|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
3.4.2008 20:12:20   
2ursae
mama06, ah dej no, nič se sekirat user posted image , saj še vedno dojiš, sam zvečer mu daš še kaj drugega. Saj si sama rekla - zdravje je na prvem mestu.
Mojga sem danes poslala po bio korenček, pa bomo morda začeli ... ne vem še user posted image . Bomo pa mi pojedli ta zdravi korenček user posted image .

kasija, kot si napisala, da Elian nič ne spi, pa zihr rabi še kaj extra zraven za moč in energijo user posted image .

Upam, da naslednjič pridem na srečanje user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
3.4.2008 20:28:59   
Jenny Anny
Najprej vse naj, naj današnjim slavljencem user posted image

Medve sva že boljše, tamala je že čist živahna, sam glo se mi zdi da jo še mal boli, pa tud apetit se ji že počasi vračauser posted image
user posted image je šel pa nazaj k zdr in je dobil še en antibiotik, sva mu z user posted image dale nov nadimek - virus oči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama06 ne se sekirat zarad dojenja, vem da ti je full hudo, ampak saj bo pa GH, pa bo tud fajn. Pri nas tud crkljanja z dojenjem skoraj ni več. Včasih si še zaželi in ji dam, pa je včasih OK, včasih ji gre pa kar na bruhanje, ko dobi zizo v usta user posted image user posted image user posted image user posted image

No naša tud že spi, jaz bom šla pa čim prej za njo, da se tud jaz pocajtam do konca.

Nočko

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
3.4.2008 20:30:28   
suzanamai
Kinnie hvala, je full pasala. Sedaj sem pa res prišla k sebi, pa lahko še malo počvekam.

Kasija lepo da ste naju pogrešale. Meni je bilo prav žal, ampak res ne bi rada videla, da bi še kdo zbolel zaradi naju. Ti se pa nikar ne sekiraj zaradi naraščanja teže, saj tvoj Elian je že pravi vrhunski športnik, glede na intenzivnost njegove vadbe.user posted image  Zoja je prava debelinka, saj večino dneva prespi, ponoči spi 12 ur, potem pa še 3 runde po 1-2 uri. Mogoče bo sedaj kaj boljše, ko je taki divjak.

Zoja je sicer že precej boljša, vendar nosek še vedno nagaja.
Smo pa stari 6 mesecev in izgleda da je to trenutek, ko je potrbno začeti kričati, brcati z nogami in migati z ritjo. Včeraj je začela popoldan v supernovi, so se vsi obračaliuser posted image . Danes je imela pa zvečer revica čisto hrapav glasek od celodnevnega kričanja. Moram jo posnet, čist je zmešana, pravi mali divjak. Moj dragi je vprašal, če sem ji zamenjala baterijeuser posted image . Ampak to kriči iz dobre volje in se potem sama sebi režiuser posted image . Verjetno bi danes vsi pobegnili, če bi se pojavili v koloseju. ko jo dam v lupinico, jo moram takoj privezati, saj mi dugače tako rita, da ven zlezeuser posted image . Hudo v glavnem, ne ve kaj ji tolk dogaja. mogoče je pa le danes praznovala svojih pol leta.

Je pa spet en čaj ostal neplačan /sem ga poravnala/ - mogoče ga je pa natakarca spila . Je prijazna, pa naj ji bo .
user posted image user posted image user posted image

No pa nisem samo jaz taka pozabljivka. Predlagam, da od sedaj naprej plačamo takoj, ko nam prinese. No, vsaj jaz bomuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
3.4.2008 20:44:58   
janja
suzanamai - tudi jaz sem vaju pogrešala. Me veseli, da gre Zoji na boljše, pa se vidimo naslednjič. user posted image

mama06 - kaj pa če bi skuhala riževo mleko. Jaz tako rešujem večere, ko si ne morem načrpat želene količine mleka. user posted image

orka** - čestitke Aneju za 1. zobek.user posted image

No, pa se tudi mi pridružujemo klubu zobatih. Urban je danes dobil svoj 1. zobek.user posted image user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
3.4.2008 20:46:30   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Verjetno bi danes vsi pobegnili, če bi se pojavili v koloseju. ko jo dam v lupinico, jo moram takoj privezati, saj mi dugače tako rita, da ven zlezeuser posted image . Hudo v glavnem, ne ve kaj ji tolk dogaja. mogoče je pa le danes praznovala svojih pol leta.

To dela Jernej zadnje čase in moram ful pazit, ko ga dam v ležalnik v kuhinji, saj je tako hiter s to svojo malo ritko in en dva tri, je že čisto na robu.

