|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
16.4.2008 22:46:59   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Večerni čvek se začenja    user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz se bom danes vzdržala, upam. Mam ful za delatuser posted image

Jasna   eh, pa daj no. A ni boljše tu na RR  z nami čvekat kot pa delat?  user posted image
Saj te bo delo počakalo...ne se bat...user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
16.4.2008 22:49:26   
mama06
Pandica, vidim, da si v elementu. Idi raje na en sladoled, da se ohladiš, sicer te bodo jutri babnce preklinjale, ko se bodo prebijale na konec večerne debate.

Pametna jaz, ane, ko ti pomagam pri dialogu. Sem sokriva,  priznamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
16.4.2008 22:49:32   
janja
Srečanje - spet je super uspelo, vanili, nova10ka - veseli me da smo se spoznali. Me prav zanima kako bo folk v ponedeljek v Tušu gledal, ko nas bo ko Rusov na kupu.

plenice - mi uporabljamo DM pa so čisto v redu. Ponoči mu dam že 4-ko, čez dan pa je v redu tudi 3-ka.

orka**- jaz sem mu dala piškotke Plasmon (tu pa ni meda). Za Plazmo pa ne vem. Gre pa za 2 različni vrsti piškotkov. Sicer pa med dajejo v veliko stvari za katere sploh ne vemo. Se strinjam z oktoberko, da sploh ne vemo kaj vse je v hrani, če bi, bi lahko počasi vse nehali jesti. Kaj pa je danes sploh še zdravo! Mogoče edino tisto kar ti zraste na lastnem vrtu. Itak je pa tudi ozračje že onesnaženo, tako da - zdrava prehrana - kaj je že to?

patronažna - pri nas hodi na začetku ene 4x, potem pride pa še po 5. mesecu 1x, da ti svetuje glede uvajanja GH.

suzanamai - nora slikca user posted image . Glede ribežnov pa - ful so hudi. Še lepši kot prvi. No, pa tudi prvi niso bili slabi.
Urban ima še vedno malo zatrdlino od cepljenja pa je tega že več kot 1 mesec. Upam, da bo izginilo. Jutri imava spet cepljenje, pa ne vem če bova šla, ker Urban malo smrka, P je pa itak taka, da bi ga tud bolanga cepila.
Zajček - njami, jaz ga imam pa tako rada. Pečenega. Ampak ga nisem jedla že več kot 20 let, vse odkar mi je umrla babica. Ona je imela veliko zajčkov, pa je vsake toliko časa kak končal v loncu.

margareta - kako je bilo na šopingu. Si kaj lepega kupila?

tave - luštne slikce

mama06 - čestitke za zobek. Pa upam, da bo sedaj kaj bolje jedel.

Jaz imam danes tudi nekaj še za narest, pa vas mogoče preberem še malo kasneje.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
16.4.2008 22:50:08   
mama06
VANILI!!!!!

Hočem dober post za lahko nočuser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
16.4.2008 22:50:18   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Zdej pa res grem... pa mogoče pridem še nazaj.... pa mi je žal, da ne obvladam smeške, ker bi rabla enga, ki se s kladivom tolče po buči...

Kaj pa ta  user posted image    ne velja Jasna?      user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
16.4.2008 22:55:41   
Pandica
Mama06      a ti mene dol podiš iz RR, kaj ?  user posted image

No, vseeno Jerneju čestitam za prvi zobek, bravo Jernej  user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
16.4.2008 22:59:30   
Klaudia
Tiste ki boste dajale fotke na google, bi vas prosila da zmanjšate fotke na recimo okoli 100kb. Ker je vsega skupaj prostora 100MB in je treba šparat. Pa da ne bom potem manjšala samo jst user posted image . Če nimate kakšnega oblikovalskega programa se da tudi v paintu (slikarju). Greš pod image - stretch/skew - pa pri strech pri obeh nastaviš recimo 30%

mama06 - čestitke za zobek!! user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
16.4.2008 23:00:46   
živa
Enkrat ne shranim in me dol vrže user posted image user posted image user posted image .

Dober večer, seveda. user posted image

Na google sem dala slikce s srečanja 3. 4. v LJ in še eno slikco mojih dveh nadebudnežev. Klaudia, enkrat mi moraš razložit najbolj simpl način zmanjšanja slikc, ker meni se tega tolk ne daaaa delat user posted image . Hvala, da si to uredila namesto mene user posted image .

Tave, luštne fotke.

Nova 10ka in Vanili, lepo vaju je bilo spoznati, suzanamai, tebi pa hvala za ribežn.

Lp,

živa

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
16.4.2008 23:02:26   
Pandica
Kaj pa to, ko mi je zdaj vse skupaj zaštekalo, ko sem napisala post    user posted image

Pa naj gre v r**  vse skupaj, sem jezna.

