|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
16.4.2008 8:14:35   
*kinnie*
Sicer malo pozno, pa vseeno dobro jutro!
Meni je pa takooo všeč, da ste včeraj še toliko napisale, ravno prav, da se, zraven lepo kofetkala...

Zdaj pa čisto resno: da ne boste dons preveč čvekale, pri nas je takoo lepuser posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
16.4.2008 8:14:40   
teka
jaz sem pa enkrat za starejšo kupla eko plenice v mullerju in glej ga zlomka...dobila ful rdečo ritkouser posted image tolk o mojem poskusu, biti čimbolj eko... 

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
16.4.2008 8:27:37   
*kinnie*
....ja Teka, glede plenic imaš prav....fajn je, ko poštudiraš, katere mu ustrezajo...meni so te dvoje ok....ne prenese pa Pampers...ritke maleuser posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 16.4.2008 8:28:04 >

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
16.4.2008 8:28:29   
VANILI
teka, a dej nehi. mogoče prodajajo po kosih? Bi jih sam mal za probat kupla.

Pralni oreški - a jih kaj uporablate? Jaz sem jih,pa mi nekako.. no manjka mi dišeč vonj cot, tko da zaenkrat status quo z njimi...

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
16.4.2008 8:29:11   
teka
suzanamai, včeraj sem končno še jaz preizkusla svoj ribežen s kuhlo in je en košček odpadeeeel user posted image ga prinesem v CE...
sanwebdra, mafini so pečeni, ti pa ne pozabi dudic user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
16.4.2008 8:29:24   
Klaudia
saj res... včeraj smo dobili prvo odločbo za vrtec. smo na 111.čakalnem mestu user posted image .

pa še to... jernej bravo user posted image  da si takoj pokapiral zakaj se  lonček uporablja

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
16.4.2008 8:29:44   
VANILI
baby love je nosila tastarejša čist na koncu,so ble tud zlo ok.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
16.4.2008 8:31:00   
teka
vanili, v mullerju so žal v paketu. pa sem poskusla 2krat, da izločim kak drug razlog, in se je žal zgodba ponovila... ja, eni pa ne prenašajo pampersk, kaj češ....

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
16.4.2008 8:31:47   
VANILI
lončki - a to maste od aventa une z nastavkom?? Jaz tud ga mam samkar neki čakam.. sicer pa ne vem, kaj bi mu dala not?? Tam na navodilih piše,da ni za mleko?? No saj bo poletje kmalu tu, bo pa vodo al čaj dudlal

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
16.4.2008 8:33:01   
teka
klaudia, kaj boš pa zdaj? jaz niti pomislit ne upam na to...

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
16.4.2008 8:33:14   
Margareta
dobro jutro,

sporočam še mere Eve, 6. mesec - 6.370 g in 66 cm.
(Sem šla prav pogledat koliko je imel moj prvorojenec v 6. mesecu - 8.800 g in 70 cm.)

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
16.4.2008 8:34:53   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

saj res... včeraj smo dobili prvo odločbo za vrtec. smo na 111.čakalnem mestu user posted image .

Lahko samo vprašam, ketere podatke ste že prej posredovali; mi samo ime in priimek otroka, bivališče in starostno skupino....
a samo na osnovi teh podatkov te dajo na čakalno listo?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
16.4.2008 8:35:18   
Margareta
Klaudia - a že za vrtec. joj, tamalo imam v naročju in je sitkana.

vanili - kaj si kupila bratu

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
16.4.2008 8:35:36   
VANILI
šit, čakanje na vrtecuser posted image ...
jaz mojo šele za jeseni prvi vpisala, pa dobila mesto (za tastarejše ni problem)
Tamlajši pa.. bo hočem-nočem se pazil pri user posted image ...
kaj pa kakšna varuška, privat? Če najdeš tapravo, je še bolš kot takoj tak mali v vrtec...

Neposredna povezava do sporočila: 3064
16.4.2008 8:37:38   
VANILI
margareta - še nič! Un predlog za let z balonom me mika... no njemu bi najbolj prav prišla letalska karta za Berlin, ko gre na poroko tja poleti, hehe. Saj tega ni rekel, ampak bi se po moje prav razveselil...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
16.4.2008 8:38:37   
lane31
Hvala za mnenja o plenicah.....bom kipla pa bomo vidli
Teka.......torej ne rabim zajterkovat user posted image ......saj ne boš samo Sanwebdri dala ,kaj user posted image

Klavdija.......pa saj ne moreš verjet ....pa kam češ pol z detecem ....a ti porodniško podaljšajo če ni vrtca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3066
16.4.2008 8:41:15   
VANILI
lane31, ti kar kipi user posted image , pa poročaj
nič jaz moram ugasnit pa pospravit tvračunalnik v torbo pa trbo nekam skrit, drugač me ne bo na srečanje

sam še to, a prinesemkako dekco???