Najprej hvala za vzpodbudne besede. Babica je trenutno stabilna po močni srčni kapi in upam, da se stanje izboljša. Jo je pa pred leti zadela že zelu huda možganska kap, takrat je že bila klinično mrtva, ampak se je borila in preživela. Vmes pa jo je zadelo še par manjših kapi, tako da,.... Hvala vsem.

Riževi kosmiči - no, danes pa spet ista pesem zvečer. Jok in stok in ne kosmičev, samo zizo in sem mu uspela podturit 50ml kosmičev in obe dojki. Sedaj je končno zaspal. Jao punce, sem že čisto obupanauser posted image

lane31 imaš prav, da se vsaka sekira neglede na dolžin dojenja

2ursae - upam, da bo korenček SPLOH porabljenuser posted image user posted image

Kasija - vidim, da se spomniš, kakšne borbe sem imela z dojenjem in ja sem daleč prigurala. S tem, da sedaj ni "zatajil" otrok, temveč jaz

Pa še en današnji dogodek za videosmešnice:
pride tast k meni, da mi pripelje zlikano perilo in sveži kruh, pa midva s tamalim spiva kot top zgoraj v spalnici. Zvoni na GSM, seveda na tiho, da malega ne zbudi, kliče na stacionarni tel, izklopljen iz enakega razloga in čaka in čaka pred hišo in tuhta kaj naj naredi, nakar se HB pripelje domov dragi in gleda fotra, kaj postaja pred hišo, on pa, ja ne morem not, ker mi ne pride odpret. Aja tudi zvonec sem odklopilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
3.4.2008 20:48:55   
mama06
janja čestitke za 1. zobek!!!!

Riževo mleko - nisem čisto ziher, kako se dela, pa bi te prosila za recept

Me veseli, da ste se imele lepo na srečanju

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
3.4.2008 21:01:28   
*Lana*
čer!
mali spi, js pa ful zamtrana  :roll:
dopoldan je bla pr nas patronažna, smo se mal pomenli, potem sva šla za eno uro ven, nato pa v Mb na sestanek glede plavanja.
domov sva prišla okrog pol sedmih, mali mi je pa ob osmih zaspal.
js bom še mal brskala po netu, nato pa  spančkat.
lahko noč  :)

čestitke vsem slavljencem user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
3.4.2008 21:06:25   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*
Po mojem se s tem srečuje veliko mamic, posebno težko mora biti tistim, ko dojenje sploh ni steklo...

Tako kot recimo pri naju, ker je bila Julija enostavno premajhna in preslabotna(prelahka) in so jo že v bolnici šopali z dodatkom - kar na injekcijo, kar je seveda trajalo celih 5 sekund. Ko pa je bila na joški, pa se je matrala več kot pol ure, pa vmes zaspala, pa praktično nič pojedla in sem jo tehtala po vsakem obroku ... ne morem vam povedat, kako je to hudo. Še posebej, ker vsi že bolestno poudarjajo pomen maminega mleka. Čeprav mi v bolnišnici niti niso bili kaj ekstra v pomoč pri dojenju, poleg tega pa imajo na MB porodniškem oddelku eno samo delujočo pumpico za mleko - meni pa je joške skoraj razneslo in bi skoraj mastits fasala kar v bolniški sobi. In kaj naj bi jaz naredila, ko ni in ni hotela piti mojega mleka - se sekirala, da sem slaba mama???? user posted image Pač ni šlo (sem pumpala še skoraj 1 mesec, dokler je pač blo mleko in jo mnogokrat dnevno pristavljala, tudi da je bla že pošteno lačna, pa ni nič pomagalo), pa je zrastla ob AM in smo zato veliko prej začeli uvajati GH. Pa danes je že skoraj vse.

Tako da dojilje, ne se sekirat - če vam je uspelo do danes, je že to OBČUDOVANJA VREDNO in vam zavidam.user posted image  Ker midve tega občutka nikoli ne bova imeli. Ne v celoti.

Joj, se opravičujem za jamaranje, sam se mi pozna, da sem skoraj 6 mesecev v zamudi na RR - drugače bi zgodbo itak že poznale.user posted image

Pandica hvalauser posted image .

Mehurčica, tebi tudi!!user posted image

Urban, bravo za zob. user posted image

No, še to, sem pogruntala tudi, da ni vse prehlad kriv, da se naše dete čudno obnašauser posted image , ampak da ji je prestavitev ure čisto zmešalo notranjo uro, pa je zato se oglašala 6x ponoči, in celo 2x jedla. 

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
3.4.2008 21:08:10   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

pa dobr, babe, a je sploh še katero dete le na mleku?user posted image .

