|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
18.4.2008 16:51:53   
lane31
Pot.....medve imava drug teden P za 6 mesecev+cepljenje ,za dalje pa ne vem ,kolikor mi je znano naročijo okrog 9 m user posted image  ,če seveda ni posebnosti

Danes sem ji dala žemljico.....je blo veselje,je cuzala,pol pa sem ji kar v vodo namakala ,da jo je pojedla -četrt

Prekuhavanje flašk.......ma nikoli jih nisem redno, zdaj pa še manj......hm se ne spomnim kdaj sem jih nazadnje user posted image  pol bi jih najbrž že morala spet user posted image
Do kdaj pa jim je treba prekuhavat vodo za prehrano-pitje ?????

Klavdija......ma daj še meni povabilo da vem o čem gre
A medo poje slovensko ??? Lep video user posted image

Mišk.............ihaha ........user posted image user posted image user posted image ........evo ti jo pošljem,da vas ja čimprej najde user posted image  že leti user posted image
Aja srečanje pa je ene pridejo že ob deseti uri;ene ob enajstih
Nekaj me heca tipkovnica ;sploh ne gre št pisat user posted image

Bom raje kliknila oddaj post;ker mi je vse nekam čudno

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
18.4.2008 17:11:16   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

joj, jaz sem pa res ena supeer mama...ne le da otroka ne umivam,.... sladoled mu dajem

Sem mu dala malo sladoleda za polzat, je čisto ponorel, je grabil mojo roko, v kateri se imela lučko,  se oblizoval stegoval jeziček.... ma pa kako mu ne bi dal sladoleda....mulček dobro ve, kaj je fajn za jestuser posted image

Ma tvoj je sladoled, moja pije pivo.user posted image user posted image  Sem držala v roki piksno piva od mojga z drugo roko pa malo in je kar grabila piksno in jo nesla k ustim oziroma se naprej nagibala proti njej. Potem pa je dobila za polizat malo, pa se ni nič kaj kremžila.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
18.4.2008 17:27:03   
oktoberka
Mišk tok sm ti fouš, da bi se kr v zemljo udrla.... Sori...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
18.4.2008 17:35:32   
oktoberka
Drgač pa ti itak da želim da čimprej zagledata user posted image ! Da ne bo pomote, pa da bo katera mislila da ne držim pesti!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
18.4.2008 18:04:10   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

Mišk tok sm ti fouš, da bi se kr v zemljo udrla.... Sori...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oktoberkauser posted image  joj vem kako se počutiš. Bo tudi za te prišel čas, ko boš ponovno zagledalauser posted image . Držim pesti da čimprej. Drugače pa misli in glej pozitivno saj te vsak dan razveseljuje tvoje malo dete.

Neposredna povezava do sporočila: 3655
18.4.2008 18:05:45   
metkica1
kje ste vse 

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 18.4.2008 18:07:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 3656
18.4.2008 18:10:20   
mama06
Punce, pozabila sem vam povedati, da imava s tamalim v sredo sprejem na pediatrično kliniko.user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
18.4.2008 18:21:50   
suzanamai
A se lahko povabim? Jest bi še palačinke zraven - Suzanamai?

Jasna kako pa veš, da sem pred 5 min. naredila maso? Ti sam priduser posted image

Pot hvala za nasvet za nektarino, sem jo že v klet nesla...user posted image  Zdaj bom pa pozabla nanjo do naslednjega kosovnegauser posted image

Mišk user posted image user posted image user posted image  pa čimprejuser posted image .

Mama06 ojoj, a bosta saj v dnevnem hospitalu? Aja verjetno ne, ker sta štajerke. O kok mi je blo hudo gledat mamice z dojenčki, še bolj ko mojega, je le že velik fant.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
18.4.2008 18:24:12   
suzanamai
Ma tvoj je sladoled, moja pije pivo.

