|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
18.4.2008 21:24:17   
Pandica
Mama06    user posted image   za drugi zobek

Aja, pa držita se v sredo. Kaj veš kaj kako dolgo bosta not revčka?

Metkica1   ja, na paž je pa res vsaka druga zdaj postrižena.
No, jaz ne  user posted image   niti nebi mogla bit, ker se meni lasje naravno kodrajo, mi gre to full na živce in si jih vedno likam, da imam ravne user posted image  
Pa še to Bog ne daj, da me dež dobi te pa tak veš kaka sem  user posted image user posted image
Al pa na morju user posted image user posted image

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
18.4.2008 21:36:53   
Jenny Anny
Čveeeeeeeeeekeeeee, vsak dan ste hujše, al se pa samo meni zdi takouser posted image user posted image

Lana se vam zahvaljuje za čestitke ob polletnici. Danes sva že cel dan terenske, sorry mišk danes sem pa jaz zabluzila. Najprej sem u NM srečala eno kolegico, pol sem se še u Šmarjeških Toplicah ustavla,.... je šla mami že na popoldanski šiht, dokler sva medve u Šentjern pršle, pa sva ob devetih zjutraj štartale iz Domžaluser posted image

mama06  bravo že za drugega zobka

pot  mi smo mel obiskov pri pediatru zelo malo, v bistvu bojo sedaj samo še cepljenja

No, zdaj bom 2 dni na Dolenjskem, itak boste verjetno že na Desetke 007 part3 ko pridem domov v ponedeljekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
18.4.2008 21:37:36   
janja
tave - ja sem bla pr frizerju. Totalna prenova. Sem odstrigla kakih 10 cm (na paž) pa pramenčki. Bom mela v ponedeljek s sabo tablico z imenom, da me boš spoznala. Sicer sem imela v svojem življenju že vse mogoče frizure. Dolge lase do 3/4 hrbta (ravne in skodrane), paž, barve pa od skoraj blond, rdeče, rjave, samo čist črne ne. Zdaj sem pa itak siva, pa bodo začele prevladovati bolj svetle barve. Žal se moram barvat, mi je pa ful odveč.

sling - Midva ga že ful obvladava. Kar naenkrat. Je pa Urbanu zelo všeč, vendar hoče biti samo v pokončnem položaju. Mei tai pa ne bom kupila, ker me bo user posted image nekam sunil. Mam še rucksack od Andraža.

tave, jasna - sem vama poslala recepte.

mišk - želim ti čimprej user posted image , pa ostalim tud, ki so se odločile za to. Mi smo že zaključili. Mi mal EMŠO nagaja, pa zadnja nosečnost ni bla glih prijetna, pa še CR sem imela, da bi mogla itak počakat. Bi pa drugače mela še kakega. K sem pa mojmu omenila, me je pa že s pogledom v tla zabil. Se mu že zdaj pri dveh vandalčkih meša.

Ajde čveke, dons mam pa cajt, pa vse sem že prebrala.

user posted image Zanima me, a ste vse že v svojih cotah? Jaz mam že 3/4 omare neuporabne, ker cunj enostavno ne spravim še gor, pa naj bodo to hlače ali pa srajca. Gor sem itak kot Pamela Anderson. Moram met vedno s sabo nahrbtnik, da se uravnotežim! Rit je pa kot od banke vogu.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
18.4.2008 21:40:53   
suzanamai
No pa dajmo še enkrat.

kinnie kje si, a ti je možek dal veto. Rabim tvojo pomoč, sem včeraj v dm kupila njihove mlečne kašice, pa danes berem in piše, da je notri posneto mlekouser posted image , a je to možno, saj v vseh drugih je prilagojeno - adaptirano mleko.
cena je pauser posted image . no danes sem šla pa še v Mulerja in kupla vse možne za 6 mes. , ker majo v našem najboljšem sosedu za en k..user posted image  izbiro. Je moj potem doma, ko je zlagal ven iz vrečk rekel zoji, vidiš lubica tud če bo vojna bomo mel vsi za jestuser posted image . mislim hallo

Madona shift mi ne prime, če se prov ne potrudim, tko da ne mi zamerit malih začetnic.

user posted image Joj ko sem pa tole vidla sem se pa spomnila, kakšen jacuzzi je mela danes princeska, zraven pa tako resno faco, da dol padeš.

