Pandica
|
Oj babe Še dobro, da smo danes vse imele srečanje, da niste preveč napisale, ker sem vas še zdaj komaj uspela prebrati. Po srečanju sma namreč z Zalo šli domov samo toliko, da sma se previli, podojili in preoblekli, ker sma se zapacali z Tekinimi mafini , ko smo se tak basale vse. Pol pa šli na obisk k moji prijateljici. Teka mafini so bili super, hvala ti, da si se tako potrudla za nas Alina_alin na hitro sem preletela, pogledala naše slikice, ki si jih naredila. Joj, saj sem vedela, da bom na vseh slikah, ko ena čarovnica pa še ona 2 ta velika mozolja se full vidita, ko si me tako na blizu slikala, da še ga kila pudra ni skrila Tako, da hitro dol zbriši, ker tak vem, da bodo zdaj vse šle gledat, radovednice take kot so Aja, pa tvoje slikice, ki sem jih danes pogledala, svetovne, sem jih z takim užitkom pogledala, ker so res čudovite Prinesi naslednjič kak drug album Lane31 ste šli pol na kosilo? Kaj ste dobrega jedli? Mehurčica hvala za pomoč pri slingu. Ampak veš, da še te bom kdaj ziher kaj vprašala, tak da....aja, pa Eni je bla danes tak lepa v kiklci Noa1 mi2 se pa itak po mojem ob prvem sončku vidima v mestu Mama06 ojoj, držim pesti, da se začne Jernej čimprej rediti, držita se. No, bosta že kdaj drugič prišla, ko vama bo zneslo. Zdaj pa ste tak ziher spet full napisale, medtem, ko sem jaz pisala ta post
|