|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
15.4.2008 23:45:44   
Alina_alin
pandica,ne ne, nisem pozabila. Ampak sem mislila samo 1 fotko vzet, zdaj pa sem glihkar bila v mehiki (beri: gledala po sto letih album). Pa bom jutri kar cel album vzela, ker je fotka prileplena. 
Sem mojemu glihkar rekla, da bi rada plavala spet z delfini pa je reku: vredu. Jaz pa: nič ni vredu - jaz bi res rada plavala spet z delfini. user posted image Pa je rekel, naj še malo počakam user posted image Čiči pa čaki. user posted image
Šibam spat, ker sem čist hin.
Nočka.

s

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
15.4.2008 23:46:55   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Pandica, si pa hitra. Prej kot ti pošljem ZS, ga ti že odprešuser posted image user posted image user posted image

Brzina mi je vrlina user posted image
Sem vse pogledala.
A ju3 prideta vi2 na srečanje? Nekam morata iti, ne...

Si videla obe današnji slikici?

Ja jutri grem najprej v bolnico k očetu, potem pa imam P spet, zaradi preljube težeuser posted image user posted image user posted image . Upam, da ni znese.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
15.4.2008 23:47:39   
pot

pot, poanta je bila o tem, da ljudje poimenujejo živali s človeškimi imeni in smo pač vse skupaj obrnili v šalo. Nič slabega ni bilo. Vsak je pač povedal, kako je domači živalici ali živali(Pandica ) ime.

Ta del sem razumela, zakaj je potreben smeh po imenu, pa ne.

< Sporočilo je popravil pot -- 15.4.2008 23:48:26 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
15.4.2008 23:48:52   
mama06
user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
15.4.2008 23:48:56   
Pandica

Da ne boš mislila, da jih kateri od naju gleda, ampak so se ravno začele, ko sem ga slikala.

Ja, ja, pa sem te dobila   user posted image
Punce naša Mama06 gleda "špance" pol pa se zgovarja na bogega Jerneja user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
15.4.2008 23:49:30   
Alina_alin
Spet ista pesem: jutri grem res prej spat.

Bomo mogli spet nekam na dopust, da bomo v 1 sobi in bomo mogli vsi spati z otroki. Hja, sem se spomnila: danes sem ravno dvignila potni list od Tjaše. Me je na UE prepričevala, da naj dam delat osebno. Jaz sem jo pa čudno gledala: če pa hočem potni list. Pa ona, saj osebna je ceneje, pa dolgo potni list itak ne velja, pa tako lahko grete na morje z osebno. Sem si mislila, ja upam, da gremo še kam drugam, ne samo Hrvaško... Noa1, gremo na Kubo?, mi smo berajt: potne liste imamo user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
15.4.2008 23:51:04   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: pot

pot, poanta je bila o tem, da ljudje poimenujejo živali s človeškimi imeni in smo pač vse skupaj obrnili v šalo. Nič slabega ni bilo. Vsak je pač povedal, kako je domači živalici ali živali(Pandica ) ime.

Smeh zato, ker očitno Pandica ni edina, ki ima hčerko z istim imenom kot je mislim, da želva od Aline_alin, ampak, da ima tudi skuštrana psa z istim imenom kot otrok. Brez hude krvi.user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
15.4.2008 23:52:14   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Da ne boš mislila, da jih kateri od naju gleda, ampak so se ravno začele, ko sem ga slikala.

Ja, ja, pa sem te dobila   user posted image
Punce naša Mama06 gleda "špance" pol pa se zgovarja na bogega Jerneja user posted image

Idi spat, ker si začela klobasat neumnostiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
15.4.2008 23:53:47   
mama06
Sedaj pa reg grem

Lahko noč vsem ŠE prisotnim,ostalim pa dobro jutro za jutri, ko bomo čekirale polnočni klub mamic user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
15.4.2008 23:55:38   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Spet ista pesem: jutri grem res prej spat.

