mamuška
|
U bistvu gledam z napol zaprtimi očmi, ker že prbližn en teden ne spimo. Ne spomnm se čist točn, ampak men se zdi Scuba da ste mel pr vam en obdobje, ko ste se sred noči zbujal in ne več spat Jst ne vem več, kaj nej nardim. Dons se je zbudila ob pol dveh, pojedla in se začela igrat z dudo. Ene pol ure je bil mir, pol se je pa gospodična naveličala in začela tečnart. Jest-ne, pit-ne, h nama v postlo-ne, previt, spet mal na joško - ne, duda - ne, pa KAAAJ BIII RADAAAAAA????!!!!! Nazaj je zaspala ob pol petih . Zjutri sem nataknila očala in sem bla v oblačnem vremenu na kavi z očali ker mi je nerodn s takimi podočnjaki po svetu hodit . Pa naj si misljo, da finočo zganjam To mi počne, odkar je ugotovila, da lahko sama kontrolira in upravlja svoj životek, in pol sred noči prakticiramo vajo ČRV. Naj opišem to vajo: ležimo na trebuhu, pokrčimo kolena, privzdignemo rit kolkor je to mogoče, in se poskušamo odgnati naprej. Ker še ne vemo, da je potrebno prestavljati tudi roke, si potem skoraj zvijemo vrat, se prekucnemo na bok in se od jeze skoraj razpočimo. A maš ti mojga otroka doma????? TOČNO TO, vključno z nočnim žuranjem počen naš. Sem dons enga sošolca srečala, pa me gleda pa prva "a si ti res MOJ letnik?" Pa ga pogledam prov grdo in ga vprašam, kok mejhnih otrok ma doma. Pravi, nubenga, še mal pa bom lohk dedek. Sem rekla, pol pa 3 korake stran stop, da mi ne boš po podočnjakih hodu! O črvičkih bi se tudi dalo kaj rečt, mi smo zdaj že "poskokli", ko se domuvamo do nečesa, kar da kolenčkom ali stopalom opor in se pol po delfinje odženemo naprej SIcer je pa tudi že ugotovil, da se tudi z rolanjem buši-hrbet -buši daleč pride. Just&co - ženske dejte bit ZELO ZELO previdne!!! Zadeva ni zastonj v taki prodaji (le zakaj je ni v trgovinah, če že ne v lekarnah, ko pa je tako "wauw"?!), v kakršni je in eterična olja NISO za majhne otroke, še sploh ne za dojenčke. Hlapi eteričnih olj se lepijo na dihalne poti in lahko naredijo veliiiiiiiiiiiiiiiko več škode kot koristi. Ne sprejajte otrokom posteljic in ne mažite jih po prsnem košu, sploh ne s zjustom, ki je vse prej kot nedolžen. Če že morate, kupite kaj v lekarni , še bolje pa je - ovijte prsni koš v toplo pleničko, zavežite čez volneno ruto ali šal in učinek bo enak, č ene še boljši. Mene so tudi nafopali s tem just-om, pa je imel ta velik hudo reakcijo na to zveličavno materino dušico. Kakšno kravo sem se počutila, ko sem sredi noči brez gat priletela na urgenco, mulc pa ves dišeč po "odrešilni žavbi", raje ne razlagam. Dohtar je samo z očmi zavijat: "spet ena iz te "vere" " Morm spat, ženske, če ne bom jutri zaspala za volanom, vlečem jutr ta velicga k lgopedu na Zavod za gluhe. To je tud ena taka sočna štorija, ampak ne za nocoj. Zdaj bom mulca vozila 70 km daleč k logopedu Tko da grem rajš spat. Še prej pa črpat - a hoče kdo moje joške ?
< Sporočilo je popravil mamuška -- 16.4.2008 0:24:43 >