V glavnem bejbe metkica1 rulesuser posted image , mi bo šla po čeveljčke. Jupiiii.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
18.4.2008 21:42:09   
VANILI
čer!
Moj mali mojster skopan, tolk je šprical da sem bila vsa mokra, ampak je tako užival, da m je vseeno, zdaj lepo dišečkan in nažrtkan spančka,za kaki 2 urci bo žeuser posted image

tave, a zaradi spremembe se hočeš na kratko? Meni se zdi tvoja frizura ok! Jaz sem se iz čist dolgih na čist kratko, pa mi je vsak las posebej stal - ful več dela kot z dolgimi...
Lasje - tud jaz bi si morala začet barvat,pa se mi zdi to taka "odgovornost" - ker si pol suženj barvanja. Ni mi pa všeč narastek (joj sem čudnauser posted image )

moja poroka in frizura - sem šla isti dan, kot je bila poroka, k frizerki, kjer splo nisem bla naročena . In rekla,  naj mi naredi enomalo bolj svečano frizuro. In ona, za kakšno priložnost. In jaz, da za poroko. In ona, da kdo se pa poroči? In jaz,da jaz. In je bila čist paf, da zakaj nisem prišla na probo prej, pa da bo vidla, kako... in sem jo skulirala, da res ne bi nič posebnega amopak da bo nekak stalo. In mi je bilo kar všeč, za razliko od sicer, ko grem od frizerja. Pol sem šla še 2x za isto priložnost k njej in vedno sembila kar zadooljna (to je že ohoho dosežek)

Pandči - ma sem ga dala kar v lokalu, kjer smo bili na pijači, gor in celo kritično oko mojega moža je bil opozitivno presenečeno, ko je vidu, kok se matram v slinguuser posted image .

kopanje bebic - katero žajfco pa uporabljate? Jaz imam šapon od mustele, taka penca je, pol mu pa vedno Živa našprica se mal zživlja. Danes je pa čist ponorel v banci, ma noter še tisstega medveda-ležalnika - sploh se ni hotel vlečt, samo rebušnjake je delal, no pol sem mu pa "dovolila", da se jevsedu in je nastal pravi žur hehe

ditta - oj! Ja prejsem zlila celo žlico mleka sebi, pol pa še Teotu-preventivno, v uče. Sicer smo pa vsi trije ostal na Tobrexu. Mislim moja zdravnica, semjo klicala, kaj naj, in da sem prebrala, da Tobrex ni za doječe matere, ona pa meni: "Ja.. no... po moje da ne bi smelbit kaj na robe....!" Tko medloin negotovo je to rekla, da se BU!Semsi kapnila 2 kapljici v razmiku 6 ur in že prijema.

joj tvoja princeska pa res mora uživat v teh zeliščnih kopelih, bravouser posted image ! No saj jaz sicer tudi z vodo in unimi robčki ga umivam, v vodo pa kapnem malo lekarniškega olivnega olja. S kremami ga nič ne mazilim - hehe ko ga je babca rihtala, imamo eno super skrbno babco - ma ga je dobesedno bogato namazilila, ga tako lepo urihtala, da se je svetil v tisti kapci kot kakšna lutkica in je od vsega gnetenja in masiranja tako lepo drnjohcal!!

masaža bebic - jaz ga masiram, ko semi da in ko je razpoložen, po navadi po kopanju, zvečer ped spanjem. Sem kupila od Welede masažno olje in ga tako masiram, kot je opisano v eni od brošurc, ki smo jih dobile v porodnišnici. P mu ful paše, ker mu zraven pojem - kar vidi se, kako uživa in se, za spremembo, umiri.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
18.4.2008 21:43:21   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Punce, pozabila sem vam povedati, da imava s tamalim v sredo sprejem na pediatrično kliniko.user posted image

Ja kako sem pa tole prej zgrešila user posted image  Držita se oba.....jaz še vedno mislim da je zobek kriv za premalo papanja......pa upam da je res tako
A kaj veš kako dolgo bosta not ??? Vama dam enga user posted image  da sta čimhitreje nazaj

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
18.4.2008 21:47:04   
Pandica
Janja   a ti si tut zdaj kupila sling, da ga že tako obvladaš?
Jaz sem svoje cote nosila že 14 dni po porodu. Zdaj sem "že" - 3 kg kot sem bila pred nosečnostjo in  moje hlače so mi spet vse prevelike.
Tako, da zdaj bi pa mogla spet kupit manjše hlače. Edino ene take športne so mi prav, pa še zato, ker so 36 številka. In prav te imam najraje user posted image   Jih imam non stop na riti. 
Aja, pa tut številko modrčka imam spet enako kot pred nosečnostjo, kljub temu, da je noter polno mlekeca za mojo piško miško user posted image user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
18.4.2008 21:50:27   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: janja

user posted image Zanima me, a ste vse že v svojih cotah? Jaz mam že 3/4 omare neuporabne, ker cunj enostavno ne spravim še gor, pa naj bodo to hlače ali pa srajca. Gor sem itak kot Pamela Anderson. Moram met vedno s sabo nahrbtnik, da se uravnotežim! Rit je pa kot od banke vogu.