Ja, ja, to itak vsak dan rečemo in si obljubljamo...pa je vedno isto user posted image
Samo počasi se bom tut jaz spravla, ker drugače bom naše srečanje kar prespala user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
16.4.2008 0:01:58   
pot

IZVIRNO SPOROČILO: pot

Smeh zato, ker očitno Pandica ni edina, ki ima hčerko z istim imenom kot je mislim, da želva od Aline_alin, ampak, da ima tudi skuštrana psa z istim imenom kot otrok. Brez hude krvi.user posted image

In če se prav spomnim, je želela otroku dati ime Oskar, pa se je ravno zaradi psa premislila.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
16.4.2008 0:05:38   
Pandica
Punce jaz grem spat   user posted image

Nočko    user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
16.4.2008 0:08:34   
pot
Nočko Pandica in vse ostale, pa lepo se imejte danes na srečanju, katere greste.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
16.4.2008 0:44:50   
janja
No, danes sem pa zadnja. Seveda če ste v 24 urah naklofale skoraj 10 strani, pa sem vas brala celo uro.

Hvala za čestitke Urbanu.

drobižek - jaz sem pisala o riževi kašici oz. riževem mleku. Jaz ju pripravljam zato, ker ima Urban sum na alergijo in mi izbruha vse kar vsebuje kravje mleko. Mu pa rižek mešam s svojim mlekom pa pol popije. Drugače pa mu jaz sama pripravljam sadne in zelenjavne kašice. Kot izhod v sili kdaj kupim sadno kašico (Hipp), zelenjavne pa so mi naravnost ogabne. Kako ne bi bile še otroku. Odkar mu kuham tako,da  je jed res okusna in bi jo pojedla tudi sama, mi je tudi Urban začel jesti zelenjavo. user posted image

Gluten - mi smo ga tudi že uvedli. Ko vidi piškotek od plasmona se kar trese in ga v trenutku popapca. Sem mu pa dala tudi že žemljico, pa je naredil tako štalo (same drobtine), zraven je pa tako zadovoljno godel.

Pot - upam, da nisi zamerila puncam, ko so pisale kako je ime njihovim ljubljenčkom. S tem niso žalile ne tebe, ne tvojega otroka. Veš koliko otrokom je ime Jakob - pa če se spomniš filma Sreča na vrvici - je bilo tako ime veliki črni mrcini.

Naša starina (mešanec brak jazbečar), ki je po moji in sestrini odselitvi od doma ostal pri starših je pa Max.
Naše ribe, ki jih imamo doma, so pa še danes brez imena.

Urban - jaz ga kličem Urban, Urbanček, Bani, žabica, prdek, pišček.... Andraž pa mu reče Ruban. user posted image

No, zdej grem pa tud jaz spat, se vidimo danes ljubljanske čveke.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
16.4.2008 1:46:27   
pot
IZVIRNO SPOROČILO: janja

No, danes sem pa zadnja. Seveda če ste v 24 urah naklofale skoraj 10 strani, pa sem vas brala celo uro.

Kar misli si, da si zadnja. user posted image Sem zdaj še malo za nazaj brala, ko sem mleko črpala, pa še ideje za darila sem iskala.

Vsega pa nisem predelala. Saj nič ne zamerim, edino, smeško je odveč oz. nevem zakaj je bil tja nameščen. Nisem še prebrala zakaj točno ste načele spet to temo, ampak milsim, da sem vse zastopila pravilno, saj je že med nosečnostjo bila ta tema odprta. Sem poimenovala veliko domačih živali, predvsem mačk. Če so imele kakšno človeško ime je to bilo zato, ker mi je bila oseba všeč ali po značaju, ali kakorkoli že, na zadnje sem jih poimenovala po njihovih značajih ali karakteristikah. Nikakor pa ni bila to kot žalitev koga.

Kar se tiče dudic smo že menjali za večjo, ampak ne kar žez noč. Počasi, vsakič še staro dudo nazaj. Zdaj pa starih sploh ne uporabljamo več, razen, če so nove vse za umit, pa se mudi.
Flaške pa imajo cucelj št. 1, pa tudi 2. Zdaj pa še en z malo večjo odprtino, da lahko tudi riževo kašico z zelenjavno kašico popije kdaj pa kdaj. Večjih lukenj za mleko še nimamo, ker ne utegne tako hitro piti, kot teče.

mama06: moje sožalje ob izgubi babice.user posted image

Klaudia, sta že bili pri dermatologu? Držim pesti, da se vse dobro izteče, če še nista bili.user posted image

Mišk, jaz sem tudi nosila šince, pa sem kljub temu shodila pri 1 letu. Po mojem otrok shodi ali obvlada kakšno drugo stvar, ko je pripravljen fizično in psihično in ko pogrunta sistem (recimo pri obračanju).

