kanarka
|
Hruškica, lepo si napisala (kar je Sonček citirala) in se res ne morem bolj strinjati. Že ko se je Sara rodila, mi je moj rekel, da so čustva dobila nove dimenzije, katere prej sploh ni poznal (ah, sej on se je izrazil bolj pesniško, ampak jaz imam slab spomin). In res sem vesela, ko mu to dete pomeni vse in še več. Kadar sredi noči joka, jo tolaži in ker sem jaz tak zaspanc, on pa deloholik, jo velikokrat zjutraj vzame (pa čeprav manj spi kot jaz) in jo zabava, da se jaz naspim. Kaj naj rečem...večinoma je res zlat, malokdaj pa tut za v rit nabrcat . Joj, bi kr prišla na eno srečanje. Se vidi, da ste se imele super. Upam, da letos poleti kaj priletimo, da se tudi jaz udeležim ene kave brez mleka, pa mesnih dobrot brez mesa . Upam, da bodo vaši otročki sprejeli našo Sarico, glede na to, da se že vsi poznajo med sabo. Sej je zelo odprt in simpatičen otrok. Vsem se smeji, malo joče, pa na veliko ga serje . Kaj je bila še današnja tema? Ma res...stara sem, zato me pa memory tako matra. Depilacija...ne se mi smejat, ampak jaz to kar s pinceto eno po eno, ker manj boli (samo "brazilski del" seveda). Tanaya, upam, da se čimprej poštimaš, čeprav priznam, da sem zgrešila, kaj se ti je že zgodilo (oprosti). Naša se pa že obrača iz hrbta na trebuh, pa obratno in po novem je začela spat na trebuhu. Ji bolj paše, pa še zgleda, da takrat manj prdi, ker je danes celo potegnila do 9ih, ko se je drugače zaradi vetrov zbujala že ob 7ih. Se še pol oglasim.
|