|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
15.4.2008 23:18:21   
Oranža
Mah zadnje cajte pa res nobene več gor k jst pridem grrrrruser posted image . No pa nč pol pa grem še jst spat.
Aja pa dober večer.
 
Zmer pozabm vprašat: Nicolina kako kaj la nuova macchina sportivauser posted image user posted image user posted image
Aja pa vozička: oba lušna, sam jst tud išem kej bolj zložljivega(marela)!


 
Lahko noč!!

< Sporočilo je popravil Oranža -- 15.4.2008 23:22:42 >


_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
15.4.2008 23:29:15   
kanarka
Kaj pa je to Pictionaryuser posted image . Sem prvo mislila, da ste se zmotle in ste hotle napisat Dictionary...pol pa vidim, da se vse enako motite in sem ugotovila, da verjetno jst neki ne štekam.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
16.4.2008 0:16:28   
mamuška
U bistvu gledam z napol zaprtimi očmi, ker že prbližn en teden ne spimo. Ne spomnm se čist točn, ampak men se zdi Scuba da ste mel pr vam en obdobje, ko ste se sred noči zbujal in ne več spat Jst ne vem več, kaj nej nardim. Dons se je zbudila ob pol dveh, pojedla in se začela igrat z dudo. Ene pol ure je bil mir, pol se je pa gospodična naveličala in začela tečnart. Jest-ne, pit-ne, h nama v postlo-ne, previt, spet mal na joško - ne, duda - ne, pa KAAAJ BIII RADAAAAAA????!!!!! Nazaj je zaspala ob pol petih . Zjutri sem nataknila očala in sem bla v oblačnem vremenu na kavi z očali ker mi je nerodn s takimi podočnjaki po svetu hodit . Pa naj si misljo, da finočo zganjam

To mi počne, odkar je ugotovila, da lahko sama kontrolira in upravlja svoj životek, in pol sred noči prakticiramo vajo ČRV. Naj opišem to vajo: ležimo na trebuhu, pokrčimo kolena, privzdignemo rit kolkor je to mogoče, in se poskušamo odgnati naprej. Ker še ne vemo, da je potrebno prestavljati tudi roke, si potem skoraj zvijemo vrat, se prekucnemo na bok in se od jeze skoraj razpočimo.
 

A maš ti mojga otroka doma????? TOČNO TO, vključno z nočnim žuranjemuser posted image počen naš. Sem dons enga sošolca srečala, pa me gleda pa prva "a si ti res MOJ letnik?" Pa ga pogledam prov grdo in ga vprašam, kok mejhnih otrok ma doma.  Pravi, nubenga, še mal pa bom lohk dedek. user posted image user posted image Sem rekla, pol pa 3 korake stran stop, da mi ne boš po podočnjakih hodu!

O črvičkih bi se tudi dalo kaj rečt, mi smo zdaj že "poskokli", ko se domuvamo do nečesa, kar da kolenčkom ali stopalom opor in se pol po delfinje odženemo naprejuser posted image user posted image SIcer je pa tudi že ugotovil, da se tudi z rolanjem buši-hrbet -buši daleč pride.

Just&co - ženske dejte bit ZELO ZELO previdne!!! Zadeva ni zastonj v taki prodaji (le zakaj je ni v trgovinah, če že ne v lekarnah, ko pa je tako "wauw"?!), v kakršni je in eterična olja NISO za majhne otroke, še sploh ne za dojenčke. Hlapi eteričnih olj se lepijo na dihalne poti in lahko naredijo veliiiiiiiiiiiiiiiko več škode kot koristi. Ne sprejajte otrokom posteljic in ne mažite jih po prsnem košu, sploh ne s zjustom, ki je vse prej kot nedolžen. Če že morate, kupite kaj v lekarni , še bolje pa je - ovijte prsni koš v toplo pleničko, zavežite čez volneno ruto ali šal in učinek bo enak, č ene še boljši. Mene so tudi nafopali s tem just-om, pa je imel ta velik hudo reakcijo na to zveličavno materino dušico. Kakšno kravo sem se počutila, ko sem sredi noči brez gat priletela na urgenco, mulc pa ves dišeč po "odrešilni žavbi", raje ne razlagam. Dohtar je samo z očmi zavijat: "spet ena iz te "vere" user posted image user posted image "