Pa lahko noč.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
16.4.2008 6:58:05   
Klaudia
Dobro jutro...

budnico sem imela že ob 6h in noče in noče nazaj zaspat. Gledam pa kot user posted image

Danes imamo potem pregled pri dermatologu, tako da poročam popoldne. HB imate vse srečanje, da ne bo spet 10 strani napisanih user posted image

dolžna sem še poročila s plavanja.

BIlo nas je zelo malo, kar je fajn, da imaš veliko prostora in ogromno časa z vaditeljem. 3 user posted image  pa mamice zraven. Lia je prvo nekaj brcala v obroču, pol je pa protestirala in sem jo morala nosit na rokah. Potem je bilo pa vredu... uf alarm. Noče bit več sama na tleh

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
16.4.2008 7:12:25   
Klaudia
Evo me nazaj...

imena za živali - trenutno je doma psička Tara, mačka Maca in veverica Nani. Vedno sem izbirala imena po njihovem karakterju. Nani pomeni ljubkost, Tara pomeni skala (je taka trma user posted image ), maca pa nima nekega izrazitega karakterja in ostane maca user posted image . Že dolgo nazaj smo imeli mačka po imenu garfield - jah... rad je jedel, pa oranžen je bil. Še en drug oranžen je bil pa azrael, ker je bil zloben user posted image . In potem sem šla 1x na počitnice, pridem domov. Sestra je dala eni muci, ki je prišla, ime Špela user posted image . Sem si mislila, res nimaš nobenih idej...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
16.4.2008 7:44:35   
teka
dobro jutro!

najprej vsem ena velika user posted image , vsem včerajšnjim (se nisem nič javla) in današnjim malim slavljenčkom pa user posted image .

Zunaj je sonček, štajerke a se dobimo raje kje zunaj? Marpurgi? AHAHA user posted image hec, hec

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
16.4.2008 7:44:36   
lane31
Dobro jutro user posted image  
In pol so user posted image  krivi ,da ste ve neprespane ,ja pa ja de user posted image  Bo kar rr kriva

Se grem kar pripravit za srečanje ,ker bi rada še prej obiskala DM , nam manjka mlekeca pa se mi res ni v center za vozit v mullerja.....joj sem vedno znova jezna da imajo zgolj eno štancuno ,pa še tisto na najbolj neprijazni lokaciji user posted image ......bom danes kupila še plenice v DM ........A KERA VE KAKE SO ????
Eh pa saj bo verjetno prepozno ,bom morala kar sama sprobat....no hčera user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
16.4.2008 7:46:50   
lane31
Teka........ne seri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
16.4.2008 7:50:46   
teka
lane, to sem mogla napisat, ker smo res face glede teh srečanj user posted image user posted image user posted image pol se pa vedno mamo ful mega user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
16.4.2008 7:57:24   
VANILI
Dobro jutro, punce!
Ne, jaz ne obvladam več tega foruma, da bi hotla vse prebrat, in komentrat, bi zamudila na srečanje - sem o tem pripovedovala najmanj 5 ljudem,vsem se zdi ideja super!

Slončki - ma jooj ja saj taklapsus se samo meni lahko zgodi. Hvala, Pandica za opozorilo, sicer se meni zdijo taki veseljaki user posted image , ampak z veliko domišljije res lahko vidiš, akko oni hopa-cup.. no ok, bom naslednjič pazlauser posted image .

Včearj o groza je moj mož rabil računalnik za službo in s tem onemogočim moje visenje tu gor  - a ni predrzen no??!! No potem sem pa sredi Hausa zaspala in se odvlekla v pojstlo, tako crknjot sem bla (pride enx na teden).

