z gatami na glavi so mi ljubše Ko si ravno omenjala sesalec - a veš, jaz sem žerjavico posesala - naprej si nariši. Sesalec še vedno dela, ene 2 leti je mal smradil po zažgani plastiki, zdej je pa že v redu Grem črpat ins pat. Itak po novem spim po kitajskih metodahmučenja - čim zaspim, me D. zbudi s svojim javksanjem NočkO!