sanwebdra
|
IZVIRNO SPOROČILO: lane31 Helo Sanwebdra..........samo pozdravček Juliji Že spi od 20.30. Bi že od 20.00, pa se je revica še pokakala za lahko noč. Se pa zdaj že 2 dni uspavava malo na rokah in pol švist v posteljo, pa da sama do konca zaspi. Pa je kar ratalo ... sem zeloooooooooooo vesela. Če bo le tako naprej! Naše detece pa spi kot Kristus na križ pribit. Roke od sebe ... in sanja ... joj, kako je lepa, ko se dviguje samo njen prsni koš, njene poteze pa mirujejo in je tako spokojna! Je imela danes za kosilo špagete, žlico golaževe omake in zelenjavo. Je blo njeno boljše kot moje - jaz ne jem mesa v golažu, pa dobim samo omako in špagete. IZVIRNO SPOROČILO: lane31 Se opravičujem za grde besede.......a morem rečti- prokleta prasca Kako žal mi je ,da sem to videla,ne morem nehat jokat Zakaj lahko imajo vsi idioti otroke , vse bolj se mi zdi, da bi morali zakonsko uredit tečaj materinstva in očetovstva in šele ko bi imel potrdilo bi lahko zanosil Eh saj vem da bi bilo skoraj isto http://www.dnevnik.si/novice/neverjetno/313370/ Ne moreš verjet, al pa lahko?!?!? HB, da so posnetek odkrili in da je deklica na varnem. Sicer pa kaj pa pričakujete od 16-letne mame in 18-letnega očeta??? Mislim, da so že tu zatajile socialne službe. Amerika, right? IZVIRNO SPOROČILO: pot oktoberka, jaz jih vsak dan. Saj v mikrovalki je to hitro. Kako pa to izgleda??? Jaz se namreč še vedno mučim s posodo in ... Prosim informacije!!! IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia Evo samo nahitrco dam gor posnetek naše frajle s svojim ljubavnikom http://www.youtube.com/watch?v=p_QN8FLETFE Hudo!!! Naša ga pa samo od zadaj - pa ima revež ponavadi čisto mokra ušesa - kako je že tisto, "manj je več", pri naši deklini zapeljivi ne pali. Mišk, ti pa se malo zgleduj po naših deklinah. Pa čimprej ali . Jaz pa sem bla danes pri frizerju! In se takoj boljše počutim. IZVIRNO SPOROČILO: lane31 Robčki........mama mi je prinesla ene iz Lidla -taka modra pakunga......pa ti si ja nor kak to diši ,ne moreš verjet Znamka se imenuje CIEN in res takoooooooooooo dišijo meni so največji zakon, pa super tekstura. Pa ko je akcija so po 1€. IZVIRNO SPOROČILO: VANILI pandica, 36?!?! Ja ja, je ne smeš videt v živo, saj bi se kar vstrašla, kolk je suha. Tak da Pandica, ti kar imej nočne maratone ... IZVIRNO SPOROČILO: mama06 Jaz sem svojo nosečniško garderobo dala sestrični, ki je noseča, tako, da je več nimam Nazadnje sem nosečniška oblačila oblekla za iz P domov, ker nisem vedela, kaj mi bo prav, ampak se nisem dobro počutila, ker mi je bilo vse preveliko. Od takrat dalje nisem več dala nič nosečniškega na sebe Kaj naj rečem, jaz popolnoma isto!!! Moja sestrična bo rodila konec maja oz. v začetku junija. ZDAJ IMAM PA ZOPET POST ZA POLOVICO STRANI ... JA, MI JE ZELO ŽAL, KAJ PA TIPKATE KOT NORE.
< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 18.4.2008 22:51:34 >
|