Če na hitro kaj natipkam:
KUHANJE NA pari - a maste prav posebne posode (z luknjicmi) ali improviziraze - kako??

VROČIna pri naših bebicah - Teo je imel reakcijo po 2.cepljenju, ročino v ritki 38,8, ampak sem odštela 0,4 tKO DA nisem dala nič, sem bila pa na preži, klicala zdravnico, lahko bi calpol. Ampakse mu je počasi zniževala. Je bil pa tak bošček, sitkan, samo nosil in crkljal se bi in se tud je. Ampak je vseeno premogel tolk moči, da se je smejal našim norčijam... tkoda malo kr cvikam o reakcijin naslednje cepljenje. Ene mamice so pisale,da sootroc kar tok trdno zaspali, da so jih komaj zbudili. cvik.  Ja, vročina ponoči - mi2 si navijeva uro na vsako uro in čekirava (npr.če kaže pri Živi n vročino) - sicer maš bolj manj od spanja, sva pa mirna.
A ste svoje kajcepli proti rotavirusu? Mi smo, a je rugo cepivo zbruhal.. ma saj to lahko v živo čvekamo, kaj zdaj nakladam.

Samo da preletim...
Klaudija- tud jaz bi vabilo, plis...

Zala06 - če ni otroček občutljiv  na gluten, pa daj, saj enx je treba začet tud s tem. No jaz sem pri Živi miksala sadje in piškote polnozrnate od kva je že una firma.. balsam se mi zdi. Je vse popapcala. Od milupe majo tudi7-corn, pa je tud hranjivo, pa tud gluten. Jaz bom to dala. Ne vem pa, kok je ukusno??

joj vi ste vsi že na GH.. jaz pa kar čakam in odlašam. Saj mu nič ne manjka, ampak vseen, da ne bi kako železo al kaj...

Jasna - Neli bo kar sama prišla na srečanje???? Že kar stoji!! Ful je srčkana!! No itak so vse srčkane bebice, sem si ogledala vse odklenjene albume. Sam da bi zdaj znala povezat mamie in taprave bebice - no vej!

Frutek - mi smo za Živo samo za silo un frutek od riža in breskve (al marelice??) - drugi bljak. sicer sem doma pripravila, pa v termovko.

Kašljanje na srečanjih - jaz ne kompliciram, saj mislim, da glih bolan noben ne bo prišel, da pa niti zakašljat ali kihnit človk ne upa??! No saj se otroci ne smejo v vate preveč zavijat, ne?? Jaz sicer ne vidm rada, da dobivamo bolane ljudi na obisk, ampak mislim, da so ljudje dost zreli,da zdravo presodijo, kdaj so ok in kdaj kužni, a se motim??

Lane31 . a živiš ti v Litiji? Tud mi nič trgovin!!

imena živali: jaz imela psa yorkširskega terierja Fredija (v srednješolskih letih), potem psa koker španjela črnega z rjavimi ožigi Ulixa, potem zdajmamo psičko Juno (ki jo je mož v Đuno preimenoval)  in mačka Tačka. Nič posebnega. Sem mela pa ogromnega pajka (mesnatega) v sobi, kot študentka, ki je bil Simon.

ok, zdaj pa bosta otroka začela s protestnimi parolai okol mene hodit, tako da moram it, upam,da se z nekaterimi od vas danes vidimo! Komaj čakam!!

SMEŠKOTI .  pa kje te tavelike snemate?? Jaz bi tud, sam da ne bom spet kakega sexualnega prilimala,me bo kdo imelše za nimfomanko, hehe

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
16.4.2008 8:00:29   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: teka

lane, to sem mogla napisat, ker smo res face glede teh srečanj user posted image user posted image user posted image pol se pa vedno mamo ful mega user posted image

Vem ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
16.4.2008 8:05:41   
*kinnie*
lane31: pri nas skoz uporabljamo DM babylove ali Mullerjeve plennice, meni so ok....

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
16.4.2008 8:08:03   
VANILI
jaz bom pa dans v kalčku kupla eko plenice.

joj saj res!! danes začne moj mt svojo pot do mene, a ne, skuštrana??
sicer se bo moj za glavo držal... a saj ga ne bo on nosil, smotko moj

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?