VANILI
|
Dobro jutro, punce! Ne, jaz ne obvladam več tega foruma, da bi hotla vse prebrat, in komentrat, bi zamudila na srečanje - sem o tem pripovedovala najmanj 5 ljudem,vsem se zdi ideja super! Slončki - ma jooj ja saj taklapsus se samo meni lahko zgodi. Hvala, Pandica za opozorilo, sicer se meni zdijo taki veseljaki , ampak z veliko domišljije res lahko vidiš, akko oni hopa-cup.. no ok, bom naslednjič pazla . Včearj o groza je moj mož rabil računalnik za službo in s tem onemogočim moje visenje tu gor - a ni predrzen no??!! No potem sem pa sredi Hausa zaspala in se odvlekla v pojstlo, tako crknjot sem bla (pride enx na teden). Če na hitro kaj natipkam: KUHANJE NA pari - a maste prav posebne posode (z luknjicmi) ali improviziraze - kako?? VROČIna pri naših bebicah - Teo je imel reakcijo po 2.cepljenju, ročino v ritki 38,8, ampak sem odštela 0,4 tKO DA nisem dala nič, sem bila pa na preži, klicala zdravnico, lahko bi calpol. Ampakse mu je počasi zniževala. Je bil pa tak bošček, sitkan, samo nosil in crkljal se bi in se tud je. Ampak je vseeno premogel tolk moči, da se je smejal našim norčijam... tkoda malo kr cvikam o reakcijin naslednje cepljenje. Ene mamice so pisale,da sootroc kar tok trdno zaspali, da so jih komaj zbudili. cvik. Ja, vročina ponoči - mi2 si navijeva uro na vsako uro in čekirava (npr.če kaže pri Živi n vročino) - sicer maš bolj manj od spanja, sva pa mirna. A ste svoje kajcepli proti rotavirusu? Mi smo, a je rugo cepivo zbruhal.. ma saj to lahko v živo čvekamo, kaj zdaj nakladam. Samo da preletim... Klaudija- tud jaz bi vabilo, plis... Zala06 - če ni otroček občutljiv na gluten, pa daj, saj enx je treba začet tud s tem. No jaz sem pri Živi miksala sadje in piškote polnozrnate od kva je že una firma.. balsam se mi zdi. Je vse popapcala. Od milupe majo tudi7-corn, pa je tud hranjivo, pa tud gluten. Jaz bom to dala. Ne vem pa, kok je ukusno?? joj vi ste vsi že na GH.. jaz pa kar čakam in odlašam. Saj mu nič ne manjka, ampak vseen, da ne bi kako železo al kaj... Jasna - Neli bo kar sama prišla na srečanje???? Že kar stoji!! Ful je srčkana!! No itak so vse srčkane bebice, sem si ogledala vse odklenjene albume. Sam da bi zdaj znala povezat mamie in taprave bebice - no vej! Frutek - mi smo za Živo samo za silo un frutek od riža in breskve (al marelice??) - drugi bljak. sicer sem doma pripravila, pa v termovko. Kašljanje na srečanjih - jaz ne kompliciram, saj mislim, da glih bolan noben ne bo prišel, da pa niti zakašljat ali kihnit človk ne upa??! No saj se otroci ne smejo v vate preveč zavijat, ne?? Jaz sicer ne vidm rada, da dobivamo bolane ljudi na obisk, ampak mislim, da so ljudje dost zreli,da zdravo presodijo, kdaj so ok in kdaj kužni, a se motim?? Lane31 . a živiš ti v Litiji? Tud mi nič trgovin!! imena živali: jaz imela psa yorkširskega terierja Fredija (v srednješolskih letih), potem psa koker španjela črnega z rjavimi ožigi Ulixa, potem zdajmamo psičko Juno (ki jo je mož v Đuno preimenoval) in mačka Tačka. Nič posebnega. Sem mela pa ogromnega pajka (mesnatega) v sobi, kot študentka, ki je bil Simon. ok, zdaj pa bosta otroka začela s protestnimi parolai okol mene hodit, tako da moram it, upam,da se z nekaterimi od vas danes vidimo! Komaj čakam!! SMEŠKOTI . pa kje te tavelike snemate?? Jaz bi tud, sam da ne bom spet kakega sexualnega prilimala,me bo kdo imelše za nimfomanko, hehe