gruška
|
Čeeer, punce hvala, zlate ste ... kaj naj rečem ... da je res grozno gledat nekoga, ki je bil vesel, nasmejan, za štose, zdaj pa sedi in vegetira ... najhuje je to, da ima srce močno, možganov pa ni več .... in zato ne dajejo več signalov ... samo še srce bije .... nihče ne ve, koliko časa se lahko to še "vleče"..... Dajica, mislim, da si ti vprašala kaj mu je: ima Alzheimerjevo demenco z Bensonovim sindromom ... edini v Sloveniji je s to obliko bolezni ... se pojavi namreč na 1 : 10 000 000 .... pri tej bolezni možgani izginjajo - dobesedno ... na slikah glave ni tam, kjer bi mogli biti možgani, nič... prazno ... res grozno ... "Na srečo" ta bolezen traja že par let, da se je moj mož "imel čas" psihično pripravit na najhujše ... zdravniki mu štejejo tedne ... težko mi je zaradi najinih otrok, sicer vejo in vidijo da je dedi bolan, ampak kako bojo sprejeli .... IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Njegovega očka pa čaka tam gor dobra družba - moj očka in mami, ki mu bosta delala družbo in ga bojo skupaj "srali". Scuba, hvala ... veš, tudi vnuk ga čaka tam gori, naš Bine ... Nč, ne bom vas "morila" s tem ... sem vesela, da mislite na nas Laubica - zate še posebej en velik Ja, dons sva se dobili s Tannayo (jaz sem bila tista blond, če katera ni vedla ) ... sva en lušten čvek udarli, pa šli sva pol v Mercator, kjer sem si kupila ful dober špinačni burek, Tannaya je pa skor zraven ... Tko da Rozika, Tannaye ne vabit na tako večerjo, kot ste jo imeli danes ... NanaLiza - mi je dala Tannaya zate kremo, pa sem ji kar jaz plačala, tko da si men dolžna Ja bogi tvoj Tevž, upam, da se hitro pozdravi ... Mama11 - men tud noben ni nikol reku, da naj ne bi šla na sprehod na dan ceplenja ... pri nas celo vedno svetujejo it ven, tud če so bolni otroci, samo da nimajo ful vročine... Aja, pa jaz nikoli nisem dajala samo pol svečke ... če sem že, sem celo dala ... Pa jaz mislim, da je v tistih 20 minutah dost prijela, da ji ni treba še dajat ... sploh ker je preventivno ... Oranža - no vidiš, če pa otroc jejo "mojo" torto, je pa res dobra, a ne? ČESTITKE TAMARI IN TJAŠU Joooolyyyyyy - pa saj ne morem verjet ... norice ima .... veš kaj, zdaj je pa zares bogi ... upam, da minejo v čimlažji obliki, ker zna bit pri odraslih včasih kar hudo ... Glede Kim in dojenja pa tkole: men so tud pri Piki to rekli, pa jih je od Tevža pri dveh mescih in pol fasala ... čim prej, tem bolje ... a loh kar pridemo na obisk? Zdaj grem pa spat - ob sedmih zjutraj pride čistilka ... Nočko!!!