pot
|
Čer ali pa jutro vsem skupaj. sanwebdra, flaške, črpalko in dude, dobro splaknem pod tekočo vodo, jih zložim v stekleno posodo, kjer je notri za približno dva prsta vode, zaprem s pokrovom, potem pa dam gret za enih 6 minut, tako, da približno 5 minut vre, odvisno od količine vode in verjetno tudi od tipa mikrovalke. Potem jih zložim na eno plastično posodo, kjer se lahko odcedijo in ko se posušijo oz. shladijo jih spravim v drugo plastično posodo. Ni potrebno čakat enih 5-10minut, da voda na štedilniku zavre, pa še ni mi treba detergenta skozi vohat. A neodišavljeni vlažilni robčki pa ne obstajajo? Meni večina nos draži. Nisem še dobila pod nos takih, ki bi mi pa ustrezali. Oblačila nosim ista kot prej. mama06, dobro opravita. Pa čestitke za drug zobek, enako tudi vsem ostalim zobatcem, ki ste pridelali zobke. Klaudia, se je pa ornk spravila na malega ljubimca. Mi smo danes tudi spet sladoled kupili, bomo spet lahko palačinke s sladoledom jedli. A tiste, ki še dojite jeste smoki (arašidi) in jagode...? Sprašujem zato, ker je meni patronažna rekla, da dokler dojim, naj se izogibam takim tipičnim alergenom. Pa še drugim, na katere sem že tako ali tako alergična se še bolj izogibam, tako da vsako stvar še posebaj preberem pri sestavinah. Mišk, čestitke za vajino otvoritveno sezono za . IZVIRNO SPOROČILO: VANILI Pa ti povem"finto" - krajše ko so dlake, manj boli. Je pa res, da sem malo že navajena te bolečine. Res je, sčasoma se tudi dlake kar vdajo in ne boli več toliko, ko jih puliš. Moraš pa res vztrajat in ne se prekršit z britjem. Jaz sem zadnjič kar s trakovi šla, sem bila veliko hitrejša kot z mašinco. Ampak niso bile kratke, ampak, že take, za kitke spletat. Sem pričakovala, da bo bolelo ko , ker sem enkrat že izvajala nekaj podobnega, samo, da sem mogla takrat vosek sama gret in ga gor nanašat posebaj. No, pa ni tako močno bolelo, kot takrat. Moraš pa res potegnit trak ob koži gor in ne vstran. Samo okoli kolen je malo smotano, če delaš sam. Edino kar me moti pri mašinci je to, da je tako glasna, da ne morem recimo, ko sva z Oskarjem sama doma tega delat, ker se zvoka vstraši in gre v jok. suzanamai, pa ne čakat na kosovnega. Menda bo v nedeljo lepo vreme, le zemlja bo verjetno še kar dobro namočena. IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Margareta kaj pa preučuješ pri teh "šteklih? Verjetno to, kako bi z v naročju okoli v njih hodila. Za preglede me je pa zanimalo, ker imate vse mere tudi pri 6.ih mesecih. Oskarju se pa noht vrašča. Je rekel P, da naj mu masiram kožo stran od nohta, pa je zdaj še bolj rdeč prst. lane31, do kdaj je pa treba vodo za pitje prekuhavat, pa tudi mene zanima. oktoberka, a vidva morta pa zdaj čakat 6 mesecev, preden lahko spet poskusita? Lahko noč.
|