Sem že kar nekaj časa v oblačilih, ki sem jih nosila pred nosečnostjouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
18.4.2008 21:50:53   
VANILI
pandica, 36?!?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
18.4.2008 21:53:04   
VANILI
janja - niti slučajno ne oblečem nase NIČESAR od prej!! Skos sem v roza raztegljivih žametkah alinosečniških kavbojkah ali enih žametkah z nizkim pasom, da mi lepo špeh ven padeuser posted image ...
niti nobene jakne si ne morem oblečt (zapet) - prejsem nosila precej oprijeto, zdaj se samo razjošem lahko, ko pogledam, česa vse ne mrem met gor!!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
18.4.2008 21:53:53   
valči
Končno en večer,ko ni mož na računalniku in spiuser posted image

Mišk,
spet si me nasmejala z kurjenjem in lovomuser posted image ,no jaz za lov nikakor ne bi bila,bi pomrli od lakote,pri tebi pa zmrznili,ne?user posted image
Najprej ti držim pesti,da vama rata,če boš tako,kot midva,bo to takoj.Vse tri sva takoj prvi mesec naredila,da je ginekolog že kar malo debelo gledal,glede na najino plodnostuser posted image Je rekel,da po koncu dojenja naj kar pridem po zaščito.
Mene pa kar malo muči,ker menstre še ni,testi pa tudi ---.Me je pa kar malo strah,kje je,ker sem taka zaspana zadnje cajte,da me kar malo panika,ker 4. dete,OMGuser posted image ,bi me strah ratalo.
Lasje-Mišk,
ne se barvat,maš take lepe lase in ful mi je všeč,tisti laski spredaj,veš,ko sem si jaz puščala lani spredaj dolge,sem tudi v javnosti nosyila špangico,ali eno,ali dve,mi je ful luštno,tako da daj si špangico,ni to nič čudno,samo da ni z rožicami in pisana.

Jaz sem taka nesrečna z mojo čupo.Leta2002,ko sva se poročila,sem imela dolge,ravne,naravno rjave lase,lepe,pol sem si jih drugi dan po poroki čisto postrigla,na kratko.
Od takrat nimam sreče z lasmi.Vsaki dve leti sem se nekaj strigla,pol sem spet do dolgih prišla,pa spet škarje...Decembra pa sem šla na paž,ki ni raven,sedaj mi pa bo mož š**** postrigel,ker frizerka mi vedno preveč pošiša in ne pridem nikamor.Edino z barvo sem zadovoljna,ker je končno naravna,sem se črne težko znebila in dok ne osivim,bit ču naravnauser posted image user posted image
Oktoberka,
ne bit žalostna,saj vama bo tudi uspelo,boš videla,sedaj se hčerkici maximalno posveti,ker nikoli več ti ne bo tako,kot ti je sedaj.Verjemi,vem kaj pišem.Se toliko krat spomnim nazaj,ko je bil sine edinček in samo moj,je bilo lepo,čeprav sedaj je lepše,ko imam tri čukece zlate,ampak,ko imaš enega,je tako simpl,da joj.
Boš videla,da boš še v prvi polovici letauser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
18.4.2008 21:55:44   
lane31
Ditta a bi lahko prišla k tebi na kopanje user posted image ....zdaj bi pasala ena melisina

LASJE - ma babe ste hecne.......ne strič .........ne no !!!!Čez samo nekaj let več itak ne bo primerno da imamo tako dolge user posted image  Saj veste - ko jo vidiš od zadaj -kavbojke in petice ,pa taka čupa auuuuu ,........no pol se pa obrne pa te user posted image  zato uživajte z dolgimi lasmi dokler je še primerno user posted image

Zanima me, a ste vse že v svojih cotah? Jaz mam že 3/4 omare neuporabne, ker cunj enostavno ne spravim še gor, pa naj bodo to hlače ali pa srajca. Gor sem itak kot Pamela Anderson. Moram met vedno s sabo nahrbtnik, da se uravnotežim! Rit je pa kot od banke vogu.
IZVIRNO SPOROČILO: janja

A se ti to malo norca delaš user posted image  Ja itak da lahko vse oblečem ,saj pa je že 6 mesecev stara ,a misliš da bom do njenega prvega leta v sekinih kavbojkah...............................................................................................
.........................................................................................................
najverjetneje res user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
18.4.2008 21:58:00   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

pandica, 36?!?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja   user posted image

A še ti posodim jaz mojo nosečniško kolekcijo, da boš imela malo več garderobe?  user posted image        user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
18.4.2008 21:58:47   
mama06
Pandica, lane31 upam, da ne bova dolgo not oz. da bova samo čez dan in potem domov. Zvedela bom pa šele, ko naju bodo sprejeli in ko se bom pogovorila z zdravnikom. Me že stiska, če sem odkritauser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
18.4.2008 21:59:47   
mama06
Jaz sem svojo nosečniško garderobo dala sestrični, ki je noseča, tako, da je več nimamuser posted image user posted image user posted image

