|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
7.4.2008 10:47:07   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

user posted image Ima katera kakšne izkušnje s stanovanjem kupljenim preko Stanovanjskega sklada?

Izkušenj nimam, pa tudi kaj konkretnega iz prve roke nisem slišala. V našem koncu prvič šele gradijo ta stanovanja.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
7.4.2008 10:52:19   
*Lana*
mama06, iskreno sožalje... user posted image

vsem slavljencem, vse naj naj...user posted image

Pr nas ful dežuje, katastrofa. Mali že drugič spi, js pa grem dat kuhat krompirček za njega. Me zanima, kak mu bo všeč. A ste ve kuhale cel krompir in ga nato olupile in pretlačile? Js bom kuhala celega, potem pa ga z vilico pretlačila in dodala svoje mleko user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
7.4.2008 10:57:54   
sanosan
Mama06 - iskreno sožalje user posted image user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
7.4.2008 10:58:50   
suzanamai
Jasna jaz še vedno šparam en copatek-čeveljček od Maiauser posted image , enega sva pa izgubila nekje na poti s kodeljevega do Centra, prehodila sva potem še dvakrat tisto pot, a žal brez uspeha...

Sanwebdrauser posted image za najdene copatke
Skuštrana komaj čakam na linkuser posted image .

Ko smo že pri šnopsu....mogoče katera ve, kako se reče tisti značilni tunizijski pijači, ki je kao šnops. Sploh se ne morem spomniti....

Kinnie to je Buha, drugač je pa zame njihov dateljnov liker zakon.

Najdlje pa karibi, otok guadalupe, joj sem že tam, noroooooooooo

mama06 moje sožalje za babicouser posted image

Elena in Zarja, čestitke za POL leta!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj se greva pa cepit...

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
7.4.2008 11:14:03   
jasna
Klaudia, smo sonce naročileuser posted image .

Srečanje LJ, meni je vseeno kdaj. Mam časuser posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
7.4.2008 11:17:13   
janja
No, ljubljančanke in okolica. Vidim, da nobena ne predlaga naslednjega srečanja. Bom pa jaz - četrtek, 10.4. ob 11h, Kolosej (vremenska napoved je bolj slaba). Jaz pridem.

Mi smo drugače še vedno malo tečkani. Čakamo drugi zobek, prvi že veselo kuka ven. Bi pa zgrizel kar mu pride pod roke. Zelenjave še vedno ne mara - mogoče čaka na meso? Ta teden sem mu tudi zmanjšala količino banan.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
7.4.2008 11:36:27   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: janja
No, ljubljančanke in okolica. Vidim, da nobena ne predlaga naslednjega srečanja. Bom pa jaz - četrtek, 10.4. ob 11h, Kolosej (vremenska napoved je bolj slaba). Jaz pridem.

Se strinjam. Torej

Srečanje Ljubljana
četrtek, 10.4.2008 ob 11h v Koloseju
- janja
- Klaudia

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
7.4.2008 11:38:04   
Margareta
mehurčica - ravno zato, imamo tako pogosto pediatra, ker je Eva tak suhec.

janja - ja midve sva bili skupaj v porodnišnici,

mah sem slabe volje, so me pred pol ure klicali iz vrtca, da ima tavečji drisko in naj ga pridemo iskat. Tako, da ga mož že pelje domov, jaz pa kuham prežganko. Upam, da se Eva ne naleze.

neprivezovanje  - ravno včeraj sem videla eno, kako je peljala otroka - neprivezanega, potem si je pa še cigareto prižgala. Groza. Jaz sem kadilka, pa mi na misel ne pride kadit poleg otrok.

lp

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
7.4.2008 11:48:34   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta

mah sem slabe volje, so me pred pol ure klicali iz vrtca, da ima tavečji drisko in naj ga pridemo iskat. Tako, da ga mož že pelje domov, jaz pa kuham prežganko. Upam, da se Eva ne naleze.

Ojej, upam da se čimprej pozdravi.user posted image Razkužujte si roke. Vsi trije, večkrat na dan.

Jaz pa grem danes Eni v vrtec oz. v jasli vpisat.user posted image Škoda, da ne bo v istem vrtcu kot David - tam namreč nimajo jaslic.  Pa ravno jeseni je moral it v tega, ker je bila v prejšnjem prevelika gužva. Pa sem povedala, da sem noseča. Eh...se bomo pač vozili sem in tja.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
7.4.2008 11:49:37   
jasna
Srečanje Ljubljana
- janja
- Klaudia
- jasna

Privezovanje v avtu - velikokrat vidiš tudi starša spredaj privezana, zadaj pa mularija skače po sedežihuser posted image . Priznam pa, da sem pri tastu po dolgem času popustila in je najstarejšega sam peljal z avtom v jugecuuser posted image . Sem bila tako živčna, da se to ni več ponovilo, čeprav zaredi tega veljam za glavnega komplikatorjauser posted image .

Margareta, eno user posted image  Valu.

< Sporočilo je popravil jasna -- 7.4.2008 11:50:33 >

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
7.4.2008 11:52:00   
oktoberka
Js pridem na srečanje!!user posted image user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
7.4.2008 11:58:53   
Klaudia
Srečanje Ljubljana
- janja
- Klaudia
- jasna
- oktoberka

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
7.4.2008 12:06:38   
sanwebdra
mama06, iskreno sožalje za tvojo babicouser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: noa1
sanwebdra: ti kar predlagaj plac za srečanje (ker če ga jaz, bo tak nekje v centru)

Glede na to, da smo se zadnjič tako fajn imele v Tuš-u user posted image ... morda pa poskusimo Europark, PANDICA kje žeuser posted image  ???

