|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
16.4.2008 23:28:21   
noa1
Uspelo mi je slikice gor dat.... od srečanja. Geslo pa je tako kot vedno.
Mi je bilo danes spet full fajn ampak se nisem uspela z vsemi pogovarjatuser posted image ....če pa teh par ur takoooo hitro mine.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
16.4.2008 23:29:41   
sanwebdra
Dobro, grem še jaz v mižule ... ja naš ati danes celo že doma ... ja, fuzbal!!! Mi včasih kar user posted image . Pridne bodite in lepe sanje. user posted image

GEslo Prosim , noa1!!!

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 16.4.2008 23:30:18 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
16.4.2008 23:33:54   
Jenny Anny
Jaz sem že eno odspala, pa je naša hotla malco in je že pojedla, pa sem rekla grem za foro pogledat kolk so na RR naklofale in se nisem zmotila - VELIK SO NAKLOFALE SEVEDA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama06 čestitke za zobek, sedaj pa mora jest, saj ma vendar zobuser posted image

Nič grem nazaj u mižule.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
16.4.2008 23:36:23   
VANILI
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image
napisala sem en kilometer dolg post in potem me je ta internet fuuser posted image nil ven!!!!!!!!!!!!!!!
prouser posted image t prauser posted image ec!!!!!!!!!!!!

zdajpa ne grem več pisat!!!!
samo na kratko še enx:

1. na srečanju sem se imela ful lepo in prijetno, vse mamice so me prijetno presenetile, kok je fajn v živo spoznat koga, s katerim samo preko interneta čvekaš in poznašsamo prek niknejmauser posted image

2. jasna hvala za inštrukcije,sem se popoldne važila pri babi in dediju; Neli je pa zakon - na naslednje srečanje bo prišla kar saam, s slingom na ramiuser posted image

3. ma neeeee... vsako posebej sem pohvalila in skomplimentirala, ampak zdaj pa ne morem še enx ...res ne...

4. z miško nama morda uspe se pripeljat v Celje (sam da bomo zdravi)

5. Suzanami pa dela strgalnike hudoooo dobre, take za v galerijouser posted image user posted image

6. vse bebice so pa itak cukrčki, za polupčkat in crklat

7. če nas nidoma,moj možek fulnaredi,danes je uspešno montiral varnostna vrata, jaz pa sem bila pridkana in ga postrigla

8. nič, gremzdaj res na cote se spravit, že tretjič tipkam ISTO, kot da bi se midogajal dejavuuser posted image

uživajte in bodite pridkani.

Desetke ste res simpli-d-best!!!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
16.4.2008 23:36:41   
Margareta
mama06, naj te malo potolažim. Midve z Evo sva bili na pediatrični kliniki, in ni tako grozno kot se sliši. Midve sva bili 5 dni, ampak ne samo na dnevno bolnišnično oskrbo, pač pa all inclusive. Najprej sem bila kar malo jezna na našo pediatrinjo, kasneje sem ji bila pa hvaležna. So vsaj odkrili, da je tamala samo neješča. Tako, da jo moram sedaj strogo hranit na 3 ure - podnevi in ponoči, ker Eva mi je od prvega meseca prespala noč Ampak sedaj sem jo pogruntala - ponoči jo hranim s flaško, tako da je ne zbujam. Malo ji dvignem glavico in vsaj nekaj popije. Oddelčna zdravnica na gastro  je dr. Sedmakova, ona je malo bolj šarf, ampak menda zelo dobra. Drugi pediatri so pa vsi zelo v redu.

