|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
16.4.2008 21:59:00   
Klaudia
Joj kaj sem danes pozabila

NIK - vse najboljše za polovičko!!

user posted image

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 16.4.2008 22:00:04 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
16.4.2008 21:59:16   
skuštrana
Skuštrana kje si, vem da si ti povedala lokacijo v planetu

Gledam slikeuser posted image

V planetu Tuš navrhu pri kino blagajnahuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
16.4.2008 22:13:22   
mama06
skuštrana - lahko kakšno besedico rečeva?user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
16.4.2008 22:16:10   
teka
ojla punce!

super ste ble danes, vse po vrsti. bejbike pa tako zrihtane, da se je kar kadilo user posted image user posted image user posted image me veseli, da so vam mafini teknili, ker če bi ostali, bi bila kar malo  žalostna user posted image (hec, hec)

alina_alin trenerkica je bila super, še enkrat hvala, da ni rabil max bit v štrampeljčkih (to bi bil pravi stilski izziv user posted image )

noa1, super da so uspeli. pa čisto ajnfoh za naredit, ni res?

sanwebdra, še enkrat hvala za dudice!

smo pa vse spet sprobavale in šmekale slinge in mt - skuštrana, mislim da bo še biznisa user posted image

nik, vse naj naj user posted image

mama06, upam da je bila današnja jernejeva večerja uvod v obdobje veselega papcanja user posted image user posted image user posted image

sem še kaj pozabla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3179
16.4.2008 22:17:46   
teka
ja pa kdaj bom končno že dobila to drugo  user posted image  user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
16.4.2008 22:19:17   
teka
nana06 in skuštrana, vidim da je pandica gor. pripravita se, ker zdaj se bo začel čvek, da ne bosta mogli dohajat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
16.4.2008 22:19:26   
jasna
Nik, vse najboljše za 6+user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na srečanju luštno, kot vednouser posted image . Vanili in nova 10ka, lepo vaju je bilo spoznat. A je danes tudi bila kakšna kolosejeva kavica?user posted image  Oktoberka, a mi lahko prosim dekico prineseš kar v CE? Hvala! Tave slikice so superuser posted image

suzanamai, a si Zojo na elektriko priključla?user posted image  Če boš imela še ribežnov, bi jaz še enegauser posted image

mama06, držita se in da bo hitro za vamauser posted image

Mehurčica, iii je lepa gospodičnauser posted image . Klobuček pa splohuser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 16.4.2008 22:20:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 3182
16.4.2008 22:20:04   
teka
sem mislila mama06 user posted image brez zamere

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
16.4.2008 22:20:44   
miska1
Lepo vas je blo spet videt na srecanju, predvsem nase male. Sem uspela za nazaj prebrati, dons ni toliko, lohk vsaj kaj napisem.

Kasija - cimprej se pozdravite, vem je zoprno, ce je nosek zabasan. Kar vlece se, joj pa koliko fizioloske gre. Upam, da se kmalu vidimo.

zajcek - jz tud bolj, da nevem, da je zajec za kosilo, ker ga ne bi pojedla, pa nisem vegi.

oktoberka - te zenske res nimajo boljsega za pocet, ko da se o intimnih delih prepirajo

tave - bravo za racunalnik, da je usposobljen internet

mama06 - ne privoscim, da sta v pediatricni. Zadnjic, ko sva bla z Martinom, sem bla vesela, da je z njim vse v redu. Niso mu niti UZ glavice delali, samo na pregled gre cez 3 mesece. Tisti dojencki so bli tolk bogi ze za pogledat. Kaj sele, da pomislis, da je res nekaj narobe. Verjetno ne bosta dolgo notri. Mogoce si moras samo dodatno izcrpati. A premalo dobi? Verjamem, da ne bosta dolgo tam.

vzdevki - Martinek, tinek, tini (ga klice tasca); zame je moj mucek, moj lubcek

Za Celje se upam, da zmenim.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
16.4.2008 22:21:27   
Jenny Anny
Evo, končno sem dala nekaj fotk v album, če nam gre slučajno spet hard disk po gobe (pa na eksterca sem tud že skopirala, študiram če bi še CD zapekla)user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
16.4.2008 22:27:07   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: teka

pri 100

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
16.4.2008 22:27:32   
sanwebdra
Punce, pa ve niste resne .. Sem ravno dans na srečanju povedala, da bomo omejile na 1 post dnevno na uporabnico - v 24 urah ste 8 strani naklofale , jao meni ... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *Lana*
hojla!
na hitro javim naše mere:
6.mesec - 65 cm, 9520 g user posted image
več napišem zvečer user posted image

Ja, to pa je kilaža. Bravo!!! Morda se Jernej kaj neleze ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TEKA; hvala za muffine! Se priporočamo.user posted image  Mogoče pa bo Noa1 naslednjič kakšne pripravila.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia
Nekam lene ste danes kaj je zdaj to!

