|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
5.4.2008 11:10:46   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: micla

2ursae....kako kaj za knjigami?  A zdej v kratkem greš samo na upravni del, al že kar na celga DPI-ja?
Jst sm mela zdej skor dva tedna pavze (najprej velika noč, zdej roj. dan), tko da se bom z naslednjim tednom spet spravla za mizo. Upam, da mi uspe zbrat vsaj malo volje. No, s tem ko sem že to napisala je že en začetek. Ma ku se jst tolažim.user posted image

ne, zdaj grem na upr. del. Uf, če bi šla zdaj na PDI, me ne bi bilo zihr nič tle gor user posted image . Kaj pa ti študiraš?
kinnie, pravosodni oz. zdaj po novem se imenuje Pravniški državni izpit, je, po domač povedan, en user posted image  ogromen, gigantski, megasuperobsežen in blazno zaguljen izpit, ki ga mora narest pravnik, če želi delat v pravosodju. Šteje se pa kot strokovni izpit, oz. državni strokovni, je pa zaključek enoletnega ali dvoletnega pripravništva na sodišču. Jaz sem 9m že naredila, zdaj med porodniško mi status pripravnice miruje, pol pa odbrenkam še 3m, pol pa izpit.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
5.4.2008 12:16:11   
*kinnie*

user posted image Danes pa jaz tudi lahko rečem uuuuu koliko ste napisae, bi me skoraj kapuser posted image
Izgleda, da so nam dobre želje pomagale, Žanu je malo bolje, čeprav ima še vedno krizicouser posted image . Trenutno zavrača GH, tako da se samo dojiva....
Suzanamai:Pi nas je nosek hvala bogu vredu, ima samo vročino, pa tiste uboge očke. Glede cepljenja pa ne vem. Enouser posted image , da se tudi vi čimprej pozdravite.
Klaudia: Waw kako sedi. Naš bučko je očitno en veliiik lenuščekuser posted image
*Lana*: Mi smo imeli DM pleničke, so bile ok, samo mislim da so neoprenske boljše, tako kot pravi mama06. Se mi zdi, da sem brala na oni strani plavanje dojenčkov.
Janja: Ne me hecat, sem komaj mal umirila jezo zarad slikuser posted image user posted image user posted image ma da se to gorenjcu naredi...

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
5.4.2008 12:26:19   
*kinnie*
Evo nadaljujem....da me slučajno ven  ne vržeuser posted image user posted image

Margareta: dobrodošlauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Jaz pa sem bila popoldne full pridna, sem spucala celo stanovanje in vse zlikala, Zalo skopala in spravla spat in še psa peljala na sprehod.

Pridnica, ej. Jaz pa samo lenobo pasem, če kdo pride bom pa spetuser posted image
Jasna: Veš, da sem mislila, da nas hecaš. Bravooo Neliuser posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1603
5.4.2008 14:17:50   
Alina_alin
Sporočam, da smo danes imeli že  dvax polno plenico: da ne govorim, kaka je bila prvič.  Glavno da je bilo. In to po soku suhih sliv. So se že kuhale kamilice, pa si je očitno Tjaša premislila, kao,kamilc pa že ne in porihtala zadevo user posted image  

A maline zapirajo? Natančneje: malinov sok? Vem da borovnice zapirajo... Zadnji čas namreč pijem tudi malinovec, pa glede na to, da se dojiva....

Noa, a ti si glavna pri slingih - jaz bi tudi piskrček pristavila.  A lahko?  Tudi jaz vem, da je v Hočah poceni blago na kg, pa tud ena štacuna na taboru je z poceni blagom.

Neli, jaz bom samo rekla: vaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
5.4.2008 15:29:22   
*kinnie*
ojla

2ursae: Hvala za odgovor. Ma dobri ste ej. A za odvetnika se potem dela še kaj posebej? Ker sem večkrat zasledila pojem odvetniški kandidat?