Elena, Pia in Zarja čestitke user posted image

RED JE VEDNO PAS PRIPET!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
7.4.2008 12:19:07   
*kinnie*
oooo kolk ste pridne  čvekice....škoda da nisem iz Ljubljane....bi bila skoz na kavicah z vami...no pridem pa oktobra na Megasrečanje desetkuser posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
7.4.2008 12:42:40   
drobižek
Kdaj je pa planirano srečanje za Celje? Je vse nekam potihnilo glede tega...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
7.4.2008 13:09:17   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

Kdaj je pa planirano srečanje za Celje? Je vse nekam potihnilo glede tega...

21.4..........a ne velja več .......seveda velja ,mora user posted image user posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
7.4.2008 13:11:00   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

oooo kolk ste pridne  čvekice....škoda da nisem iz Ljubljane....bi bila skoz na kavicah z vami...no pridem pa oktobra na Megasrečanje desetkuser posted image

To pa bi res lahko organizirale.......super ideja......morda v septembru že -vreme - pa kje v naravi ,da je plac za piknik...pa vsaka nekaj prinese............jej bi blo lušno user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
7.4.2008 13:21:17   
lane31
SANWEBDRA.......ČOKOLADNICA -zgorno nadstropje user posted image

Evo mojo špelo.....včeraj samo brrrrr na polenti ,danes pa hruška+ banana
pa ji nisem folgala v usta devat

Na sprehodu sva bile glih pol ure ,pa je se vsipalo user posted image  HB sva bile ravno pod streho -na kavi seveda -odzunaj ......zdaj sva doma pa spet sonce

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
7.4.2008 14:06:39   
micla
Ojla punce,    pri nas pa je spet lepo sončke, edino malček piha. Upam, da bova vseeno šle ven, ker sva zjutraj ble kar doma, zdej pa spančka že skoraj 2h.  Zgleda, da jo je včerajšnje praznovanje polovice leta kar zmatralo in danes mora nadoknadit. user posted image   Smo bili sicer na kosilu za 60 let mojega strica in tko smo malček izkoristli njegovo torto in še našo princeso slikali zraven. 

Se mi sploh ne zdi res, da je že pol leta mimo. To gre pa res blazno prehitro. Tudi meni smrdi it nazaj v user posted image službo. Ne vem, kaj bi se zmislila, da ne bi šla.....  mogoče še enkrat user posted image .....    bom še mal premislila.

Ojej, se je zbudila..... šibam.....se beremo zvečer, ker upam, da zdej poje mineštrco in greva malo na kisik.

Aja, hvala vsem za čestitke tudi od naše Elene.

Pa pa

micla

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
7.4.2008 14:30:35   
mišk
Margareta, dobrodošla!user posted image user posted image

Sedaj mi dva dni ni delal internet (še zdej ne vem zakaj), pa sem igrala igrce na računalniku, ko sem imela čas.user posted image

Srečanje v Celju: Ja, res je vse skupaj nekam potihnilo. Če me spomin ne vara, naj bi bilo 22.4. ob 11. uri?

Naša mala "pasivka" (user posted image ) pančka, jst pa sem v pričakovanju obiska.
Danes ponoči se mi je zbudila ob pol enih in ob pol šestih, da bi jedla!! Ne vem kaj ji?user posted image  Pa tako lepo prespi drugače celo noč!

Pleničke za plavanje: Saj res, na to pa tudi pomislila nisem, da bi kakšen "evrokrem" znal kje ven prtečt!user posted image  Shit, sploh ne vem, kaj bi nardila, da bi se za našim cukerčkom začela vleči po vodi temna črta!user posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
7.4.2008 15:10:36   
Klaudia
SREČANJE V CELJU ;
21.4.2008 ob 11h, planet Tuš

prijavljenih 20
user posted image    janja
user posted image     zivepo
user posted image    skuštrana
user posted image     noa1
user posted image    teka

user posted image    mišk

user posted image     metkica1
user posted image    Kasija
user posted image    suzanamai
user posted image    Alina_alin 
user posted image     jasna
user posted image    Pandica
user posted image    Klaudia
user posted image    drobižek
user posted image    tave

user posted image    mehurčica
user posted image    živa
user posted image    *Lana*
user posted image    2ursae?
user posted image    pingi

Evo ga... sem ga nasla sele na 32 strani! user posted image  Cveke user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
7.4.2008 16:16:30   
skuštrana
mama06, moje sožalje user posted image meni je pred parimi leti umrl dedek na katerega sem bila full navezana in mi je še sedaj hudo ko se spomnim...user posted image user posted image

Srečanje v Celju - ja seveda še veljauser posted image user posted image kar prijavite se, klaudia bo pa ažurirala podatke ofkorsuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
7.4.2008 17:31:17   
Kasija
kinnie Indonezija user posted image  pa v zda  boston in kanada montreal

mama06 user posted image

elena in zarja čestitke za 6 mesecev! Pii za 5 mesecev! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
7.4.2008 17:54:15   
Klaudia
Kje ste vse danes? Samo berete vse, nobena noce pa nic napisat user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
7.4.2008 18:11:25   
*kinnie*
Ojla
Evo en lep pozdravček. oblačno-sončno-deževniuser posted image user posted image
Sem prav navdušena, ko vidim, da kar potujete...zakon....res.Pa same hude destinacijeuser posted image .
Mi bomo potem potovali, ko otroci odrastejo user posted image user posted image user posted image .
Mi je prav fajn, ko vse takole razmišljamo o user posted image , vidim pa da imamo kar vse mal odpora nazaj v službouser posted image .

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?