|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
18.4.2008 22:25:24   
VANILI
mama06 - veš, boš pa vsaj vedela, kaj je in boš lahko ukrepala... držim pesti, da ni nič hudega!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
18.4.2008 22:25:43   
valči
2ursae,ja,Lara je špangico pokakala v soboto dopoldan,torej je en dan in pol trajalo.Na srečo brez vsakršnih posledic.Tako da špangic več ne dobi lep čas v lase.
Nam je dala preveč straha,predvsem njej,bogi revici,ji sigurno ni bilo fajn špange pojest,je imela čisto solzne učke,ko mi je prišla povedat.

Še vedno ne razumem Pandice,VANILI in 36 inuser posted image user posted image
Naj me ena razsvetliuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
18.4.2008 22:25:51   
mišk
Cote: Jst še zmeri nosečniške hlače nosim!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa nočem in nočem it kupit normalnih hlač večje številke! Očitno bom kar do 2. nosečnosti ostala v nosečniških hlačah! Kaaaak me je sram!user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
18.4.2008 22:26:37   
janja
2ursae - a nisi zasledila, pokakala jo je še tisti dan.

Joj, sem dobila kar slabo vest. Grem zdele mal na orbitrek, pa se kasneje beremo. Pandica, če bi jaz tolk pojedla ko ti, bi jih mela že 80.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
18.4.2008 22:27:30   
janja
Pardon, naslednji dan.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
18.4.2008 22:31:43   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: valči

mama 06,zakaj greta not,nisem vam na sledi,ko pa pišem,preveč pišem.Držim pesti za vajuuser posted image

Mali se ne redi dovolj in zelo malo poje. Od 20.2 do sedaj se je zredil samo za 400g in v zadnjem tednu samo za 30guser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
18.4.2008 22:42:32   
mišk
Jst tud nisem čist sigurna kaj je s to številko 36.user posted image  Ne vem, al Pandica nosi konfekcijsko št. 36, ali ima 36 številko nog?!user posted image  Za kaj se gre?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
18.4.2008 22:42:58   
Pandica
Lane31   saj vem, da se hecaš, ni panike. Nea zamerim user posted image
Saj res trebuh not vlečem user posted image user posted image , ker, ko hlače zaprem še men tut špeh čez pogleda kljub 36/38 številki ( odvisno od modela )  tako, da te malo potolažim VANILI user posted image
Moram še jaz tut shujšat ene 3 al pa 4 kg pol pa sem na konju user posted image

Lane  ti pa me kr rajcaj z temi smeškoti, ko veš, da meni pa ne grejo pa sem jezna ko hudič   user posted image

Valči    a praviš, da ti je MB všeč in naša govorica? Ja, pol pa pridi k nam 1 x na srečanje, veš kako te bomo vesele Štajerke  user posted image  user posted image

Tebi Mišk   pa se zdaj tak nea splača hujšat, ker boš kmalu spet  srečka user posted image     user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
18.4.2008 22:44:49   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Jst tud nisem čist sigurna kaj je s to številko 36.user posted image  Ne vem, al Pandica nosi konfekcijsko št. 36, ali ima 36 številko nog?!user posted image  Za kaj se gre?

Konfekcijsko št. imam 36/38

Noge pa res nimam tako male, imam večjo user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
18.4.2008 22:48:07   
mišk
Smeškoti: Ful mi je fajn, če jih je čim več in če so čimbolj raznolični, a sama jih uporabljam le te s prve strani. Se mi ne da čakat, da mi okenček za ostale odpre...user posted image

Pandica: ...36... Kje je že osnovna šola!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
18.4.2008 22:49:44   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Helo Sanwebdra..........samo pozdravček Juliji user posted image

Že spi od 20.30. Bi že od 20.00, pa se je revica še pokakala za lahko noč. Se pa zdaj že 2 dni uspavava malo na rokah in pol švist v posteljo, pa da sama do konca zaspi. Pa je kar ratalo ... sem zeloooooooooooo vesela. Če bo le tako naprej!
Naše detece pa spi kot Kristus na križ pribit. user posted image  Roke od sebe ... in sanja ... joj, kako je lepa, ko se dviguje samo njen prsni koš, njene poteze pa mirujejo in je tako spokojna!user posted image

Je imela danes za kosilo špagete, žlico golaževe omake in zelenjavo. Je blo njeno boljše kot mojeuser posted image - jaz ne jem mesa v golažu, pa dobim samo omako in špagete.

