živa
|
Hoj, se bolj na hitro javim, ker grem malo počivat in se crkljat . Danes smo imeli krst, mali je bil ultra priden, le zbudil se je že ob 6:30 in spal mi je v celem dnevu trikrat po 20 minut, prvič že ob 7:30 (navadno spi na uro in pol vsaj pol ure). Tudi v cerkvi je bil priden, ni nič jokal, v nasprotju od večjega, ki je takoj planil v huronski jok in je bil tako cel obred zunaj s sestrično . Mislim pa tudi, da v celem dnevu ni bilo 5 minut skupaj, ko se mi mali ne bi zvil nazaj; enkrat mi je skoraj iz vozička padel, da ne govorim o tem, da ga skoraj ne upam dat nobenemu več v naročje, ker takoj začne dvigovat rito . In tudi v postelji mi po novem na hrbtu z usločevanjem pripleza od enega roba do drugega . No, zdaj je večjega odpeljala babica na počitnice, jaz grem z malim za njim v torek . *kinnie*, ti pošljem ZS s telefonsko, pa ti naredi enako, prosim, da se dobiva na kavi. Margareta, dobrodošla . Sol: nisem solila, pa ne vem, do kdaj, do enega leta? Mi je pa kolegica povedala, da ji je pediatrinja rekla, da malo je pa treba solit jedi otrokom, zaradi joda in okusa - ampak ne vem, kdaj naj bi začel. Jasna, nič se ne sekiraj (oz. ne sekiraj tvojega), tudi če ni ravno super, pravijo, da enkrat ni nobenkrat . *kinnie*, 6. bolezen je imel moj večji dvakrat, čeprav to menda ni možno. No, je drugič dobil neko drugo obliko istega virusa . Zdaj ste že na konju, ko so pikice. Ko se še kaj spomnim, pa napišem . Jasna, kasija: jutri grem spet na vajin konec, ok. 13h končam, se dobimo na sprehodu? Lahko pa tudi prej, do 12h? (če je še katera od tam, se opravičujem, seveda grem z veseljem z vsemi na sprehod ). Lp, živa
|