Prav imaš, moje dete je in bo na mleku do dopolnjenega 6. meseca, če ne še kaj dlje, ker bo to ravno med prvomajskimi in bomo na morju user posted image .

NFTh: jutri grem samoplačniško in bom prosila, če me vzame na čakalno listo. Po mojem me ne bo, ker nimam dvojčkov, ni nedonošen in ni ne vem kako hud primer, kakršne jemlje na napotnico. No ja, bomo videli.

Danes smo končno otroka slikali za osebno izkaznico, da gremo lahko na morje med prazniki, če jo bom seveda dala delat user posted image . Ali razen slik rabim še kaj, najbrž rojstni list?

*kinnie*, pozdravite se user posted image . A velja user posted image  naslednji teden? 

Kasija, sem dobila SMS, sem videla ravno pred priklopom na RR user posted image

Neplačan čaj v Koloseju po vsakem srečanju je pa meni že malo sumljiv user posted image .

Deca spijo, jaz sem sama doma in grem malo dat noge v luft.

Lp,

živa

P.S: Se spomnite tiste obupne diplome, ki sem jo lektorirala? No, odkar sem jo tipu poslala na mail, me ne pokliče, se ne oglaša na telefon, pa še PLAČAL MI NI, user posted image user posted image user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
3.4.2008 21:12:34   
metkica1
Dober večeruser posted image user posted image

Vse vas pozdravim in grem.........brat za nazajuser posted image
punce moje pa vas se ne da folgat z branjem kaj še le s pisanjemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1435
3.4.2008 21:16:41   
mama06
punce, da ne boste lačne, evo vam malo za ....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

dober tek!!!!

živa - tudi jaz sem tako pravila, da pred 6M nikakor ne bom dajal GH, pa vidiš, da nič ni ziheruser posted image user posted image

Če bom videla, da tudi to ne pomaga, da bodo večeri enaki, bom ukinila. Seveda se pa moram prej prepričat in par dni opazovat razlike

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
3.4.2008 21:33:36   
mama06
za tiste ki ne dojite pa malo razvajanjauser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
3.4.2008 21:38:34   
mama06
Še eno vprašanje - se oproščam, ker je off topic, a ste že dobile dohodninske odločbe domov??

Moj jo je in ga je skoraj kap, koliko mora doplačat.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
3.4.2008 21:38:54   
teka
mama06, pa ne s takimi ob tej uri user posted image

tudi midva počasi uvajama GH pa gre vedno pol od tiste malenkosti ven...se bo že navadil. me zanima teža drug teden, ker prejšnjič je bila P malo zaskrbljena...

včeraj uspešno oddala kri in vodo, je malo zajokal ampak ne prehudo. Noa, sva pa bila v ZD na teznem, ker je tam naša P (se je preselila). imaš pa tukaj link na vse mb laboratorije z delovnim časom. pa sploh nisem vedla, da lahko greš v katerikoli laboratorij, tako da se včerajšnjo priliko izkoristla še jaz in dala kri, ki sem jo že ene 3 mesece "dolžna" moji G user posted image

pa lepo pančkajte

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
3.4.2008 21:40:41   
teka
naj malo preveri, če so vsi podatki OK. je blo ravno včeraj na TV, da je ful napak!!!

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
3.4.2008 21:40:46   
noa1
Čer še od mene.
Pupa spi, midva pa pred TV. In se smejiva zraven Trenj.user posted image user posted image user posted image  

Mehurčica: si spraševala za dokolenke? Sem jih danes našla pri ex Majoliki (sedaj ne vem kako se reče)...jih imajo za 2€ sem kar še dvojne kupila.....bom jih naredila še za darila za prijateljice user posted image .

Nas je danes spet vreme pregnalo domov, a ne Pandica?!user posted image user posted image user posted image  Ta
user posted image
nas samo nekaj straši zadnje čase, pol pa nič s tega.

Dojenje: ja midve sva začeli z GH pri 5m in 1t. Mi je tako svetovala P in mala je kazala full zanimanje. Ampak to gre zelooo počasi. Poje nekje za dve veliki žlici...kar se mi ne zdi dosti...in potem se še malo dojiva. Dam ji pa zjutraj po dopoldanskem dremežu. Je full lepo in nič ven ne tišči z jezičkom, ko pa ima dovolj pa enostavno več ne odpre ust.user posted image user posted image user posted image  
Bi ji pa tudi zvečer rada kaj dal....če bo potem prespala noč. Kaj je najbolje. A naj ji kar riževo mleko naredim ali kak rižolino oz. nekaj takega. In kdaj je najbolje? Pred ali po kopanju? Mogoče so to neumna vprašanja, ampak bom zelo vesela odgovorov in nasvetov.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
3.4.2008 21:41:58   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: teka

mama06, pa ne s takimi ob tej uri user posted image

kaj pa si ti želiš ob tej uri??? Kaj takšnega mogoče?user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
3.4.2008 21:42:44   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Še eno vprašanje - se oproščam, ker je off topic, a ste že dobile dohodninske odločbe domov??

