mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka IZVIRNO SPOROČILO: martita Patronažka - k nam je ni blo. Kaj pa vem...mogoče so pa pozabili na nas. Eh, sem sem oziroma še bom vse od vas zvedla, tako da ni panike. To je zato ker se je k mami11 preselila No, no punce, samo brez foušarije; imam njen mobi, če jo kaj potrebujeta (ja, občasno se pa res slišiva, je taka fejst ženska; ne vem, če sta opazili, ampak v enem od decembrskih Nedeljskih Dnevnikov je bil članek o njej in njeni hčerki, ki je tudi patronažka v naši občini). IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Dobila je še drugo dozo cepiva proti rota virusu in pač drugo cepljenje. Je kar junaško prestala, zdej pa pančka. Upam da bo imelo cepljenje tak vpliv nanjo kot prejšnje. Je tist in naslednji dan spala k ubita Ja pismu Scuba, zakaj je pa potem nisi nesla naslednji torek cepit . IZVIRNO SPOROČILO: martita ....uau....jst bi že pri depilaciji bikinija skor rabla epiduralno! IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Tehtnica - jst mojo prodam, ker neki narobe kile kaze. Cist vedno jih pokaze vec kolkr bi jih mogla, ker jst v srcu vem, da nimam tolk kg Semle bi nalimala tistega smeškota, ki se po tleh valja, ampak ne vem, kje bi ga našla . IZVIRNO SPOROČILO: barika JUTRO!!! punce imam eno prošnjo...tiste, ki imate maxi cosi lupinice...(verjetno bo Tanayya vedla najboljš), jaz sem dala prevleko prat, pa jo dam danes nazaj gor...zdej me pa zanima, kok pride pas tam dol fixiran, Tole bom pa jaz verjetno potrebovala jutri . Sem nesla pikico pokazat v službo, ker so mi morali potrditi eno prilogo za vrtec in se je na poti domov tako nadevala, da je udarilo čez plenico, body, žabice, jopico in direktno na prevleko od lupinice... Imam že zdaj na sumu, da je ne bom znala spravit nazaj gor. Frizer - striženje, barvanje ponavadi cca. 45 evrov v LJ, sem pa bila nazadnje februarja, pa ne vem, kdaj bo spet zneslo. Sem zadnjič dojila kar v sobici, kjer ima masaže. Manca, Tanayya, super sta bili. Tanayya, a nismo vse bile julija lani noseče. Že vidim, da si bila ena tistih, ki je gor dobila celih 6 kg ; jaz sem bila julija taka, da so me spraševali, če grem avgusta rodit dvojčke .
|