Morm spat, ženske, če ne bom jutri zaspala za volanom, vlečem jutr ta velicga k lgopedu na Zavod za gluhe. To je tud ena taka sočna štorija, ampak ne za nocoj. Zdaj bom mulca vozila 70 km daleč k logopedu Tko da grem rajš spat. Še prej pa črpatuser posted image user posted image - a hoče kdo moje joškeuser posted image user posted image ?

< Sporočilo je popravil mamuška -- 16.4.2008 0:24:43 >


_____________________________

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
16.4.2008 7:45:08   
tintin
Hojla punce, no, pa je spet eno zgodnje jutro.

KAVICO za vse!
Pridužujem se klubu "nespečih". Tale bronhitis je našemu čisto zmešal ritem. Pa ne, da bi ponoči kaj kašljal ali karkoli, samo zdaj nočemo več ob 19h spat in ne spimo več do 8.30, ampak gremo spat ob 21.30 in spimo do 6.30. Noro, noro. Ves je naspidiran in razigranuser posted image kot da bo kaj zamudil. Jaz pa tudi - kako uro spanja mogočeuser posted image V ponedeljek sva za domov dobila Ventolin, danes imava kontrolo. Kašlja kar grdo, samo je bolje. Nosek smo rešili z Babyvacom.user posted image Danes grem v nakup poletne spalne vreče, ker je našemu fantu vroče.user posted image
Aja, Just - tudi jaz sem bolj skeptična do "eteričnih zadev". Zato sem malemu raje kupila Narhinel, ki je brez mentola in podobnih zadev. KOliko je pomagal ne vem, ker smo pristali na Ventolinu in zdaj uporabljamo samo to.user posted image
LP vsem! Danes bo en lep dan!

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
16.4.2008 8:04:15   
rozika12
Jooly, mamuška sočustvujem z obema. Sta pa tako dobro napisali, da gre kar na smeh, čeprav vem, da je takrat vse prej kot smešno.
 
Mene je moja pri odvajanju dude: 2 leti in 3 mesci. Morje. Jaz 2. noseča. Prva noč abstinence - mega. KOt da je vedno spala brez. Druga noč. Olala, jok, stok, preide v dretje. Da ne zbudimo cele hiše - ljudje so na dopustuuser posted image , pa pejva pogledat kje je luna. Ura je bla ene 2. Do pol petih sva se na eni skali objemali in gledali v zvezdno nebo. Zakaj? Punci ni šlo v glavo, kako to, da ko pride sonce, luna izgine in ali se morda le ne srečata, čisto tako malo. O, ja. Pa sva sedeli in napol speči čakali.
Tretja noč. O, za pop.... . Pa nisem zdržala. Vzela sem, vsa skesana, dudo in ji jo dala. A mislite, da je punca bila zadovoljna. No way. Prijela je dudo in jo z vso svojo dvoletno moč vrgla v omaro NEEEEEE BOOOOOOM DUUUUUDEEEEEE. Karakter.
Za ponort. Še zdaj je taka. Naspidirana. Hitra. Vse prej kot dolgočasna. Priljubljena v šoli. Bolj fantovki tip. POdira rekorde pri telovadbi..... in doma s kraužljanjem živcov. NASVET: če hočete lep dopust, nikar si ga ne uničite s kakršnimkoli odvajanjemuser posted image
 
Aja, pri 7 mescih je začela z zbujanjem. Spet morje Pag. Ko sva se sprehajali sem vso mladino spoznala, ona pa mene - oni iz disca, jaz pa na en girouser posted image . Vmes sem še kakšen korak odplesala, pa  je blo.
 
