|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
6.4.2008 20:56:17   
*kinnie*
Hvala punce, zlate ste, sem se res pomirila.

Živa: Sem ti že poslala ZS
Suzanamai: kavica user posted image samo sporoči. Cesto imamo pa super a ne? Med tednom je tam tako gradbišče jao.....

Pri nas so šli sedaj mulčki spat,  mal gledam A si ti tud not padu....pa mal na RR meditiram...

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
6.4.2008 21:12:40   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: jasna
Sem ugotovila, da se mi ne da pospravljatuser posted image . Bo počakal na jutriuser posted image

Meni tudi ... včasih takooooooo paše NE pospravljat ...user posted image

No, danes se pa res pozna, da je bila sončna nedelja. Je kar zatišje tu gor.

Je moj fotr danes peljal Julijo zjutraj na sprehod, v športnem delu vozička, pokrito z dekico, pa sta izgubila OBA ČEVLJA: Je rekel otata, da sploh ni opazil, da ima otrok obute čevlje. user posted image  In so tako skrivnostno izginili. Po kosilu pa sva šli z mamo v kontrolo in jih celo našli. user posted image  V razmaku 1 km. Je blo skoraj kot v pravljici Janko in Metka - samo da je namesto drobtin naše dete puščalo sled čevljev ....

Zdaj pa rabim user posted image . Bo kdo???

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
6.4.2008 21:20:32   
*kinnie*
sanwebdra: Jaz z veseljem sladkarije pojem, ma ne pojem, požr...
Zdajle jem košpice ...ma če povem kaj pijem zraven,....user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
6.4.2008 21:24:44   
skuštrana
Suzanamai, te dni dam na net nove slike, novih mei taiev in si boš lahko enega izbrala. Ti pošljem link, ta prvi samo zateuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
6.4.2008 21:28:55   
2ursae
živa, jasna, jaz bom jutri čisto blizu (Savsko naselje), pa če se dobita ob 13h, bi se vama morda lahko pridružila - sam moram vedet še danes, da se z mojim zmenim za avto.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
6.4.2008 21:29:17   
jasna
Hej, skuštrana, ko si ravno tuuser posted image . A že maš stran postavljeno? Čakam, pa čakam, pa čakam...user posted image

2ursae, ja, ja, ja. Sem vedno zauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1656
6.4.2008 21:29:38   
skuštrana

Zdajle jem košpice

Kaj je to?

Ja, moj dragi je dal paket delavki na bencinski in 10 e za poštnino in kavouser posted image suzanamai, bodi vesela da tvojega paketa ni med temiuser posted image Njegova razlaga - saj vem kje dela, jo bom že dobiluser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
6.4.2008 21:30:46   
skuštrana
Jasna, čakam lektorco, stran je pa gotova user posted image user posted image in je superuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1658
6.4.2008 21:31:55   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Zdajle jem košpice

Kaj je to?

Mene bolj zanima kaj pije zravenuser posted image

Sanwebdra, a da ste našli čeveljčke?user posted image  Ko je naša ta mala izgubila en copatek, sem vse tri (bila sem sama) vlekla po BTCju po celi poti, ki smo jo prehodili in ga nismo našliuser posted image . So bili pa to eni zguljeni copatki, ki so imeli pa prav posebno sentimentalno vrednost zame... Enega pa še šparam, da ga bom občudovala na stara letauser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 6.4.2008 21:34:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 1659
6.4.2008 21:34:43   
*kinnie*

Zdajle jem košpice

Kaj je to?

Nisem vedela, da ni vse slovensko znano, zdaj pa  sploh ne vem če slovenskouser posted image user posted image
Pražena soljena bučna semena

Neposredna povezava do sporočila: 1660
6.4.2008 21:35:26   
skuštrana

Zdajle jem košpice

Kaj je to?