Nazadnje sem nosečniška oblačila oblekla za iz P domov, ker nisem vedela, kaj mi bo prav, ampak se nisem dobro počutila, ker mi je bilo vse preveliko. Od takrat dalje nisem več dala nič nosečniškega na sebeuser posted image

< Sporočilo je popravil mama06 -- 18.4.2008 22:01:11 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
18.4.2008 22:00:33   
lane31
Pandica .....pridi ti v Ruše.......saj mi smo tudi mesto veš user posted image user posted image
Sicer pa sem danes imela spremstvo na kavi......moj Luki user posted image  in  hčera od moža

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
18.4.2008 22:02:41   
lane31
Mama06.........saj bo......ohjej saj sploh nimam pravih besed.....si pa lahko predstavljam sebe v tvojih čevljih user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
18.4.2008 22:04:05   
Pandica
Pa da neuš misla VANILI, da malo jem. Kje pa, ko jem, full veliko jem.

Evo recimo primer, prej sem okrog 18h jedla pohano cvetačo in puranji zrezek, pred pol ure sem še zmazala 2 sendviča, zdaj pa še oni 2 mali čokoladici. Pa ziher še bom kaj jedla danes user posted image user posted image user posted image lakota pač.... user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
18.4.2008 22:05:20   
valči
mama 06,zakaj greta not,nisem vam na sledi,ko pa pišem,preveč pišem.Držim pesti za vajuuser posted image
VANILI,zakaj jokaš,pri 36?O cotah pa ne bi,sem zadnjič šla v vrtec v stari jakni,sem si jo komaj zapelauser posted image ,pa sam špeh iz riti je šel ven,grozna sem nedesciplinirana do konca.Imam 65 na 165user posted image user posted image user posted image Pa samo dvojne hlače so mi prav,v omari pa takih cunjic.Bi me mogo nekdo fejst v rit brcnit,ker nove kolekcije ne grem kupit.Teh bogih 5 kil ne morem dol dat,da mi bilo vsaj nekaj prav.Ko imam 60 in manj,pol pa je lažje,čeprav bi najkraje 59.Imam občutek,da jih ne bo več nikoli,kot dolgih las neuser posted image
Klaudia,cuker mali,hecniuser posted image user posted image user posted image Kaka lubika jeuser posted image
Jasnat

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
18.4.2008 22:06:54   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

Ehhhhhhhh saj sploh ni tak suha.........se samo napravlja da je user posted image ,pa trebuh not vleče ,bedre si pa povija z elastičnim povojem user posted image
Pa itak bo kmalu na 40 ,ko pa vsako večer mlati pizze in sladolede user posted image

user posted image
Pandica .........brez zamere, se samo hecam veš

te bom še tesneje

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
18.4.2008 22:11:01   
valči
Jasna-pardon,
hotela sem napisat,da tvoja je pa tak 3 mesece prej rojena,samo tebi smo oktoberke všeč,pa si se nam prištulila,pa lušte nam sedaj delašuser posted image user posted image Pa brez zamere,Neli je carica,no naša tudi,ker se kar kotali.Je sedaj pogruntala in sem jo v dnevni že za zaveso iskala.Ji je ful všeč,ko se obrača iz ene na drugo stran.

Mišk,pozabila sem te vprašat,h kateri fizioterapevtki hodita.Midve k Metki Poljšak?

Evo,dosti me imate,dajem prostor ostalim.
BB,sem vmes poslušala in sem tako vesela,da je Marko šel,mi ni sedel,nikakor ne.Mi je pa Tjaša taka faca,jo najraje poslušam,ker me spominja na moj Mariboruser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
18.4.2008 22:17:47   
2ursae
valči, kako se je končala zgodba z Larino špangico?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
18.4.2008 22:18:29   
ditta
mama06 držim pesti za vaju z pikapokcem!!! moja zelo dobra prijateljica je s svojim sinčkom že bila v pediatrični in tam res ni fino... sploh zato, ker je morala biti ločena od njega in ga hoditi točno na tri ure dojiti na drug konec pediatrične. ona nima o pediatrični nič lepega za povedati zato res držim pesti in upam, da bo tvoja izkušnja veliko boljša. bodi močna, trdna in odločna pri zahevah za svojega otroka in se jim ne pusti komandirati,... ker so oni tam le v službi, ti pa si mamica svojega sončka!!!!!!!!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
18.4.2008 22:24:43   
lane31
Helo Sanwebdra..........samo pozdravček Juliji user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
18.4.2008 22:25:01   
suzanamai
valči, kako se je končala zgodba z Larino špangico?

špangica je prišla ven, mislim da že prejšnji teden

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?