Scuba, danes mislimo na te. user posted image   user posted image  
 
?Tudi jaz ne vem kaj je to Pictionary?user posted image  
 
 
PA SEVEDA VSEM ENO DOZO NAJLJUBŠEGA, mmmm, KORENČKOVEGA SOKA user posted image
 
 
 
 

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
16.4.2008 8:32:13   
Nana Liza
Rozika hvala za korenčkov sok! user posted image Imaš zs

Aja glede just z materino dušico bog ne daj mazat dojenčka po prsnem košu, samo po stopalih. Od vseh olj, lahko v kad vliješ nekaj kapljic materine dušice, ostalih ne.  Ostale žaubice so pa bolj za nas. user posted image

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 16.4.2008 8:36:35 >

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
16.4.2008 9:40:40   
nicolina
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

IZVIRNO SPOROČILO: gruška
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
Dons pa je zatišje tukaj...
Kam ste pa vse pobegnile....haloooo zemlja kličeeeeeeeeeeee!!!!user posted image

Enih par je pa veselih, k so se zadnjič pritoževale, naj ne čvekamo v tri dni ... user posted image  


Se podpišem pod tole, včasih sem prav z veseljem prišla za računalnik, ker sem se do solz nasmejala, zdaj pa ... user posted image


Točno tko ... če jim gremo pa tko v nos, pa res loh novo temo odpremo ... pa se bomo tam imele lepo naprej ... sem ravno od kolegice temo gledala - so tko luštne, klepetajo o vsem živem (ne samo o otrocih), se smejijo in nobena ne teži, da to njihovo zafrkavanje ne paše v njihovo temo ... saj bistvo tega čveka ni samo izmenjava izkušenj in "podatkov" v zvezi z otroki, a ne? Men je prov pasal se mal hecat tukaj, če že ven ne grem zvečer zaradi majhnih otrok .... Zdaj imam pa občutek, da moram prav pazit, kaj napišem ....
Jp, sem se mal skašlala .... (pa ne mislit, da se hočem kregat ... sem samo povedala kar mislim ...) ...


Se podpišem pod tole user posted image user posted image user posted image .
Jaz grem tud večkrat k prijateljici pogledat na njihovo temo,pa čvekajo o vsemu in svačemu, tud o otrocih... imajo pe že 8. del odprt, pa kaj zato. Pa dejmo odpret svojo temo, da bomo lahko čvekale...user posted image user posted image , jaz  prav pogrešam naše večerne debate in zezancije... No, dost o tem...user posted image user posted image

Scuba, drži se danes, mislim na tebe user posted image user posted image
Oranža, hvala da misliš name, jutr dobim avto, smo mogli čakat zarad papirjev. ti jutr poročam, ko bom imela date user posted image user posted image

user posted image user posted image  za vse bolančke, čimprej se pozdravte...

Drugač je bla tud naša noč katasrofa, zbujanje na 1,5 h, sem kot zombi, tako da bom tud jaz danes hodila okrog s sončnimi očali, tako kot ti jooly, pa še glava me boli. Ma sej bo...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
16.4.2008 9:43:17   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Just&co - ženske dejte bit ZELO ZELO previdne!!! Zadeva ni zastonj v taki prodaji (le zakaj je ni v trgovinah, če že ne v lekarnah, ko pa je tako "wauw"?!), v kakršni je in eterična olja NISO za majhne otroke, še sploh ne za dojenčke. Hlapi eteričnih olj se lepijo na dihalne poti in lahko naredijo veliiiiiiiiiiiiiiiko več škode kot koristi. Ne sprejajte otrokom posteljic in ne mažite jih po prsnem košu, sploh ne s zjustom, ki je vse prej kot nedolžen. Če že morate, kupite kaj v lekarni , še bolje pa je - ovijte prsni koš v toplo pleničko, zavežite čez volneno ruto ali šal in učinek bo enak, č ene še boljši. Mene so tudi nafopali s tem just-om, pa je imel ta velik hudo reakcijo na to zveličavno materino dušico. Kakšno kravo sem se počutila, ko sem sredi noči brez gat priletela na urgenco, mulc pa ves dišeč po "odrešilni žavbi", raje ne razlagam. Dohtar je samo z očmi zavijat: "spet ena iz te "vere" user posted image user posted image "



