|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
16.4.2008 20:52:38   
suzanamai
Ja ja, ti se kar zgovarjej zdaj na barvo las, ko pa vsi vemo da se barvašuser posted image

Joj mene pa tako lasje dons bolijo, moram pod nujno pod škarje.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
16.4.2008 20:54:37   
suzanamai
komaj čakam, da vas v pondelk spoznam, se že ful veselim. me pa zanima, kje v planetu tuš se pa dobimo? men je vse skupaj bolj tuje, sem bla sam ene parkrat tam

Mene tud zanima kje.
Skuštrana kje si, vem da si ti povedala lokacijo v planetuuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
16.4.2008 20:57:49   
Alina_alin
Oj!
Štajerke, slike so na http://www.moj-album.com/uredi/spelika-tjaska/11743864/?stran=1
so pa na treh straneh - jih je kar nekaj. Nisem delala izbora.
Pošljem še vam jih po mailu.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
16.4.2008 21:00:36   
mehurčica
O, Zoja, kaka frizurca.user posted image

Eni pa je danes takšna šla na srečanje:
user posted image

Super smo se imele, itak.

Teka, hvala za mafine - njaaaaammmmm, kak so bli dobri! Sanwebdra, hvala za čokoladne bananice - Eni se je že oblizovala. Je zjutraj jedla en krhl banane brez čokolade.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
16.4.2008 21:10:49   
*kinnie*
Evo jaz organiziram v petek srečanje v Domžalahuser posted image user posted image user posted image če jih bom sploh najdlauser posted image user posted image user posted image

Ma ajde zdaj pa res, jutri bom klicala na tentours, pa vam povem jutri kako pa kaj....user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3155
16.4.2008 21:19:25   
Jenny Anny
*kinnie*  a v petekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

S tamalo verjetno šibava na Dolenjsko v petek

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
16.4.2008 21:20:33   
tave
Ma Zoja je faca. Slikce so v albumu pod gelom kolosejuser posted image .

Prošnja:  še enkrat linke za smajlije, ker imamo nova okna na rač.

hvala

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
16.4.2008 21:22:08   
tave
Pa zakaj ne prikaže komentarjev??!! pa sem jih shranila.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
16.4.2008 21:24:16   
*kinnie*
uuuu sem dobila odgovor iz tentoursa-ne bo treba v domžaleuser posted image user posted image ....sem se pa prejle že zagrebla za avto za petek....da ne bom stisnla rep med noge ane....

Jenny Anny-hmm škoda no
Suzanamai:prideš v Kranj user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
16.4.2008 21:26:47   
Pandica
Oj babe

Še dobro, da smo danes vse imele srečanje, da niste preveč napisale, ker sem vas še zdaj komaj uspela prebrati.

Po srečanju sma namreč z Zalo šli domov samo toliko, da sma se previli, podojili in preoblekli, ker sma se zapacali z Tekinimi mafini user posted image user posted image , ko smo se tak basale vse. Pol pa šli na obisk k moji prijateljici.

Teka mafini so bili super, hvala ti, da si se tako potrudla za nas user posted image

Alina_alin    na hitro sem preletela, pogledala naše slikice, ki si jih naredila.
Joj, saj sem vedela, da bom na vseh slikah, ko ena čarovnica user posted image user posted image pa še ona 2 ta velika mozolja se full vidita, ko si me tako na blizu slikala, da še ga kila pudra ni skrila user posted image   Tako, da hitro dol zbriši, ker tak vem, da bodo zdaj vse šle gledat, radovednice take kot so user posted image user posted image

Aja, pa tvoje slikice, ki sem jih danes pogledala, svetovne, sem jih z takim užitkom pogledala, ker so res čudovite user posted image
Prinesi naslednjič kak drug album user posted image

Lane31   ste šli pol na kosilo? Kaj ste dobrega jedli?

