jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Pictionary = picture + dictionary Igra, podobno kot pantomima, le da moraš predmet/pojem/nalov pesmi.....narisat. To je v grobem vsa umetnost. npr. imaš kartico, pa piše gor, nariši Krst pri Savici..pa en riše ostali pa ugibajo...potem se pa režiš ko F_K_J_N zraven, ko pride ven boga in pol. Nikol ne bom pozabla, ko sem mela jst za narisat morsko deklico, pa na brzino narišem glavo, pol pa iz glave ven "kao" telo - v bistvu eno vrečo podolgovato, pa moj zavpije: SPALNA VREČA IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška Jaz pa vem Nicolina - date z novim avtom, a ne? Ja, danes popoldan smo vse papirje uredili, men je ful lep - Megane Grandtour. Zato sem pa napisala, da sem imela "date" s črnim, ker je črne barve... Nicolina... če je nov, ste ga zihr pr Vrtinu kupil - naša konkurenca Mam pa doma 3 otroke. Moj ma namreč 38 vročine in sam predstavlate si lohk, kakšna katastrofa je to, glede na to, da je bil pred kratkim že pr 37 skor na smrtni pojstli. Kok enga jamranja je pa to Prov razmišlam da bi ga u dom dala, ker se mi zdi, da potrebuje 24-urno nego. Da ne govorim o tem, da more bit prižgana televizija, računalnik, nahajat se more v osrednjem delu stanovanja, ker ga v spalnici pač nihče ne sliš stokat. Sedežno mamo totalno neudobno, da se bolan človk sploh ne more kvalitetno spočit. Pazi to - sedežna je nova, usnjena, raztegne se v ležišče... no, vibro pa res ni Ampak glej ga zlomka - ob desetih zvečer bi pa bolnik toaste, majonezo, Snickers, Mars, kšn dober sokec po slamci... grrrrrrrrrrr
< Sporočilo je popravil jooly -- 16.4.2008 22:29:17 >