Metkica1 tak je bil Mai, ko je videl piksno pira, se je kar trest začel, pa vse konzerve je pol na konc polizal, čist je bil odvisen. Na koncu smo se skrival pred njimuser posted image user posted image user posted image

klaudia Lia je pa zakon, še taprav napis ma na riti WILDEuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 18.4.2008 18:26:38 >

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
18.4.2008 18:49:06   
janja
ležalnik:a masteotročke podnevu - če že ne plezajo po tleh - v ležalnikihal kje?

Naš je občasno v ležalniku, ker ne zdrži dolgo. Je pa dnevno malo v ležalniku, malo na tleh, malo po rokah in malo v vozičku.

a vi otročke kopate vsak dan?

Jaz ga načeloma kopam vsak dan, vendar samo z vodo. Milo uporabim enkrat tedensko. Pa naš tudi zelo uživa v vodi, se ful igra s svojim delfinčkom. Pa mislim, da je manj dela, če ga skopam, kot pa da ga umivam s krpico. Itak ga s krpico ne moreš nikoli tako dobro umiti, kot s kopanjem. Pol ga pa namažem z Eucerinom in ma tako mehko in lepo kožo.

Me tudi zanima v zvezi z dodajanjem mesa. Kdaj ste začele? Kje kupite meso - a talna reja, domače?

Mi smo pričeli sedaj, ko je star 6 mesecev. Jedel je že piščančka, včeraj pa makaronflajš. Pa je ful pojedel, reakcije pa ni blo nobene. Meso kupujem v trgovini. Mu bom pa kupila tudi kak kos teletine in žrebička (je dobro za kri).

Pa kaj ste vse tok "panične" zarad teh vrtcev? Pa sej otrokom ni tam nč hudga! Prou fino se imajo!

Se podpišem pod to.

brisanje ritke - mi tudi uporabljamo DM robčke, so mi the best. Če se pa pokaka, mu pa rito še umijem z "nekdaj" pleničnimi podlogami. So ful mehke, ko so mokre.

Zdele sem pa neki tle na rr prebrala. Kako da po 6. mesecu ni treba več sterilizirat flašk
Na kok časa ji vi prekuhavate? Js morm priznat, da jih skor nikol ne.

Glb, jaz tud ne. V zadnjih 3 mesecih mogoče 2x. Jaz umijem z detergentom pa splahnem pod vročo vodo, pa je. Dosedaj ni blo še nič narobe.

IZVIRNO SPOROČILO: pot

Naslednji obisk pri pediatru pa imava šele pri 9ih mesecih. A ve imate P od zdaj naprej še vsak mesec? Vidim, da imate mere tudi pri 6ih mesecih.

Mi imamo tudi naslednji obisk pri 9 mesecih. Mi je pa dala za hemogram, pa ne vem kdaj naj grem v laboratorij. Zdaj, ali tik pred pregledom v 9. mesecu?

Tolk za zdej. Moram večerjo pripravit...pa se beremo na večernem čveku.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
18.4.2008 19:11:09   
VANILI
OJ!
Punce. ravnokar sem dobila v roke voj lastniin edinstveni MEI TAI!!! jeeeeeeeee
skuštrana mi ga je dostavila in sem ga takoj sprobala, je super, meni bolj sede kot sling tako da bi ga kar prodala, ker ga po moje ne bom uporabljala. Se bolj zihr počutim kot v slingu, sem pač bolj lesene sorte. Sicer ko gledam Jasno, kako je spretna, se zdi tko enostavno, ampak Jasne tud ne morem skos v žepu nosit, da me bo inštruirala, ne??

Skuštrana, lepo te je blo spoznat, si pa res skuštrana - čist pravi vzdevek!! Srečno pot v Laško!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
18.4.2008 19:31:25   
mišk
Oktoberka: user posted image  Ravno zaradi tvoje izkušnje me je bilo zelo strah začet delat na 2. user posted image . Sploh ker sem bila tako vzhičena, ko sem izvedla, da si zanosila. Upam, da bom čimprej zagledala ta user posted image  in da bo vse v redu.
Zate in za vse, ki si to želijo pa držim pesti, da se čimprej pridružite (mo) tistim v veselem pričakovanju!user posted image