Mehurčica     hvala  za pomoč pri slingu. Ampak veš, da še te bom kdaj ziher kaj vprašala, tak da....aja, pa Eni je bla danes tak lepa v kiklci user posted image

Noa1   mi2 se pa itak po mojem ob prvem sončku vidima v mestu user posted image

Mama06   ojoj, držim pesti, da se začne Jernej čimprej rediti, držita se.
No, bosta že kdaj drugič prišla, ko vama bo zneslo.

Zdaj pa ste tak ziher spet full napisale, medtem, ko sem jaz pisala ta post user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
16.4.2008 21:29:24   
*kinnie*
teka: evo neki linkov
http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

http://smileys.on-my-web.com/categorie3-Nature.html

http://www.cosgan.de/smilie.php

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
16.4.2008 21:30:34   
mama06
Punce, vidim, da ste se vse lepo imele. Me veseli.

Vsa deca so tako lepo in okroglolična, da sem vam kar fauš. Pa nič slbega ne mislim, samo trenutno sem zelo zafrustrirana zaradi teže. Le tako naprejuser posted image user posted image

Ampak, sem bila pa sedaj zvečer ful presenečena pri malem, saj sem ga skopala, ga dala atiju in šla v kuhinjo pripravit riževo kašico, nakar slišim tak jok in stok. Pridem gor in hočem malega nahranit, pa se nikakor ni umiril. Dam zizo in je v minutki zaspal. Vmes je jedel in jaz sem zaspala z njim. Se čez pol ure zbudi in gre dalje jest(dojit), nakar se spet začne ful jokat in jaz izkoristim priliko in dam kašico kar v temi in po 2 žličkah se umiri in je pojedel vseh 100ml.user posted image Dam dudo in zaspi, ampak se SPET zbudi, saj bi imel zizo še enkrat in tako je spet zaspal med dojenjem in seveda spet neki malega pojedel. Upam, da se mu bo apetit vrnil. Ampak to je bilo danes za njega ful dosti, v primerjavi z ostalimi dnevi in obrokiuser posted image user posted image user posted image
No, sedaj pa že lepo mirno spi dalje.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
16.4.2008 21:31:07   
Jenny Anny
*kinnie* bomo pa drugič kakšen uržuh naredleuser posted image user posted image

tave komentarji pa so in to dobriuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
16.4.2008 21:31:18   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: tave

Pa zakaj ne prikaže komentarjev??!! pa sem jih shranila.

saj jih prikaže.
user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
16.4.2008 21:32:06   
Pandica
tave    lepe slikice, otročki in mamice user posted image

Samo vas ni bilo veliko kajne?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
16.4.2008 21:32:26   
*kinnie*
pandica: evo da bo po protokolu :

user posted image inuser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
16.4.2008 21:36:03   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny

*kinnie* bomo pa drugič kakšen uržuh naredleuser posted image user posted image

itaq...če pa je katera kdaj pripravljena celo do Kranja prit, potem pa res kadarkoli, jaz sem za!!!!user posted image user posted image user posted image

saj sem vesela, samo da smo rešili tole na agenciji....sem prepozno mail gledala, sem prehitro na RR bleknila,...user posted image
Ampak jaz sem mož besedeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 16.4.2008 21:37:32 >

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
16.4.2008 21:45:35   
Alina_alin
Pandica,kaj pa ti neke bedarije pišeš? Kakšni mozolji? Zdaj sem šla gledat fotke na kateri sta s tvojo lepotičko. Pa imaš neki dve mali pikici- daj daj. Če ne bi pisala o njih, jih ne bi vidla. Tak da si se sama izdala.
Hvala za pohvale  za fotke.
Sem ti hotela povedat, da mi je tvoj tatu oni ta večji ful dober. Jaz bi tudi kaj takega, samo nimam poguma, ker si mislim, da bi mi bilo žal kdaj. Pa ko si še rekla, da boli - ajaj me pa itak mine.