Tole se pa morm strinjat, čeprav imam doma 2 žaubi(teatree kremo in materino dušico), ampak nobene ne uporabljam za otroke oziroma za Timona, Eneja sem pa parkrat že namazala s TEatree kremo k se je prav grdo udaril in je pomagalo, vendar so to take male količine da je zanemarljivo. Z materino dušico kkšnega mazat pa bognedaj. To je za nas tavelike pa še to v majhnih količinah. Sicer pa kar se tiče raznih sprejev in kopeli.....Jst mislim da je še zmer najboljš mal žajblja pa kamilice zavret pa to pustit da otroc udihavajo, pa tko kt je Mamuška rekla fajn zavit prsni koš in papa prehladuser posted image Pa roko na srce, še pocen jeuser posted image user posted image Se pa mora vsak sam odločit pa sprobat da vidi kako in kaj in si ustrvari mnenje.
Aja pa še nekej: tud stvari k se v lekarni kupijo al pa kjerkoli v prosti prodaji niso nujno dobre, ker itak je vse industrijsko in bogsigavedi kaj vse notri vmešajouser posted image . Vam povem punce, jst sem kemik in smo v srednji delali aspirinuser posted image ne poskusim nobenga tableta več!!!!!
 
No drugač pa dobro jutro,
 
Hvla za kavico(ne spomnim se katera jo je skuhala).
Scuba user posted image user posted image user posted image dobro opravita!!
Tanayya kje si? Ste ok?
Tintin lepo da vam gre na bolje, kar se zdravja tičeuser posted image user posted image .
 
Moja žabica je zaspal zdejle nazaj, očitno mu od 21-8h ni blo dovolj user posted image user posted image user posted image .
V glavnem šibava pol ven na sončkauser posted image user posted image A niso nel dež napovedoval za cel tedenuser posted image user posted image user posted image
Se beremo kasneje.....
Čao

_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
16.4.2008 9:48:03   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

IZVIRNO SPOROČILO: gruška
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
Dons pa je zatišje tukaj...
Kam ste pa vse pobegnile....haloooo zemlja kličeeeeeeeeeeee!!!!user posted image

Enih par je pa veselih, k so se zadnjič pritoževale, naj ne čvekamo v tri dni ... user posted image  


Se podpišem pod tole, včasih sem prav z veseljem prišla za računalnik, ker sem se do solz nasmejala, zdaj pa ... user posted image


Točno tko ... če jim gremo pa tko v nos, pa res loh novo temo odpremo ... pa se bomo tam imele lepo naprej ... sem ravno od kolegice temo gledala - so tko luštne, klepetajo o vsem živem (ne samo o otrocih), se smejijo in nobena ne teži, da to njihovo zafrkavanje ne paše v njihovo temo ... saj bistvo tega čveka ni samo izmenjava izkušenj in "podatkov" v zvezi z otroki, a ne? Men je prov pasal se mal hecat tukaj, če že ven ne grem zvečer zaradi majhnih otrok .... Zdaj imam pa občutek, da moram prav pazit, kaj napišem ....
Jp, sem se mal skašlala .... (pa ne mislit, da se hočem kregat ... sem samo povedala kar mislim ...) ...


Se podpišem pod tole user posted image user posted image user posted image .
Jaz grem tud večkrat k prijateljici pogledat na njihovo temo,pa čvekajo o vsemu in svačemu, tud o otrocih... imajo pe že 8. del odprt, pa kaj zato. Pa dejmo odpret svojo temo, da bomo lahko čvekale...user posted image user posted image , jaz  prav pogrešam naše večerne debate in zezancije... No, dost o tem...user posted image user posted image


Hej hej kaj zdej to!! Nč ne bomo neke nove teme odpirale! Tle bomo ostale pa tud kkšno blesavo bomo rekle, pa 10 strani naklofaleuser posted image user posted image user posted image user posted image . Če pa katera kej resnega sprašuje v ''tistem času'' pa naj kar zavpije da bomo slišale in seveda odreagiraleuser posted image .

