|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
4.4.2008 22:52:09   
mehurčica
Ja, sem pozabila: Lia je prav lepa punčka. Pa res lepe slikice ste naredili! user posted image  

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
4.4.2008 23:06:40   
skuštrana
Material za trak - jaz vam žal ne morem pomagat, sicer poznam punce, ki so ga šivale doma, ampak jih večina jamra da na našem tržišču primrnega blaga ni za dobit..Ali pa je drag ko žafran, pa se ne splača...Ravno zato jih mi2 z mojo šiviljo ne bova prodajali, ker ne bi bili dovolj kvalitetni. Imaš pa na Hr tržišču trakove od recimo 300 kun naprej...Vem le to, da rabiš približno 5m 50 cm širokega blaga(to pa veste že same, a neuser posted image )..Aja, mora pa bit diagonalno tkan, da se enakomerno razteza v vse smeriuser posted image

Neli je pa carica user posted image user posted image Kdaj pridete malo na morje da naš Arsen dobi kkašno turo inštrukcijuser posted image da bo delal še kaj drugega ne samo jedeluser posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 4.4.2008 23:07:03 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1577
4.4.2008 23:08:58   
mama06
jasna ja tvoja pupa je fenomen.Bravo!!!

*Lana* poskusi št. 74 neoprenskih hlač. Imajo 2 številki. Hodim na Ptuj.

Klaudia tudi tvoja pupa je že prava baba in ful lepe slikice.

lane31 ne mi reč, da te tvoja ne pusti na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa grem spat. Mali je danes jedel samo pri meni in nisva rabila nič drugega, nobenega rižauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

to pa je za današnje slavljence

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1578
4.4.2008 23:18:25   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO:Mali je danes jedel samo pri meni in nisva rabila nič drugega, nobenega rižauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  Čeprav veš, (moje mnenje) se zaradi enega obroka ne rabiš prav nič sekirat. Res ne. Še vedno mu je tvoje mleko glavna hranauser posted image

MIšk, moja fantolina sta bila čisto normalnauser posted image . V bistvu je bil najstarejši malo bolj počasen, samostojno je sedel pri mislim da 9ih mesecih.

O materialu bom pa malo filozofirala, glede na to, da praktičnih izkušenj nimam. Seveda diagonalno tkanje, čisti bombaž. Čeprav bi delež viskoze tudi bil ok, a mogoče pregladek? In brez elastana, čeprav je to že umetnost najti. Fajn bi bilo tudi, da se ne mečka in da je barvano z naravnimi barvili. No, to dvoje je že znanstvena fantastikauser posted image .

skuštrana, za morje sem pa vednouser posted image . Ampak nas čas daje...user posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 4.4.2008 23:19:35 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
4.4.2008 23:32:12   
Margareta
Punce, a se vam lahko pridružim?
Tudi jaz sem oktoberka, oz. moja Eva je - rojena 15.10.2007 v LJ. Smo iz Podgozda (pri Igu) priseljeni od avgusta 2007. Stara sem 35 let, imam pa še fantka, ki bo maja star 3 leta.
Je pa kolikor ugotavljam največja suhica tukaj. Ima 6.200 g in sva bili med Velikonočnimi prazniki v pediatrični kliniki zaradi premajhnega pridobivanja teže.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
4.4.2008 23:42:22   
Pandica
Jaz pa sem bila popoldne full pridna, sem spucala celo stanovanje in vse zlikala, Zalo skopala in spravla spat in še psa peljala na sprehod.

Aja, Mehurčica za ono trgovino, ko sem ti prej pravla v Vili Magdaleni. Je ni več. Sem šla gledat. Imajo pa gor list in napisano, da imajo še eno prodajalno tut pod Pohorjem, na Pohorski 21a, Trgovina Fortuna. Imajo pa tut blago na metre, sem ga že jaz tut pri njih kupovala, pa še veliko izbiro so imeli.