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
16.4.2008 8:42:12   
teka
Lane, za potencialno user posted image od maxa se bo menda tudi kaj našlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
16.4.2008 8:45:02   
Margareta
jaz pri taprvem nisem dobila vrtca v Kamniku, kjer smo takrat stanovali, pač pa v Lj, kjer sva oba zaposlena in sva ga vsak dan vozila.  No, potem smo se pa itak preselili, bližje Ljubljani. Zdaj pa čakam, če bom mogoče dobila mesti za oba, na Igu.

Sem bila pa takrat, ko sem pri taprvem zvisela ful jezna, od 35 možnih točk za vpis otroka v vrtec, sem zbrala 0 točk.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
16.4.2008 8:45:20   
*kinnie*
ojla Margareta...ma ne znamuser posted image , Klaudia to obvladauser posted image ....hitro jo pocukaj za rokav

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
16.4.2008 8:46:25   
mehurčica
DM-ove baby love so vreduuser posted image , Alana(eko) pa smo imeli en paket vredu, dvan pa zanič.user posted image Tako da Alana pleničk več ne upam kupit. So pa Lidlove meni tudi zelo všeč.

Pralni oreščki: smo jih imeli eno pakungo, ampak so mi čez čas oblačila tako zasmrdela, da sem jih morala ponovno oprat. Recimo ene stvari, ki jih ne nosimo toliko. Tako da jih ne kupim več, pa eko gor al dol.

Imena živalic: smo imeli mucka Joki-ja, ker je jokal ko smo ga vozili domov v avtu, pol je bil en Redi, ker je bil rdečkast(je prišel za kako leto in šel - je bil zdresiran kot pesuser posted image ...si rekel hop in je skočil v naročje), potem smo imeli muco Brito in zajčka Afi-ja. Afi pa je ime enega benda, ki mi je bil najbolj všeč. V bistvu so mi še sedaj.user posted image

Zaenkrat toliko....

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
16.4.2008 8:52:55   
Klaudia
pa gremo po vrsti... user posted image

vanili - lončke imamo od tupperware-a. aventov je meni povsod puščal, pa še pogruntala ni kako se pije. Tukaj imaš posnetek če te zanima: http://www.youtube.com/watch?v=jeRfYU8Fgks

teka - počakat poram še na ostale odločbe. Poslala sem prijavo v 4 vrtce.

*kinnie* - podatki... vse. smo že vprašalnike dobili v LJ

lane31 - malo morgen. Pravjo, da kar zasebni vrtec plačaj user posted image

margareta - pošlji mi na klaudia20@gmail.com. Samo pohiti, ker grem pol v LJ

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3072
16.4.2008 8:53:15   
oktoberka
Jutro! Pa ve ste čist nore babnce!user posted image Ste naklofale tok strani včer popoldne, da sem zdej eno uro sam brala.

Pot kaj si zdej neki užaljena, sej ni nč letel nate in natvojga Oskarja. Mislm da je velik takih primerov ko dajo ljudje tud svojim hišnim ljubljenčkom človeška imena. S tem mislm da ni nč narobe.user posted image

v katerem vrtcu to delajo te prijazne tete, ki namesto mamic uvajajo hrano? Ti že veš, a ne Ej, drži se, vem kako so tečni ti zobki. Saj bojo minili

Ja itak da vem- povsod! Ker otrok more neki jest, valda ga ne bojo cel dan lačnega pustile. Sem pa mela že par takih primerkov, ko otroc nč še niso jedl k so v vrtec pršli. Pol smo se pa me dajale z njimiuser posted image

Da povem, dons smo mal bolše spal, sam še zmer sem 100krat vstala pa dala dudo. Sem ji pa 3krat namazala dlesni s CALGELOM in se mi zdi da je za ene pol urce še celo pomagalo. Tko da po moje so zobki, ker ponoč ni nč lačna in se ne zbuja zato da bi jedla. Tko da ko se bo to umirilo, mislm da bomo lahko pa celo noč prespali. Sam upam da do šole enkrat bojo zrastli zobki..user posted image

Zdej je nazaj zaspala, js morm it pa ji kej skuhat za pol. Sploh nimam več ideje kaj ji nej pripravim. A ma katera kšno nezahtevno in hitro idejo za skuhat Zarji? Hitr povejte, če se kej spomnete!

Lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
16.4.2008 8:54:36   
Margareta
KLaudia - ti bom poslala, ampak se res ne mudi. Ti se kar pripravi za srečanje, pa lepo se imejte

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
16.4.2008 8:56:05   
oktoberka
Jasna a maš dons kej prej kej časa, da bi se s Tave in z mano dobile in šle blago za mt kupit? Dej če bi imal čas pa voljo, me prosim pokliči.

http://oktoberka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?