Preiskave - vzeli so ji urin, kri, blato. Naredili so ji UZ trebušne votline. Ter pregled z nekimi elektrodami (povsem neboleč), s katerim ugotavljajo kako hitro se izloča, neka snov iz telesa.
Edina zoprna stvar je bila ph metrija, (to delajo mislim, da samo v primeru, če otrok poliva - in z njo merijo refluks) pri kateri uvedejo skozi nosnico do požiralnika zelo tanko cevko - v glavnem ta preiskava traja 24 ur in otrok ima ta čas zvezane rokice na nogice. Je pa neboleč postopek, zoprno je edino to, da je zvezan. Ni pa nujno, da bodo delali to preiskavo. Če te še kaj zanima, mi lahko pišeš na zs.

suzanamai- kakšna lepa punčka

mehurčica - kakšne lepe učke ima Eni, pa take dolge trepalnice.

Kinnie, a si ti Domžalčanka? Jaz sem drugače Kamničanka, priseljena v Podgozd.

janja - jutri grem v šoping. Mi bo tašča merkala oba otroka in si bom dala duška. Grem pa v Supernovo, ker mi je najbližje. Pa moža bom vzela s sabo, da bova šla potem še na pivo.

Vanili, midve sva pa zelo blizu po datumu rojstva

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
16.4.2008 23:38:25   
janja
Ma sem smotana. Sploh nisem šla pospravit, ampak sem visela tu gor in dajala slikce v album. Slikce so še od srečanja 20.3. in 3.4. so pa v albumu v mojem podpisu. Zaenkrat je album javen, ga bom pa kasneje zaklenila in tista, ki bo hotla gledat, mi bo mogla poslat mail na ZS.

No, zdaj pa grem, pa ne preveč čvekat.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
16.4.2008 23:41:04   
noa1
Klavdija: jaz še zmeraj nisem dobila tistega vabila za googluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
16.4.2008 23:41:49   
noa1
Kdaj pa pol dobiš tretjo user posted image ? A pri 500?

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
16.4.2008 23:42:38   
VANILI
no, MORAM še kaj napisat, drugaš ne bom mogla spatuser posted image

mama06 - a v pediatrično greste?? Držim, res držim pesti, da bo na koncu koncev vse OK!!!! Jazvem, da sem se zjokala, ko je morala Živa prvič ostat v bolnišnici (rota virus), saj nič hudega, ampak videt svojga otroka tam... NO PA JE BILO VSE OK, sem ji razložila,da sva prišli za par dni v tak poseben hotel, kjer se bododogjale prav posebne stvari... in je bilo nekako doživetje.. no tis svojim glih ne boš mogl tko se pogovorit, samo čim bolj ga imej pri sebi, da bo čutil tvojo toplino, pa mu bo dobro... vse, vse dobro vama želim!!!!!

prosim, kako dobiš tavelike smajlie????

mrgareta - grem pogledat... (kam pa???) - no bom pol. A si tehtnica???

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
16.4.2008 23:44:24   
VANILI
janjauser posted image

a siše prisotna?? Ma kajne greš spat, jutri boš pa zaspana, ko boš morala bit fit-mama!!! vsaj zame to velja

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
16.4.2008 23:46:35   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Kdaj pa pol dobiš tretjo user posted image ? A pri 500?

Ja    user posted image

Pošlji mi prosim geslo Noa

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
16.4.2008 23:47:36   
Margareta
ma ja tehtnica, letnik 1972

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
16.4.2008 23:53:23   
VANILI
margareta, sem zdaj vidla, jeeeee
tehtnice rules!!!!!
pa še suzanamai je ito tehtnica, jeeeeeee

Neposredna povezava do sporočila: 3238
16.4.2008 23:55:18   
VANILI
dobro, ženske, ko se na forumu začnem pogovarjat sama s sabo, je čas, da se tudisama spravim spat, zatorej, alhko noč

in, jutri mogoče že dobim mei taj, jeeeee

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
16.4.2008 23:57:54   
noa1
Jaz sem tudi tehnicauser posted image user posted image user posted image . Sedaj ima mojuser posted image  kar dveuser posted image user posted image user posted image .