Kako lene, preden se prebiješ tu skozi ... res jaz sem za omeijtev na 1, mogoče 2 posta na dan.

Nik, happy mini 6.user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
16.4.2008 22:28:34   
jasna
Klaudia, super si uredila googlovo stranuser posted image . Zakaj pa nisi dala letnic pri RD mamic?

Živa, če si tu... A lahko slikice pomanjšaš? Jih je ful težko gledati. No, trenutno dela samo prva.

Takole pa sta se naša dva danes igrala. Upam, da mi bodo snahe nekoč hvaležneuser posted image
user posted image

Bom še kar dopisala... ko ste glih omejile posteuser posted image

Lana, tole pa je kilažauser posted image  

< Sporočilo je popravil jasna -- 16.4.2008 22:34:34 >

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
16.4.2008 22:30:18   
*kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny

Evo, končno sem dala nekaj fotk v album, če nam gre slučajno spet hard disk po gobe (pa na eksterca sem tud že skopirala, študiram če bi še CD zapekla)user posted image

še dobro, da pri nas za to skrbi možek--imamo tako bogi računalnik-so mu dnevi štetiuser posted image user posted image ravno danes sva se pogovarjala, da bo treba menjat...

Neposredna povezava do sporočila: 3189
16.4.2008 22:32:59   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Punce, pa ve niste resne .. Sem ravno dans na srečanju povedala, da bomo omejile na 1 post dnevno na uporabnico - v 24 urah ste 8 strani naklofale , jao meni ... user posted image

Ah tako hudo pa ni nouser posted image
Avgustovke imajo 8.del...user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
16.4.2008 22:33:49   
Jenny Anny
Nič jaz grem spat, lahko noč vsem, zjutraj ko bom vstala bom itak mela minimalno 2 strani za prebrat, ker Lane31 nocoj še zaštartala ni user posted image user posted image

Nik vse naj naj (pa čeprav z zamudouser posted image )

Lahko noč

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
16.4.2008 22:39:39   
Pandica

Ko boš začela več klepetati  user posted image user posted image user posted image

Mislim, da pri 100-ki tako, da hitro piši...

Večerni čvek se začenja    user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
16.4.2008 22:40:01   
jasna
Jenny, nočkouser posted image

Živa, vzamem nazaj.. lepo se vidiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3193
16.4.2008 22:41:00   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Nehaj, bomo kreganiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
16.4.2008 22:41:31   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz se bom danes vzdržala, upam. Mam ful za delatuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
16.4.2008 22:42:18   
mama06

sem mislila mama06 user posted image brez zamere

teka ni problema.

A nama pa nihče ne bo čestital za prvi zobek?user posted image Midva sva novemberčka in ne oktoberčka, tako, da sva tudi hitrauser posted image user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
16.4.2008 22:43:06   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz se bom danes vzdržala, upam. Mam ful za delatuser posted image

Jaz se bom pa dela vzdržalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
16.4.2008 22:43:14   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: jasna
Klaudia, super si uredila googlovo stranuser posted image . Zakaj pa nisi dala letnic pri RD mamic?

Živa, če si tu... A lahko slikice pomanjšaš? Jih je ful težko gledati. No, trenutno dela samo prva.

Saj so letnice pri mamicah. Pri malčkih jih ni.

Daj mi nekaj povej... a se še vidijo živine sliike? Sem jih pomanjšala in na novo naložila, njene pobrisala, pol sem pa opazila, da še vedno dela stran user posted image . Moram se spravit moderirat ko ne bo nobene gor. Recimo ob 6h zjutraj ko bo budnica user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
16.4.2008 22:44:33   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: miska1

mama06 - ne privoscim, da sta v pediatricni. Zadnjic, ko sva bla z Martinom, sem bla vesela, da je z njim vse v redu. Niso mu niti UZ glavice delali, samo na pregled gre cez 3 mesece. Tisti dojencki so bli tolk bogi ze za pogledat. Kaj sele, da pomislis, da je res nekaj narobe. Verjetno ne bosta dolgo notri. Mogoce si moras samo dodatno izcrpati. A premalo dobi? Verjamem, da ne bosta dolgo tam.

Dodatno si že sedaj črpam in mu dajem po dojenju, ampak ne želi jest. Zraven se smeji in igrauser posted image

Današnjemu polletniku iskrene čestitke!!!

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
16.4.2008 22:46:02   
jasna
Klaudia, delauser posted image

Zdej pa res grem... pa mogoče pridem še nazaj.... pa mi je žal, da ne obvladam smeške, ker bi rabla enga, ki se s kladivom tolče po buči...

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?