Noa1
  a spet imate probleme z spanjem? Ja, če se boš lotla šivanja teh trakov bi ga seveda jaz tut imela user posted image   No, saj se boma vse zmenle, ko se kaj vidimo, da nebom zdaj preveč tu pisala, da me ne bodo ostale klele user posted image user posted image

Jasna
ti nas hecaš z Neli? Pa saj ne morem verjet kako napreden je ta tvoj otrok user posted image user posted image Vsaka ji čast, bravo Neli še enkrat user posted image

Valči
   kje pa si kupila ta varuško? Obstaja kakšen njihov link, da bi malo pogledala? Zdaj v nedeljo imate krst? Lepo se imejte user posted image

Klaudia   Lia pa je full lepa punčka, seveda mamica tut user posted image in lepe slikice

Tyna79   joj, upam, da se vam doma vse čimprej porihta user posted image   user posted image

Mama06   super, da sta se danes z malim samo dojila in ni rabil nič drugega zraven user posted image    Vidiš, da ni vse tako hudo kot izgleda...

Margareta   dobrodošla   user posted image
Seveda se nam lahko pridružiš user posted image Je pa tvoja Eva rojena en dan za mojo miško user posted image . In tut moja je bolj manekenskih mer, na zadnji posvetovalnici je imela 6250 g je pa res, da jo samo polno dojim. Ampak lepo napreduje.
In kaj sta zdaj zrihtali v pediatrični kliniki? Povej nam še kaj več o tebi, saj veš kako smo babe radovedne user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 4.4.2008 23:44:33 >

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
4.4.2008 23:43:42   
jasna
Hej Margareta, dobrodošlauser posted image . Klaudia te bo pocukala za podatke Eve. Super, da si se pridružilauser posted image . Pa Eva tudiuser posted image , pa vaš hlačman tudiuser posted image

Punce, nočko!

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
4.4.2008 23:46:50   
Pandica
Jasna mi2 pa vedno tu na RR med zadnjimi strašima, ne?   user posted image  

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
5.4.2008 0:00:50   
2ursae
ne, jz tud strašim user posted image , ampak še v zadnjih vzdihljajih user posted image . Zdej grem spat, pa Ustavo bom sabo nesla, da še mal preberem, preden se mi očke zaprejo. Mmmm, morda pa sprobam uno metodo z učenjem med spanjem, če je knjiga pod povštrom user posted image .

Margareta, dobrodošla user posted image , sem te že parkrat opazila, da oprezaš tu pri nas user posted image . Kako je pa pobčku ime? Moj Anže bo pa tri leta dopolnil septembra user posted image .

nočko user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
5.4.2008 0:10:35   
Margareta
V  pediatrični kliniki so Evi naredili cel kup preiskav - vzeli so ji kri, vodo, blato, naredili ultrazvok trebuščka, naredili alergijske teste, test za cistično fibrozo in ph metrijo. Ugotovili so - hvala Bogu, da je zdrava, ampak samo grozno neješča. Tako, da jo moram hraniti strogo na 3 ure, podnevi in ponoči, ter uvajati gosto hrano.
V glavnem Eva je od rojstva prespala noč. V kosu je spala od 8.00 ure vsaj do 5.00 zjutraj.
Tamalemu je ime Val.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
5.4.2008 0:13:16   
Pandica
Mamice jaz grem ajat  user posted image

Lepo in predvsem mirno noč vam želim user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
5.4.2008 8:08:19   
*Lana*
Jutro!

Vam postrežem s user posted image !
Ne morem verjet, da se enkrat  js prva javim tu!
Mali prvo rundo spi, js pa seveda za računalnikom.
Grem pripravit stvari, ker ko se zbudi, se najeva in greva na sonce.