Jasna: Veš da ti povem, maš ZSuser posted image
No še poročilo o malem: Zdaj spančka, je bil pa danes že pravi smejko. Bi pa skoraj upala reči, da je šlo pri nas za reakcijo na cepljenje

zdaj grem pa na hitro mal pospravit, da ne bo moj spet rekel, da cel dan na RR visimuser posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 5.4.2008 15:30:38 >

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
5.4.2008 16:40:42   
mama06
Margareta dobrodošla!!

Vsem stalnim pa en lep popoldanski pozdrav, se beremo kasneje.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
5.4.2008 18:07:42   
lane31
O kakšno zatišje....pa še lepo vreme ni...kje ste vse
Moja princeza je na sprehodu....mama+ata pa odmarama......beautiful life user posted image
Danes smo res vsi bili pridni...smo tako akcijo ruknili po stanovanju,zdaj pa je spet vse lepouser posted image  če pa tista večja dela res več ne sfolgam zraven....površinsko+skuhat ok....za kaj več pa zmanjka.....rada pa imam čisto in red,pa me pol kr meče, če vem, da je prah kje....ej sem Monk včasih user posted image

Margareta.....a take borbice imata z kilogramčki...pa drugače se dojita ? Nič se ne jezi preveč...se bo že porihtalo tak da bo ok , samo da je pikica zdrava user posted image

Alinna......očitno moreš le pojamrat pa gre...mislim pa da tvoj malinovec nima kaj pri tem user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
5.4.2008 18:39:53   
drobižek
Pozdravljene!

Margareta - dobrodošla! A tvoja Eva je imela pri petih mesecih 6200 g? Moja Živa je imela 5930 g pri 4, 5 mesecih. Pa sta bili na pediatrični kliniki? Koliko pa je tehtala, ko se je rodila?

mišk - si zamenjala slikico? Lepa Dona!

klaudia - pa že praznujemo, a ne? Še malo, pa bo ta prava torta za 1 letouser posted image

pingi - hvala za linke o fotografijah. Bo nam zelo prav prišlo. Mi bomo kar sami doma slikali. Se user posted image

ukvarja s tem.

Jenny Anny - kako ste rešili s slikicami iz računalnika?

Še jaz sem si sposodila linke s smeškoti, če ne zameriteuser posted image . Superca so!

Zdaj pa grem likat!

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
5.4.2008 19:06:35   
*kinnie*
Opala....sem vmes malo pokukala gor....pa res vlada zatišje...
Moj user posted image sedaj še nekaj dela....ma mi tole otroško sobo prenavljamo že od pamtiveka....tak lep moj pogleduser posted image je mojega le prepričal, da je bolje da se malo pozabava.user posted image
Danes pa res komaj čakam, da otroci zaspijo, da si privoščim user posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
5.4.2008 19:09:14   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

Še jaz sem si sposodila linke s smeškoti, če ne zameriteuser posted image . Superca so!

Ane kolk so luštni. Jest sem čist not padla. user posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
5.4.2008 19:18:20   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: lane31
O kakšno zatišje....pa še lepo vreme ni...kje ste vse

Kaj da ne. Pri na sje že cel dan sonce in ful vroče. Se stopinje bližajo številki 20. No, ampak jutri nas bo pa fršlok zjutri user posted image  - 0°C user posted image

Danes sem nardila Lii eno tako njami kosilo, da je pojedla ogroomno porcijo user posted image . Bučke sem zrezala na male kockice, jih na kokosovem olju malo popražila, dodala mali ščepec soli. Potem sem dolila vodo in par žlic riževih kosmičev (biotop). Ko je bil riž kuhan sem pa samo še s paličnim zmiksala in gremo jest. Ponavad je treba okol ust umit, danes ni blo potrebe user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
5.4.2008 19:20:57   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

drugače je čisto preprosto ugotovit s kje je določena slikica. Nanjo klikneš z desno tipko, properties/lastnosti. In potem imaš tam nek link. In sam zbrišeš konec do prvega / in ponavadi imaš pravi link... npr. user posted image
http://www.cosgan.de/images/more/

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 5.4.2008 19:26:06 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
5.4.2008 20:45:50   
majoli
Neli, ne morem verjeti! user posted image   A je tole za v knjigo rekordov?