Robčki: Jst sem že uporabljala vse živo. Od Dm-ovih, Pampers, Johnson, Nivea,... Najbolj mi dišijo Niveini, ampak trenutno uporabljam najbolj smrdljive- Pampersove, ker sodelujem v tisti Mercatorjevi nagradni igri Pampers (ha, sem povedala, da je bila Dona med izžrebanci za igračo gosenico?). DRugače jst na splošno rada preizkušam različne firme robčkov, kremic in plenic, sploh ker vidim, da ji zaenkrat vse ustreza.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
18.4.2008 19:33:54   
mišk
Mei tai: Kolikor sem ga videla se mi zdi ful praktičen tudi za tiste, ki imajo majhno razliko med dvema otrokoma. Ta velkiga v Mei tai in na hrbet, ta malga pa v voziček!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
18.4.2008 19:57:58   
suzanamai
Metkica1 ti si iz Celja kajne, al pa ti Skuštrana k se sedaj tam okoli potepaš, mam eno prošnjo. Kot veste me je danes možek peljal v šoping in mi ti zloba ti, ni pustil niti pogledat otroških stvari, samo zameuser posted image . No mi je končno uspelo, sem si kupila par majčk, ene hlače in čevlje - skoraj 2 para. No tukaj pa rabim vajino pomoč, našla sem ene take športne fancy čevlje- ljubezen na prvi pogled. Pa kot vedno niso mel cifreuser posted image . No je preverila in edino v Celju imajo. A bi se kateri ljubilo skočit do Cityja, založit eurčke in mi dvignit šuhe? Ne bom šla sama v ponedeljek, pa ne bi rada da me čakajo v avtu, ko jaz kupujem čevljeuser posted image user posted image user posted image
Če je katera tolk dobra - pleaseeee naj mi javi, bom dala na zs vse podatke, saj so čeveljčki rezervirani.

Aja pa še nekaj, jutri grem k frizerjuuser posted image . pa saj ne morem verjet, po 14 mes. Sramota. Pa me ma, da bi se čist na kratko. Kaj mislite. Mislim da mi bo glava hvaležna, saj me zadnje čase prav lasje bolijo, no korenineuser posted image .

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
18.4.2008 20:11:09   
metkica1
suzanamai sem ti ZS poslala.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
18.4.2008 20:21:37   
lane31
Evo naju iz ponovne šetnje in seveda kave user posted image
Dolgujem odgovor o plenicah babylove iz DM - sem zelo pozitivno presenečena ,so zelo mehke in se mi zdi da celo boljše kot mullerjeve (ta stare-novih še nismo imeli ) sem ji dala čez noč gor -ob 20h in previla ob 9h -je bla mokra in blatna, a ni nič prepustilo ........skratka meni so super  -rita pa nič odreagirala user posted image

Oktoberka......vem kako ti je user posted image ........še tebi eno user posted image in še eno user posted image  da bo tokrat vse vredu ....

Suzanamai......opa smo se začeli user posted image  čevlji in frizer user posted image ......jaz bi tudi user posted image

Robčki........mama mi je prinesla ene iz Lidla -taka modra pakunga......pa ti si ja nor kak to diši ,ne moreš verjet

Vanili.......veselo nošenje.......zdaj pa v brege user posted image

ddw2k¸- vcvc bvffdsq1ssxcxvdcccccccccccsa user posted image  prispevek Anete

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
18.4.2008 20:22:26   
VANILI
suzanamai - samo ne sitvoje lepe dolge lase strišt!!!
Jazsem mela takodolge kot ti, ko sem si jih enx postrigla - nikoli več nisem mela tkao odlgih in mi je bilo žal žalažla...

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
18.4.2008 20:29:01   
tave
Helou!

No še moje večernje javljanje. Dons sem bila pri frizerju in si dala naresti pramene. Ma glih tok da se mal preliva, da barva ni prveč dolgočasna.

