|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
12.4.2008 19:32:23   
Pandica
vedra dobrodošla user posted image
Če si Mariborčanka pol se nam lahko pridružiš kdaj na srečanju, ker drugače itak bejbe prevladujejo, ti pa imaš tut user posted image

2ursae   sem pogledala na Skuštranino spletno stran tvojo slikico.
Pa to ni res kako imaš ti lepa fantka, oba sta čudovita, resno...  user posted image
To še bodo punce letale za njimi... user posted image user posted image

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
12.4.2008 19:35:50   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Metkica1   tega Pink-i imaš? Važička, men je full, full lep user posted image
A zamenjama? user posted image   user posted image

Ja tega pink imam. A da bi zamenjale,user posted image ja lahko, samo  bova še potem mogle avte menjat, ker večji voziček potem nimam kam dat v prtljažnik.user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
12.4.2008 19:39:17   
VANILI
EJ!
Kradem minutke, da se javim, skos se kaj novega spomnim, da napišem.
Mi že kupli marelo, glih ta quenny zapp, je ful lep, ampak ima generalno napako - ne da se naklona spreminjat. Žal sva na to prepozno mislila. Pri Živi pa imeli eno čist navaddno marelo, sva rekla, malo para malo muzike, ej je zdržala 3 leta po  takem terenu, da si nikol ne bi mislili. Ni bla pa fensi. tko da bomo vidli, akko se bo kvini obnesel. Se bojim da našega velikana ne bomo glih dolg not meli.
No, zato pa drugi teden dobim mt!!!!user posted image

Glede gh - sem kupla od milupe riževe kosmiče in čakam prvi maj, da začnemo. Zaenkrat še nič ne je, samo če kdo od nas jese mu kar sline cedijo, da ne rečem,kako cmoka in grabi po hrani, če ga ima kdo v naročju za mizo.

Aja,našskor nikoli ne joka, razen če je res zelo lačen, pa npr. se jaz še rihtam in ga za trenutek odložim - ko žemisli, da bo zagledal svoj jošk. joj kak jok je to!!! Da se ti zasmili v dno duše!

Če ga kdaj dam spat čez dan v spalnico, mu dambejbi fn čist zraven, ker potem vem, kdaj se zbudi - ko zaslišim škrebljanje, saj ga veseo drži v rokah in grize in praska.

Zdajpa grem, lepo nedeljo vsem!!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
12.4.2008 19:41:24   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: metkica1

Ja tega pink imam. A da bi zamenjale,user posted image ja lahko, samo  bova še potem mogle avte menjat, ker večji voziček potem nimam kam dat v prtljažnik.user posted image user posted image

Ok, zmenjeno. Dam ti mojga karavana plus voziček za  Buzz-a user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
12.4.2008 19:43:41   
metkica1
A mi verjamete, da grem sedajle spat? user posted image
Ne morem več, tamale dve sem dala spat, jaz pa sem koma. Se mi nabira cel teden, to noč sem samo predremala.user posted image
Ampak drage moje jaz sem obsojena na propad. Moje malo dete nima več vročine, hvala bogu, pa tudi večeri obrok je full jedla, se pa sedaj kar nekaj zbuja. user posted image
Stanje se je obrnilo, vročino je dobila tevečja, pobralo me bo. user posted image  Nima sicer veliko, 37.3 pa sem ji dala vseeno malo calpolA, imam malo upanja, da se zmaže bogica.
Ne vem kaj je to sedaj, do treh let ni bila nikoli bolana, nič, pa je skoz v vrtcu, sedaj letos pa že tretjič.user posted image

Lahko noč, vem da me mate poln kufer, samo jamram neki user posted image  babjiuser posted image user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
12.4.2008 19:46:15   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

Mi že kupli marelo, glih ta quenny zapp, je ful lep, ampak ima generalno napako - ne da se naklona spreminjat.

