ditta
|
Noa1 tudi Zoja se zna sem in tja zbuditi tudi po trikrat do polnoči, vendar ponavadi sploh ne je, ampak se crklja na ziziki,... pa še to le kakšnih pet minut in še spi lepo naprej. Ponavadi se mi zdi, da kaj takega sanja in se potem pač zbudi. Po polnoči pa se potem zbuja na štiri, tri ali dve ure, čisto odvisno od dneva. Jaz sem tudi mislila, da je moje mleko premalo kalorično in da ima premalo...pa me je pediatrinja potolažila in povedala, da je narava že poskrbela za to, da ima otrok dovolj v kolikor imaš dovolj mleka. No, da se še midva malo pohvaliva. Saj vem, da ste že vse stare mačke in da vam je GH mala malca ter tema že precej dolgočasna... ampak vseeno... moram, moram, moram... Zoji sem začela uvajati gosto hrano in šlo nama je zelo, zelo počasi. Pri uvajanju tudi nisem dosledna in kakšen dan GH kar izpustim, npr. me ni doma, nimam možnosti ji pripraviti GH,... Začele sva s korenčkom, jabolkom, kolerabo, brokoli,...pa sem obupala, ker Zoja ni pojedla ničesar več kot dve žlički, razen kolerabe cca 8. Danes pa sem ji dala banano in jo je pojedla pooooool! Potem pa sem ji dala še 30 ml adaptiranega mleka po žlički, saj ne zna piti po flaški, s tisto z livčkom pa je nisem hotla matrati. In je vse pridno popapcala! Joj, kok sem jaz ponosna in vesela!!! Pa sem bila že prav žalostna, ker dojenju nisem in nisem videla konca. In zvečer sem ji tako kot vsak dan pripravila riževo kašico. Nikoli do danes je še ni pojedla več kot dve žlički, tokrat pa je zbasala vase 40 ml redke in šele potem začela jokati in protestirati, da ne bo več. Bajsi sem za nagrado seveda ponudila ziziko in jo je zgrabila kot da je ni že sto let videla ! Jaz komaj čakam, da ji bom lahko začela kuhati prave pojedine. Res rada kuham in še raje jem, zato upam, da bo Zoja prava gurmanka in da bo rada papala po mamici. zdej grem pa tudi jaz počasi pod tuš in gledat Hortona :)! Slončki so zakon!!!!!!! A pozna katera bombažke in kje jih prodajajo?
|