Suzanamai no ja glih na kratko. Kaj pa vem. Jest si tud ful želim na kratk postrižt pa nimam jajc. Aja pa tud moja frizerka mi je rekla da me pa ona ne bo strigla na kratk, da če hočem nej grem kr kam drugam. Ful so ji všeč moji lasje in jo ne morem pregovoriti. Mi je pa fajn da so še vedno tok dolgi da jih lahko še vedno spnem.

Ja, ja ta naša meglena in deževna Ljubljana. Sej pridemo v pon. na štajersk. Pričakujem sonček.user posted image

Janja a si bila pri frizerju?

Men je tud skuštrana prinesla moj sling in sva s Tejo že vadila. Jasna hvala za inštrukcije.

zaenkrat toliko.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
18.4.2008 20:30:15   
mišk
Frizura: Jst mam na glavi podn od podna. Imela sem frufru, pa si sedaj puščam spredaj dolge lase in posledično imam vse na očeh. Vsi so živčni ko me gledajo. Doma hodim s špangami, v javnosti pa s "firnki" na očeh.user posted image  Do poroke sploh ne mislim it k frizerju. Pobarvala sem se nazadnje pred štirimi leti. Sem si rekla, da se ne bom več barvala, dokler ne bom imela sivih las, a bom v kratkem to obljubo prelomila. Ma moram se. Vsaj za poroko, čeprav bom po moje imela lase spete in barva sploh ne bo prišla do izraza.
Lase imam sedaj nekje do lopatic, sem pa imela pri dvajsetih do trtice dolge in pobarvane na črno.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
18.4.2008 20:40:19   
suzanamai
Metkica1 ti si zakonuser posted image user posted image user posted image

Suzanamai......opa smo se začeli user posted image  čevlji in frizer user posted image ......jaz bi tudi user posted image

Ma moram za možeka, če ma pa jutri 40.

Suzanamai no ja glih na kratko. Kaj pa vem. Jest si tud ful želim na kratk postrižt pa nimam jajc. Aja pa tud moja frizerka mi je rekla da me pa ona ne bo strigla na kratk, da če hočem nej grem kr kam drugam.

Ma ja saj moj frizer tud mene noče, se že par let o tem pogovarjava. Jutri grem pa k moji bivši frizerki, ta pa itak nardi tist kar ji rečem.
ma bom še prespala, pol pa vidla. Saj verjetno bi se že, pa je bil Mai vedno full proti.
Saj res Tave, saj midve sva mele ene približn isto dolgo kito na prvem srečanjuuser posted image user posted image user posted image . Kdaj mi potegneuser posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
18.4.2008 20:43:43   
Pandica
Oj babike

Mi2 sma se tut potepali celo popoldne. Če pa je bilo tako fajn.

Lane31  kaj nisi prišla v mesto bi šle skupaj na kavico, da nebi bila sama? No, jaz sem bila z Vrtnico79 tako, da sem imela družbo.

Oktoberka   držim pesti, da boš tut ti čimprej zagledala ponovno user posted image ali user posted image

Mišk   zate tut. Bodi čimprej user posted image

VANILI   bravo za mt user posted image   Saj jaz sem še tut bolj leva pri slingu  user posted image

Sma pa se danes prvič nosili zunaj. Ko sva šli iz Europarka domov, je bila nekaj jokava v vozičku, sem vzela sling si ga naštimala in sma šli z njim do doma.
Pa je bila tiho, zadovoljna in full gleala okrog.
Samo ne vem zakaj me vedno one dve rinki jezita   user posted image
Vedno mi preveč naprej zlezeta, ko si zategujem. Help me slingačice user posted image user posted image

Suzanamai   ne, ne striži se. Jaz sem se tut zdaj odločila, da si bom pustila dolge lase, bom strigla samo š**** in spredaj fru fru.

Lane31   praviš, da so DM pleničke vredu? Katero št. pa si vzela?