_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
16.4.2008 9:57:03   
BrinaS
Dan,

Rozika, samo korenckovega soka ne. A ves kaj bi bilo zame se hujse? Sok rdece peseuser posted image . Sem ga mogla vsakic pit, ko sem imela vrocino kot majhna.
Sadje imam zelo rada, z zelenjavo pa sva na distanci.
Sigurno poznas lokal v stari LJ, kje imajo sadno zelenjavne koktejle, a ne?

Scuba, zrihtejuser posted image

Jooly, pri nas se je samo stevilo nocnih zbujanj povecalo,  tako hudo kot pri vas pa spet ni. Sicer se dere kot sraka, ce jo takoj ne priklopim, ampak potem nazaj zaspi. Upam da je samo obdobje in jo cimprej mine. Koliko pa spi cez dan? Ena mi je rekla, da spanec da spanec in pri nas to sigurno drzi. Vec ko mi spi cez dan (vecinoma je to samo zunaj), bolj mirna je noc.

Punce no, dejte kej druzga kuhat kot uzaljenost in zamereuser posted image user posted image user posted image  Pa sej veste da imamo razlicna mnenja o vseh mogocih stvareh in HB da je tako. Ce bi se vse v vsem strinjale bi bilo ze kicasto. A ni to tako kot surfanje po netu. Pogledas tisto kar ti je vsec in te zanima ostalo pa preskocis.

Greva ven, dokler je se nekaj podobnega soncu... 

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
16.4.2008 9:57:21   
nemrak
user posted image user posted image ,
punca danes jaz častim!!!!
Podpisano imam DIPLOMO!!!

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 16.4.2008 21:19:43 >

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
16.4.2008 9:58:25   
nemrak
user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
16.4.2008 9:59:03   
BrinaS
user posted image user posted image  nemrak user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
16.4.2008 10:03:17   
rozika12
BrinaS, škoda, pa ravno peso sem imela pršimano, he he he.
 
Včeraj me je mož grrrrrrr žljžljžljžljžlj. Uf. Tele črke so kot boksarska vreča. Ga bom še iz gaz sprašla, al' kako se že reče.
 
Frizer, morda me danes dobi. Upam.
 
Nemrak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
Joj, kar vrat bi mu zavila.
to pa je dosežek. Saj bo kakšna runda padla, a neuser posted image

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
16.4.2008 10:33:01   
Ilije
user posted image user posted image user posted image nemrak!!!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
16.4.2008 10:36:12   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: nemrak

user posted image


Na zdravje. Pa čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Sem ti pa potihem kr mal fovšuser posted image user posted image ker jst nekak pa nimam volje trenutno za šolouser posted image user posted image user posted image , pa mi že mal kuzla v rit skačeuser posted image user posted image
 
V glavnem ČESTITAM!!user posted image user posted image

_____________________________

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
16.4.2008 10:51:44   
tintin
NEmrak,čestitke še od mene! Tudi jaz sem ti fovš...zakaj? Voljo imam, ampak časa ne. Manjka mi samo teor. uvod, ki ga res pacam. Nažalost je teor uvod pri magistrski "jebeno" delo...ker se je treba res poglobit. Ampak saj bo, saj bo...user posted image (to niso solze, ampak švicuser posted image ) Ajd grem delat, dokler tamal še drema...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
16.4.2008 11:07:33   
sonchek
dannnnnnnnnnn
..no evo nas spet tukaj...
ja čvekanje je čist zamrlo tukaj gor..
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