Lana, tudi moj Maks je močnejši in za plavanje imamo plavalne pleničke iz milerja. Se dobro obnesejo, pa lepo grejo gor in dol. Si ne predstavljam kako bi na njegove kračke spravila neoprenske hlače.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
5.4.2008 20:45:52   
lane31
Klavdija....si ji skoro isto skuhala kot jaz.....na olivnem olju prepražen korenček in bučka,rahlo oslajeno....na koncu dodano AM -tisto kar je pustla v flaši prej- 10 ml + kuhan krompirček in vse spasirano....je delala mmmm user posted image  sem že skoraj obupala nad zelenjavo zadnje čase user posted image  ....danes ko smo pa vsi doma pa je pridna....faca mala

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
5.4.2008 20:48:03   
mama06
Margareta mene tudi zanima pri kolikoh mesecih sta imele 6250g, saj je naš tudi med zelo suhcenimi. Pri 5M ima 6530g in se moj dragi ful sekira, ker pravi, da premalo pridobiva in da bi ga P moral dat na preiskave, če je z njim vse OK. Prosim, če lahko poveš kaj več, ali pa vsaj na ZS?user posted image

lane31 tudi pri nas je lep sonček(biluser posted image ), sedaj pa imamo spet dež, saj je večer in mali bo imel pevske vaje.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
5.4.2008 21:03:39   
Kasija
hiperaktivnosti - da se priključim komentarjem - ni mogoče diagnosticirati vsaj do šole, če ne še dlje. nekateri celo trdijo, da gre za civilizacijsko stanje in sploh ne motnjo, ker naj bi bilo ljudem, še posebaj pa fantkom, naravno prirojeno gibanje in aktivnost, ki ju naš sistem šolanja ne omogoča.

Lana jaz sem tudi vzela neoprenske hlače 74 za eliana pa dam spodaj plavalno pleničko in mu jih zaviham, da so kolena prosta. ne mislim kupovat dvojih in tenaj bi mu bile prav vse do morja. mi je pa rekla vaditeljica, ko sem jih kupila od nje, da je to ok.

Margareta dobrodošla user posted image

pingi hvala za linke o fotkah, bo prišlo prav.

neli user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
5.4.2008 21:40:37   
Jenny Anny
Čer

Mi smo šli danes po dveh dneh končno malo na zrak. Jaz mam še čisto zabit nos, user posted image je malo boljša od mene, ampak se ponoči še vedno zbuja, ker ji zabije noskauser posted image

Margareta  dobrodošla med nami.

Drobižek s slikcami zaenkrat še nič nismo nardil, drugač mi je pa Klaudia poslala en dober link od ene firme, kjer rešujejo diske in se bova verjetno odločila in poslala. No saj slikic sva kar nekaj dobila nazaj (od dedkov in kolegov - še dobr, da smo jih okol pošiljal, sam bova vseeno dala rešit podatke, ker je še pol mojga faksa gor)

GH ko smo začel je blo vse njami, je lepo jedla, no velik je zunaj ostal, ampak vsaj jedla je, sedaj ji gre pa kar na bruhanje, ko ji dam žlico v usta???? A se to še kateri dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
5.4.2008 21:42:14   
mehurčica
Najprej Margareta: dobrodošla

GH: Ja, Eni je zadnjič kar lepo pojedla tistih cca.20ml, včeraj in danes pa ni hotela. Je z jezičkom ven potiskala in kar na bruhanje ji je šlo(pol ko je pa plazila po tleh je pa še ven bruhnila tisto eno malo žličko, kolikor je uspela pojest). Kaj šele jabolko zjutraj - kot da bi ji vampe dala.user posted image Kaj naj zdaj spet počakam en teden ali naj ji pač dajem vseeno tisto eno - dve čajni žlički jabolka?user posted image Sej ob uvajanju se itak daje tako malo zaradi alergij, ne? Mogoče ji bom jutri naredila kar sok iz sokovnika in ne bom prekuhala. Mogoče ji bo pa boljše. Mlečne kašice ji pač še nekaj časa ne bom dajala, ker očitno ji pač še ni za jest.