Pandica: geslo sem ti že poslala (moje ime).
Mama06:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....da se čim prej vse porihta in čestitke za zobek

Tak, zdaj pa grem res spat
Nočko

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
16.4.2008 23:59:37   
Ulaa
Hvala!!!
Jutri imava kontrolo, pa ti sporocim mere user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
17.4.2008 0:07:51   
jasna
Pa dobr štajerke, pa ve me čist ignorirateuser posted image . Jst še vedno ne vem katera je katerauser posted image . Bom mogla na CE počakat?

Pandica, ne ni čist taprav smeškouser posted image . Saj nekoč, nekdaj si bom pa vzela čas za smeške...

Med - sem hotela prej napisat. Poškoti so itak pečeni na dovolj visoki temperaturi, da spore pobije. Tako da ni panikeuser posted image

Margareta, uživaj jutri. Jaz bi tudi solo pir z možičkomuser posted image .

Nočko!

< Sporočilo je popravil jasna -- 17.4.2008 0:09:28 >

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
17.4.2008 0:08:43   
Ulaa
Hvala vsem za cestitke user posted image !
Ena je vmes komentirala da ste nore, pa ste res, jaz vas komaj uspem prebrat.
Nas Nik je krasen otrok, veliko spi in se zelo malo pritozuje. Ampak punce nasi user posted image so ze pol leta stari, se 5 mesecev pa gremo v sluzbo user posted image user posted image user posted image user posted image
A katera razmislja o 4 urnem dealavniku?
orka**: a mi imamo do konca aprila za vrtec cas? Pol moram se dva meseca cakat da zvem rezultat user posted image
Vas grem se malo prebrat potem pa spat.
A dones sem pa jaz taprva user posted image user posted image user posted image
Vsem  eno dobro user posted image , ko se zbudite!

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
17.4.2008 0:13:25   
2ursae
še jaz se poslovim user posted image

Naj povem, da sem danes dala Boru brokoli, ampak takega, čist nič fensi: mal poparjenega in zmixanega, nič dodanega mleka in lepo serviranega, bolj za sprobat, če mu bo všeč .. in mu je bilo user posted image , je tiste drobce valjal po ustih, ampak pojedel. 2 žlički user posted image  samega zdravja user posted image

nočkec

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
17.4.2008 0:13:28   
pot

Oskar spi. Je bil pa full siten danes, vse dokler ni zaspal. Je pa veliko danes pojedel, toliko kot je bil siten. user posted image Cepljenje ali pa še vreme povrh tega. user posted image Zjutraj je imel še čisto majčkeno vročine.

vzdevki, jih je preveč, bi celo stran napisala.

skuštranauser posted image user posted image
Kasija, zajček ali zajec...user posted image važno je, da je zajec pečen ali kuhan. user posted image user posted image user posted image Si pa dobro razložila.user posted image

Klaudia, jetrca user posted image , rajši en dober žrebičkov zrezek, pa ne konjski, je pretrd. user posted image Ali pa Retafer. Pa vedno se ti pozabim zahalit, ker tako pridno obdeluješ podatke.user posted image user posted image user posted image Glede slik vzeto na znanje.

Plenice, še dobro, da ste povedale, da so Dm-ove in Mullerjeve zanič, ker sem ravno jutri hotla it kupit en paket za probo. Bom pa pri Lumpijevih ostala. Zaenkrat nama ustrezajo. Sparkijevim pa se razletijo ven kuglice, če jih je katera hotela kupit.

mama06, čestitke za zob, pa držita se. Pa ne bit slabe volje že v naprej, preden izveš če je sploh kaj narobe. Se pa strinjam z lane31, morda ga je rast zob tako motila, da ni mogel jesti. Zato se ne sekiraj prehitro.

piškoti, jaz sem vas pa ravno hotla vprašat, kako to, da že dajete otrokom piškote? A ni notri sladkorja, pa glutena, ali ste vse že tako daleč z uvajanjem, da že uvajate gluten in ostale prisotne sestavine?

