Pandica
|
Zdravo Moja miška pa ima zdaj lepotni spanec, jaz pa seveda na RR Micla vse najboljše *Kinnie* tut Žanu vse najboljše za pol leta in seveda za ploskanje Pa tebi, ker si se naučila uporabljati smeškote Zivepo vav, Pia pa je že orung punca, kakšne mere ima in to pri 5 mesecih, bravo Glede ebaya pa ti žal ne znam pomagati. A si že ugotovila in lahko plačala? Upam, da ti je uspelo. Kakšen voziček pa si to naročila? Ker jaz bi tut še enga kupila Zali pa ne vem kakšnega točno. Tega, ki bi jaz imela so čez 400 eur to pa mi je malo veliko dat za drugi voziček, ki bo v uporabi kot "marela" Pa še ostale punce mi lahko daste kakšne nasvete glede vozičkov, marel, bom zelo vesela Aja, pa zdaj sem se še spomnila. Vem, da ste že enkrat pisale o tem pa takrat nisem bila pozorna, ker še v stanovanju nisem rabila baby varuške . Zdaj pa, ko bomo v hiški bom jo tut jaz morala kupiti pa me zanima katere imate in kako ste zadovoljne? Bi pa imela tako, ki vleče kar daleč, da bom seveda slišala mojo piško, če bom mogoče zunaj pred bajto Hvala vam... Kje pa ste ostale mariborčanke Alina_alin, Lane31 ? Teka škoda nisem vedela, da bosta prišla v mesto. Potem bi tut mi2 prišli, ker bi mi pač mala spala v vozičku namesto zdaj v svoji posteljici. No, pa drugič. Lahko ti tut jaz pošljem na ZS mojo tel. št. , da naju pokličeš, ko bosta naslednjič se potepala tukaj, ok? A sta šla spet zapravljati? Joj, zunaj je tak lep sonček, jaz pa doma, ker moja spi, škoda. No, pa saj zdaj bo vedno lepše in toplejše vreme, jeee, komaj čakam, ker ne maram, ko je zunaj mrzlo. Imam najraje poletje in čas, ko smo na morju Letos pa itak, da se ga še posebaj veselim, ker bo prvič Zala tut šla na morje, jupi Maja zarja ko imamo Štajerke naslednje srečanje nimaš nobenega izgovora, nebomo opravičle izostanka Mišk moja nima veliko laskov pa ima vseeno odzadaj plešo od ležanja
|