Ja, to sem jaz takoj vprašala v trgovini, ko sem ga gledala. In, ko mi je prodajalka povedala, da se ne da naklon nič spreminjati navzdol sem vedela, da ga ne bom imela in ga takoj črtala iz seznama dol. Pa itak mi je Buzz lepši, je pa res, da je Zapp veliko bolj cenejši.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
12.4.2008 19:47:34   
drobižek
user posted image Prosila bi, če katera ve za osebno izkaznico in potni list:
  • kakšna je cena,
  • veljavnost,
  • kaj je hitreje - potni list ali osebna izkaznica.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
12.4.2008 19:48:02   
ditta
Pingi, glede dopusta je pa takole: kooooooomaaaaaaaaaaaj čaaaaaaaaaaaakaaaaaaaaaaaam!!! V začetku maja se bomo nekam dali za deset dni. Definitivno bo destinacija morje. Več o vsemu pa ti bom zaupala takoj, ko bom izvedela, če so možu potrdili dopust... saj grem sama z Zojo le v Volosko pri Opatiji, dlje pa ne :), ker naju bi očka preveč pogrešal.
Junija pa skoraj zagotovo gremo v Grčijo, ampak v apartmaje, ker bova morala kuhati papico za Zojo. A vi tudi planirate iti v Grčijo in kdaj?
Z Zojo bova neka časa tudi pri tašči in tastu v prikolici na Krku, kjer bo nekaj časa tudi Majoli in njen Maks, saj sta Zoja in Maks bratranec in sestrična,... za vse tiste, ki tega do sedaj še niste vedele :).
Zdaj pa šibam kopati Zojo, saj se možek že dere iz sosednje sobe ;)))

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
12.4.2008 19:48:21   
Pandica
Metkica1   lahko noč  user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
12.4.2008 19:50:46   
metkica1
PANDICA, če si želiš bazza spremljaj akcije v BC ga imajo večkrat. Jaz sem dala zanj nekaj okoli 320 €, pa tega sedanjega prodaš, pa še nekaj € zraven, ali pa kupi kakega rabljenega buzza, se dobijo par mesecev stari, samo s ceno folk včasih pretirava. Meni pa je tudi lep buzz zelene barve (sulhur) samo to je lanska barva, sem imela takšno košaro.user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
12.4.2008 19:51:17   
metkica1
Ja zdaj pa res grem.user posted image  Lahko noč

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
12.4.2008 20:09:23   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

• kakšna je cena,
  • veljavnost,

Osebna: cena je 13,16 €, velja 5 let (saj misliš za otroka, ne), naredijo pa v tednu ali pa še prej user posted image . Za potni list ne vem, zihr je pa dražji in izdelava traja dlje.

2ursae   sem pogledala na Skuštranino spletno stran tvojo slikico.
Pa to ni res kako imaš ti lepa fantka, oba sta čudovita, resno...  user posted image
To še bodo punce letale za njimi... user posted image user posted image

user posted image  o, hvala za pohvale user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
12.4.2008 20:16:39   
lane31

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

b. prišla sem na obisk k nekdanji kolegici s fasa, ki je rodila. nisva se vidli 10 let. je zelo majhna (153cm l še manj). ko vstopim vstanovanje, hodim proti njej, se ji smejem jo objamem, polupčkam.... nakar jo zagledam vsobi ko doji... objemala sem pa njeno sestro, ki velika 165cm in ji samo malo podobna...mislllllllm

user posted image

user posted image

Ta pa je dobra... user posted image user posted image user posted image

Pa še ena moja cvetka......pri rosnih 16-ih začnem z enim hodit in sva bila zmenjena da pridem na neko šolsko igrišče kjer so se pač zbirali....pridem vsa lepa in samozavestna v neznano družbo,stopim direktno k fantu,ga zapeljivo pozdravim.........a je bil njegov brat........na žalost se zemlja ni odprla user posted image

Cel dan v bajti user posted image  sem že kot klovn.......in ko sem upala da me popoldne dragi nadomesti,pride z bolečim grlom.......dalje ne rabim razlagat -smo že par strani nazaj debatirale o bolanih možocih  user posted image user posted image

Skuštrana ......a v podpis pa ne smeš dati internetne strani.......tako kot ima npr klavdija

Vedra.........dobrodošlauser posted image ........super vedno več se jih spomni da so rodile oktoberčke user posted image ........a ga zobki dajejo ???

Pandica........a še ob dežju  nimaš mira user posted image ........pa spet šuhi user posted image ......evo prodaš dva-tri pare pa greš po voz user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
12.4.2008 20:26:17   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

pride z bolečim grlom.......dalje ne rabim razlagat -

baje pomaga šnops pa cukeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da ne boš huda nouser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
12.4.2008 20:27:34   
*kinnie*
Vedra, pozdravljena med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
12.4.2008 20:27:49   
drobižek
Pandica - kar se tiče čevljev, sva pa kar v istem klubu. Ne morem it mimo trgovine s čevlji, da jih ne bi šla pogledat...doma pa gora čevljev in jih nimam več kam datuser posted image lane31 je dala dober predlog - prodava, pa greva po marelouser posted image

2ursae - hvala za hiter odgovoruser posted image

vedra - dobrodošla še ena oktoberka!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
12.4.2008 20:30:58   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

• kakšna je cena,
  • veljavnost,

Osebna: cena je 13,16 €, velja 5 let (saj misliš za otroka, ne), naredijo pa v tednu ali pa še prej user posted image . Za potni list ne vem, zihr je pa dražji in izdelava traja dlje.