Moj jo je in ga je skoraj kap, koliko mora doplačat.

ja, včeraj user posted image . Moram plačat 300€ user posted image . Moj jo bo sicer bolje odnesel, sam bo najbrž kar trajalo, preden bo dobil odločbo user posted image , valjda, ker mu morjo vrnit user posted image . Tko da bova morala še mal počakat, da se nama bo "zglihalo".

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
3.4.2008 21:43:30   
teka
meni je P svetovala večerni obrok GH pred kopanjem. bi pa jaz na tvojem mestu raje riževo mleko oziroma kašico, kot rižolino. se mi zdi, da so ti linoti kar sladki in se jih otroci še prehitro navadijo.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
3.4.2008 21:43:49   
noa1
Ojla Teka... nisem videla, da si tudi tu gor. Hvala za informacijo glede laboratorija...morava iti še pred prazniki, ker nas pol  en teden ni, 5.5. pa će imamo P in tretje cepljenje.
Kje si pa ti kupila dokolenke? Upam, da te nisem jaz kaj zavedla s City-jem.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
3.4.2008 21:44:55   
teka
sem bla danes na pilatesu, da vsaj nekaj naredim za moj šlauhec, zato samo kaj dietnega prosim

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
3.4.2008 21:45:09   
mehurčica
Urban in Anej, čestitke za prve zobke!user posted image

Pri nas še nič ne kaže na zobke. Še celo manj se slini zadnje čase.user posted image

Živa, jaz sem tudi Eni danes peljala k fotografu za osebno. Je samo ena slikica ratala, da je gledala direkt v fotoaparat. Drugače je ves čas gledala mene ali Davida. Za osebno pa menda samo še EMŠO rabimo. Naj me popravi katera, če se motim.

Vrtec: sem šla vprašat in jo lahko vpišem.user posted image Bom šla kar prvi dan vpisov - v ponedeljek.

Aja, Živa, ti si me vprašala kako je s sosedi. Odkar smo jim rekli zakaj tolčejo, je ok. Edino par mesecev so nas malo bolj tak-tak pozdravljaliuser posted image , sedaj je pa že vredi. Se lepo pozdravimo. Meni je nekaj najbolj zoprnega, če se s sosedi ne razumemo. Imamo v prvem štuku eno mamico s hčerko(sta sicer bolj malo tu) in vedno stran gleda, tudi če greva ena mimo druge. Pa jo kljub temu pozdravim in potem ona s težavo odzdravi. Ampak mi je pa bedno, da je ne bi. Hčerkica mi pa ne odzdravi. Ma, ne vem. No, res pa je da ene starejše gospe ne pozdravim več, ker je itak iz sosednjega bloka in niti mi nikoli ni odzravila. user posted image

Upam, da ti v kratkem plačajo. Poznam to, ker na tak način se obnašajo do mojega, ko dela razne stvari. Pa rabijo kako stvar in reče:"Do kdaj?" Pa mu odvrne:"Do včeraj."Češ, še danes če je možno. In valda dela včasih še pozno v noč in potem se mu po cel teden niti ne javijo - ali je bilo vredu ali ne, plačilo,...itd. Eh...

Joooj, kolko ste naklofale, medtem ko sem jaz tu pisala. Morem še it prebrat zdaj. Tačas pa mi nalaga filmček od Eni, ko se zjutraj igra pod vrtiljakecom.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
3.4.2008 21:45:48   
teka
sem jih kupla tam, kjer si jih tudi ti našla - pred ex majoliko user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
3.4.2008 21:46:49   
noa1
Saj po moje ji bom kar riževo mleko naredila...sem pa kupila riževe kosmiče od Hippa, pa jih je treba mešat s pol vode in pol mleka. Pa še nisem poskusila črpat mleka zvečer...sem zvečer bolj čajnim vrečkam podobna.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
3.4.2008 21:47:03   
mama06
noa1 moj P se je strinjal samo z rižem pred spanjem, saj je otrok drugače zelo dobre volje in zgleda super, samo postavo ima bolj manekensko, roke pa sumoborskeuser posted image user posted image . Dejal pa je, da naj mešam z vodo ali svojim mlekom in ne AM, če je le možno. Jaz dam malo pred kopanjem in malo po kopanjuuser posted image . Ti bom poročala.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?