Aja, Alina_alin  saj tak hudo pa spet ni bilo, da se nebi dalo vzdržat. Če sem te slučajno prestrašla. Res me je svinjsko bolelo, ko mi je risal obrobo na drugem ta večjem tatooju kakšne slabe pol urce, pol pa se že itak "navadiš" na to bolečino. in mi je pol še 2 uri risal pa ni bilo problema. Pa jaz, ko sem full "šajser" in se bojim inekcij. Se da potrpet.
Vprašaj še Mehurčico, sem tut vidla, da ima tattoo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
16.4.2008 23:02:37   
Alina_alin
Pandica, a si si šla po sladoled?user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
16.4.2008 23:03:23   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: živa
Klaudia, enkrat mi moraš razložit najbolj simpl način zmanjšanja slikc, ker meni se tega tolk ne daaaa delat user posted image . Hvala, da si to uredila namesto mene user posted image .

Ni za kaj. user posted image  Hitro obrazložitev manjšanja imaš pa en post nad tabo. Ta programček ima vsak v windowsih

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
16.4.2008 23:06:19   
Klaudia
Danes pa vse nekaj šteka tako da grem raje spat. Mi je že ene 20x napisu error al pa server busy user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
16.4.2008 23:06:32   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Tiste ki boste dajale fotke na google, bi vas prosila da zmanjšate fotke na recimo okoli 100kb. Ker je vsega skupaj prostora 100MB in je treba šparat. Pa da ne bom potem manjšala samo jst user posted image . Če nimate kakšnega oblikovalskega programa se da tudi v paintu (slikarju). Greš pod image - stretch/skew - pa pri strech pri obeh nastaviš recimo 30%

Joj, Klaudia  kaj vse ti zahtevaš od nas user posted image user posted image user posted image
Sem ravnokar pogledala po tvojih navodilih in nimam pojma kako se to naredi... user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
16.4.2008 23:06:57   
*kinnie*
mama06: čestitke za user posted image , predvsem pa vse dobro na pediatriji!! Srečno

nik: čestitke za polovičkouser posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
16.4.2008 23:08:48   
*kinnie*

Danes pa vse nekaj šteka tako da grem raje spat. Mi je že ene 20x napisu error al pa server busy user posted image

Meni tudiuser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
16.4.2008 23:10:52   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Pandica, a si si šla po sladoled?user posted image

Ne, danes pa ne   user posted image
Hujšam user posted image user posted image Saj ne, danes je premrzlo. Me še še zeblo kot psa, ko sem bla z Alanom zunaj   user posted image

Danes pa vse nekaj šteka tako da grem raje spat. Mi je že ene 20x napisu error al pa server busy

Aha, torej ni nič narobe z mojim rač., ker nas vse zafrkava zgleda  user posted image

Sanwebdra   jeee, a si opazla kaj sem se naučila?
Bravo  user posted image     jaz 

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
16.4.2008 23:12:50   
živa
Klaudia, sem imela danes s sabo Liin bodi; zdaj je spet za zlikat user posted image .

Ker me ne bo v CE, kako ti ga dostavim?

Lp,

živa

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
16.4.2008 23:13:23   
Alina_alin
Pandica, tudi jaz bi se rada naučila citiranja.

Kam pa ti hujšaš? Idi si bo eno družinsko porcijo hitroooo!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
16.4.2008 23:13:27   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Mama06      a ti mene dol podiš iz RR, kaj ?  user posted image

No, vseeno Jerneju čestitam za prvi zobek, bravo Jernej  user posted image

ma kje pa.... kot vidiš sem se proglasila za sokrivko

za sladoled pa si ti kriva, ker vsako večer delaš lušte tugor - si nas polovico itak že okužila z njimuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
16.4.2008 23:13:37   
sanwebdra
Bravo, Pandica!!!user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
16.4.2008 23:15:21   
mama06

Res nekaj šteka, ker jaz še vedno nimam mailauser posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
16.4.2008 23:18:27   
mama06
Lahko noč punce

user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
16.4.2008 23:19:55   
Alina_alin
Grem zdaj v horizontalo. In to celo pred  00. Ne morem verjet. Mirno nočko!user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
16.4.2008 23:20:59   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Pandica, tudi jaz bi se rada naučila citiranja.

Kam pa ti hujšaš? Idi si bo eno družinsko porcijo hitroooo!

Saj sem znala že prej citirat, s tem, da vedno samo za eno osebo. Nisem pa vedla kako naredim, če želim dva citata kot v prejšnjem mojem postu, pa vidim, da je simpl kot pasulj user posted image user posted image

Drugače pa imaš na postu zgoraj možnosti odgovor, citiraj, posreduj, stisneš na citiraj kaj pač hočeš, ostalo lahko tut izbrišeš, pol še spodaj sama napišeš kaj želiš in pošlješ...saj ni težko...le probaj    user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
16.4.2008 23:25:53   
Pandica
Jaz pa grem zdaj pod  user posted image   in nič ne kaže, da bom pred polnočjo v  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?