Točno tako kot je napisala 2ursae.
Osebna velja 5 let, potni list pa samo 2 leti (pri otroku seveda)

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
12.4.2008 20:33:14   
*kinnie*
Drobižek: Še vedno povprašujem, nič konkretnega ni, ti pa danes napišem ZS

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
12.4.2008 20:36:06   
skuštrana
Skuštrana ......a v podpis pa ne smeš dati internetne strani.......tako kot ima npr klavdija

To je reklama, darga moja...ne sme se...

Jaz imam spet pomoč v hiši - mož je šel na košarko, Liza pa kopa Arsena tule poleg meneuser posted image Da me ne bo katera unicefu prijavila da izrabljam otroke user posted image

Metkica1, držte se...saj bo boljše. Naša Liza je tudi non stop šmrkava, no, sicer ona prej ni bila v vrtcu pa je bilo to za pričakovat, ampak vseeno..samo povoha vrtec in je že smrkavauser posted image user posted image Samo hvalim boga, da se malega nič ne prime...

Naše uvajanje - dizasteruser posted image Danes sem mu dala riževo mleko in noter zamešala riževe kosmiče..Je šlo po grlu 2 žlički..Juhej...Naš se bo zadavil s to gosto hrano. Full je smešen, ker ko vidi žlico full odpre usta, potem ko dobi v usta najprej naredi faco za umret, pol pa jezik ven in gotovo...Ali pa se mu zaleti pa ga moram po hrbtu tolčt..user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
12.4.2008 20:40:53   
skuštrana
Čevlji - jaz sem tudi v klubuuser posted image Ampak hvalabogu starejša kot sem pametnejša sem...že full dolgo nisem kupila čevljev, ki jih nisem nikoli obula..Pa full sem jih stran zmetala oz. podarila...je pa pri meni tako, da vedno napikiram najdražje čevlje v trgovini..pol pa sanjam in sanjam dokler se ne vdam...enkrat sva z možem po celem trstu iskala visoke puma teniske, ko sva jih na koncu našla je bila pa trgovina zaprta in sem jih lahko gledala samo skozi izložbouser posted image user posted image Ampak se moj mož ni vdal je šel trkat na trgovino in nama je en moški prišel odpretuser posted image user posted image In sem dobila svoje šuzeuser posted image user posted image

Ojej, Liza je ravno Arsenu dala v čebriček še baby bornauser posted image user posted image Čebriček za dvauser posted image user posted image ampak se mali nič ne buni, mu je všeč..grem slikatuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 2420
12.4.2008 20:47:06   
Pandica
Drobižek   ja, ja poznam to. Kao grem samo pogledat kakšne čevlje imajo, ven pa itak prideš pol z enimi user posted image
Ideja ni slaba ja, a se zmenima pa si naredima en štant in začneva prodajat? user posted image user posted image

Skuštrana   tvoja Liza pa je tako pridna. Kako bo ona super mamica, če že itak zdaj tako mala vse dela pri Arsenu. Ko bo sama imela user posted image   sploh nebo rabla k njej hodit patronažna, ker bo itak že vse obvladala user posted image user posted image

Lane31   veš, da nimam obstanka, četudi je dež user posted image   Pol pa se sprašujem po kom je ta mala, ko je včasih takšna kot, da bi imela sršene v riti user posted image
Po kom le ima to...user posted image   ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2421
12.4.2008 20:56:23   
drobižek
Pandica - ja, mogoče pa res. Po moje bi kar nekaj zaslužileuser posted image user posted image user posted image kje pol postavima štant? Oktoberke pridete?

lane31 - jaz danes tudi že cel dan sama z Živouser posted image

kinnie - hvala tudi tebi. Čakam kaj napišeš...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
12.4.2008 21:06:11   
2ursae

Pandica - ja, mogoče pa res. Po moje bi kar nekaj zaslužileuser posted image user posted image user posted image kje pol postavima štant? Oktoberke pridete?

ja ... če ima katera od vaju mojo cifro noge: 41 user posted image  

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
12.4.2008 21:25:25   
drobižek
2 ursae - jaz nimam 41, imam pa najbolj prodajano - 38!user posted image Ne vem pa za Pandico - bo sama povedala...

< Sporočilo je popravil drobižek -- 12.4.2008 21:26:23 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
12.4.2008 21:34:34   
*kinnie*
Drobižek: Sem ti poslala mal zmedenih sporočil....pa nič koristnega....sem bila na istem, ko sem kupovala zaseuser posted image .

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?