Trak za nošenje(kot "sleepy wrap")bi naj bil iz bombaža 95% in spandex 5%. Sem nosila kakšne slabe pol urce in je bilo super. Eni je bolj lahkokategornica in mi jo je bilo fajn nosit. Maruša ima pa baje skoraj 8kg in je mamica tudi zadovoljna. Samo fejst je treba zategnit okoli pasa. Sicer pa je meni Skuštrana uresničila željo user posted image
user posted image in čakam na pošiljko z darilcem, tako da traka sploh ne bom potrebovala.user posted image

Zdaj pa me moj že kida dol. Ga čaka delo.

Pa-pa

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
5.4.2008 23:37:39   
micla
Ojla.......

najprej hvala vsem za čestitke. Včeraj je bilo res noro v smislu, da je prišlo ful ljudi mi voščit, ampak HB sem tko taktično vse speljala, ker sem lepo časovno razporedila goste čez cel popldne in večer. Sej veste, najprej none, pol starši in tašča, pol sestra in svakinja z otroci in na koncu še prijatli. Skratka, moj se je samo čudil, kako mi uspeva skoraj do minute natačno. user posted image   No, do polnoči so se vsi skadili domov, z mojim sva pa še vse pospravla in se ulegla ob 1,30. Naša princesa je bla pa super pridna. Sicer je zaspala šele ob 23 in se zbudila šele ob 10,30.  No da popravim, je jedla ob 7, da ne bo katera mislila, da imam prou mega ultra super punco. user posted image

Sem vidla, da ste ful napisale, ma bom jutri brala, ker sem zdej ful utrujena, pa še lase si moram umit.

Nočko,

micla

Neposredna povezava do sporočila: 1619
5.4.2008 23:41:17   
sanwebdra
Welcome, MARGARETA.

NELI, you rule. Respect.
user posted image

PANDICA, mi imamo Fischer Price varuško (baterije ali elektrika). Del, ki ostane pri dojenčku je kao stacionarni (ima tudi nočno lučko), drugi del (pri mami ali kom drugem) pa prenosni. Cena v akciji 45 EUR - Pikapolonica.

KINNIE, kak so smiley-ji fajn, ne???? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*
Danes pa res komaj čakam, da otroci zaspijo, da si privoščim user posted image

Na zdravje, jaz tudi 1 dcl rdečega.

IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny
Čer
Mi smo šli danes po dveh dneh končno malo na zrak. Jaz mam še čisto zabit nos, user posted image je malo boljša od mene, ampak se ponoči še vedno zbuja, ker ji zabije noskauser posted image

Ej pri nas isto, razlika samo v tem, da 4 dni nisva bili zunaj. Našauser posted image bo jutri po moje končno OK, danes sem jo po 5 dnevih skopala, pa sem tudi 1-2 dni za njo, kar se tiče zdravja.

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 5.4.2008 23:44:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 1620
5.4.2008 23:42:04   
jasna
GH - punce, a ve solite? Danes je Nelči prvič jedla kosilo. Juha s korenčkom in cvetačo. Pa sem ful težila mojemu, ker je dal malo žličko soli na tri litre vode... A kompliciram?user posted image  Drugače nam pa gre žlička vedno boljšeuser posted image

Pandica, kdaj pa se selite? Meni se tudi ni dalo čistit pred selitvijo... Ampak se mi tudi zdej ne dauser posted image . Lane, pridi kaj okoli, rabim enga Monkauser posted image .

