Tanayya29
|
Dober dan! Končno sem malo priletela pogledat,nimam časa,zadnje dni.Najprej nemrak čestitke , Scuba drži se,danes mislim nate. Nl kako se zmeniva za jutri?Prideš? Gruška mi2 se tut slišva .Moram pa rečt,da tudi jaz pogrešam fulll naše večere,danes sva se z Gruško že po tel. zmenli,da se zvečer slišimo . Just no jaz komaj čakam,da dobim kremce ,jaz mam za po prsih eno za dojenčke iz lekarne(fitobalm bimbi),Taj pa ni več prehlajen,kožo ma pa spet v razcvetu,včeraj sem spet klicala P,pa me je tolažla samo,da bo prerastu ,drugače pa edina terapija kremce(sem jo vprašala,kako je s kortikosteroidi,mi uporablajmo Advantan),da ob pravilni uporabi nikoli ne izzovejo zapletov,kožo pa je treba zdravt s tem,če ne so lahko zapleti,tako da mi je pripravila še eno knjižico o atopijskem dermatitisu,ki mi jo je danes prinesla patronažka(ja je bila na obisku),Taj se ji je skoz smejal,zvedla pa nisem nič novega,ker ste mi že vse ve povedale . No,hotla sem vam povedat,da sem potem imela ornk čistilno akcijo doma,ves prah je kao šel v sesalec,vse smo presesali pomili okna,ve zavese so šle v k****(sedaj smo tko k Gruška),da vseen le omilimo vso zadevo z tem sranjem. Mogoč pa pomaga . S tem,da mi je v lekarni vzadnjič prodala Adermo(za nego kože),ki je namenjena mazanju za zaščito vode(bazen ),in ne tisto k je dejansko prava ,no se zgodi..... Anže Vasja upam,da sta bolje . Jaz pa sem ravno hotla ven,eh je pa oblačno,...no sj dan je še dolg....