Mene bolj zanima kaj pije zraven

Če bi vedela kaj je bi že uganilauser posted image košpice so po hrvaško pečke user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
6.4.2008 21:38:32   
*kinnie*
Jasna, ma ne se hecat, bom še kronik izpadla...
..dober primorski domač vinček ....seveda v mejah normale...tipkam še lahkouser posted image
Mah občasno ko gredo mulčki spat si v miru privoščim deci...saj veš romantični večeri z user posted image .
user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
6.4.2008 21:43:55   
*kinnie*
Skuštrana: Vidiš, zdaj vsaj vem, da ni slovenskouser posted image user posted image user posted image
Ko smo bili otroci, smo poleti pred stolpnico vedno jedli košpice ....in čebljali v noč....res lepi spominiuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
6.4.2008 21:47:47   
lane31
Hehe....midva pa košpice in šnops - prežgan na cukru user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
6.4.2008 21:48:33   
živa
2ursae, jasna, tudi kasija (ti boš najbrž z 2ursae v Savskem naselju, ne?), torej recimo ob 13:15 na Kodeljevem, se dobimo na igrišču pri "gradu"?

Lp,

živa

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
6.4.2008 21:51:33   
skuštrana
šnops - prežgan na cukru
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Hehe....midva pa košpice in šnops - prežgan na cukru user posted image

šnops prežgan na cukruuser posted image user posted image omg, vi pa ste gurmani user posted image in kako to izgleda?

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
6.4.2008 22:09:49   
jasna
Šnops na cukru mi uporabljamo kot zdravilo, za kašeljuser posted image

Živa, 2ursae, kasija, bom tamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1667
6.4.2008 22:11:49   
*kinnie*
Ti večeri, ko gredo mulčki malo bolj zgodaj spat so zakoooon.user posted image user posted image

Ko smo že pri šnopsu....mogoče katera ve, kako se reče tisti značilni tunizijski pijači, ki je kao šnops. Sploh se ne morem spomniti....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1668
6.4.2008 22:14:45   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Šnops na cukru mi uporabljamo kot zdravilo, za kašeljuser posted image

user posted image
preventiva pred kurativouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
6.4.2008 22:24:36   
*kinnie*
Bo počasi čas za user posted image .
user posted image Če se kateri da odgovoriti....kam ste najdlje potovali......
zdaj pa res grem....
nočko

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
6.4.2008 22:38:29   
jasna
kinnie, Bali.... Ah, spominiuser posted image  . Najbolj dolgo pa Brazilija, 2m, z mojim dragimuser posted image

tudi zame konec večera... nočko!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
6.4.2008 22:48:31   
sanwebdra
Mislim, da je najdlje Egipt, točneje obala Rdečega morja ... user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
6.4.2008 22:53:04   
2ursae
jug: Kreta (poročno potovanje ... mmmmmm user posted image )
sever: Strassbourg (službena exkurzija. Vožnja z busom v obe smeri - bljak, ker sem zbolela in nazaj grede na busu trpela k žvau user posted image )

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
6.4.2008 23:56:46   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: živa

2ursae, jasna, tudi kasija (ti boš najbrž z 2ursae v Savskem naselju, ne?), torej recimo ob 13:15 na Kodeljevem, se dobimo na igrišču pri "gradu"?

Lp,

živa

ok, prideva, super, je moj požegnal user posted image . Bom na trebušnih povprašala Kasijo, kje to je, ker nimam pojma user posted image .

se vidimo user posted image .

jz pa nazaj za knjigo, za danes še nisem zaključila user posted image .

cya

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
7.4.2008 0:14:54   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Sanwebdra   a lahko med obema enotama izbiraš med baterijami in elektriko? Ti si zadovoljna z to "varuško" ? Ker cena se mi zdi še normalna, ni pretirano zasoljena in nebi rada dala full veliko denarja za to zadevo.
Moram it kaj pogledati v Pikapolonico...

Ja, ja midva sva tud čakala in iskala najboljšo varianto ... Pol pa sva lani voziček v Bubamari kupla, pa je kar naneslo bona in popusta, tako da sva jo v bistvu dobila za 25€, kar je zakon.user posted image

Baterijski del je samo prenosna enota za mamo (in ostale uporabnike), kar se mi ne zdi niti tako mimo, saj načeloma otroka pustiš v prostoru z vsaj enim vtikačem. Nama je všeč, zaenkrat nobenih težav, menda ima tudi do 300m dometa, sem eno noč celo ulovila sosedovega fantka iz hiše nižje na drugi strani ulice.

Je pa res, da je meni od Fischer Price itak vse všeč. user posted image

Zdaj pa res, LAHKO NOČuser posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 7.4.2008 0:16:21 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?