Se javim zvečer user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
5.4.2008 8:43:29   
teka
poič10č>  .kiji i7 70001

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
5.4.2008 8:57:03   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: teka

poič10č>  .kiji i7 70001

Ja dobro jutro Teka....kaj si pa nam ti ponudla ?
Jasna.....zdaj imam vsaj izgovor da ne telovadim user posted image ...pa je tamala čisto po meni....se trudim jo čimveč imeti doli,pa ji gladim rokice ,da jim ima čim več razprte,pa da bi bolj konkretno delala z rokami....dobim pa le proteste user posted image
Torej si imela članek o hipraktivnosti...se ti ne zdi kot meni ,da zdaj se že za vsakega reče -moj je malo hiperaktiven....tako kot so par let nazaj pravili - moj je tipičen indigo otrok user posted image  ....pa so v bistvu samo živahni otročki z zdravim zanimanjem
Mama06.....full dobre slikice in si mi dala kar idej,kaj početi z lenuheci user posted image
Margareta.....dobrodošla user posted image

Jaz pa imam pomč je mož doma, tako da lahko celo pišem user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
5.4.2008 9:02:10   
lane31
Mišk........kako lepa slikica v avatarju user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
5.4.2008 9:08:22   
skuštrana
Margareta, dobrodošla...Ej, ne se prveč obremenjevat če ti malčica slabo je. moja prijateljica ima punčko, sicer nedonošenko, ki ima pri 2 letih 8 kiluser posted image pa ji nič ne manjka, zdrava kot dren...pač manekenkauser posted image

Lane31, dobro jutrouser posted image

Tale hiperaktivnost - ja, danes starši tako zelo radi predalčkamo otroke...da so taki in drugačni..eh, moje mnenje je da to delamo zato, da si malo olajamo dušo, ko vidimo a smo z vzgojo nekje malo kiksniliuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
5.4.2008 9:11:04   
teka
dobro jutro!

evo, tako pa vas je zgoraj pozdravil max user posted image vedno steguje ročice po tipkovnici, ko je z mano pred pc...

jasna
in suzanamai...a sta me mogli spomnit, da sem najstarejša tu gor? user posted image user posted image
margareta...dobrodošla v našo malo skupnost user posted image
*lana*...hvala za user posted image ob kateri uri pa prideta na plavanje? mogoče smo v isti skupini...mi2 ob 10.00
klaudia...lepe fotke - od lie in tista živalska user posted image lia itak sedi v stolčku kot prava frajerka, kakšno leto stara...
jasna...eh, jaz se več ne grem, je rekel naš max, ko je videl neli user posted image ma prav neverjetno...
mehurčica...a so nam babe zakomplicirale te trakove, ha? (hec, hec, brez zamere). poročaj, če boš res šla v hoče danes

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
5.4.2008 9:12:31   
skuštrana
2ursae, si sanjala ustavouser posted image user posted image kaj je bilo najbolj aktualnouser posted image

Glede materiala - jasna ima prav, brez elastena...viskoza po moje ni ok, pregladko pa bi drselouser posted image Tili Didimos trakovi, ki so kao najboljši so tudi volneni...tega ima frendica.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
5.4.2008 9:17:22   
teka
skuštrana...ma smo si res te trakove bolj izi predstavljale. mene je npr. najbolj skrbelo, da ni preveč komplicirano za "namontirat", zdaj pa vidim, da je najtežje poiskat pravi material...po mojem bomo poskusile s kako enostavnejšo (in bolj poceni) varianto, pol bomo pa vidle kako se obnese...itak pa hvala vsem za sugestije glede blaga! 

Neposredna povezava do sporočila: 1594
5.4.2008 9:24:19   
suzanamai
Dobro jutro čveke, sem pokonci že od 5ih, saj je bila Zoja po dojenju še vedno lačna in sem ji morala dati še flašo kašice. Potem sem peljala Maia v Lj, ker gre frajer na Vogel, kolk sem mu fouš. Moram poklicat, če imajo kaj prosto v hotelu ta teden, saj 13-ega zaprejo zaradi remontauser posted image . Pa tolk snega... Sedaj pa čakam, da voda zavre za kavico, potem pa šibamo na gorenjsko k babici na dunajce, njamiiiiiuser posted image

No pa še za vas en zajtrk in kavica:

user posted image
user posted image

Margareta lepo pozdravljena med čveke.

