valči
|
Končno en večer,ko ni mož na računalniku in spi Mišk, spet si me nasmejala z kurjenjem in lovom ,no jaz za lov nikakor ne bi bila,bi pomrli od lakote,pri tebi pa zmrznili,ne? Najprej ti držim pesti,da vama rata,če boš tako,kot midva,bo to takoj.Vse tri sva takoj prvi mesec naredila,da je ginekolog že kar malo debelo gledal,glede na najino plodnost Je rekel,da po koncu dojenja naj kar pridem po zaščito. Mene pa kar malo muči,ker menstre še ni,testi pa tudi ---.Me je pa kar malo strah,kje je,ker sem taka zaspana zadnje cajte,da me kar malo panika,ker 4. dete,OMG ,bi me strah ratalo. Lasje-Mišk, ne se barvat,maš take lepe lase in ful mi je všeč,tisti laski spredaj,veš,ko sem si jaz puščala lani spredaj dolge,sem tudi v javnosti nosyila špangico,ali eno,ali dve,mi je ful luštno,tako da daj si špangico,ni to nič čudno,samo da ni z rožicami in pisana. Jaz sem taka nesrečna z mojo čupo.Leta2002,ko sva se poročila,sem imela dolge,ravne,naravno rjave lase,lepe,pol sem si jih drugi dan po poroki čisto postrigla,na kratko. Od takrat nimam sreče z lasmi.Vsaki dve leti sem se nekaj strigla,pol sem spet do dolgih prišla,pa spet škarje...Decembra pa sem šla na paž,ki ni raven,sedaj mi pa bo mož š**** postrigel,ker frizerka mi vedno preveč pošiša in ne pridem nikamor.Edino z barvo sem zadovoljna,ker je končno naravna,sem se črne težko znebila in dok ne osivim,bit ču naravna Oktoberka, ne bit žalostna,saj vama bo tudi uspelo,boš videla,sedaj se hčerkici maximalno posveti,ker nikoli več ti ne bo tako,kot ti je sedaj.Verjemi,vem kaj pišem.Se toliko krat spomnim nazaj,ko je bil sine edinček in samo moj,je bilo lepo,čeprav sedaj je lepše,ko imam tri čukece zlate,ampak,ko imaš enega,je tako simpl,da joj. Boš videla,da boš še v prvi polovici leta