Se opravičujem za grde besede.......a morem rečti-  prokleta prasca user posted image user posted image user posted image
Kako žal mi je ,da sem to videla,ne morem nehat jokat user posted image
Zakaj lahko imajo vsi idioti otroke , vse bolj se mi zdi, da bi morali zakonsko uredit tečaj materinstva in očetovstva in šele ko bi imel potrdilo bi lahko zanosil
Eh saj vem da bi bilo skoraj isto user posted image user posted image user posted image
http://www.dnevnik.si/novice/neverjetno/313370/

Ne moreš verjet, al pa lahko?!?!?  HB, da so posnetek odkrili in da je deklica na varnem. Sicer pa kaj pa pričakujete od 16-letne mame in 18-letnega očeta??? Mislim, da so že tu zatajile socialne službe. Amerika, right?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pot
oktoberka, jaz jih vsak dan. Saj v mikrovalki je to hitro.

Kako pa to izgleda??? Jaz se namreč še vedno mučim s posodo in ... Prosim informacije!!!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia
Evo samo nahitrco dam gor posnetek naše frajle s svojim ljubavnikom user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=p_QN8FLETFE

Hudo!!! Naša ga pa samo od zadaj - pa ima revež ponavadi čisto mokra ušesa - kako je že tisto, "manj je več", pri naši deklini zapeljivi ne pali.user posted image

Mišk, ti pa se malo zgleduj po naših deklinah. Pa čimprej user posted image  ali user posted image .

Jaz pa sem bla danes pri frizerju! In se takoj boljše počutim.user posted image

Robčki........mama mi je prinesla ene iz Lidla -taka modra pakunga......pa ti si ja nor kak to diši ,ne moreš verjet

Znamka se imenuje CIEN in res takoooooooooooo dišijo meni so največji zakon, pa super tekstura. user posted image  Pa ko je akcija so po 1€.

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
pandica, 36?!?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ja, je ne smeš videt v živo, saj bi se kar vstrašla, kolk je suha. Tak da Pandica, ti kar imej nočne maratone ...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mama06
Jaz sem svojo nosečniško garderobo dala sestrični, ki je noseča, tako, da je več nimamuser posted image user posted image user posted image
Nazadnje sem nosečniška oblačila oblekla za iz P domov, ker nisem vedela, kaj mi bo prav, ampak se nisem dobro počutila, ker mi je bilo vse preveliko. Od takrat dalje nisem več dala nič nosečniškega na sebeuser posted image

Kaj naj rečem, jaz popolnoma isto!!! Moja sestrična bo rodila konec maja oz. v začetku junija.

ZDAJ IMAM PA ZOPET POST ZA POLOVICO STRANI ... JA, MI JE ZELO ŽAL, KAJ PA TIPKATE KOT NORE.

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 18.4.2008 22:51:34 >

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
18.4.2008 22:50:23   
Pandica
Mišk   dans sma spet mi2 v elementu za klepetanje? user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
18.4.2008 22:52:32   
sanwebdra
Saj sem jaz tud tu!

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
18.4.2008 22:54:20   
mišk
Jaaa, kak jih je lepo gledat ko pančkajo. Meni je najboljš, ko pridem zvečer v spalnico in v poltemi v  posteljci zagledam tako kosmato, temno bučko, kot en ježek...user posted image  In potem jo oba z možem gledava in se pritajeno smejiva... Kak je lepo imet otroke. In kak imaš to rad... Včasih me kar boli od ljubezni!user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
18.4.2008 22:54:45   
Pandica
Sanwebdra   a bi ti mogoče malo sladoleda? user posted image  user posted image

Nič, grem pod tuš in pridem nazaj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
18.4.2008 22:55:37   
noa1
EJ,  končno sem prišla na zeleno vejo. user posted image
Pa ne samo zato, ker ste tolko napisale, ampak se moja pupa danes spet pogosto zbuja. Od 20.00 sva se dojili že 3x in vedno je full jedlauser posted image ...pa kaj naj naredim, če pa je tako lačna. Je možno, da moje mleko postaja manj kaloročno in se ne nasiti? Ji moram začet redno dajat kašice za večerjo. Smo prakticirali par dni, pa ni nič pomagalo...bomo probali še s kašico po kopanju.

Danes sva bili v laboratoriju (skupaj z Mehurčico in Eni). Sta bili zelo pridni in se lepo polulali in nič jokali pri pikecu (ni moja je malo protestirala, ker jo je ona sestra za prst stiskala).

