teka
|
jasna, vse najboljše evo, letos pa ziher veš, da je tvoj dan, ko je tolikokrat omenjen neli...brez besed. jaz še vedno mislim, da nas malo hecaš v celju moramo obvezno bit blizu igral, da bo lahko že malo plezala pa enih par ji bo že lahko družbo delalo. eni pa se pozna, da ima starejšega bratca - je bolj na tehnične stvari mahnjena slatkica. mehurčica, kak je fajn slišat, da se še kdo tako vdaja sladkarijam, ker imam že ful slabo vest...pa ti vsaj telovadiš in tečeš, jaz pa tiste, ki jih skrbi kolko sem zapravla včeraj - ni panike, nič dobila, razen dokolenk, tako da noa, boš imela kaj za delat pa super je blo včeraj, da smo se srečale in malo počvekale, mi kar polepša dan. torej mariborčanke, če greste v mestu na kavo, obvezno k marpurgom, se tam srečamo midva greva pa danes v laboratorij dat kri in vodo za pregled drugi teden...upam, da ne bo prehud jokec. sem ravno pogledala in uro in ugotovila, da moj spi že eno uro! pa to je neverjetno, ker sicer je kot urica - 30 min in nič več! če bi to vedla, bi tud jaz smuknila pod odejo...aha, zdaj pa že jokec..
|