ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Sto je danas ljep i suncan dan..... Joj, mene ze razganja, k je tak soncek zunaj, pa pticki pojejo, pa potocek zlubori in listje selesti.... Iz kje si pa ti doma? Nas del Golovca je pa cisto crn samo dezuje se ne. No ocitno je glavobol popustil No, sej 2 min po tem je tud pr nam ratalo cist crno in zacelo dezevat, zato sva sla z Rubnom se mal spat. Jebenti vreme Nc, pol pa likalnik klice, ce ze ven ne morem Ja, glava me je pa nehalka bolet, HB. Pomoje mi je manjkla jutranja kavica vceraj. IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Lana je včeraj zaspala ob osmih in se v histeričnem joku zbudila okoli 22h. Očitno jo je tlačila mora da ima 11 bratcev in sestric (al kolk otročičkov je blo včeraj) Sam jst mislim, da jo je tlacla, zato ker je ugotovila, da jih je 11 premal in bi mami mogla se kaksnega nastimat Oranza, a pol sta v glavnem z mozem ful uzivala v svezem kruhu Tehtnica - jst mojo prodam, ker neki narobe kile kaze. Cist vedno jih pokaze vec kolkr bi jih mogla, ker jst v srcu vem, da nimam tolk kg Depiliranje - komi cakam, da bom lahko sla k kozmeticarki, sem ze taka k medvedka. Da mi zdepilira noge + brazilska. Martita, ja tole z otroskim pudrom tud jst vem, al ap ce mas po britju vneto kozo, si namazes in je takoj boljs. Brazilsko pa men dela z enim don perinjon voskom (ne vem kako se tocno rece) in cist nc ne boli Manca, lepa nevesta si bla, pa lepa obleka, sploh krilo mi je svetovno Sopek je pa popoln Sonchek, lepo si nardila darilo Sem se spomnla, kaj sem jst enkrat eni kolegici za 18 RD nardila - skuhala sme ji cokoladni liker, pol sem pa etiketo nardila neki v stilu z njenim RDjem - 18, pa ime likerja po njenem, pa ustanovljen od ...pa njen rojstni datum... Ajtak, kontaktiri moderatorej in vprasaj zakja ne dovoli objave.