Mehurčica,tvoja Eni je bila danes za stilski izziv - ful porihtana.

Teka, Maxu trenirkica všeč?user posted image   Pa hvala za mafine tudi z moje strani, sem se tudi jaz posladkala in posredno Tjaša.

Glede mojih fotk - nikoli mi ne uspe poslikat vse dojenčke hkrati user posted image Zmeraj nekdo spi, ali pride pozneje, ali odide pozneje...user posted image

majazarja -tako na brzino sta pobegnili, da se niti nisem  uspela s tabo kaj pomeniti
Noa1, vidim, da si tudi ti prešpricala skupinsko fotkanje z Ajšo. ajajaj.
Lane31, tudi moja Tjaša vas je pozdravila na konec zelooo glasno. Tak da Aneta ni bila edina, ki je malo danes pokazala kako močan glas ima. Nič sekirat. Saj smo vse mame.
sanwebra
, tvoja Julija pa itak večino srečanja preaja. Ti samo dudo not, plenico čez in to je to. JOj, ti zavidam.user posted image Še pisne ne.

Danes nas je bilo rekordno število Štajerk - oktoberk na kupu. user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
16.4.2008 21:46:38   
Jenny Anny
*kinnie*  a sva sam medve danes tukaj gor, kam so pa ušle vse danes zvečer. Ponavad ko klikam "refresh" tud za sprot ne dohajam brat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
16.4.2008 21:49:45   
*kinnie*
jaz tudi sedim za compom pa tipkam refresh, pa ni ničuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3170
16.4.2008 21:51:53   
Klaudia
Nekam lene ste danes kaj je zdaj to!

živa - tiste fotke, ki si jih dala na google - kdaj je bilo to slikano, da odprem novo stran: srečanje ??.??. user posted image  Al pa kar sama naredi. Saj ni težko

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
16.4.2008 21:53:36   
*kinnie*
Edino kar je dobro, da imava z user posted image en tak prijeten pogovor, se imava prav luštno....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
16.4.2008 21:53:45   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia
živa - tiste fotke, ki si jih dala na google - kdaj je bilo to slikano, da odprem novo stran: srečanje ??.??. user posted image  Al pa kar sama naredi. Saj ni težko

upss ... vidim, da ravnokar nekaj ustvarjaš user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
16.4.2008 21:56:09   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Nekam lene ste danes kaj je zdaj to!

Dons so se v živo načvekaleuser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
16.4.2008 21:56:48   
noa1
Evo mene spet sem tuuser posted image user posted image user posted image
Sem bila že na pilatesu, pol pa malo umila in spat spravla.

Majazarja: sem ti dolžna pijačo...si baje še mojo plačalauser posted image . Ja, jaz sem se spomnila šele pri avtu in sem potem letela nazaj.user posted image

Teka: hvala za mafine. So bili njammmi. Kar mene in Pandico vprašaj...sva vse zmazali. Se ti pa tudi moj user posted image zahvaljuje, ker sem potem doma kar še ene spekla in so full uspeli. No moj jih je končno dočakal...pa je že dooolgo čakal. Mu jih bom kar jutri v službo zraven spakirala, ker drugače jih bom kar sama user posted image , to pa ne bi bilo vredu.

Alina_alin: nič sekirat če naju ni na skupnih fotkah (sva vmes šli v trgovino po sestavine za mafine). Saj tvoja je danes tudi imela stilski izivuser posted image user posted image . Pa slikice so the best.

Tako, meni se danes ne da slikic gor devat....a lahko počakate par dni?user posted image  Jutri imava okulista pol pa šibamo v A in ne vem kdaj pridemo nazaj. Jih bom dala pa čimprej gor. Obljubim!!!!!user posted image

Tave: jaz spet ne vem geslauser posted image ....a ga lahko prosim dobim, da vidim še vaše slikice 

< Sporočilo je popravil noa1 -- 16.4.2008 21:57:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?