IZVIRNO SPOROČILO: gruška
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
Dons pa je zatišje tukaj...
Kam ste pa vse pobegnile....haloooo zemlja kličeeeeeeeeeeee!!!!user posted image

Enih par je pa veselih, k so se zadnjič pritoževale, naj ne čvekamo v tri dni ... user posted image  


Se podpišem pod tole, včasih sem prav z veseljem prišla za računalnik, ker sem se do solz nasmejala, zdaj pa ... user posted image

..sej men se tudi včasih ni dalo vsega brat, pa sem pač citate preskočila in se nisem nič pritoželavala...sicer pa...vsakomum svoje...user posted image

Ampak včasih res pogrešam vaše- naše norčije tle gor...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nemrak

jaz bi tudi imela Pictionary !!!

..sej verjetno sem res blond..ampak KAJ PA JE TO????user posted image
..bolš da vprašam, k da se delam pametno...user posted image ..če slučajno kje vidim pa vam pol javim ali kupim...hihiihhhi

Aha..no sem vidla da nisem edina blonduser posted image user posted image user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: Dajica
Kaja je zaspala sele ob 22ih, je tko cvekala pa se premetavala, sej ni cudno, ce je pa pop. spala 3 ure skupaj. Je ne bom vec pustila tolk casa spati, potem pa ko je treba res zaspat pa v posteljo, je pa cukec budna. Je imela tooooolk za povedat. Sem se ji mogla prav nasmejat, malemu skratku.
 
Dajica, men je kolegica rekla, da več ko čez dan spijo, več spijo čez noč...in mogoče to res drži, če naša čez dan več spi imamo bolj mirno noč...user posted image
..tko da je tudi jaz več ne zbujam čez dan...

alarm..vas kasnej preberem do konca....

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
16.4.2008 11:19:53   
Dajica
nemrak-cestitam!!!!user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
16.4.2008 11:29:28   
mama11
Nemrak user posted image user posted image user posted image

Pictionary - sem tud blond

Čvekanje - kolikor hočete, samo tistih megalomanskih citatov, ko povlečete dol en petkilometrski čvek, pa ni treba, hvala.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
16.4.2008 11:33:01   
martita
Pictionary = picture + dictionary
Igra, podobno kot pantomima, le da moraš predmet/pojem/nalov pesmi.....narisat. To je v grobem vsa umetnost.

Medve z Majo sva malo bolje, zdejle se pripraviva in šibava v LJ. Malo v Supernovo, malo v Tivoli, ko dragi konča službo pa skočimo k enim kolegom na obisk.

Lep dan vam želim.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
16.4.2008 11:34:03   
Dajica
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Dajica, men je kolegica rekla, da več ko čez dan spijo, več spijo čez noč...in mogoče to res drži, če naša čez dan več spi imamo bolj mirno noč...user posted image
..tko da je tudi jaz več ne zbujam čez dan...



Kaj pa jaz vem, mogoce je to res. Pa sej je ne zbujam, se mi skoda zdi, ker tko lepo zapancka. Alarm...gremo ven na soncka

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
16.4.2008 11:34:05   
mama11
Aja, Just, špricanje Eucasola po obrobi predvčerajšnjim je bilo res popoln neuspeh (se je zbudila po pol ure s polnim noskom), ampak danes ponoči, ko sem pred spanjem 1x špricnila po zraku, smo pa super spali. Tole o eteričnih oljih in dojenčkih je pa zame novost. Midva dajeva eterično olje tudi v vodni sesalec, da stanovanje lepše diši. Se mi vsekakor zdi bolj "zdravo" kot tisti osvežilci zraka v piksnah ali v vtičnicah...

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
16.4.2008 11:34:52   
mama11
Glava kot švicarski sir - definitivno bolje spi ponoči, ko dobro spi podnevi.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
   RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del
16.4.2008 11:37:01   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka

laubica-kje si pa naročila ta voziček ful mi je všeč
TUKAJ
KLIK

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 16.4.2008 21:20:07 >


_____________________________

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.