Vsem bolnim eno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1621
5.4.2008 23:47:48   
Margareta
Evina "statistika":

Rojstvo   15.10.2007 - 3.040 g, 51 cm
1. mes    15.11.2007 - 3.860 g, 55 cm
2. mes    10.12.2007 - 4.400 g, 56,5 cm
3. mes    18.01.2008 - 5.180 g. 59 cm
4,5 mes  29.02.2008 - 5.370 g, 61 cm
5. mes    07.03.2008 - 5.570 g, 62 cm
5. mes    21.03.2008 - 5.720 g, 64 cm

v bistvu ima zdaj pri petih mesecih in pol - 6.200g. Same presiskave, niso nič posebnega, vzamejo kri, vodo in blato,...zoprna je edino ph metrija pri kateri skozi nosnico uvedejo cevko do požiralnika in potem merijo kislost 24 ur, tako da ima otroček 24 ur zvezane rokice ob telesu, da si cevke ne iztakne. Ta cevka pa je povezane s posebno napravico, s katero te naučijo rokovati. Npr, ko otrok leži, pritisneš tipko, da leži, prav tako za hranjenje, jok, kolcan je,...

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

Neposredna povezava do sporočila: 1622
5.4.2008 23:58:26   
Margareta
Ja do vstopa v pediatrično kliniko sva se samo dojili, potem so pa ugotovili, da je grozno neješča in da kljub temu, da mleko še imam se ne naje dovolj, ker npr. popije 100 ml in se neha dojit, in se obnaša kot, da je sita. Zato smo jo morali navaditi na flaško, da ji podtaknem vsaj še kakšnih 30 ml. Pa takoj smo morali začeti uvajati GH - čeprav vidim, da še ni pripravljena,
Ampak, se mi zdi, da so pediatri na gastro oddelku vredni zaupanja.

Zdaj grem pa pospravljat, ker imamo, kot da bi bombo razneslo v stanovanju. Dopoldne sem bila pri frizerju in ta čas - ne vem kako decom to uspe, sta tavečji in tamanjši dobesedno obrnila vse na glavo.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

Neposredna povezava do sporočila: 1623
6.4.2008 7:57:19   
noa1
Dobro jutro!
Danes sem pa jaz prva. Kuham kavico, čaj, kakav...po želji. Zraven pa nekaj zdravega za na kruh.
user posted image

Samo je bolj za nedojilje. Komaj čakam, da se bom najedla domačega paradižnika z veliko bazilike in domačim olivnim oljem...mmmmmm
Včeraj je moja pupa prvič poskusila riževe kosmiče. So mi ratali tako tekoči, da sem ji jih dala kar v magičnem lončku. Ni sicer pojedla veliko, je pa vlekla kot nora in zraven cmokala.user posted image user posted image user posted image Ponoči se ni kaj dosti poznalo, sva se zbujali kot običajno....mogoče še bolj. Je bila nekje v blićini neka čaga in so se drli, trobili, tepli, kričali do 5.30. Še jaz nisem mogla spati, kaj šele Ajša.
Bom raje nehala, ker drugače bo cela tsran ratala.
Lepo nedeljo vsem... pri nas se dela sončekuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1624
6.4.2008 8:13:30   
lane31
Dobro jutro vsem v lepo sončno nedeljo user posted image  
Sem se zbudila z grlom pekočim kot žerjavica user posted image ...upam ,da še mali ne dam kaj proč...ona pa zdaj poje v posteljici -jaz pa čakam ,da ji dam za jest....ji nikoli ne dam takoj ko se zbudi ,ampak ko sprotestira....no zdaj je že enih 20 min budna in bo vsak čas
GH....vedno je zgleda tako ,keri dan ja pa spet keri dan ne....jaz ji ponudim vsaki dan,pol pa ima dve možnosti user posted image ....samo se ne jezite.....še majo časa user posted image

Margareta....boga pikica.....je pa vseeno boljše ,da izklučijo vse kot da je pol kaj narobe.....lepo papcanje in čim več dekagramov user posted image

Ajde.......protest......jesti mi daj user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?