Mama06   super za dojenje user posted image user posted image user posted image

Ja Teka pa saj to ni nič slabega, smo lahko inštruktorceuser posted image

Skuštrana sem dobila...

Voda vre....

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
5.4.2008 9:27:53   
skuštrana
Teka, zavezat trak, sploh tisti osnovni položaj, ko je otrok spredaj je full lahkouser posted image Na hrbtu je  bolj komplicirano...Pa sešit zadevo je tudi full lahko, problem je v materialu.Zato so te zadeve tako drage, ker je material drag.Načeloma lahko vzaemš tudi rjuho in jo razrežeš. ampak potem boš lahko otoka namesto 2 uri nosila 15 min, ker se ti material na ramenih vreže v kožo...

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
5.4.2008 9:53:04   
2ursae
' jutro user posted image

suzanamai, user posted image  jaz sem vsa srečna, da je tu pomlad in da bo kmalu poletje, ti pa iščeš, kje bi dobila še sneg user posted image .

ustava: ma, nič nisem sanjala user posted image  ... očitno ta metoda ne vžge user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1597
5.4.2008 10:02:29   
sanosan
Dobro jutro!

Lana - jaz ti priporočam, da vzameš neoprenske hlačke št. 80 (Blaž je bil pri 4 mesecih na tečaju in smo kupili to številko, potem pa samo malo podvihali pri kolenih). Je kar hitro zrastel v njih in jih je lahko imel še kasneje, sedaj pa jih ima tudi Brina in niso nič prevelike

Blago za trak - Ker sem trak dobila in ker je doma narejen, bom rekla tako da je material nekje mešanica bombaža in še nečesa, zgleda kot mečkanka, malo je elastičen, vendar ne preveč in tudi dokaj udoben za nošenje. Bom se probala pozanimat, če se kolegica spomni kaj je to za en material, saj je od tega že dve leti in pol, ko mi je podarila trak.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
5.4.2008 10:20:28   
tave
Hoj!!

No končno da se še jaz javim po dolgem času. Umes ste že tok naklofale da je kar grozauser posted image .No naš Tej še ni dobil zobka, ampak čakam zdaj zdaj da bo kaj..Pri nas jemo že veliko stvari. Npr. učeri je jedu melono s piškotom.  Zadnjič je jedu skupaj pretlačeno cvetačo, korenček in krompir.
Tok odpira usta da ga sploh ne dohajam. Me prav zanima kok bo težek na naslednjem pregledu.

Suzanamai  pa ti si CARICA. Učeri sem končno prišla do svojega ribžna( mi ga je janja prinesla).Moj je itak reku, da to je pa prelepo da bi ribu hrano gor in se kr strinjam z njim. No pa emšo, ne zaostajam dost za vama, tako da ni panike.

Jasna pa kaj ti delaš z Neli???? Naš se še zdej obrne samo na bok in nič več user posted image

Kdaj vo naslednje srečanje? Upam da mi tokret uspe priti!!!

lp, tave

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
5.4.2008 10:21:10   
Klaudia
Dobro jutro še od naju...

Danes je bila mirna noč. Končno!! Je zaspala ob 20h, prvo bujenje ob 1:40. Po dojenju sem jo prestavila kar nazaj v njeno posteljo (ponavadi gre z mano user posted image  ) in je takoj zaspala in se zbudila šele ob 6h. Noro. user posted image

Hvala vsem za pohvale. Res zgleda starejša ko sedi v stolčku. Smo ji nardil protidrsno podlago, drugače je kot pijanec user posted image

margareta - dobrodošla. Kot so ti že rekle, te bom pocukala za Evine podatke, da vaju dam na seznam. Mere po mesecih in seveda ob rojstvu, ter tvoj rojstni datum. Midve pa kar blizu živiva. Jst sem s Pijave Gorice.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?