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
18.4.2008 20:54:51   
suzanamai
madona sem jezna, sem full napisala, pa me je opozoril, da se mora zapretuser posted image
Bom probala še enkratuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
18.4.2008 20:59:23   
metkica1
Jaz sem imela skoz dolge lase 15 let in več. No in 5. januarja grem k frizerju in se postrižem na paš.user posted image Pridem domov moj prvih par minut ni nič porajtu,user posted image je mislil, da imam lase pod jakno. Na kar ga je zadel skoraj fršlog, po domače. Kap ga je. Mu pa nisem nič omenila,ker me je prijelo kar tam pri frizerju in frizerka me je vzela resno in postrigla.user posted image
Sem zelo zadovoljna s svojo frizuro imam tak fajni paš, čeprav vidim da ga ima že skoraj vsaka druga. Ma važno, da je meni okej. No moj se je pa tudi že navadil, čeprav me je takoj potolkel da to ni vredu, sem se skoraj zjokala in laufala do kolegic, če sem res tak grozna.user posted image
Sicer pa dvomim še kdaj v svoje dolge lase.user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
18.4.2008 21:07:53   
mama06
Punce, nam je pokukal ven še tadrugi zobek. Točno dva ni razlikeuser posted image user posted image user posted image . klaudia seznam

kopanje - vsak dan, ker ful uživa. milim samo 1x na teden. Izjemoma, če je res utrujen ali pa če pozno pridemo domov, potem ta del večernega rituala spustimo in se spravimo kar v pižamo

robčki - uporabljam Johnsonove

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
18.4.2008 21:14:04   
ditta
helou vanili,

res škoda, da nama z zojo ni niti tokrat uspelo priti na srečanje. slej kot prej pa prideva tudi midve, samo pravi dan mora biti, nekaj dobre volje in prostega časa...

upam, da si boš uček čim prej pozdravila, ker je res zoprno biti "enooki jack". jaz sem imela enkrat tak ječmen na očesu, da je bilo joj... slepa kot kura celih pet dni :(. pri vnetem učku najbolj baje pomagajo prevretki iz žajblja, tko da učeke mal nad paro luftaš... ker naj bi bil žajbelj precej antibiotičen... Al pa probi za foro svoje mleko notr nakapati... če naj bi to našim bebikam pomagalo, le zakaj ne bi tebi.

Drugače pa sem ti mislila odgovoriti na vprašanje, če vsak dan kopamo svoje zaklade. Ja, midva vsak dan kopava Zojo,... saj imava za enkrat le njo in se že od samega začetka zelo rada kopa,... pa ji potem le to omogočiva, če se le da. Včasih ji pripravim kopel iz kamilic, včasih iz žajblja, sivke, melise,... skratka iz najrazličnejših zelišč, ki sem jih preko leta nabrala na vrtu in posušila prav s tem namenom. Glede kopanja jo res maksimalno razvajava,... zakaj pa ne, saj ji s takim razvajanjem res ne moreva škoditi.
Jaz se še vedno držim šolskega umivanja lulike in ritke. Še vedno polivam vato z toplo vodo in ji potem temeljito vsakič umijem cel predel, ki je bil pod pleničko. Nato pa jo mažem z hladilnim mazilom z ribjim oljem, ki ti ga zmešajo v lekarni. Včasih jo po kopanju namažem z tem mazilom kar po celem telesu, največkrat pa jo z olivnim oljem. Doma imam tudi kokosovega, hladno stisnjenega, ampak se ga še nisem upala uporabiti tudi na njej. Bom pa slej kot prej probala tudi to. Sicer pa dermatologi baje svetujejo, da naj ne bi preveč mazilili svoje otroke oziroma da naj jih sploh ne bi. No, jaz si ne morem pomagati in jo namažem enkrat na teden, večkrat pa res ne.
Tudi pri nas smo morali že čisto preurediti previjalno mizo. Vse kar doseže zvleče k sebi...tako tudi vodo polije in jo imam zato na polici nad njo, kjer jo ne doseže. Na previjalni se vrti kot kakšna vrtavka in ne vem kako dolgo jo bom sploh še lahko previjala tam gor. Itak pa večkrat prakticirava kar previjanje na tleh, na igralni blazini,... sicer mene zaradi vsega tega sklanjanja in nošenja prvič v življenju zares boli križ,... pa to niso leta, kot to meni moj dragi!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?