36/38...ja, sem jo jaz tudi včasih imela.....pa upam, da še kdaj, sedaj pa sem kar na 40/42....ko pa še te ne dobim gor, pa mi sploh ni več nič za kupit.user posted image Pa zadnje čase se to pogosto dogaja, zato pa nič ne zapravljam zase.user posted image  Omara: večino oblek ne spravim gor....tudi zgornji deli so postali neverjetno ozki.

Mama06: držita se user posted image

Sanwebdra: imaš ZS

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
18.4.2008 22:56:36   
mišk
Ja Pandica, tudi jst počasi odhajam spat. Pa da še našga ježka vidim v posteljci.user posted image  Oooo, zdej bi ji vse koščice preštela!user posted image
Lahko noč, pa se beremo jutri!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
18.4.2008 22:57:34   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Sanwebdra   a bi ti mogoče malo sladoleda? user posted image  user posted image

Hvala, ga je prijateljica prej prinesla, pa sva se nabasali kot pr' norcih!¨
user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
18.4.2008 23:04:25   
Pandica
Kaj pa smoki?  user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3719
18.4.2008 23:08:56   
VANILI
oh Pandica... a pol pa še to veselo poveš,da FUL ješ in se te NIČ ne prime, joooooooooooooooojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa sej moja konf. je tudi 38, bilauser posted image user posted image user posted image
po prvem porodu je šlo tkohitro dol, madona a so res leta kriva??! Moja teta, ima 5 otrok, je bila po prvemsuhica, po vsakem ostalem pa debelejša, no zdaj v zrelih letih je konkretna tetika

valči- torej, zdaj že veš,da je to (sploh ne bom napisala kaj!!) Pandičina konfekcija

mišk sam ne tega nardit, vseeno pred drugo nosečnostjo shujši (če praviš,da maš preveč kg)!!

sanwebdra - jazsem nosečniške cote tud že oprala in spakirala za prvo naslednjo user posted image  prijateljico, ker je s kg kar dobro kazalo, sprva, no pol pa nobena ni takoj bla noseča, pa semsi rekla,ma kaj, se bom pa še malzredila,da bom še mal ponosila te coteuser posted image user posted image  in sem jih vzela ven iz škatle

jaz mam sodelavko, ki je že kar grdo suha, pa noge ji kot dva kola iz riti štrlita, ma da bi vi njo vidli, kok poje!!! Sam glej in se čudi. Pač taka presnova.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
18.4.2008 23:09:25   
mama06

Pandica ne rajcaj, ker bom čez eno uro pri tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
18.4.2008 23:11:29   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Pandica ne rajcaj, ker bom čez eno uro pri tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nea upaš user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
18.4.2008 23:11:43   
valči
Jaz tudi grem pod tuš in spat.
Ja,dolgo sem rabila,da sem skapčala,da je konfekcijska 36,joj,nikoli nisem tako malo številko nosila,blagor tebi,Pandica,ti kar zavidam.
Mišk,a ne da je lepo imeti otroke,jih imaš tako rad,da kar boliuser posted image Jaz sem presrečna,ker imam tri sončke,resuser posted image In so moje zlato,moje vse na svetu.Za njih diham in živimuser posted image
In za njih grem sedaj spat,ker bom jutri sama ves dan,možek gre na Gorensko,mati,vi pa se znajditeuser posted image Saj tako je vsako soboto.Lahko nočuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

Neposredna povezava do sporočila: 3723
18.4.2008 23:12:43   
*kinnie*

Dober večer
No pa sem še jaz po dolgem času uspela priti do RRuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: janja

user posted image Zanima me, a ste vse že v svojih cotah? Jaz mam že 3/4 omare neuporabne, ker cunj enostavno ne spravim še gor, pa naj bodo to hlače ali pa srajca. Gor sem itak kot Pamela Anderson. Moram met vedno s sabo nahrbtnik, da se uravnotežim! Rit je pa kot od banke vogu.

Jaz sem šla že iz porodnišnice v svojih cunjahuser posted image . Sicer hvala ni tako na mestu kot se sliši....ker sem že po naravi kroglicauser posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
18.4.2008 23:13:06   
janja
Evo sem že dol z orbitreka. user posted image Zdaj pa pod tuš.

Pa nehte s to hrano. Jaz se komi zadržujem.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?