Srečanje: kdaj bo čez 14 dni, da ne bom spet rezervirala avta napačni dan? Razen, če bi se me spet rade otresle. user posted image user posted image user posted image Zdaj, ko imam M, je to dobra ideja, nisem bila celo nosečnost tako občutljiva in tečna. user posted image user posted image user posted image

navidezna odsotnost, ki oktoberko tako moti. to je zato, da te ne vidijo, da prebiraš temo, v kateri ne sodeluješ ampak samo firbce paseš. user posted image user posted image user posted image Recimo nas oktoberke velikokrat berejo ali ne priključene oktoberke ali pa druge mamice, ki imajo veliko časa. user posted image No, tako na primer, da ti ni nerodno, če bereš kaj kar se te ne tiče. user posted image user posted image user posted image

teka, za drugo zvezdico, boš mogla pa še malo natipkat. user posted image

Jenny Anny, kako je dobra pupa,  s tistim časopisom v roki! Kot velika. user posted image user posted image

A ste opazile, da so tiste slike, kjer ste same gor veliko bolj pobliže pogledane, kot tiste, na katerih so samo otroci? user posted image user posted image user posted image

sanwebdra, nevem, če bo ta tvoja (drugače dobra) ideja kaj pripomogla k zmanjšanju števila strani, ker bo vsaka napisala takooo dolg post, ko bo želela ostalim odgovorit. user posted image user posted image user posted image

jasna, mene pa full firbec matra user posted image s čim se ti drugače ukvarjaš, ko šivaš tako lepe slinge, majtaje ali karkoli so že te tvoje umetnine. Lahko tudi samo besedico na ZS. user posted image

Uf, še vsaj dve strani imam za prebrat! Gremo naprej.

No, zdaj pa lahko noč, upam. user posted image Morem še črpat.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
17.4.2008 0:26:14   
VANILI
tik predeugasnem to škatlo, samo še nekaj, pol pa - če res ne smemo tolk pisat,še dobro, me bo vsajnekaj štopalo.

Danes, ko je šel moj spat, mije rekel: "Se vidva v pojstli!"
In jaz?? Ženske,zanemarjam svojga moža!!! namesto da bi ga srečala v pojstli, veselo tipkam, on pa že smrči,revež obupaluser posted image user posted image

ne, to se mora končat.
Enpost od mene, od danes zvečer naprej, tako.
Noa1- ja, titud tehtnica,jeeee
no povej če nismo fajn??!!

2ursae - sam še to, sploh se ne mrem načudit Boru, kako lepe laske ma!!!!
Nozdaj pa me mate že dost, jaz se mam in zato odhajam.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
17.4.2008 0:50:01   
Margareta
sem pogledala slike od Noe1, pa ne vem katere ste. zdej sem pa ferbec

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
17.4.2008 1:07:24   
Pandica
Jasna, Margareta in vse ostale radovednice user posted image   , ki sprašujete katera je katera user posted image

V mojem albumu je ena gasilska slika kjer smo vse gor in je napisano katera je katera.  Da si potešite radovednost user posted image   Je pa iz prejšnjega srečanja, z današnjega še nisem dala gor, bom pa, obljubim.  Pa hitro poglejte, ker bom potem album zaklenila, pol pa spet ne boste vedele in boste jamrale user posted image user posted image user posted image

Tak, zdaj pa ajat.

Lahko noč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3248
17.4.2008 1:33:54   
Margareta
uf, hvala, lahko noč

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
17.4.2008 7:27:28   
Klaudia
Dobro jutro!

Danes smo spet zgodni user posted image

Vse ki še niste dobile vabila, pa ste mi dale mail. Poslala sem ga, vendar kot zgleda nekaj štrajka. Sem zdele nekaj poskusila, pa bom sporočila, če deluje.

manjšanje slik s slikarjem - bom poslikala korak za korakom in dala v album. Grem kar zdele tole narest.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?